Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydıııııın herkese, en uygun zmn bu zmn bnm için... babasına düşkün bir kızda bende var onu işe gönderip tekrar uyuyor benden daha titiz bu konuda
Az kaldı özlemim sende yakışıklıyı akacaksın kucağına herşeyi unutturuyorlar gerçekten ne yorgunluk ne uykusuzluk kalıyor... tek duam var Rabbim herkese ama herkeseee yaşatsın her isteye versiiiiin

Hadi ya senden duydum bana ağaçtan düşeni getirin derler ya o duygu hep içimde bnmde... kimseyi üzmek istemem ama nekadar yaşadıklarım etkilemiş ise beni bebeğim çıktı ağladı sesini duydum anestezi uzmanı bak anne oldun cok gzl bir kız dünyaya getirdin dedi elimi tutarak... bnm ilk sorum ne oldu dersiniz? Yaşıyor mu? Bunu 2 kere üst üste sordum ve şükrettim... 9 ay bu korkuyla yaşadım çünkü... bu topigi işte bu yüzden çok seviyorum bu yaşadığım olayı sizden başka kim anlaya bilir ki? Allah sabır versin Veson inşallah acını unutturacak mutluluğa hnm kavuşursun cnm bnmm

ANaaaam yerim senin o bakışlarınıııııı 41 kere maşallah sana ela bebek... belli duygusal tatlı bir kız olacak... bahtıda kendi gibi gzl olsun inşallah

Hemde neler neler yaşadııııık...Bende kırıyormuyum yazdıklarımla diye endişe duymuyor değilim.. sonra diyorum ki yattığım gece hamile kalan şanslı annelerden olmadım ki hiç... eğer kırıyorsam özür dilerim, bugünümü paylaşıyorum sadece... inşallah artık hepimiz gaz, kilo, süt sorunlarını konuşuruz
13 merak ile geçecek gün&gece eşine akşamları sarıl öyle uyu ben 1 aydır bu dediğimi hiiiiç yapamadım 2 mizinde tek derdi defne

Amin inşallah cnm bnmm, sen nasılsın? Elif bebeğimiz nasıl, Yeni evinizde herşey yolundadır inşallah

Sağol CNm benim bizi bizden başkası anlayamaz zaten.kaderimizde olanı yaşıyoruz elden birşey gelmez

Al_pi CNm hep beraber sevindik ve yine Sevincimiz kursağımızda kaldı.hayaller yarım kaldı....sen üzme kendini de bebeği de ben daha iyiyim daha da iyi olacağım.inşallah bebişin vaktini bekliyordur:)

Insallah hep birlikte sevinecegimiz gunler gelir yine.. Ama artik senin vucudada yazik daha fazlasini kaldiramaz diyorum. Rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi elbet ..
Allah kizina saglik versin çok şükür ki kizin var ve o kiz kendiliginden nasil oldu :) Insan artik bunu dusunuyor ..

Sagol canim vaktinde gelsin insallah kizlar erken gelmiyor genelde ama bakalim

Eki Görüntüle 2005685 Teyzeleri buda bnm küçük defneeem
Not: eldivenlerimiz büyük geldiği için çorap giydiğimiz doğrudur
ayyy yerim yerimmm kızımın emziginden de emiyo :)) Masallah supanallah rabbim nazarlardan korusun.
Artik uzun yillar oldu canim ya birbirimizin icini disini biliyoruz kimin art niyeti var onuda biliyoruz ki kimsede yok cok sukur..
O yuzden rahat olun dilimizde duamiz da hep geriye kalanlari birgun unutmadim..

Rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş CNm .ben de bu kız nasıl oldu diye merak ediyorum hep

Oy maasallah canim benim çok tatlı Allah nazarlardan korusun minik defneyi :)) kızımın adasi
İyi maasallah uslu bir bebeğe benziyor canim benim ki tam bir cadı :) emziğin aynisindan bende de var ama almıyor emzik illa meme emecekmiş çok sut var sanki :)))

Ah yerim o küçük Defne'yi yaa maşallah Allah bahtınız açık ve güzel etsin inşallah canım benim o minik eller büyüycek annesinim elini tutcak Allah'ın izniyle.. Aklah bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerede nasip etsin en yakın zamanda canım.. bu duayı hiç birimiz dilimizden bırakamayız zaten onca uğraş üzüntü hstane köşelerinde uğraşmalarımız.. millet kocasının ceketiyle hamile kalırken bizler çok uğraştık.. ben hamile kalmadan önce sizlerin haberlerini aldığımda kendim gibi seviniyodum oh bi kişi daha kurtuldu bu sıkıntıdan diyodum. Kimseye kırılmadım herkesin iyi niyetle bişeyler paylaştığını biliyodum ve hala da biliyorum.. sizler zafer örneklerisiniz inşallah herkes bigün kavuşacak yavrusuna

Canım geçmiş olsun. Bol bol dinlen ve kafaya kimseyi takma her şey geçiyor gerçekten. Ben bazen eşime iş yerine, ailelere kızıyorum üzülüyorum sonra da diyorum ki aman diyorum bu kadar ne diye üzüyorum kendimi, bebeğime yazık... Hepsi geçici bebeklerimiz bizimle olsun yeter ki

Maşallah güzelim benim ya :)) Rabbim korusun. Ne kadar masum Maşallah kızlar, çok güzel bebekleriniz var. Rabbim nazarlardan korusun Sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin...

Maşallah fındık yaa =)
bu fotograflar zaferlerimiz bence..
Rabbim güzel günlerini göstersin ,
sanırım 3 tane defne oldu
bir hiralove ın sonra semracığımın
sonra da senin şekercim,
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip
etsin..

Öperim mis kokusundan. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…