- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Günaydıııııın herkese, en uygun zmn bu zmn bnm için... babasına düşkün bir kızda bende var onu işe gönderip tekrar uyuyorGünaydın canım, zaman ne çabuk geçmiş maşallah sizeanladığım kadarıyla tüm zorluklarına rağmen anneliğe alışmışsın. Bebeğini anlatırken yüzünün güldüğünü hissettim Rabbim bize de nasip etsin inş. sağlıkla kucağımıza alalım. Burası başta olmak üzere hamile kalmayan olmasın istiyorum
Hadi ya senden duydumTemmuz annelerinde 6.bebek dogdu artik bende korkmaya başladim dua ediyorum bu hafta gelmesin diye haftaya gelsede olur ananesi gelmis olacak :))
Benim kizim şehir degistirdi ev topladi yerlestirdi uçaklarla yolculuk yapti o zaman gelmediyse zamanini bekleyecektir diyede kendimi teselli ediyorum ..
Defneyi yerim ya gaz sorununuz hemen gecsin insallah. Masallah senin kirkin cikiyor az kalmis darisi bizlere olsun biz daha 1.bölüme gelemedik ..
Vesonun bebegine de sevindik ama kalbi durmuş ona da cok uzuldum cok etkilendim. Rabbim hayirlisini versin ..
ANaaaam yerim senin o bakışlarınııııııEki Görüntüle 2005284Kartanesi_26 canım kendin rezene çayı iç onada bir çay kaşığı verebilirsin karnınada zeytinyağiyla masaj yap,kendi ayaklarınıda onunkileride sıcak tut. Normaldir tüm bebeklerde olıyor gaz sağlıkla büyüt inşallah canısı
Buralardayim canımcım girip çıkıyorum:) kalbimiz bir inan bende sana ile vesselama yazacaktim şafak kaç az kaldı diye :) ne heyecanlısındır şimdi yerimm,çok uykusuz kalıyorum ela bu aralar hiç uyumuyor kafayi yedirtecek bana:) Rabbim size de nasip etsin inşallah her günümüzü burda yaşadık görmek hakkınızdır koluma yapişmiş buda benim cadı ela'm teyzeleri :)
Oyyy oyyy kuzuya geeel... kızımın adaşıııı maşallah ne tatlı bişeydin sen... Allah sizlere bağışlasın cnm bnmmm... maşallah annesi
Hemde neler neler yaşadııııık...Bende kırıyormuyum yazdıklarımla diye endişe duymuyor değilim.. sonra diyorum ki yattığım gece hamile kalan şanslı annelerden olmadım ki hiç... eğer kırıyorsam özür dilerim, bugünümü paylaşıyorum sadece... inşallah artık hepimiz gaz, kilo, süt sorunlarını konuşuruzKartanesi_26 minik prensesi op bizler için..
Bizleri neler bekliyor bakalım
MasaAllah bir aylık olmuş bile daha dün gibi ya neler konustuk neler yasadik karnindayken
bizede geçer mi acaba dogdugunda böyle zaman..
Rabbim sağlık sıhhat versin insaAllah
derandiren fıstık yaa rabbim nazarlardan saklasin MasaAllah bal Ela ya
Rabbim sağlık sıhhat versin InsaAllah.
Benim duygular karışık bazen heyecan bazen korku perşembe günü doktor gün verecek sanirim dönmemişse.
Ki dönmedi hissediyorum..
Herşeyin hayırlısı InşaaAllah sanirim şafak 13
Amin inşallah cnm bnmm, sen nasılsın? Elif bebeğimiz nasıl, Yeni evinizde herşey yolundadır inşallahKızlar nasılsınız? Dün topiğe baktığımda kimseden ses yoktu, belki bugün doğum haberi alırız diye girdim ama çok şükür bebişler daha göbüşlerde :) vaktinde gelsinler inşallah...
Kartanesi_26 geçmiş olsun kuzum, inşallah aşıyı yan etkisiz atlatır defne, gaz sorununuz da en kısa sürede diner...
derandiren oy maşallah gülüm ne tatlı ela Allah nazarlardan saklasın. Öpüyorum tatlı meleğini.
Semra24 kız semraaaaa bu ne güzellik, 41 kere maşallah
Allah yavrularınızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Kaderleri, bahtları kendileri gibi güzel olsun inşallah.
Sağol CNm benim bizi bizden başkası anlayamaz zaten.kaderimizde olanı yaşıyoruz elden birşey gelmezHadi ya senden duydumbana ağaçtan düşeni getirin derler ya o duygu hep içimde bnmde... kimseyi üzmek istemem ama nekadar yaşadıklarım etkilemiş ise beni bebeğim çıktı ağladı sesini duydum anestezi uzmanı bak anne oldun cok gzl bir kız dünyaya getirdin dedi elimi tutarak... bnm ilk sorum ne oldu dersiniz? Yaşıyor mu? Bunu 2 kere üst üste sordum ve şükrettim... 9 ay bu korkuyla yaşadım çünkü... bu topigi işte bu yüzden çok seviyorum bu yaşadığım olayı sizden başka kim anlaya bilir ki? Allah sabır versin Veson inşallah acını unutturacak mutluluğa hnm kavuşursun cnm bnmm
Insallah hep birlikte sevinecegimiz gunler gelir yine.. Ama artik senin vucudada yazik daha fazlasini kaldiramaz diyorum. Rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi elbet ..Sağol CNm benim bizi bizden başkası anlayamaz zaten.kaderimizde olanı yaşıyoruz elden birşey gelmez
Al_pi CNm hep beraber sevindik ve yine Sevincimiz kursağımızda kaldı.hayaller yarım kaldı....sen üzme kendini de bebeği de ben daha iyiyim daha da iyi olacağım.inşallah bebişin vaktini bekliyordur:)
ayyy yerim yerimmm kızımın emziginden de emiyo :)) Masallah supanallah rabbim nazarlardan korusun.Eki Görüntüle 2005685 Teyzeleri buda bnm küçük defneeem
Not: eldivenlerimiz büyük geldiği için çorap giydiğimiz doğrudur
Sağol bitanemANaaaam yerim senin o bakışlarınıııııı41 kere maşallah sana ela bebek... belli duygusal tatlı bir kız olacak... bahtıda kendi gibi gzl olsun inşallah
Rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş CNm .ben de bu kız nasıl oldu diye merak ediyorum hepInsallah hep birlikte sevinecegimiz gunler gelir yine.. Ama artik senin vucudada yazik daha fazlasini kaldiramaz diyorum. Rabbim nasip etmiyorsa vardir bi bildigi elbet ..
Allah kizina saglik versin çok şükür ki kizin var ve o kiz kendiliginden nasil oldu :) Insan artik bunu dusunuyor ..
Sagol canim vaktinde gelsin insallah kizlar erken gelmiyor genelde ama bakalim
Oy maşallah Allah bağışlasn canım sağlıkla büyüt. Ağzindaki emziklerden aldim o kadar pahalı kızım tutmadi:) gitti ucuz olandan tuttuEki Görüntüle 2005685 Teyzeleri buda bnm küçük defneeem
Oy maasallah canim benim çok tatlı Allah nazarlardan korusun minik defneyi :)) kızımın adasiEki Görüntüle 2005685 Teyzeleri buda bnm küçük defneeem
SAğol cnm .rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Ah yerim o küçük Defne'yi yaa maşallah Allah bahtınız açık ve güzel etsin inşallah canım benim o minik eller büyüycek annesinim elini tutcak Allah'ın izniyle.. Aklah bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm isteyenlerede nasip etsin en yakın zamanda canım.. bu duayı hiç birimiz dilimizden bırakamayız zaten onca uğraş üzüntü hstane köşelerinde uğraşmalarımız.. millet kocasının ceketiyle hamile kalırken bizler çok uğraştık.. ben hamile kalmadan önce sizlerin haberlerini aldığımda kendim gibi seviniyodum oh bi kişi daha kurtuldu bu sıkıntıdan diyodum. Kimseye kırılmadım herkesin iyi niyetle bişeyler paylaştığını biliyodum ve hala da biliyorum.. sizler zafer örneklerisiniz inşallah herkes bigün kavuşacak yavrusunaEki Görüntüle 2005685 Teyzeleri buda bnm küçük defneeem
Amin canım amin,yaşadiğim için seni çok iyi anlıyorumSAğol cnm .rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Bu arada herkese selam kızlar.. Bende 2 gündür yoğun stres ve sanırım buna bağlı olarak sancı vardı. Bugün dr a gittim ultrasonda kasılma gördü ilaç verdi 1 haftada rapor verdi yatıp dinlenicem.. bebeğim iyiydi çok şükür inşallah herhangi bir sorun olmaz
Maşallah güzelim benim ya :)) Rabbim korusun. Ne kadar masumEki Görüntüle 2005685 Teyzeleri buda bnm küçük defneeem
Eki Görüntüle 2005685 Teyzeleri buda bnm küçük defneeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?