Sorma ya nasıl bir anda arttı kilosu MasaAllah..Bak sana ne dedim :)) Cunku son ay kilo aliyor bebekler .. Masallah masallah 3 kilo olmus iste .
Aman dönmezsede olur yeter ki saglikla kucagina al :)
Bizim topiktede bir kisinin dönmüş öyle okudum sabah sanki. Seninde sonraki kontrol son olur dönmemisse artik tarih alirsiniz kesin.
Maasallah canim :) benim bebekte en son 35 te donmemisti sonra 36 da yan dönmüştü ki 37 de tansiyon olunca erken Doğum yapmak zorunda kaldimOrada bikac hamisin konuşmasına kulak misafiri oldum
Biri 37.hafta daha dönmemiş biri 38.haftada dönmüş..
Rabbim yazmıştır şimdi bekleyelim. Benimkisi sadece icimdeki istek..
Sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil.
Benim paşa MasaAllah 2900 olmus.
Geçen hafta çok üzüldüm zayıf mi doğacak diye ama şimdi sevindirdi bizi:)
Prenses yerim ben onu alıştırdım kendimi canım hep hayirlisini diliyorum rabbimden buymuş hayırlısı dicem tabiki.Maasallah canim :) benim bebekte en son 35 te donmemisti sonra 36 da yan dönmüştü ki 37 de tansiyon olunca erken Doğum yapmak zorunda kaldimtek tesellim bebisimin kilosu ve sağlığının yerinde olmasıydı :) anlayacağın ne zaman donecegi belli olmuyor heran dönebilir belki de hiç donmez sağlıklı olsun da donmeyi versin :)
Günaydın canım, zaman ne çabuk geçmiş maşallah sizeGünaydııııııın herkeseee,
Nasılsınız güzeller? Ben uykusuzsum defnenin gaz sorunu vargece bir tutuyor uyumak ne mümkün... dr umuz şurup verdi inşallah iyi gelir... dün ilk aşısını oldu sağlık ocağında,hastanede olmuştu o pek etkilemedi ama dün o ağladı ben ağladım... şimdi sıra bu sorunlarda işte... Rabbim herkese bu tarz sıkıntı versin inşallah... bu arada biz 1 aylık olduk bileeee... 40 ımıza az kaldı...
Dün ebe ne sordu dersiniz kızlar? Eeee gamze 40 ın geliyor nasıl korunmayı düşünüyorsun? Dedim hiç çalışmadığım yerden sordun, bu soruyu duymak?! Meğerse onu bile not alıyorlarmış çok şaşırdım... ebeler bilgilendirmek zorundaymış, hmn hamile kalıp bebeğini sütten kesmemen içinmiş... yaaa kızlar bende son durum bunlar... yine içimi döktüm
Temmuz annelerinde 6.bebek dogdu artik bende korkmaya başladim dua ediyorum bu hafta gelmesin diye haftaya gelsede olur ananesi gelmis olacak :))Mor Seven cnmmmm en yeni anne hayırlı uğurlu olsun... doruk bebekle coook mutlu sağlıklı günleriniz olsun
Topige girerken kim Doğum yaptı acaba dedimAl_pi senden şüpheliydim hep nedenseeee, herhalde kıs olduğu için vakti zmnında gelsin inci bebek bayram şekeri olsun
vesselam_ @deeploneliness hadi kızlar sorunsuz sıkıntısız alın yavrularınızı kucağınıza, inşallah hep Doğum hbrleri alırız topigimize bu ramazan uğurlu gelsin inşallah
Ayyy özlemişim 2 kelam etmeyiİşte bebiş çok zmn alıyor gelen gidende olunca aralıklı girebildim ama aklım sizdeeeee
@LeYLa_21 cnmmmm inşallah gzl hbrini müjdeli hbrini alırız... Rabbim isteyen herkeseeeee nasip etsin (amiiiiiiin)
Buralardayim canımcım girip çıkıyorum:) kalbimiz bir inan bende sana ile vesselama yazacaktim şafak kaç az kaldı diye :) ne heyecanlısındır şimdi yerimm,çok uykusuz kalıyorum ela bu aralar hiç uyumuyor kafayi yedirtecek bana:) Rabbim size de nasip etsin inşallah her günümüzü burda yaşadık görmek hakkınızdır koluma yapişmiş buda benim cadı ela'm teyzeleri :)
Oyyy yerim yerimmm senin cadıyı ben maşallah ona prenses..❤Eki Görüntüle 2005284Kartanesi_26 canım kendin rezene çayı iç onada bir çay kaşığı verebilirsin karnınada zeytinyağiyla masaj yap,kendi ayaklarınıda onunkileride sıcak tut. Normaldir tüm bebeklerde olıyor gaz sağlıkla büyüt inşallah canısı
Buralardayim canımcım girip çıkıyorum:) kalbimiz bir inan bende sana ile vesselama yazacaktim şafak kaç az kaldı diye :) ne heyecanlısındır şimdi yerimm,çok uykusuz kalıyorum ela bu aralar hiç uyumuyor kafayi yedirtecek bana:) Rabbim size de nasip etsin inşallah her günümüzü burda yaşadık görmek hakkınızdır koluma yapişmiş buda benim cadı ela'm teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?