Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar ğersmbe kalp atısı ıcın gtcem. Nasıpse snrakı asama. Nedr acaba ne ıcın gıdılıyo
İnşallah kalp atışını görürsün gittiğinde canım.. Sonraki aşama olarak ünv. hastanesine gittiğim için dr hem ultrasonda bakılır hemde ense kalınlığı için gün alırsın dedi ama tam olarak 2 hafta sonra neye bakılcak bende bilmiyorum genel olarak gelişime bakılır herhalde.. Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ve tecrübeli anne ve anne adaylarımızdan bekliyorum

Kızlar merhaba adetim yedi gün gecikti kahverengi lekelenmem var iki gün önce test yaptım negatif sizce neden böyle oluyor bu şekilde yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı?
Bende Leyla abla gibi düşünüyorum adet durumuna ve testin negatif olmasına bakılırsa üzgünüm ama kist olabilir

yumurtan çatlamayıp kiste dönmüş olabilir canım..bir doktora görün derim ben...eğer adetin kahverengi çamur gibide geliyorsa kist ihtimali yüksek...
Çamur gibi değil aslında böyle hani yumurtlama dönemi uzayan bir akıntı gelir ya aynı onun gibi ama rengi kahverengi iki gündür oluyor anlamadım vallahi daha önce hiç kist gibi bir problemim olmadı

Bende Leyla abla gibi düşünüyorum adet durumuna ve testin negatif olmasına bakılırsa üzgünüm ama kist olabilir
Korkuyorum ya inşallah kiss değildir hiç böyle olmadım ama daha önce de geciktirdik kahverengi akıntı gelirdi sonra hemen adet olurdum ama bu ay değişik oldu korkmaya başladım ya

Korkuyorum ya inşallah kiss değildir hiç böyle olmadım ama daha önce de geciktirdik kahverengi akıntı gelirdi sonra hemen adet olurdum ama bu ay değişik oldu korkmaya başladım ya
İnşallah değildir ama kist olsa da korkma bende çok olur genelde adetle birlikte atılır kistler en kötü ihtimalde 1 ay doğum kontrol hapı verip düzene sokuyorlar ama bi dr görünmekte fayda var.. Hamile kalmak isteyen isteyen bi insana o 1 aylık hap süreside çok zor geliyo tabi orası da ayrı.. İnşallah düşündüğümüz gibi olmaz

Tatlım şöyle bir sorunda var şimdi bu kist olsa parçalı akıntı gelmesi gerekmez mi ama benimki normal böyle adetkanı gibi bir akıntıda değil yani üstüne görme diye şüphelendim açıkçası bilmiyorum ya

Kistten dolayı sökülemiyor olabilir ama tabi en doğru teşhisi dr yapacaktır. Biz ne desek boş inşallah yerleşme kanamasıdır yaşadığın durum

umudunu-kaybetme perşembe o minik kalbin nasıl attığını duyunca yüreğin kuş gibi çırpacak o mucizeye hergun şükredeceksin..
Çok heyecanlı adımlar..
Ondan sonraki süreç ikili test,ultrasondan ense kalınlığına,burun kemiği oluşmuş mu diye bakiliyor...
InşaaAllah herşey güzel ilerler

Burdayizz ☝ :) Bildirimleri kacirinca etiket olmayinca görmüyorum yazilanlari.
Masallah sizede ne guzel buyuyorsunuz şu takvimler ilk 3 ay su gibi gecsin :)
Seni buralarda sık görmeye alıştığım için göremeyince merak ettim Bana zaman geçmiyo ya gün gün saydığımız için

Seni buralarda sık görmeye alıştığım için göremeyince merak ettim Bana zaman geçmiyo ya gün gün saydığımız için
Oyle canim banada gecmiyordu bak takvim 31 gösteriyor :) Hızlı gecincede yavas gecsin istiyorsun ne cabuk gecti diyorsun ..
Rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah ..

Imsallah canım rabbm nasıp etsn banada ısteyen herkesede

Günaydın kızlaaar, bnm koşturmaca son hzrlıklar devam ettiği için buraya ugrayamadım... kısmetse bu Cuma yada haftaya pzrtesi 1 Mayıs ta Doğumum olacak ❤ cok heyacanlıyım... nst de sancı çıkmıyor ama artık dünyaya gelme vaktiymiş kızımın, birde saolsun okadar hareketli ki göbek bağını boynuna dolamış,orda bile haylaz bnm kız
Ben dün geçmişi okudum biraz mutsuz hüzünlü hbrler duydum, Rabbim hepimize şifa versin hepimizin gönlündekini yaşatsın... dualarımda olacaksınız Doğum anında bile...
Hbr bekleyen herkesin yüzünün güleceği hbrler olsun inşallah ❤

Kızlar yuzıöde ıc dort sıvılce cıkıyo ya budamı hamılelktrn hc cıkmazdı
Cok erken belki ama genelde kız annelerinde sivilce çıkar, ilk cinsiyet tahmini benden gelsin birde doğal olarak regli olamadığın için vücut bu tepkileri verir cnm, bnm aynı adet sancılarım olmuştu gebelik belirtisi olarak... rabbim kucağına almayı nasip etsin, hayırlı olsun güzelim ❤

Hayırlı olsun canım allah sağlıklı bir Doğum nasip etsin

Hayırlısı bakalım:) amın cnm herkese nasıp etsın rabbım. Bıde ben bsey sormak ıstıyorum. BıZ eltmlerle ortak bı dukkan acmayı dusunuyor olrsa eger eleman olmucak kendmz ısletcez . Yerı gelck 10 saat yerı gelcek 6 saat dullana gtcem sureklı ayakta olmam tabıkı ama ılk zamanlrada yerlesene kadr vı tempo ol ak tabıkı. Icgym esarp cock gum falan olck. Tecrubemde var bu konularda ne dersını kızlar cok yorarmyım kendımı bebegıme zararı olrmu son ayına kadr calısan anneler var dıye blıyorm ama tedrgnde oluyorum yınede ay gectkce rahats olrmyym dıye. Tecrubeı kozlardan yardm ıstıyorumm:))

Oyle canim banada gecmiyordu bak takvim 31 gösteriyor :) Hızlı gecincede yavas gecsin istiyorsun ne cabuk gecti diyorsun ..
Rabbim hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah ..
Maşallah Alpcim ya size bakıyorum gerçekten çabuk geçmiş gibi geliyo ama kendimde olunca hiç geçmiyo sanki hani asker yolu beklerken de öle olur ya aynen o durum işte Herkesin bebeği zamanını doldurup sağlıkla gelsin inşallah canım büyüyene kadar dursunlar en rahat yer orası

Ayy canım benim azkaldı demek minik kızını kucağına almana Allah'ım ne güzel yaa kavuşuyosunuz artık.. Sağlıkla kolayca al inşallah kızını kucağına

Hadi ya öylemi oluyomuş bende de çıktı birkaç tane ama bilemedim bide tatlıya karşı acayip bi tiksinmem var hiç yiyemiyorum gördüğüm için zorla bi çatal alırım o kadar o da hamilesin tat diyolar diye.. Benim için farketmez ama ister kız ister erkek olsun sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün olsun da gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…