• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin kuzum inşallah..:dua: perşembe sabahı kan testine gidiyorum..duanızı eksik etmeyin gülüm..Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün...

Alpiş perşembe sabah erken kan testine gidiyorum.dua bekliyorum canım hepinizden inşallah..:dua:
persembe günü hayirli haberlerini aliriz insallah ablacim dualarimiz seninle.
kafana takma gülüm..sadece Allaha güven ve dua ile tevekkül et..şüphesiz Rabbimiz hakkımızda hayırlı olanı nasip edecektir bizim için...sakin ol ve dua et inşallah...
evet ablacim daha iyiyim ilk zamanlara göre Allah süphesiz en iyisini bilir hayirla saglikla nasip etsin insallah

Kızlar şimdi eve geldim drun ifadesinden anladığım durum pek parlak değil. Kalp atışını gösterdi bize ama duymadık. Kese büyümüş ama bebeğin gelişimi geride dedi. Kalp atışını daha aktif beklerdim dedi. Cuma günü tekrar göreyim dedi. Gelişme olmaZsa ne olacak dedim moral bozma yerleşme geç olmuş olabilir dedi
Canım moral bozmak yok bana ilk 12 hafta kalp atışını dr dinletmedi dahi daha küçük diye. Sadece usg de görmüştük. Yeni yeni başlamıştır. .

u-mutlu lale u-mutlu lale canım sen gittin mi doktora
Canım kalp atışını duyduk şükürler olsun işte olduğum için anca yazabildim size.. Dr artık tüp bebek bölümünden gebe bölümüne geçmemi söyledi 2 hafta sonra tekrar kontrole git dedi ikili test için baya erken randevu almam gerekiyomuş bizde durumlar böle.. Allahım tüm olmayanlara nasip etsin inşallah hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim aminnnnn:KK200:

Canım moral bozmak yok bana ilk 12 hafta kalp atışını dr dinletmedi dahi daha küçük diye. Sadece usg de görmüştük. Yeni yeni başlamıştır. .
Canım kalp atışına falan değilde gelişimi geride dedi ona takıldım vardır her şerde bir hayır inşallah sonu güzel olur
Saye- Saye- canım benim kafana takmamaya çalış.. sen daha iyi bilirsin dr lar her zaman en kötü senaryodan bakarlar.. Allah korusun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 9 ay sonra inşallah
Canım Allah tamamına erdirsin duymuşsunuz kalp atışını. İnşallah nasibimde varsa hayırlısıyla olur inşallah

Canım kalp atışına falan değilde gelişimi geride dedi ona takıldım vardır her şerde bir hayır inşallah sonu güzel olur

Canım Allah tamamına erdirsin duymuşsunuz kalp atışını. İnşallah nasibimde varsa hayırlısıyla olur inşallah
Amin canım inşallah sağlıklı ve hayırlı bi bebektir senin için ve sürpriz yaparak kocamann olur❤
Saye- Saye- canım bana da dinletmemişti doktorum iyi değil diye,gönlünü ferah tut inşallah hiçbirşey olmayacak.
u-mutlu lale u-mutlu lale gözünaydın canım,Rabbim tamamına erdirsin hepinizinkini inşallah
Aminnnn canım inşallah bizde sizler gibi bebeklerimizi kucağımıza alalım mis kokularını içimize çekelim inşallah :dua:

Canım kalp atışını duyduk şükürler olsun işte olduğum için anca yazabildim size.. Dr artık tüp bebek bölümünden gebe bölümüne geçmemi söyledi 2 hafta sonra tekrar kontrole git dedi ikili test için baya erken randevu almam gerekiyomuş bizde durumlar böle.. Allahım tüm olmayanlara nasip etsin inşallah hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah Rabbim aminnnnn:KK200:
Gözün aydın canım Sağlıkla devam etsin inşallah gülüm..

Amin ablacım senden de güzel haberi bekliyoruz inşallah az kalmış teste çarş günümü yapıyon varmı bi belirti bakalım
Amin canım inşallah. Perşembe sabahı için doktordan randevu aldım canım. Akşam eve bir girdim koştum lavobaya. Kusmaktan içim dışıma çıktı. Geri yatağa giriyorum tekrar lavobaya koşuyordum.öğürmekten mahvoldum.. Yeni kendime geldim. Bişeyler yedim midem yatışsın diye. Tekrar kusacam diye korkuyorum ya. Rabbim sonunu hayır eylesin inşallah canım..

Çok şükür canım cok sevindim Rabbim tamamını erdirsin InşaaAllah...:KK200:

Back