- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberlerle gel inşallahRandevum yarın saat 15:20 inşallah güzel haberler veririm ablacım bende çok merak ediyorum çok heyecanlıyım
İnşallah canım aminnn o günleri görmekte nasip olsun inşallah
ikiz olabilir belki canımKızlar degerım 1806 cıktı guzel heralde ıkı gnde uc kat artmıs. Cuma keseye bakılck sanırım ıltrasona bakalm dedıgınw gore
ikiz olabilir belki canım
amin kuzum Allah razı olsun gülüm...
güzel haberlerini bekliyorum canım..benim bugün yine başım döndü hafif...kız bende heyecan yaptım valla..haftaya çarşambada ben randevu alacam..inşallah Rabbim hastaneden mutlu mesut çıkmayı nasip eder..idrar testi yapmayacam..idrarda çıkmazsa kötü olurum...Randevum yarın saat 15:20 inşallah güzel haberler veririm ablacım bende çok merak ediyorum çok heyecanlıyım
İnşallah canım aminnn o günleri görmekte nasip olsun inşallah
Kızlar lekelenmem oldu Dra gittim yeni geldim . Tek kese gördü yolk sacı gördük kalp atışı için Pazartesi dedi dua edin Pazartesi duyalım inşallah çok korktum kanama olunca
kızlar belım agrıyo ıkı uc gundr. bı parol ıcsem bı zararı olurmukı .. dktra sormadım ama hamılelere sadece parol önerılıyor dıye bılıyorum
Hamileyken grip olduğumda parol yazmıştı o da çok gerekmedikçe içme demişti doktorum.
Sen bilirsin canım , bilemedim, içenler olmuştur mutlaka..
Belinin ağrıması normal, yerleşme evresi
kendini çok yorma,
dinlenince geçer. .
İnşallah canımGebeliğin başlarında normal canım
vesselam_ da da oluyodu ben öyle hatırlıyorum.
bir sorun olmayacak ALLAH'IN izniyle..
sen gönlünü ferah tut.
Allah razı olsun canım sağol inşallah bir daha olmaz şimdilik iyiyim bir problem Yok çok şükür. Dediğin gibi kalp atışını da duyunca inşallah içim daha çok rahat edecek Pazartesiyi iple çekeceğim artıkSaye- evet canım bendede oldu ilk haftalar lekelenme 16.haftaya kadar devam etmişti arada kahverengi akıntılarım oldu.
Çok stres yapma doktorun bişey yok diyorsa yoktur e mi..ben çok stres yapmıştım doktorum hep geçecek 16.haftadan sonra dedi öyle oldu.
Bir dahada gelmez InşaaAllah yerleşiyor güzelce yerine
Bak herşey oluşmuş bir kalp atışına kaldı annesi yavrucağın ben burdayım dicek sana çok heyecanlı bir sürec rabbim isteyen herkese nasip etsin InsaAllah
Canım dr bana da lekelenmen olabilir dedi geçen kontrolde tedbirli davran ama canınıda çok sıkmamaya çalış.. keseyi de yolk sacıda görmüşsünüz bak ne güzel maşallah inşallah ptesi kalp atışını da görürsünüz❤Kızlar lekelenmem oldu Dra gittim yeni geldim . Tek kese gördü yolk sacı gördük kalp atışı için Pazartesi dedi dua edin Pazartesi duyalım inşallah çok korktum kanama olunca
Hadi bakalim canim saglikla gelsin kizin sira sende sonra kim olur bilmem ama biz gunumuzu aldik degismezse 24 haziran yani arefe gunu :)) Bayram sekerim gelecek insallah bayram cifte bayram olacak :)Günaydıııın kızlar, herkesten gzl hbrler geliyor maşallah...
Bende dün dr kontrole gittim, pzrtesi tekrar çağırdı ve sanırım haftaya dogum günümüz belli olacak ❤ kızım dogum yoluna girmiş, risk almak istemiyor drum bu arada iyi beslenmem gerekiyor inşallah 3 kiloyu yakalarız... nasıl bir heyacan var anlatamam... elim hiç birşeye gitmiyor gerçi çok şükür hZrız ana ufak tefek şeyler var ben oturuyorum... benden hbrler böyle bol bol duanızı bekliyorum canlar
lekelenme normal ama dinlen cok yorma kendini canim gözun aydin keseyi gormussunuz kalp atiminida duyarsiniz insallah pazartesi bir ömür atacak kalbini ❤Kızlar lekelenmem oldu Dra gittim yeni geldim . Tek kese gördü yolk sacı gördük kalp atışı için Pazartesi dedi dua edin Pazartesi duyalım inşallah çok korktum kanama olunca