• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kuzucuklarım ve ben sizlere hayırlı günler diliyoruzzzz:)
20170319_130811.jpg

Semra24 Semra24 semram ne çalışkansın sen:) çok güzel olmuş süsler. Meme ucum yok demişsin uç çıkarıcılar var onlardan al,bide elinle uyar meme ucunu sürekli. Benimde öyleydi bide yara bere olmuştu yarada olursa zeytinyağını hafif ısıt sonra sür açık kalsın. Sormak istediğin birşey olursa bildiğim birşeyse seve seve yardımcı olurum canım. Rabbim yavrularımızı korusun olmayanlarada tez zamanda nasip etsin

Bu arada kızlar çok fazla kıyafet aldım ben elimde kaldı,özellikle tulumlar pek işe yaramadi aklınızda bulunsun. Önden düğmeliler en çok işimi gördü. 2 li takımları kullandım hep eşim hala söyleniyor :) kullanmadın diye napiyim heves ettim diyorum. Çıtçıtlı badi çok lazım oluyor primada bir paket almıştım iyiki öyle yapmişim benimkine pişik yapti değiştirdim.
Bilmişlik olarak algılamayacağinizi bildiğim için yazdım canlar sadece öneri olsun diye söylemek istedim masraf çok oluyor zaten bebekler doğduktan sonra

Saolun kızlar LeYLa_21 LeYLa_21 Saye- Saye-
Dualarım sizinle inşallah cinsiyet hbrlerinizi paylaşmak nasip olur :KK66: benide etiketleyin ben dayanamaz arada bakayım ztn :KK66: Rabbim hepimize hayırlı evlatlar,hayırlı doğumlar nasip etsin...
amin kuzum Allah razı olsun gülüm...:KK15:
Randevum yarın saat 15:20 inşallah güzel haberler veririm ablacım bende çok merak ediyorum çok heyecanlıyım

İnşallah canım aminnn o günleri görmekte nasip olsun inşallah
güzel haberlerini bekliyorum canım..benim bugün yine başım döndü hafif...kız bende heyecan yaptım valla..haftaya çarşambada ben randevu alacam..inşallah Rabbim hastaneden mutlu mesut çıkmayı nasip eder..idrar testi yapmayacam..idrarda çıkmazsa kötü olurum...:dua:

kızlar belım agrıyo ıkı uc gundr. bı parol ıcsem bı zararı olurmukı .. dktra sormadım ama hamılelere sadece parol önerılıyor dıye bılıyorum

Kızlar lekelenmem oldu Dra gittim yeni geldim . Tek kese gördü yolk sacı gördük kalp atışı için Pazartesi dedi dua edin Pazartesi duyalım inşallah çok korktum kanama olunca

Gebeliğin başlarında normal canım
vesselam_ vesselam_ da da oluyodu ben öyle hatırlıyorum.
bir sorun olmayacak ALLAH'IN izniyle..
sen gönlünü ferah tut.

:KK200::anneadayı::KK200::anneadayı:

kızlar belım agrıyo ıkı uc gundr. bı parol ıcsem bı zararı olurmukı .. dktra sormadım ama hamılelere sadece parol önerılıyor dıye bılıyorum

Hamileyken grip olduğumda parol yazmıştı o da çok gerekmedikçe içme demişti doktorum.
Sen bilirsin canım , bilemedim, içenler olmuştur mutlaka..
Belinin ağrıması normal, yerleşme evresi
kendini çok yorma,
dinlenince geçer. .

;)

Hamileyken grip olduğumda parol yazmıştı o da çok gerekmedikçe içme demişti doktorum.
Sen bilirsin canım , bilemedim, içenler olmuştur mutlaka..
Belinin ağrıması normal, yerleşme evresi
kendini çok yorma,
dinlenince geçer. .

:KK66:

Tesekr ederım ocmıcem smdıılık. Benım normaldede agrırdı belım fıtık basangıcı vardı je l onuda suremıyorm smdı dktra gttgmde sorarm artık

Saye- Saye- evet canım bendede oldu ilk haftalar lekelenme 16.haftaya kadar devam etmişti arada kahverengi akıntılarım oldu.
Çok stres yapma doktorun bişey yok diyorsa yoktur e mi..ben çok stres yapmıştım doktorum hep geçecek 16.haftadan sonra dedi öyle oldu.
Bir dahada gelmez InşaaAllah yerleşiyor güzelce yerine ;)
Bak herşey oluşmuş bir kalp atışına kaldı annesi yavrucağın ben burdayım dicek sana çok heyecanlı bir sürec rabbim isteyen herkese nasip etsin InsaAllah

Kızlar ya benim karnımın bir tarafı bazen top gibi oluyor sertleşiyor günde 4-5kere oluyor saydım.
Uç gündür devam ediyor.yalanci kasılma olabilir demişler baktım internette biraz.
Geçenlerdede olmuştu doktor baktı iyice bişey yok büyüdüğünden demisti..
Yaşayan var mı hiç?

Saye- Saye- evet canım bendede oldu ilk haftalar lekelenme 16.haftaya kadar devam etmişti arada kahverengi akıntılarım oldu.
Çok stres yapma doktorun bişey yok diyorsa yoktur e mi..ben çok stres yapmıştım doktorum hep geçecek 16.haftadan sonra dedi öyle oldu.
Bir dahada gelmez InşaaAllah yerleşiyor güzelce yerine :KK66:
Bak herşey oluşmuş bir kalp atışına kaldı annesi yavrucağın ben burdayım dicek sana çok heyecanlı bir sürec rabbim isteyen herkese nasip etsin InsaAllah
Allah razı olsun canım sağol inşallah bir daha olmaz şimdilik iyiyim bir problem Yok çok şükür. Dediğin gibi kalp atışını da duyunca inşallah içim daha çok rahat edecek Pazartesiyi iple çekeceğim artık

Kızlar lekelenmem oldu Dra gittim yeni geldim . Tek kese gördü yolk sacı gördük kalp atışı için Pazartesi dedi dua edin Pazartesi duyalım inşallah çok korktum kanama olunca
Canım dr bana da lekelenmen olabilir dedi geçen kontrolde tedbirli davran ama canınıda çok sıkmamaya çalış.. keseyi de yolk sacıda görmüşsünüz bak ne güzel maşallah inşallah ptesi kalp atışını da görürsünüz❤

Günaydıııın kızlar, herkesten gzl hbrler geliyor maşallah...
Bende dün dr kontrole gittim, pzrtesi tekrar çağırdı ve sanırım haftaya dogum günümüz belli olacak ❤ kızım dogum yoluna girmiş, risk almak istemiyor drum bu arada iyi beslenmem gerekiyor inşallah 3 kiloyu yakalarız... nasıl bir heyacan var anlatamam... elim hiç birşeye gitmiyor gerçi çok şükür hZrız ana ufak tefek şeyler var ben oturuyorum... benden hbrler böyle bol bol duanızı bekliyorum canlar :KK66:
Hadi bakalim canim saglikla gelsin kizin sira sende sonra kim olur bilmem ama biz gunumuzu aldik degismezse 24 haziran yani arefe gunu :)) Bayram sekerim gelecek insallah bayram cifte bayram olacak :)
lekelenme normal ama dinlen cok yorma kendini canim gözun aydin keseyi gormussunuz kalp atiminida duyarsiniz insallah pazartesi bir ömür atacak kalbini ❤
u-mutlu lale u-mutlu lale canim seninde gözun aydin insallah kalp atiminida duyarsiniz hemen o strestte biter hayirlisiyla ♡ umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme gerekmedikce ilac icme canim cok dayanilmayacak sa agrin ic ben hep bel agrisi cektim hemde inanilmaz agrilar cektim yatarken otururken dikkat et ama normal yani 5. Ayimda gecmisti simdi yine basladi agrimaya ..@deeploneliness vesselam_ vesselam_ nasilsin hersey yolunda mi ?

derandiren derandiren canim ben sayili kiyafet aldim abartmadim :)) iki tulum aldim sadece bana herkes sakin sakin alma fazla hemen buyuyorlar dediler bende almadim ;)
Ela nasil sen nasilsin?

Back