• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Artık yapcak bişey yok çoğul gebelik olursada Allah verir kolaylığını Leyla abla ya birden kalabalık aile olursunuz işte fena mı:KK66: İlk test 172 çıkmıştı abla 3 gün sonrada 651 di sonra muayene çağırdı zaten son testten 3 gün sonrada keseyi görmek nasip oldu sonrada tekrarlamadım zaten her kan testi ayrı bi stres gerek yok yani:KK54:

Kızlar azcık cadı oluyo zaten ama tatlı cadı oluyolar:KK68: alışmıştır biberonla cok cok çekmeye memeden kim zorla çeksin:KK70:

Aminnn canım inşallah heyecanını çok iyi anlıyorum ama herşey güzel olacak inşallah:dua: Ekstra bişey yapmaya başladın mı beslenme anlamında :KK51:

aminnn inşallah canım:dua:
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin canım cümlemize.. Olsunda hayırlısıyla Rabbim birden 2-3 kardeş verirse daha mutlu oluruz dediğin gibi... Nasip inşallah.. Değerin güzel artmış canım darısı başımıza olsun inşallah..

Semra24 Semra24 ne şanslı bir prenses senin gibi annesi var...
Çok güzelmiş ellerine sağlık.cok güzel anılar bunlar.
Sağlıcakla büyüsün defnecik;)

umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme bak gördün mü hiç stres yapma çok guzel artmış değerin kesen çok rahat görünür bu değerle.
Inşaallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın canım..
Güzel haberler verirsin bizlere:KK68:

LeYLa_21 LeYLa_21 ablaa ben hicbir belirti yaşamamıştım sadece idrar rengim turuncu gibi olmuştu..
Yüzümde sivilceler bile çıkmıştı hatta aşılama yaptırdığımda.
Inşaallah güzel haberler vereceksin sende bizlere çok heyecanlı ben 6nisanda yaptırdım asilamami 18 nisanda öğrenmiştim dün iki yıl olmustu:KK61:ama işte herseyde var bir hayır Rabbim yine nasip etti.saglicakla kucağımiza alırız InşaaAllah.
Duamdasin :dua::anneadayı:

Sağlıcakla büyüsün defnecik:KK66:

umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme bak gördün mü hiç stres yapma çok guzel artmış değerin kesen çok rahat görünür bu değerle.

LeYLa_21 LeYLa_21 ablaa ben hicbir belirti yaşamamıştım sadece idrar rengim turuncu gibi olmuştu..
Inşaallah güzel haberler vereceksin sende bizlere çok heyecanlı ben 6nisanda yaptırdım asilamami 18 nisanda öğrenmiştim dün iki yıl olmustu:KK61:ama işte herseyde var bir hayır Rabbim yine nasip etti.saglicakla kucağımiza alırız InşaaAllah.

Amın cnmm ınsallah

Amin gülüm sağolasın canım inşallah Rabbim nasip etmiştir kuzum.. Dualarınız için Allah hepinizden razı olsun gülüm.

u-mutlu lale u-mutlu lale canım inşallah heyecanları birlikte paylaşacağız. Beslenme olarak proteine ağırlık veriyorum meyve yiyorum hergün mutlaka ceviz yiyorum süt mutlaka içiyorum. Birde su 3 litre bazen daha fazla içiyorum. Paketli gıda yemiyorum hiç canım da istemiyor görünce için kalkıyor hatta özellikle tatlıysa

Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin canım cümlemize.. Olsunda hayırlısıyla Rabbim birden 2-3 kardeş verirse daha mutlu oluruz dediğin gibi... Nasip inşallah.. Değerin güzel artmış canım darısı başımıza olsun inşallah..
Amin ablacım inşallah.. değer şuan ne alemde bilemiyorum işte tekrar yaptırmadım inşallah herşey yolundadır inşallah sende diğer isteyeb arkadaşlarımda pozitifi görürler aminnnnn..
u-mutlu lale u-mutlu lale canım inşallah heyecanları birlikte paylaşacağız. Beslenme olarak proteine ağırlık veriyorum meyve yiyorum hergün mutlaka ceviz yiyorum süt mutlaka içiyorum. Birde su 3 litre bazen daha fazla içiyorum. Paketli gıda yemiyorum hiç canım da istemiyor görünce için kalkıyor hatta özellikle tatlıysa
Evet canım benim inşallah aynı dönemde olmak güzel Bende her akşam günlük süt içmeye ce muz yemeye çalışıyorum cevizi biraz boşlamıştım ama devam etmem gerekiyo sanırım.. tatlı benmde hiç yiyesim gelmiyo içim almıyo ekşi tuzlu ve şuan olan yaz meyvelerine bayılıyorum su da sen iyi içiyomuşsun benim 2 litreyi buluyomu bilmiyorum önceden 1 bardak suyla geçirirdim günü tabi o ayrı..
u-mutlu lale u-mutlu lale bu arada cuma benim hesabıma göre 6+2 olacak bende duyarım inşallah :anneadayı:
Benide 6+3de çağırdığına göre normal demekki canım her dr o zamanlarda duyulabileceğini düşünüyo demek.. sende sık idrara çıkma varmı hatice ya ben feci durumdayım

u-mutlu lale u-mutlu lale canım bende de var gece de uyanıyorum tuvalet için. Benim çoğu zaman yaparken yan ağrım da oluyor gidince soracağım o kadar da su içiyorum aslında . Suyu içmeye çalış canım çok önemli bebek içinde senin içinde .

u-mutlu lale u-mutlu lale canım bende de var gece de uyanıyorum tuvalet için. Benim çoğu zaman yaparken yan ağrım da oluyor gidince soracağım o kadar da su içiyorum aslında . Suyu içmeye çalış canım çok önemli bebek içinde senin içinde .
Tuvaletini tutuyomusun bazen canım ben tuttuğumda zor yapıyorum gözümden yaş geliyo resmen.. gittikçe artırcam inşallah canım farkındayım da işte zorluyorum kendimi

Amin insallah canim benim :)

Cok teşekkür ederim canım benim beğendiğine sevindim :)
Darısı senin de basına insallah yakın zamanda haberini alırız

İnşallah canım yaa =)
Rabbim nasip etsin..
Sizlerin tecrübelerinden
faydalanıcaz bizde ;)

Tuvaletini tutuyomusun bazen canım ben tuttuğumda zor yapıyorum gözümden yaş geliyo resmen.. gittikçe artırcam inşallah canım farkındayım da işte zorluyorum kendimi
Bazen nöbette tutmak zorunda kalıyorum aynen çok zor oluyor yapmak inşallah sağlıklı olsunda dayanıyoruz artık

Günaydıııın kızlar, herkesten gzl hbrler geliyor maşallah...
Bende dün dr kontrole gittim, pzrtesi tekrar çağırdı ve sanırım haftaya dogum günümüz belli olacak ❤ kızım dogum yoluna girmiş, risk almak istemiyor drum bu arada iyi beslenmem gerekiyor inşallah 3 kiloyu yakalarız... nasıl bir heyacan var anlatamam... elim hiç birşeye gitmiyor gerçi çok şükür hZrız ana ufak tefek şeyler var ben oturuyorum... benden hbrler böyle bol bol duanızı bekliyorum canlar ;)

Bende dün dr kontrole gittim, pzrtesi tekrar çağırdı ve sanırım haftaya dogum günümüz belli olacak ❤ kızım dogum yoluna girmiş, risk almak istemiyor drum bu arada iyi beslenmem gerekiyor inşallah 3 kiloyu yakalarız... nasıl bir heyacan var anlatamam... elim hiç birşeye gitmiyor gerçi çok şükür hZrız ana ufak tefek şeyler var ben oturuyorum... benden hbrler böyle bol bol duanızı bekliyorum canlar :KK66:
Maşallah canım Sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallah.. Allah bir avazda kurtarsın gülüm.. Bizlere duâ et. Haftaya inşallah müjde vereyim sizlere...

Bende dün dr kontrole gittim, pzrtesi tekrar çağırdı ve sanırım haftaya dogum günümüz belli olacak ❤ kızım dogum yoluna girmiş, risk almak istemiyor drum bu arada iyi beslenmem gerekiyor inşallah 3 kiloyu yakalarız... nasıl bir heyacan var anlatamam... elim hiç birşeye gitmiyor gerçi çok şükür hZrız ana ufak tefek şeyler var ben oturuyorum... benden hbrler böyle bol bol duanızı bekliyorum canlar :KK66:
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla bebeğinle evine dönersin

Maşallah canım Sağlıkla gelsin kuzucuğun inşallah.. Allah bir avazda kurtarsın gülüm.. Bizlere duâ et. Haftaya inşallah müjde vereyim sizlere...
Leyla abla nasılsın az kaldı inşallah test gününe hayırlı haberlerini bekliyoruz

Leyla abla nasılsın az kaldı inşallah test gününe hayırlı haberlerini bekliyoruz
amin gülüm..iyiyim çok şükür..bende heyecanla bekliyorum valla...sabah dişlerimi fırçalarken bulantım oldu..birazda çişim geliyor ara ara göğüslerime dokunamıyorum ara ara acıyor sanki o kadar..sen nasılsın kuzum?doktordan çıkınca yaz hemen merak ederim..güzel haber ver bizlere...

amin gülüm..iyiyim çok şükür..bende heyecanla bekliyorum valla...sabah dişlerimi fırçalarken bulantım oldu..birazda çişim geliyor ara ara göğüslerime dokunamıyorum ara ara acıyor sanki o kadar..sen nasılsın kuzum?doktordan çıkınca yaz hemen merak ederim..güzel haber ver bizlere...
Randevum yarın saat 15:20 inşallah güzel haberler veririm ablacım bende çok merak ediyorum çok heyecanlıyım
Saolun kızlar LeYLa_21 LeYLa_21 Saye- Saye-
Dualarım sizinle inşallah cinsiyet hbrlerinizi paylaşmak nasip olur :KK66: benide etiketleyin ben dayanamaz arada bakayım ztn :KK66: Rabbim hepimize hayırlı evlatlar,hayırlı doğumlar nasip etsin...
İnşallah canım aminnn o günleri görmekte nasip olsun inşallah

Back