How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım hadi inşallah güzel güzel haberlerle gelceksin bize keseyi de kalbide göreceksiniz inşallah bizede umut olcaksın bende ptesi gidiyorum bizdede heyecan dorukta:KK47:

Aynı bende öyleyim canım yaa tatlıyı severim aslında ama hiç yemiyorum ekşi ve tuzlu yiyorum daha çok da mevsim meyveleri istiyo canım

Vay vaay o silik çizgi şimdi koynunda dimi canım yaa zaman ne kadar çabuk geçiyo:KK68:

14. gün test yaptım ben abla sabah idrarda yaptım çıkmaz ama hastaneye gitmeden bi yapayım dedim bi baktım şok 2. çizgi baya görünüyodu sonra kan testi verdim ondada pozitif çıktı çok şükür.. Test gününe yakın göğüslerde acayip hassasiyet oldu hala da devam ediyo birde kasıkta adet ağrısı başka bi belirtim yoktu abla hala da yok he bişey var o da gittikçe sıklaşan wc ihtiyacı neredeyse orda yatcam o vaziyetteyim:olamaz::KK48:

İyi senin dr o kadar yumurtayla yapmış abla benim dr hayatta yapmazdı. Hayırlısı olsun inşallah
14.güne aşılamanın yapıldığı gün dahilmi? birde niye o kadar yumurtayla yapmazdı dedinki anlamadım...benim yumurta çoktu zaten 5 büyük diğerleride ufaktı..sayı azmı sence?moralim bozuldu şimdi...benim şuan bile göğüslerim acayip el sürülmüyor bazen...

ayy yerim onu ya büyüdüde dr.lara gidiyo demek hee:KK46:İnşallah bizde hayırlısıyla yaşarız canım o günleri işte insan kötü tecrübe edindiğinde yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyo hep bi kuşku kaygı:KK51: İnşallah herşey güzel olacak hepimiz için:dua: Sen nasılsın alıştın mı anneliğe zor oluyomu ilk günler lohusalık ağır geçiyomuş bazı kişilerde sen iyisindir inşallah:dua:
Allah'a şükürler olsun iyiyim bir sıkıntı Yok simdilik sezeryandan dolayı sıkıntılarım var biraz agrim oluyor yatamıyorum bide erken doğduğu icin sütüm gelmedi çocuğum sut yerine mama veriyorum simdilik şimdi de sutum geldi ama meme ucum yok sut veremiyorum bebeğime :( onun üzüntüsü var.
Pompa almaya gidicem birazdan insallah süte alışır bebis

14.güne aşılamanın yapıldığı gün dahilmi? birde niye o kadar yumurtayla yapmazdı dedinki anlamadım...benim yumurta çoktu zaten 5 büyük diğerleride ufaktı..sayı azmı sence?moralim bozuldu şimdi...benim şuan bile göğüslerim acayip el sürülmüyor bazen...
Yok abla yumurta çok olduğunda çoğul gebelik olasılığı yüksek olduğundan yapmıyolar benim dr ikiz bile hamilelik istemiyo. Her yiğidin yoğurt yiyişi ayrı anlayacağın.. Senin tutma olasılığı daha yüksek daha iyi bence içini ferah tut.. Ek ilaç filan verdimi sana progestan filan gibi

Allah'a şükürler olsun iyiyim bir sıkıntı Yok simdilik sezeryandan dolayı sıkıntılarım var biraz agrim oluyor yatamıyorum bide erken doğduğu icin sütüm gelmedi çocuğum sut yerine mama veriyorum simdilik şimdi de sutum geldi ama meme ucum yok sut veremiyorum bebeğime :KK43: onun üzüntüsü var.
Pompa almaya gidicem birazdan insallah süte alışır bebis
Olsun canım ya alışır inşallah erken doğumda bide sezaryende oluyomuş öyle sütün gecikmesi ama inşallah alır bebeğin pompa ucu çıkarıyomuş zaten bakarsın emmeye bile başlar inşalah:super:

Bu arada aşılamanın olduğu günden itibaren o günde dahil yani 15. gün oluyo

24 martta aşılama oldu 7 nisanda test yaptım yani

Yok abla yumurta çok olduğunda çoğul gebelik olasılığı yüksek olduğundan yapmıyolar benim dr ikiz bile hamilelik istemiyo. Her yiğidin yoğurt yiyişi ayrı anlayacağın.. Senin tutma olasılığı daha yüksek daha iyi bence içini ferah tut.. Ek ilaç filan verdimi sana progestan filan gibi
Bende yanlış anlamışım canım ya. Doktor zaten yumurtalara bakarken söyledi. İkiz üçüz olursa napıcan dedi. Olsunda sağlıkla inşallah dedim. Evet canım sabah akşam progestan kullanıyorum.. Rabbim inşallah nasip etsin..

Bu arada aşılamanın olduğu günden itibaren o günde dahil yani 15. gün oluyo

24 martta aşılama oldu 7 nisanda test yaptım yani
Darısı başımıza olsun inşallah gülüm.. Değerin kaç çıktı ablacım?

Olsun canım ya alışır inşallah erken doğumda bide sezaryende oluyomuş öyle sütün gecikmesi ama inşallah alır bebeğin pompa ucu çıkarıyomuş zaten bakarsın emmeye bile başlar inşalah:super:
İnsallah canim ya:) bitanesi çıktı arada vermeye çalışıyorum görsen bir sinirleniyor aman allahım sanki Eti'ni sikmissin gibi bağırıyor cadı :)

darısı başımıza canım inşallah..benim bugün kasık ve karın bölgemde acayip ağrı var ama tatlı bir ağrı sanki...sabah ezanında da biraz bulantım vardı..inşallah hayra çıkar...bebişin nasıl annesi?
inşallah bebişin yerleşiyordur canım benim.
dualarım seninle.
oğluşum da iyi çok şükür, 5 aylık olacak pazar günü.
dönmeye filan başladı artık, hareketlendi :)

inşallah bebişin yerleşiyordur canım benim.
dualarım seninle.
oğluşum da iyi çok şükür, 5 aylık olacak pazar günü.
dönmeye filan başladı artık, hareketlendi :)
sağol canım.amin inşallah kuzum..maşallah oğluşuna ...darısı başımıza olsun..

Günaydın kızlar :)
Bizimde az da olsa uykusuz gecelerimiz başladı defne hanım sayesinde :) kendi ellerimle hazırladığım süslerimi paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz :)

Canım çok güzel olmuş sadelik huzur hepsi bir arada =)
inşallah defne de uslu bir bebek olur.
Çok beğendim, hazırlıkların çok hoş olmuş ;)

Bende yanlış anlamışım canım ya. Doktor zaten yumurtalara bakarken söyledi. İkiz üçüz olursa napıcan dedi. Olsunda sağlıkla inşallah dedim. Evet canım sabah akşam progestan kullanıyorum.. Rabbim inşallah nasip etsin..

Darısı başımıza olsun inşallah gülüm.. Değerin kaç çıktı ablacım?

Artık yapcak bişey yok çoğul gebelik olursada Allah verir kolaylığını Leyla abla ya birden kalabalık aile olursunuz işte fena mı:KK66: İlk test 172 çıkmıştı abla 3 gün sonrada 651 di sonra muayene çağırdı zaten son testten 3 gün sonrada keseyi görmek nasip oldu sonrada tekrarlamadım zaten her kan testi ayrı bi stres gerek yok yani:KK54:

İnsallah canim ya:) bitanesi çıktı arada vermeye çalışıyorum görsen bir sinirleniyor aman allahım sanki Eti'ni sikmissin gibi bağırıyor cadı :)
Kızlar azcık cadı oluyo zaten ama tatlı cadı oluyolar:KK68: alışmıştır biberonla cok cok çekmeye memeden kim zorla çeksin:KK70:

u-mutlu lale u-mutlu lale canım inşallah güzel bir haber alıp sizlere de veririm heyecanlıyım şimdiden
Aminnn canım inşallah heyecanını çok iyi anlıyorum ama herşey güzel olacak inşallah:dua: Ekstra bişey yapmaya başladın mı beslenme anlamında :KK51:

çok şükür canım, inşallah sizin de sağlıkla kucağınıza aldığınızı görücez burda.
aminnn inşallah canım:dua:

Artık yapcak bişey yok çoğul gebelik olursada Allah verir kolaylığını Leyla abla ya birden kalabalık aile olursunuz işte fena mı:KK66: İlk test 172 çıkmıştı abla 3 gün sonrada 651 di sonra muayene çağırdı zaten son testten 3 gün sonrada keseyi görmek nasip oldu sonrada tekrarlamadım zaten her kan testi ayrı bi stres gerek yok yani:KK54:

Kızlar azcık cadı oluyo zaten ama tatlı cadı oluyolar:KK68: alışmıştır biberonla cok cok çekmeye memeden kim zorla çeksin:KK70:

Aminnn canım inşallah heyecanını çok iyi anlıyorum ama herşey güzel olacak inşallah:dua: Ekstra bişey yapmaya başladın mı beslenme anlamında :KK51:

aminnn inşallah canım:dua:
AA canım siz keseyi gördünüz mü?
Hayırlı olsun tek kesecik mi var

AA canım siz keseyi gördünüz mü?
Hayırlı olsun tek kesecik mi var
evet canım vajinal ultrasonla gördük keseyi geçtiğimiz perşembe günü 4mm minnak bi keseydi :KK68: dr normal değerlere göre dedi ve tek kese söyledi ama ben o kadar heyecanlıydım ki kesin tek mi diye soramadım 2 tane olsa derdi herhalde diyorum ya da çok erken diye görememiş olabilir diyorum:-) Kısmet bakalım.. 6+3 de de kalp atışı için gidicez inşallah onuda duyarız :dua:

Gecen gun karndan bakmamişlardı bı arkadasa cnm bı zararı olmaz ınsallah
Ben internette bi zararı olmadığını okumuştum canım ondan psikolojik olarak hazırlamıştım kendimi dr a sormadım bile ama aşılama yaptırdım ben dr tüp bebek dr u riskli bi durum olsa zaten yapmazdı diye düşünüyorum herhangi bi sorunda yaşamadım onunla alakalı Allah'a şükür.. Ptesi kalp atışı için gidicem onda bile belki vajinal bakar bilmiyorum. Ama ilişki filan yasak tabi önlem amaçlı olarak kıymetli bi bebek bizim için dedi. Riskli olsa sonra bakalım derdi herhalde

Back