Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kan sayımı yaptırdım sağlık ocağında, birazdan sonucunu almaya gideceğim.
Kızlar, siz ne alemdesiniz*
herkese sevgiler.

sonuçları burada konuşuruz,
b12 ve triodi merak ediyorum. .

E-brulim

Sen nasılsın kuzum, sesin çıkmıyor
yeni gebeler var
eklersin listeye

=))​

Aminnn ablacım inşallah. Yarın işlem sırasında ayetel kürsi oku bol bol inşallah
Yola çıktım hastaneye gidiyorum. Dualarımı ve hazırlığımı yaptım. Rabbim bugün bebeğimi kaybettiğim o doğumhanede kardeşini nasip etsin inşallah. Hepinizin duâlarını bekliyorum kızlar...

hnımlarr hayırı gunlerr... bişey sorcam ben ama nerdn ögrencegımı blmıyorum.. jel kullanıyoruzya smdı 3 ayakadar falanda kullanlcakmıs sanırım ben namazı nasıl kılcam yanı gusül falan gerektırıyormu nası olck sabah aksam gusulmu alıncak yksa geekmezmı acaba bılgısı olan varmı

Bende kullanırken araştırmıştım canim
Herhangi bir zevk falan duymuyorsan gusül gerektirmez demişlerdi.
Ben bildiğim bu istersen iyice arastir

Yola çıktım hastaneye gidiyorum. Dualarımı ve hazırlığımı yaptım. Rabbim bugün bebeğimi kaybettiğim o doğumhanede kardeşini nasip etsin inşallah. Hepinizin duâlarını bekliyorum kızlar...
Ablaa duamdasin...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip etsin InsaAllah.
Stres yapma..
Herşey güzel olacak insaAllah

Oglusumu gördüm çok mutluyum.
Ama ikidir elleriyle yüzünü kapatıyor göremiyoruz melek yüzünü:)
Herşey yolunda çok şükür bu haftalarda pozisyonunu değiştirmesi lazımmış ama bizimkinin kafası yukarıdaymış daha..
Bakalım insaAllah diğer aya bakacaz
Gonulden geçen Normal doğum..
Tabikide Herşeyin hayırlısı ne ise olsun diyede dua ediyorum..

Bende kullanırken araştırmıştım canim
Herhangi bir zevk falan duymuyorsan gusül gerektirmez demişlerdi.
Ben bildiğim bu istersen iyice arastir

netten falan baknca bu cıkyoda... etrafmda danısabılecegım bı hoca olsa keske guvenlr bırısı bıde henuz kmseye demedım cok yenı oldugu ıcın ama ben rabbıme sukur ıcın namaz kılmak ıstıyorum ıcım hıc rahat degill

Benim burda tanidigim bir abla oyle demisti bana kilabilirsin ama her namazda taze abdest al demisti bide..
Başka arkadaşlarda yorum yaparlar konun için.
Ama kılabilirsin diye biliyorum ben kılmıştım o zaman..

Leyla abla hayırlısıyla geçsin inşallah işlem duamızdasın
Bende kullanıyorum sabah akşam jel namazımı kılıyorum gusül gerekmiyor tedavi amaçlı sonuçta kullandığın bence içini rahat tut abdestini al kıl canım

Ablaa duamdasin...
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip etsin InsaAllah.
Stres yapma..
Herşey güzel olacak insaAllah
Amin gülüm inşallah şimdi hastaneye geldim. Doktorla karşılaştım. 2ye doğru doğumhanede ol dedi. Çok heyecanlıyım canım. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.. Duâlarınız için Allah razı olsun gülüm.

Amin haticem Allah razı olsun gülüm.. Çok heyecanlıyım.. Birazda burukluk var sabah ağladım biraz. Dokunsalar kopacam yani o derece... Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah...

Banada zevk veren baey olmadıgı ıcın gerkmez gbı gelıyoda ıste nam onemşı pldugu ıcın bı tereddut kalıyo

Benim burda tanidigim bir abla oyle demisti bana kilabilirsin ama her namazda taze abdest al demisti bide..
Başka arkadaşlarda yorum yaparlar konun için.
Ama kılabilirsin diye biliyorum ben kılmıştım o zaman..

Canm zatn bol su ıctgm ıcın saat başı wc gıdıyorm hwr namazda abdest tazelwrım dahada ıyı olr ama ıstee.. ben nıyetımı bozmadan abdestmı alp kılayım o zaman kendmı kotu hasedıyorm o kadr dua ettm mevlam nasıp ettı ınsaşlah devamı gele saglıkla bı secdeye kapanıp sukredemedm dıye

Içini ferah tut Saye- nin dediği gibi sağlıkla ilgili birşey olduğu için ve tedavi amaciyla sürekli tekrarladığn birşey olduğu için gusül gerektirmez.
Bende çok takıntı yapmıştım için rahat etmiyordu hic.alıyordum abdestimi yinede.
Ama abla bana vesvese yapma için rahat olsun demisti.sonradan birakmistim
Bide ilk aylarda sürekli banyo yapmak ıyi değil diye biliyorum..iki kere mi gusül alacan..
Hadi dur namazına şükret dua et..
Vesvese yapma..

sagolasın canım oyle yapayım benm

Gözün aydın canım. Maşallah ona

Kızlar aşılama işlemi bitti. Dua eden herkesten Allah razı olsun canlarım. Güzel geçti inşallah sonuda güzel olur. 2 hafta sonra kan testine çağırdı doktor.. Hayırlısı Rabbimden inşallah..

Ablacım rabbim "ol" desin..
Duamdasın, inan ki burada gebelik haberi duyunca
kendi haberimi almış gibi seviniyorum.
Bizler zorlu yollardan geçtik..
Sonunda inşallah hepimiz sırasıyla
kavuşacağız miniklerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…