• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hadi gozun aydin canim gayet guzel artis Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin topik senlendi cok cook sukur rabbime insallah diger kizlarda guzel haber verir bizlere de su topikte kimse kalmaz ..
Sağolasın alpi inşallah güzel haberler peş peşe gelir çok şükür
Hayırlı uğurlu olsun canım. Değerin gayet iyi :KK66: Sağlıkla gelsin minnak kuzu :)
Aminnn canım sağolasın
gözünüz aydın kızlar...sağlıkla kucaklayın inşallah...darısı başımıza...benimde yarın aşılamam var..heyecanlıyım biraz...:halay::halay:
Leyla abla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz duamız seninle Allah kızına hayırla sağlıkla bir kardeş nasip etsin
Hayyyy maşallah bahar geldi bizim gruba ne gzl heyacanlar, ne gzl hbrlerle dolu ❤
@umudunu-kaybetme cnm sonucun çok gzl maşallah, inşallah hep böyle olumlu hbrlerini alırız
LeYLa_21 LeYLa_21 Cnm şimdiden hayırlı olsun aşılaman 12-14 arası sonucun belli olur :KK66: Rabbim güldürsün yüzünü Cnm bnm ❤
Saye- Saye- maşallah güzelim, artık rahat rahat uyuyabilirsin, meleğin seninle büyüyor annesi :KK66:
Kesinlikle canım içim rahatladı çok şükür büyümeye devam etsin inşallah

Sağolasın alpi inşallah güzel haberler peş peşe gelir çok şükür

Aminnn canım sağolasın

Leyla abla inşallah güzel haberlerini bekliyoruz duamız seninle Allah kızına hayırla sağlıkla bir kardeş nasip etsin

Kesinlikle canım içim rahatladı çok şükür büyümeye devam etsin inşallah
Amin gülüm Allah razı canım benim. Rabbim hepimize hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin canım..

LeYLa_21 LeYLa_21 abla ben aşılama yaptırdığımda 13.gunde yapmıştım idrar resti çıkmıştı.
Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip etsin pozitifdi görürsün insaAllah.
Amin gülüm inşallah bakalım Rabbim ne dilerse Biz istiyoruz uğraşıyoruz inşallah nasip eder Mevlam..

Aminnn ablacım inşallah. Yarın işlem sırasında ayetel kürsi oku bol bol inşallah
Sürekli okuyorum canım.. Saat 14:00 te..tek başımayım eşim yok yanımda ama bitince geç kalmazsa gelecek.. Ona biraz stres yaptım.. Hayırlısı bakalım gülüm.. Dualarınızı bekliyorum gülüm..

Sürekli okuyorum canım.. Saat 14:00 te..tek başımayım eşim yok yanımda ama bitince geç kalmazsa gelecek.. Ona biraz stres yaptım.. Hayırlısı bakalım gülüm.. Dualarınızı bekliyorum gülüm..
Bizde senin için dua ederiz ablacım inşallah sonucu güzel olur

Rabbim nasip etsin ablacım,
ben de bu ay yumurta takibindeyim.
Olmazsa eğer aşılama düşünüyorum..
Eşimin testini tekrarlamamızı istedi
doktor, geçen ay yumurtlamam çok iyiydi
yumurtalar büyüktü baya,
tutmayınca eşime ek takviye ilaçlar yazdı,
çok şükür sperm testinin sonucu iyi geldi.
Bakalım cumartesi ne diycek..

;)

Bizde senin için dua ederiz ablacım inşallah sonucu güzel olur
Amin canım inşallah. Allah razı olsun gülüm..
Rabbim nasip etsin ablacım,
ben de bu ay yumurta takibindeyim.
Olmazsa eğer aşılama düşünüyorum..
Eşimin testini tekrarlamamızı istedi
doktor, geçen ay yumurtlamam çok iyiydi
yumurtalar büyüktü baya,
tutmayınca eşime ek takviye ilaçlar yazdı,
çok şükür sperm testinin sonucu iyi geldi.
Bakalım cumartesi ne diycek..

:KK66:

Geçmiş olsun şekercim, havalar bir ısınmadı ki,
pekmez ye iyi gelir :KK66:

Prenses nsl?
Amin gülüm inşallah.. Sizin sonuçlarada çok sevindim canım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım..

Maşallah canım rahat ol hayırlısı ile kucaklarsın inşallah.. Tedavi ilemi oldu yoksa normal mi?
Aşılama yaptırdık biz abla sonrasında da ilişki veriyo artık aşılamada mı tuttu ondamı tuttu bilemiyoruz.. iğne filan kullandım yani..
Eki Görüntüle 1980644

Aksam ıdrardada cıktı cok sukur bı ıkı saatw gıdıp tekrar kan verıcem. Insallah bunları gordkten snra hevesm yarıda kalmaz tam sevınemıyormda allah buyukk
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah..

Selam kızlar
Eşimin sperm testinin sonucu geldı
Anlayanlar bakabilir mi

Eki Görüntüle 1980766
Benm anladığım kadarıylada güzel canım sonuçlar sende de eşindede ciddi problem olmadığından aşılama tutar bence genelde öyle oluyomuş..
kızlar sonucum 2557 çıktı çok şükür haftaya cumartesi gideceğim inşallah ilk muayene için
Maşallah güzel artmış canım ikiz mi yoksa bu değer normal mi bnm 4+3de 651 çıktı
kızlar ya aşılamanın kaçıncı gününde idrar testinde çıkar sizce?yaptıranlar yorum yaparsa sevinirim...o_O
Ben 14. Gün yaptım test hemen çıktı abla. 13. Gün de yaosam çıkarmıydı bilmiyorum belki silik çıkabilirdi..

Aşılama yaptırdık biz abla sonrasında da ilişki veriyo artık aşılamada mı tuttu ondamı tuttu bilemiyoruz.. iğne filan kullandım yani..

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallah..

Benm anladığım kadarıylada güzel canım sonuçlar sende de eşindede ciddi problem olmadığından aşılama tutar bence genelde öyle oluyomuş..

Maşallah güzel artmış canım ikiz mi yoksa bu değer normal mi bnm 4+3de 651 çıktı

Ben 14. Gün yaptım test hemen çıktı abla. 13. Gün de yaosam çıkarmıydı bilmiyorum belki silik çıkabilirdi..
Allah razı olsun canım ben şu an 4+6yım bugün yani. İki embriyo transferi yapılmıştı canım belki nasip olmuştur

32.jpg

Back