• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

ben geldım gıbı guzel haberle allahınz ıznyle....:) pazar 18.3 bugun 70.1 cıktı cok saskınım ne dusunsm ne hsstesem bılemıyorumo_Oo_O
Canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inş. 11. günün sanırım değerin gününe göre gayet normal çıkmış..

gecen sene bnde buralardaydım cnm bı suredr grmıyodum smdı yazaym dedım sonc guzel olnca vaktı var vaktı gence nasıp edıyor rabbım az daha sabırrr allah cok buyukk

Evet hatırladım bayadır girmiyodun.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Nerede yaptırmıştın aşılamayı* maliyeti ne kadar oldu?
Ben de bir kaç ay daha olmazsa aşılama düşünüyorum da ;)

kızlar sonucum 2557 çıktı çok şükür haftaya cumartesi gideceğim inşallah ilk muayene için
Hadi gozun aydin canim gayet guzel artis Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin topik senlendi cok cook sukur rabbime insallah diger kizlarda guzel haber verir bizlere de su topikte kimse kalmaz ..

ben geldım gıbı guzel haberle allahınz ıznyle....:) pazar 18.3 bugun 70.1 cıktı cok saskınım ne dusunsm ne hsstesem bılemıyorumo_Oo_O

kızlar sonucum 2557 çıktı çok şükür haftaya cumartesi gideceğim inşallah ilk muayene için
gözünüz aydın kızlar...sağlıkla kucaklayın inşallah...darısı başımıza...benimde yarın aşılamam var..heyecanlıyım biraz...:halay::halay:

Hadi gozun aydin canim gayet guzel artis Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin topik senlendi cok cook sukur rabbime insallah diger kizlarda guzel haber verir bizlere de su topikte kimse kalmaz ..
aminnnnnnnn inşallah....

kızlar ya aşılamanın kaçıncı gününde idrar testinde çıkar sizce?yaptıranlar yorum yaparsa sevinirim...o_O

Evet hatırladım bayadır girmiyodun.. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Nerede yaptırmıştın aşılamayı* maliyeti ne kadar oldu?
Ben de bir kaç ay daha olmazsa aşılama düşünüyorum da :KK66:

Canm ben tup beebek yaptrdım ankara zekaı tahrde

kızlar ya aşılamanın kaçıncı gününde idrar testinde çıkar sizce?yaptıranlar yorum yaparsa sevinirim...o_O
Canım aşılaman hayırlı olsun. Vesilen olsun bu ay topikteki arkadaşlara uğur getirdi ;) Herhalde bir 14 gün sonra yani tahmini regl gününde test yapabilirsin. Normal yumurtlama ile aynı mantık..

Hayyyy maşallah bahar geldi bizim gruba ne gzl heyacanlar, ne gzl hbrlerle dolu ❤
umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme cnm sonucun çok gzl maşallah, inşallah hep böyle olumlu hbrlerini alırız
LeYLa_21 LeYLa_21 Cnm şimdiden hayırlı olsun aşılaman 12-14 arası sonucun belli olur :KK66: Rabbim güldürsün yüzünü Cnm bnm ❤
Saye- Saye- maşallah güzelim, artık rahat rahat uyuyabilirsin, meleğin seninle büyüyor annesi :KK66:

Amın onsallah darısı sana canımm
Amin gülüm inşallah..
Canım aşılaman hayırlı olsun. Vesilen olsun bu ay topikteki arkadaşlara uğur getirdi :KK66: Herhalde bir 14 gün sonra yani tahmini regl gününde test yapabilirsin. Normal yumurtlama ile aynı mantık..
Sağol özlemcim Amin inşallah. Rabbim inşallah ol demiştir..
Hayyyy maşallah bahar geldi bizim gruba ne gzl heyacanlar, ne gzl hbrlerle dolu ❤
umudunu-kaybetme umudunu-kaybetme cnm sonucun çok gzl maşallah, inşallah hep böyle olumlu hbrlerini alırız
LeYLa_21 LeYLa_21 Cnm şimdiden hayırlı olsun aşılaman 12-14 arası sonucun belli olur :KK66: Rabbim güldürsün yüzünü Cnm bnm ❤
Saye- Saye- maşallah güzelim, artık rahat rahat uyuyabilirsin, meleğin seninle büyüyor annesi :KK66:
Sağol gülüm Amin inşallah. Allah razı olsun güzel dualarınız için..

Saye- Saye- maşallah güzelim, artık rahat rahat uyuyabilirsin, meleğin seninle büyüyor annesi

allah razı olsun ınsallah saglkla devamı gelr ıcım tam rahat degl rabbıme sıgınıyorumm

LeYLa_21 LeYLa_21 abla ben aşılama yaptırdığımda 13.gunde yapmıştım idrar resti çıkmıştı.
Rabbim sana sağlıklı gebelik nasip etsin pozitifdi görürsün insaAllah.

Back