Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kübracım Amin canım inşallah. Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin. O kadar uğraş veriyoruz ki Allahım boş çevirmesin acılarımızı mutluluğa döndürsün.. Dün 5 saat doktor bekledim hemde özelde adam gitti geldi 5 tane doğum vardı acil gelmiş. Beni muayene etti doğuma gitti gelince oturup konuştuk aşılama kararını aldık iğnemi yazdı verdi. Inşallah Rabbim nasip etmiştir bu ay... Çok yoruldum artık Allah biliyor..Duaların içinde Allah razı olsun canım.. Sen nasılsın bebişin nasıl?Hayirli olsun tedavin sonucun bebis olsun insallah Bu aralar topik canlandi insallah bu canlanma surecindeki herkes hamile haberi verir bize aminnn..
güzel haberler varmış amanın amanın:)) tebrik ederim cnm inşallah değerin güzel çıkarKan verdim bekliyorum kızlar inşallah güzel yükselmiştir
Amin inşallah canım merakla bekliyorum :)G
güzel haberler varmış amanın amanın:)) tebrik ederim cnm inşallah değerin güzel çıkar
Canım sürecin hayırlı olsun. Rabbim bekletmeden nasip etsin inş.Sağol gülüm iyiyim çok şükür. Bugün doktor randevum vardı. Aşılama yaptırcaz bu ay. Bugün ilk iğnemi oldum ablacım. Inşallah sonu bebiş olur.. Dualarınızı bekliyorum.. Sen nasılsın canım? Bebiş iyimi?
Amin gülüm Allah razı olsun Özlemcim. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün canım.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi?Canım sürecin hayırlı olsun. Rabbim bekletmeden nasip etsin inş.
Allah senden de razı olsun canım. Bebiş iyi de bu hafta detaylı usg vardı bebeği besleyen bir damarda sıkıntı var. Yarın görünebilirsem bir riskli gebelik uzmanına görüneceğim..Amin gülüm Allah razı olsun Özlemcim. Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün canım.. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi?
Geçmiş olsun canım. Inşallah önemli bir şey değildir. Sonucu yaz merak ederim. Güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle kuzum..Allah senden de razı olsun canım. Bebiş iyi de bu hafta detaylı usg vardı bebeği besleyen bir damarda sıkıntı var. Yarın görünebilirsem bir riskli gebelik uzmanına görüneceğim..
Allah'ın izniyle güzel haberlerle gel canim bekliyoruz :)Kan verdim bekliyorum kızlar inşallah güzel yükselmiştir
İyi tabi sonuçta 2 ye katlandı demi :) iki degil de belki birtanesi tutmuştur merak etmeKızlar geldim sonucum 259,9 çıktı dr gayet iyi dedi sizce nasıl ayın 11inde tekrar istedi
Ohhhh gözün aydın, acar açmaz topigi bu hbri aldım... kat kat artsın inşallah Dr unla görüştün mü Cnm, ne dedi? Bende merak ettim 2 side tuttumu acaba ❤❤Kızlar geldim sonucum 259,9 çıktı dr gayet iyi dedi sizce nasıl ayın 11inde tekrar istedi
Cnm ben Yen'i duydum, inşallah önemli birşey değildir... bazen bu delikanlılarda naz yapabiliyor işte yarın hayırlı gzl hbrlerini alırız inşallah Cnm bnmmm❤Allah senden de razı olsun canım. Bebiş iyi de bu hafta detaylı usg vardı bebeği besleyen bir damarda sıkıntı var. Yarın görünebilirsem bir riskli gebelik uzmanına görüneceğim..
evet canim ikiye kjatlandi cok sükür insallah saglikla devam ederİyi tabi sonuçta 2 ye katlandı demi :) iki degil de belki birtanesi tutmuştur merak etme
görüstüm canim ultrasonda görmeden yorum yapmaz benim dr garantici :)Ohhhh gözün aydın, acar açmaz topigi bu hbri aldım... kat kat artsın inşallah Dr unla görüştün mü Cnm, ne dedi? Bende merak ettim 2 side tuttumu acaba ❤❤
Eder eder merak etme benimki de aynıydı sonrasında ultrason icin çağırmıştı 7. Haftaydı sanırım hem kalp atışını hemde keseyi görmüştük içini ferah tut:) hangi ilaçları verdi sana doktorunevet canim ikiye kjatlandi cok sükür insallah saglikla devam eder
görüstüm canim ultrasonda görmeden yorum yapmaz benim dr garantici :)
gün asiri progesteron igne yaptiriyorum haftada bir proluton depot yaptiriyorum günde iki defa crinone jel iki defa estrofem tab. bir defa folik asit aksamlari bir defa da clexane kullaniyorum kan sulandirici. birde haftada bir degistordogom climera bant var . amma cokmus ilaclarimEder eder merak etme benimki de aynıydı sonrasında ultrason icin çağırmıştı 7. Haftaydı sanırım hem kalp atışını hemde keseyi görmüştük içini ferah tut:) hangi ilaçları verdi sana doktorun
Cook guzel degerin canim artik keseyi bekleyeceksin sonra kalp atimi insallahKızlar geldim sonucum 259,9 çıktı dr gayet iyi dedi sizce nasıl ayın 11inde tekrar istedi