- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
İnşallah canım çok heyecanlı zamanlar arttı kese kalp derken zaman nasıl geçecek bakalım. Benim dr garantici yirmi gün sonra kontrol diyorInşallah canım sen içini ferah tut, her sey yolunda gidecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok heyecanlı zamanlar arttı kese kalp derken zaman nasıl geçecek bakalım. Benim dr garantici yirmi gün sonra kontrol diyorInşallah canım sen içini ferah tut, her sey yolunda gidecek
Allah razı olsun canım çok sağolun. Bende çok heyecanlıyımSaye- inan msjini okurken kalbim pırpır attı.
Hele takvimi gördüm ne kadar güzel haber verdin bizlere insaAllah değerin kat kat artar sağlıklı bir gebelik yaşarsın Allah'ın izniyle.
Hadi sıra diğer arkadaşlarda...
Ohh bee gerçektende bahar geliyor
Ben de çok heyecanlanıyorum böyle mesajlarınızı görünce.Allah razı olsun canım çok sağolun. Bende çok heyecanlıyım
Aminnn inşallah canımBen de çok heyecanlanıyorum böyle mesajlarınızı görünce.
Ay maşallah ya Rabbim olmayan herkese nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alın hepiniz
Ayy hatiişş senin adına çooook mutluyum kuzuuummAllah razı olsun canım çok sağolun. Bende çok heyecanlıyım
Canım inşallah kötü bişey çıkmayacak basit bişey diyecek dr içini ferah tut Allahım sağlık sıhhat versin herkese..İyi akşamlar kızlar.
Bir kaç gündür moral bozukluğu yaşıyorum.
Eşimin diz kapağında dışarıdan belli olan nohut tanesi kadar bir kist vardı
zaman zaman ağrı yapardı, doktora gittik film filan çekildi.
Zararsız dendi, çok ağrı yaparsa alırız basit bir işlem denildi.
Üzerinden 2 sene geçti sanırım biraz büyüme yaptı,
şikayetleri arttı eşimin..
Bir randevu alalım dedik, ve cuma günü gitti,
eski filme de bakmış doktor ve kötü huylu olabilir demiş.
Yeniden ilaçlı film istemiş, pazartesi günü çekilecek..
Hepinizden dua istiyorum, inşallah kötü bir şey yoktur.
İnanın bu yaşananlardan dolayı tedavi olayına çok odaklanamadım.
Sağlık hiçbirşeye benzemiyor...
İnşallah kötü bir şey çıkmaz, içim çok buruk...
Hatice çok sevindim yaa maşallah Allah güzel gönlüne göre versin inşallah 9 ay sonra bebeğini ya da bebeklerini sağlıklıla kucağına al aminnn...Kızlar selam hepinize bugün transferimin dokuzuncu günüydü druma gittim karnımdaki şişlik için kan tahlili istedi ve sonucum 126 çıktı çok mutluyum Çarşamba tekrar test istedi :)
İnşallah betüş çok sağol kuzumAyy hatiişş senin adına çooook mutluyum kuzuuumm
Cetvel gelmiş ne güzel heheh, 40 hafta boyunca kalsın inşallah
Allah razı olsun canım inşallah sizdende hayırlı haberleri bekliyoruzCanım inşallah kötü bişey çıkmayacak basit bişey diyecek dr içini ferah tut Allahım sağlık sıhhat versin herkese..
Hatice çok sevindim yaa maşallah Allah güzel gönlüne göre versin inşallah 9 ay sonra bebeğini ya da bebeklerini sağlıklıla kucağına al aminnn...
Oo artacak o deger carsamba kizlar degerim 600 olmus diyeceksin Bizde sevinecegiz sonra minicik bir noktayi atacaksin kesemiz bu diye sonra pir pir kalp atacak atti atti kalbimiz de atti bugun diyeceksin sonrasi kolay 9 ay sonra hoop kucaginda insallahAllah razı olsun Alpimm inşallah aminnn geride kalanlarımızdan da hayırlı haberler gelsin inşallah Çarşamba artışı görünce dahada sevineceğim inşallah
Masallah kilosu gayet iyi sanirim yemeklerden sonra saga yatman lazim genelde öyle diyorlar hangi tarafta sıkıntı olursa yemekten sonra o tarafa yatin diye ..Canım oglus iyi 425 gr olmus. Ama sag uterin arterde centik varmış. Sagdaki damardan az kan gidiyor bebege. Bu hafta ici perinatoloji uzmanindan randevu almaya çalışacağım. Sen nasılsın canım ?
Inşallah canım sorun olmaz kendiliginden geçer. Isin ozu ne yapmam gerektigini de bilmiyorum. Eskiden bu kadar kontrol bu kadar stres de yoktu. Benim bebis de aşağıda neyse iyi olsunlar da başka bir sey istemem..Oo artacak o deger carsamba kizlar degerim 600 olmus diyeceksin Bizde sevinecegiz sonra minicik bir noktayi atacaksin kesemiz bu diye sonra pir pir kalp atacak atti atti kalbimiz de atti bugun diyeceksin sonrasi kolay 9 ay sonra hoop kucaginda insallah
Masallah kilosu gayet iyi sanirim yemeklerden sonra saga yatman lazim genelde öyle diyorlar hangi tarafta sıkıntı olursa yemekten sonra o tarafa yatin diye ..
Neyse oglus iyiyse sorun yok o kolay is insallah onuda atlatirsiniz..
Benim kiz hep asagida halada asagida ama cok sukur bak simdiye kadar sorun olmadi insallah bundan sonrada olmaz ..
Iyi olacaklar iyi sagliklada dogacaklar Bizim grupta cok vardi boyle sagda solda olan cogu gecti gitti diger kontrole gittiklerinde kalmamisti birsey .. Seninkide öyle olcak insallahInşallah canım sorun olmaz kendiliginden geçer. Isin ozu ne yapmam gerektigini de bilmiyorum. Eskiden bu kadar kontrol bu kadar stres de yoktu. Benim bebis de aşağıda neyse iyi olsunlar da başka bir sey istemem..
Canim benim içini ferah tut benim arkadaşımda da ayni şey vardı bebis suan 3 yasında maasallah gayet iyi sadece biraz minik doğmuştu ama hiç bir sıkıntısı yoktu merak etme bak kilosu da iyi :)Inşallah canım sorun olmaz kendiliginden geçer. Isin ozu ne yapmam gerektigini de bilmiyorum. Eskiden bu kadar kontrol bu kadar stres de yoktu. Benim bebis de aşağıda neyse iyi olsunlar da başka bir sey istemem..
Iyi olacaklar iyi sagliklada dogacaklar Bizim grupta cok vardi boyle sagda solda olan cogu gecti gitti diger kontrole gittiklerinde kalmamisti birsey .. Seninkide öyle olcak insallah
Inşallah canlarCanim benim içini ferah tut benim arkadaşımda da ayni şey vardı bebis suan 3 yasında maasallah gayet iyi sadece biraz minik doğmuştu ama hiç bir sıkıntısı yoktu merak etme bak kilosu da iyi :)
Teşekkür ederim canım inşallah sağ salim kucağıma almak da nasip olur isteyen dileyen herkese nasip olur inşallahGünaydıııııın güzellerrrrr❤
Saye- cnmmmm en yeni anne gözümüz aydın olsun, Rabbim tamamına erdirsin inşallah... ohhh topik Yen'i gebelerle dolsun inşallah... darısı diğer hbr bekleyenlere olsun... gerçekten cooook sevindim gelsin kuzular...
Sağol gülüm iyiyim çok şükür. Bugün doktor randevum vardı. Aşılama yaptırcaz bu ay. Bugün ilk iğnemi oldum ablacım. Inşallah sonu bebiş olur.. Dualarınızı bekliyorum.. Sen nasılsın canım? Bebiş iyimi?Yanlış etiket yapmışım LeYLa_21 abla sana yazacaktim
Gözün aydın olsun tekrar canım benim. Çok sevindim ya haticem. Darısı başımıza olsun inşallah. Bakalım bu ay aşılama şans getirecek mi bana... Gonal-f bu topicte 4üz getirdi ben bir taneye razıyım :))Teşekkür ederim canım inşallah sağ salim kucağıma almak da nasip olur isteyen dileyen herkese nasip olur inşallah
Allah razı olsun ablacım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzGözün aydın olsun tekrar canım benim. Çok sevindim ya haticem. Darısı başımıza olsun inşallah. Bakalım bu ay aşılama şans getirecek mi bana... Gonal-f bu topicte 4üz getirdi ben bir taneye razıyım :))
Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canımAllah razı olsun ablacım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Hayirli olsun tedavin sonucun bebis olsun insallah Bu aralar topik canlandi insallah bu canlanma surecindeki herkes hamile haberi verir bize aminnn..Amin gülüm inşallah. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canım