• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kızlar
Al_pi Al_pi kuzum 15 nisana az kaldı inşallah kilo almış olarak görürsün prensesini
_Verda_ _Verda_ kuzum içini ferah tut inşallah güzel haberler verirsin
vesselam_ vesselam_ gülüm seninde görüş gününe az kalmış inşallah çok güzel geçer bol bol paşanı izlersin

Günaydın kızlar
Al_pi Al_pi kuzum 15 nisana az kaldı inşallah kilo almış olarak görürsün prensesini
_Verda_ _Verda_ kuzum içini ferah tut inşallah güzel haberler verirsin
vesselam_ vesselam_ gülüm seninde görüş gününe az kalmış inşallah çok güzel geçer bol bol paşanı izlersin
Ay insallah tontis olmustur ;) Evet sabah randevumuzu aldik geri sayim basladi :) Allahim herkese yasatsin bu duyguyu sonundada saglikla kucagina alsin..

Kızlar selam hepinize bugün transferimin dokuzuncu günüydü druma gittim karnımdaki şişlik için kan tahlili istedi ve sonucum 126 çıktı çok mutluyum Çarşamba tekrar test istedi :)
Tatlım gözün aydın :) insallah kat kat artar değerlerin yanlış hatırlamıyorsam benimde hemen hemen böyle çıkmıştı :)

Kızlar selam hepinize bugün transferimin dokuzuncu günüydü druma gittim karnımdaki şişlik için kan tahlili istedi ve sonucum 126 çıktı çok mutluyum Çarşamba tekrar test istedi :)
Haticem gözün Aydın inşallah değerin kat kat artar çok sevindim. Şükür emeğinin karşılığını verdi rabbim ❤️

;) harika bir haber ve sanirim ikiz benisler geliyo Allahinn izni ile. Hayirli olsun canimm rabbim tamamina erdirsin insallah ;)

Tatlım gözün aydın :) insallah kat kat artar değerlerin yanlış hatırlamıyorsam benimde hemen hemen böyle çıkmıştı :)
Allah razı olsun canım sağolasın
Haticem gözün Aydın inşallah değerin kat kat artar çok sevindim. Şükür emeğinin karşılığını verdi rabbim ❤️
Saadetim Allah razı olsun canım
:KK66: harika bir haber ve sanirim ikiz benisler geliyo Allahinn izni ile. Hayirli olsun canimm rabbim tamamina erdirsin insallah :KK66:
Amin kübiş sağolasın inşallah iki embriyo transferi yapıldı bakalım kaç taneler :)
Saye- Saye- canım gözünaydın çok sevindim, değerin kat katlanır inşallah
Allah razı olsun canım inşallah sağolasın

ayyy ben cok mutlu oldummm Mesaji yeni gordum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin degerin kat kat artsin insallahhh ..
Ayagini da sür geride kalanlarda ard arda siralansin guzel habelerle insallahhhh..❤

ayyy ben cok mutlu oldummm Mesaji yeni gordum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin degerin kat kat artsin insallahhh ..
Ayagini da sür geride kalanlarda ard arda siralansin guzel habelerle insallahhhh..❤
Allah razı olsun Alpimm inşallah aminnn geride kalanlarımızdan da hayırlı haberler gelsin inşallah Çarşamba artışı görünce dahada sevineceğim inşallah

@deeploneliness oğluş napiyordu nasildi :anne::KK200:
Canım oglus iyi 425 gr olmus. Ama sag uterin arterde centik varmış. Sagdaki damardan az kan gidiyor bebege. Bu hafta ici perinatoloji uzmanindan randevu almaya çalışacağım. Sen nasılsın canım ?

Canım hayırlı uğurlu olsun. Degerin kat ve kat artsin. Cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın gunleri de göstersin ins. ;)

Canım hayırlı uğurlu olsun. Degerin kat ve kat artsin. Cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın gunleri de göstersin ins. :KK66:
Aminnn canım Allah razı olsun inşallah. Kalp atışlarını duysam daha rahat ederim ama ayın yirmisine kadar beklemem lazım inşallah güzel gider her şey

Aminnn canım Allah razı olsun inşallah. Kalp atışlarını duysam daha rahat ederim ama ayın yirmisine kadar beklemem lazım inşallah güzel gider her şey
Inşallah canım sen içini ferah tut, her sey yolunda gidecek ;)

Saye- Saye- inan msjini okurken kalbim pırpır attı.
Hele takvimi gördüm ne kadar güzel haber verdin bizlere insaAllah değerin kat kat artar sağlıklı bir gebelik yaşarsın Allah'ın izniyle.
Hadi sıra diğer arkadaşlarda...
Ohh bee gerçektende bahar geliyor ;)

Back