Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insallah tontis olmustur Evet sabah randevumuzu aldik geri sayim basladi :) Allahim herkese yasatsin bu duyguyu sonundada saglikla kucagina alsin..
Tatlım gözün aydın :) insallah kat kat artar değerlerin yanlış hatırlamıyorsam benimde hemen hemen böyle çıkmıştı :)Kızlar selam hepinize bugün transferimin dokuzuncu günüydü druma gittim karnımdaki şişlik için kan tahlili istedi ve sonucum 126 çıktı çok mutluyum Çarşamba tekrar test istedi :)
Amin alpim inşallah sağlıkla doğsunlarAy insallah tontis olmustur Evet sabah randevumuzu aldik geri sayim basladi :) Allahim herkese yasatsin bu duyguyu sonundada saglikla kucagina alsin..
Haticem gözün Aydın inşallah değerin kat kat artar çok sevindim. Şükür emeğinin karşılığını verdi rabbimKızlar selam hepinize bugün transferimin dokuzuncu günüydü druma gittim karnımdaki şişlik için kan tahlili istedi ve sonucum 126 çıktı çok mutluyum Çarşamba tekrar test istedi :)
harika bir haber ve sanirim ikiz benisler geliyo Allahinn izni ile. Hayirli olsun canimm rabbim tamamina erdirsin insallahKızlar selam hepinize bugün transferimin dokuzuncu günüydü druma gittim karnımdaki şişlik için kan tahlili istedi ve sonucum 126 çıktı çok mutluyum Çarşamba tekrar test istedi :)
Allah razı olsun canım sağolasınTatlım gözün aydın :) insallah kat kat artar değerlerin yanlış hatırlamıyorsam benimde hemen hemen böyle çıkmıştı :)
Saadetim Allah razı olsun canımHaticem gözün Aydın inşallah değerin kat kat artar çok sevindim. Şükür emeğinin karşılığını verdi rabbim
Amin kübiş sağolasın inşallah iki embriyo transferi yapıldı bakalım kaç taneler :)harika bir haber ve sanirim ikiz benisler geliyo Allahinn izni ile. Hayirli olsun canimm rabbim tamamina erdirsin insallah
Allah razı olsun canım inşallah sağolasınSaye- canım gözünaydın çok sevindim, değerin kat katlanır inşallah
ayyy ben cok mutlu oldummm Mesaji yeni gordum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin degerin kat kat artsin insallahhh ..Kızlar selam hepinize bugün transferimin dokuzuncu günüydü druma gittim karnımdaki şişlik için kan tahlili istedi ve sonucum 126 çıktı çok mutluyum Çarşamba tekrar test istedi :)
Allah razı olsun Alpimm inşallah aminnn geride kalanlarımızdan da hayırlı haberler gelsin inşallah Çarşamba artışı görünce dahada sevineceğim inşallahayyy ben cok mutlu oldummm Mesaji yeni gordum Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin degerin kat kat artsin insallahhh ..
Ayagini da sür geride kalanlarda ard arda siralansin guzel habelerle insallahhhh..❤
Canım oglus iyi 425 gr olmus. Ama sag uterin arterde centik varmış. Sagdaki damardan az kan gidiyor bebege. Bu hafta ici perinatoloji uzmanindan randevu almaya çalışacağım. Sen nasılsın canım ?@deeploneliness oğluş napiyordu nasildi
Canım hayırlı uğurlu olsun. Degerin kat ve kat artsin. Cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın gunleri de göstersin ins.Kızlar selam hepinize bugün transferimin dokuzuncu günüydü druma gittim karnımdaki şişlik için kan tahlili istedi ve sonucum 126 çıktı çok mutluyum Çarşamba tekrar test istedi :)
Aminnn canım Allah razı olsun inşallah. Kalp atışlarını duysam daha rahat ederim ama ayın yirmisine kadar beklemem lazım inşallah güzel gider her şeyCanım hayırlı uğurlu olsun. Degerin kat ve kat artsin. Cok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına aldığın gunleri de göstersin ins.
Inşallah canım sen içini ferah tut, her sey yolunda gidecekAminnn canım Allah razı olsun inşallah. Kalp atışlarını duysam daha rahat ederim ama ayın yirmisine kadar beklemem lazım inşallah güzel gider her şey