Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Muhtemelen öyle olacak. Yenidoğan kangurular o konuda kurtarıcı olabilir. İlk aylar olur doğrudur gaz olayı, bir de sende de gaz yapan yiyecekleri azaltırsan daha rahat eder kanımca. Direk sütünden ona da geçebilir.. Gerçi hiç tecrübem yok okuduğum kadarıyla canım ya

Ah biliyorum senin durumunu canim benim allah yardımcın olsun yeğenim öyleydi annesi cok dikkat ederdi yemeğe falan ama yine de gazlı bebeğimiz vardı allahtan sadece 3 ay sürdü insallah kısa sürer senin ki:) cok ağlarsa battaniyeye koy salla susuyorlar :) bide ayaklarını sıcak tutmaya çalış anlaşılan senin ki de kolik:)

Evet öyle kolik maalesef. hamak aldık fasulye yatak aldık ama yok fayda etmiyorr. Evde 4 yatağı oldu:)
O gözyaşlarını görünce içim gidiyor gözleriinden büyük yaşlar :)) bende geçecek diye kendimi telkin ediyorım bazende sinirden ağlıyorum napalım

Ay canım ya üzülme İnan geçecek yeğenim de öyleydi ama geçti gitti bak :) sonrasında cok uslu bir bebek oldu uykuları düzene girdi :) merak etme geçecek :) ama dediğim gibi battaniyeyi dene battaniye de sıkışık duruyorlarya hareketleri kısıtlanıyor o yüzden rahatlıyorlarmış :)

4 aydan sonra geçiyor kolik. Ama gaz reflü ve kolik aynı şeyler değil ve genelde de hep karıştırılan şeyler.Yemek sonrası ağlıyorsa gaz, yemek yedikten sonra kusuyorsa ve geğiremiyorsa reflü, sebepsiz ağlamalar varsa bunun herhangi bir sindirim problemi ile ilgisi yok dediğim gibi 4 ay sonunda geçecektir. Onunla ilgili bir yazı vardı eve gidince fotosunu çekip yollarım..

İnşallah canım. Onuda yapıyoruz bazen,bazen işe yarıyor bazen yaramıyor:) inşallah bizim kızçede öyle uslu olur

3 kez Doktora götürdük canım sebepsiz saatlerce ağlıyor,ama öyle bir ağlama yok yani yüz kıpkırmızı kaşlar çatık. Okadar
Üzülüyorumki bazen napacağımı şaşırıyorum sadece bu günler geçecek diyorum içimden:)

O zaman kolik gibi duruyor. Rahatlatacak bir kaç yöntem var ama şu an aklımda değil eve gideyim atarım mutlaka fotoyu..

O zaman kolik gibi duruyor. Rahatlatacak bir kaç yöntem var ama şu an aklımda değil eve gideyim atarım mutlaka fotoyu..
Kucağımda sakince sarılıyorum ona,karnına zeytinyağı kolik müzikler elektrik süpürgesi. Ve daha bir sürü deneme:) sağol canım bekliyorum fotoyu etiketlersin beni

Teşekkür ederim canım evet deniyoruz maalesef herşeyi. Birde ilk günlerdeki
Gibi tedirgin olmuyoruz,ilk günler korkuyordum evde tek kalmaya,ya ağlama krizi tutarsa napcam diye. Şimdi yazıda da yazdığı gibi güveniyorum biraz kendime yalnız kuaföre bile nasıl gideceğimi düşünüyorum saçlarımın önü bembeyaz ya orda ağlarsa diyorum:)
Bu günlerde geçecek inşallah stresli bir hamilelikti ne diyim Allah hakkımı bırakmasın

Şimdi sessiz sessiz kalkıp sütünü içiyor biraz ağlayıp yatıyor geceye hazırlık yapıyoruz hergün:)) Allahtan gece eşim evde bazende akşamdan başlıyor

Şimdi sessiz sessiz kalkıp sütünü içiyor biraz ağlayıp yatıyor geceye hazırlık yapıyoruz hergün:)) Allahtan gece eşim evde bazende akşamdan başlıyor
Geçecek Can'ım az daha sabır ama bir rutin oluşturursanız daha rahat olur her gün aynı saatlerde aynı şeyi yapmak gibi. Hem kızın da önünü görebildiğinde kendini daha güvende hissedecektir. Ama rutin oluşturmak 3 gününüzü alabilir ısrarcı olursanız o da alışacaktır. Gece mutlaka 23 ten önce mama yüklemesi yapın gece daha uzun süre uyanmadan dayanacaktır..

Çok Teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alacağım. Zahmet ettin sağol Rabbim çok rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağuna almayı nasip etsin inşallah

Günaydıııııın kızlaaaar,
Biz yine nöbetteyiz kızımla tek tek alıntı yapamadım Allah razı olsun hepinizden, evin temizliğine başladık abla ile, bugün tüm camlar silindi perdeler yıkandı takıldı... normaldede titizimdir ama bu aralar takıntılı bir ruh halindeydim sürekli hzrlık yapasım var ya kalırsa diye endişe içindeyim... valla kendimi tanımakta zorlanıyorum hazırlıklı olun kızlar herkes iyiymiş çok sevindim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…