• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar yaa sonucu aldım ama ne iyiye yorabiliyorum ne kötüye ortada kaldım. hcg 7.87 çıktı doktor erken olduğu için düşedebilir dedi 5ten üstünü hamilelik kabul ediyoruz dedi ama öyle gibi görme dedi sağlık ocağındaki ne diceğimi bilemedim şimdi bu ne yaa Allah aşkına bişey diyin kaldım böyle

Kızlar yaa sonucu aldım ama ne iyiye yorabiliyorum ne kötüye ortada kaldım. hcg 7.87 çıktı doktor erken olduğu için düşedebilir dedi 5ten üstünü hamilelik kabul ediyoruz dedi ama öyle gibi görme dedi sağlık ocağındaki ne diceğimi bilemedim şimdi bu ne yaa Allah aşkına bişey diyin kaldım böyle
Çok belirsiz bir değer çıkmış maalesef
Dediği gibi düşebilir de ya da gebeliği çok çok erken tespit etmişsindir yükselebilir de.
Umarım kat kat artar değerin.

TaeYang TaeYang Semra24 Semra24 geçen senede böyle olmuştu ama o zaman değer 6 çıkmıştı ve sağlık ocağındaki doktor beni inanılmaz umutlandırmıştı ama maalesef olmadı.Bu seferde öyle yıkılmak istemediğimden bi tepki veremiyorum ama inşallah dediğiniz gibi artar :KK61:

Cidden ne denir bilemedim deger öyle bir deger ki ne var ne yok denir .. 5ustu evet gebelik var ama hicte 7 duymadim ..
insallah hcg artisi yeni baslamistir ondandir iki gun sonra tekrarla bakalim hakkinda hayirlisi neyse o olsun insalalh ..
simdi iki gun gecmez

Cidden ne denir bilemedim deger öyle bir deger ki ne var ne yok denir .. 5ustu evet gebelik var ama hicte 7 duymadim ..
insallah hcg artisi yeni baslamistir ondandir iki gun sonra tekrarla bakalim hakkinda hayirlisi neyse o olsun insalalh ..
simdi iki gun gecmez
Yine kimyasal gebelik mi dedim ama inşallah değildir ya inan bende ne hissetceğimi bilemedim doktora 2 gün sonra dedim ama haftaya gel dedi haftaya kadar dayanmam mümkün değill kii

Tatlım insaAllah kat kat artar değerin duamizdasin.
Çarşamba tekrar test yaptır güzel haberler verirsin bizlere insaAllah

Yine kimyasal gebelik mi dedim ama inşallah değildir ya inan bende ne hissetceğimi bilemedim doktora 2 gün sonra dedim ama haftaya gel dedi haftaya kadar dayanmam mümkün değill kii
Dpo kactasin canım? Inşallah kat kat artar..

Tatlım insaAllah kat kat artar değerin duamizdasin.
Çarşamba tekrar test yaptır güzel haberler verirsin bizlere insaAllah
Allah razı olsun canım şuan tek yapabildiğim dua etmek keşke benimde hayallerim gerçek olsa Rabbim nasip etsin artsın inşaallahhhh

Kani verdigin yerde iki gun sonra tekrar edemezmisin testi . Doktora gorunme yukselis var mi yok mu ona baktir sadece ..

Kani verdigin yerde iki gun sonra tekrar edemezmisin testi . Doktora gorunme yukselis var mi yok mu ona baktir sadece ..
Sağlık ocağına gitmiştim en kötü gidip tekrarlamak istiyorum derim 2 güne kanamam gelmezse olumlu yönde düşünürüm zaten iyice yaa inşallah artar dua edin nolur Rabbim başkasından gelen duayı kabul eder sen hamilesinde nolur dua edin kızlar artsın :KK43:

Sağlık ocağına gitmiştim en kötü gidip tekrarlamak istiyorum derim 2 güne kanamam gelmezse olumlu yönde düşünürüm zaten iyice yaa inşallah artar dua edin nolur Rabbim başkasından gelen duayı kabul eder sen hamilesinde nolur dua edin kızlar artsın :KK43:
Canim benim insallah artar insallah hayirli saglikli bir evlattirda rabbim nasip etmis olur sana .. Evet sen iki gun sonra tekrarla bakalim testi .

İnşallah katlanarak çoğalır değerin Cnm, bencede 2 gün sonra yaptır testini Rabbim güldürsün yüzünü ❤

Kızlar dün akşam hafif kahverengilik geldi sanırım bu seferde olmadı diye düşündüm sabah kalktım devamı yok yerleşme belirtisi mi yoksa kanamam mı gelcek bilemedim

Kızlar dün akşam hafif kahverengilik geldi sanırım bu seferde olmadı diye düşündüm sabah kalktım devamı yok yerleşme belirtisi mi yoksa kanamam mı gelcek bilemedim

Canim yerleşme kanaması gören çok oluyo
Stres yapma
Çok. Sevindim..
Sağlıkla artar değerin inş. ♡♡♡▪☆☆

Canim yerleşme kanaması gören çok oluyo
Stres yapma
Çok. Sevindim..
Sağlıkla artar değerin inş. ♡♡♡▪☆☆
Elimi ayağıma nerelere koyayım bilemedim canım işim gereği çokta yürüyen biriyim nasıl stres olmasın geçen seferki gibi mi diye aklım çıkçak inşallah hayırlısıyla artar bende sevinebilirim inşallah

Yarina kadar sabir yarin ki test sonrasi zaten belli olur .. Biliyorum beklemek cok zor seni zaten en iyi bizler anlariz ama sabir canim insallah hakkinda hayirlisi neyse o olur ..♡♡

Back