• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Doğrudur bende minyonum kızımda minyon. Dün doktor diyor oo kilolarını vermişsin bende dedimki bişey yapmadımm zaten zayıftım ben:) kilo vermek için uğraşmicaksın canım doğumdan sonra sende biz şanslıyız yanii:))
dogum sonrasini hic dusunmuyorum gitmesede olur ama kesin gider bizde kalmaz :)) Kac kilo dogdu ela boyu kacti ..

Doğrudur bende minyonum kızımda minyon. Dün doktor diyor oo kilolarını vermişsin bende dedimki bişey yapmadımm zaten zayıftım ben:) kilo vermek için uğraşmicaksın canım doğumdan sonra sende biz şanslıyız yanii:))

Kolaygelsin canım iyi etmişsiniz bebek olunca zor vala evi bile toplayamıyor insan:)) ki ben düzenli biri olmama rağmen yetişmiyor artık.
İyiyim şükür bende bebekle uğraşıyorum gazlı kızımla:) evden adım atamıyorum tamda geçmedi ağrılarım Allahtan hava düzeliyor artık,ona araba alıp çıkacaz :)
Allah yardımcın olsun canim ya insallah Gaz fazla sürmez rahat rahat uyur minik :) tam zamanı biliyor Musun ele ayağa gelecek ela hanım tam gezme zamanlarında havalar sıcak olacak sende rahat edersin :)

dogum sonrasini hic dusunmuyorum gitmesede olur ama kesin gider bizde kalmaz :)) Kac kilo dogdu ela boyu kacti ..
Öyle canım kalmaz.3,200 canım 48 cm minicik bişeydi:) son zamanlarda kilo alımı baya durmuştu bendede iştah yoktu
Allah yardımcın olsun canim ya insallah Gaz fazla sürmez rahat rahat uyur minik :) tam zamanı biliyor Musun ele ayağa gelecek ela hanım tam gezme zamanlarında havalar sıcak olacak sende rahat edersin :)
Amin canım cümlemizin. Evet vala baya elden ele geziyor şimdide benim ailem çok seviyor ela hanımı. Annem bana bile öyle ilgi göstermiyor:)) torun işte yeğen başkadır

Öyle canım kalmaz.3,200 canım 48 cm minicik bişeydi:) son zamanlarda kilo alımı baya durmuştu bendede iştah yoktu

Amin canım cümlemizin. Evet vala baya elden ele geziyor şimdide benim ailem çok seviyor ela hanımı. Annem bana bile öyle ilgi göstermiyor:)) torun işte yeğen başkadır
Bende 3.100 gram dogmusum :)) Bakalim bizim minnak kac kilo dogacak boyu kime cekecek cook merak ediyorum en cokta karnimda guzelde bu nasil disariya cikacak :))

İyi haftalar kızlar :)
Nasılsınız iyi misiniz? Geceden beri kasiklarim agriyor adet olacakmışım gibi bu normal mi ki :( doktor bebeğin durusundan kaynaklı diyordu ama kimi görsem hep diyorlar sen erken Doğum yaparsın yüzünden belli diye :( korkmaya başladım daha çanta bile hazırlamadım yahu bebisim daha minik insallah Hüsnü kuruntularidir

Nasılsınız iyi misiniz? Geceden beri kasiklarim agriyor adet olacakmışım gibi bu normal mi ki :KK43: doktor bebeğin durusundan kaynaklı diyordu ama kimi görsem hep diyorlar sen erken Doğum yaparsın yüzünden belli diye :KK43: korkmaya başladım daha çanta bile hazırlamadım yahu bebisim daha minik insallah Hüsnü kuruntularidir
İyi haftalar semracım
Benimde oluyordu,çok şiddetli değilse dinlenince geçiyorsa önemli değildir. Yalancı doğum sancıları başlıyor,eğer rahatsız ediciyse bir doktora görünürsün

Nasılsınız iyi misiniz? Geceden beri kasiklarim agriyor adet olacakmışım gibi bu normal mi ki :KK43: doktor bebeğin durusundan kaynaklı diyordu ama kimi görsem hep diyorlar sen erken Doğum yaparsın yüzünden belli diye :KK43: korkmaya başladım daha çanta bile hazırlamadım yahu bebisim daha minik insallah Hüsnü kuruntularidir
İyi haftalar kızlar
Canım dr a bir görün bence. Adet ağrısı gibi beline vuran ağrılar önemli olabilir. Kasık ağrısı derandiren nin dediği gibi yalancı doğum sancısı da olabilir. Ama çanta hazırlamalısın artık 37 den sonra her an gelebilir minnoş ;)

İyi haftalar semracım
Benimde oluyordu,çok şiddetli değilse dinlenince geçiyorsa önemli değildir. Yalancı doğum sancıları başlıyor,eğer rahatsız ediciyse bir doktora görünürsün
Cok şiddetli degil canim allahtan :) cuma gidicem bakalım ne diyecek ne zaman sorsam ayakları orda normal diyor ama maasallah baya da bi hareketli bizimki neler yapıyor içeride merak ediyorum açıkcası :)

İyi haftalar kızlar
Canım dr a bir görün bence. Adet ağrısı gibi beline vuran ağrılar önemli olabilir. Kasık ağrısı derandiren nin dediği gibi yalancı doğum sancısı da olabilir. Ama çanta hazırlamalısın artık 37 den sonra her an gelebilir minnoş :KK66:
Allahtan belimde agri yok canim sadece kasiklarimda agri var çokta hareketli maasallah :) bu hafta badana yapılıyor bitsin hemen ev işi ve çanta hazırlığı olacak insallah erken gelmez minik sipam:))

Allahtan belimde agri yok canim sadece kasiklarimda agri var çokta hareketli maasallah :) bu hafta badana yapılıyor bitsin hemen ev işi ve çanta hazırlığı olacak insallah erken gelmez minik sipam:))
Kolay gelsin, çok yorma kendini canım. Maşallah ona, vaktiyle gelsin İnş. Güzel düşünelim ;)

İyi haftalar kızlar
Canım dr a bir görün bence. Adet ağrısı gibi beline vuran ağrılar önemli olabilir. Kasık ağrısı derandiren nin dediği gibi yalancı doğum sancısı da olabilir. Ama çanta hazırlamalısın artık 37 den sonra her an gelebilir minnoş :KK66:
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik:) artık hareketlerini hissediyorsundur.Allahım ne güzel duygudur isteyen herkese nasip etsin

Cok şiddetli degil canim allahtan :) cuma gidicem bakalım ne diyecek ne zaman sorsam ayakları orda normal diyor ama maasallah baya da bi hareketli bizimki neler yapıyor içeride merak ediyorum açıkcası :)
Benimde öyleydi göbeğim sağ sol yapıyordu:) şimdide öyle ayaklarını çırpıyor altını değiştirince tekmeler atıyor:))

Kolay gelsin, çok yorma kendini canım. Maşallah ona, vaktiyle gelsin İnş. Güzel düşünelim :KK66:
Yok canım yormuyorum merak etme ama çabuk yoruluyor insan ister istemez :) insallah vaktinde gelir minnosum:) senin bebis nasıl iyi mi hareketlerini hissetmeye başladın mi eğer başlamadıysan da merak etme zamanı gelince bol bol hissedeceksin :)

Benimde öyleydi göbeğim sağ sol yapıyordu:) şimdide öyle ayaklarını çırpıyor altını değiştirince tekmeler atıyor:))
Oy maasallah ya canim benim ya İnan suan gözümde canlandı :) insallah bende o günleri görürüm heyecan ve korku bir arada dogurana kadar korku devam edecek sanırsam :(

Oy maasallah ya canim benim ya İnan suan gözümde canlandı :) insallah bende o günleri görürüm heyecan ve korku bir arada dogurana kadar korku devam edecek sanırsam :KK43:
İnşallah göreceksin tabi,hepinizde göreceksiniz. Benden daha fazla korkak olamazsın,beni ameliyata alırlarken eşim ağladı ben ağlamadım düşün:)bebeği görünce herşey geçiyor canım merak etme;)

Sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik:) artık hareketlerini hissediyorsundur.Allahım ne güzel duygudur isteyen herkese nasip etsin
Amin canım. İyiyim iş yerindeyim. Evde olmayı özledim sanki hiçbir şey yetişmiyor vaktimin çoğu işte geçiyor :( Hareketleri hissediyorum genelde evde dinlenirken hareketleniyor bıdık ;) Sen nasılsın canım? Kızınla nasıl gidiyor alışabildiniz mi ?

Yok canım yormuyorum merak etme ama çabuk yoruluyor insan ister istemez :) insallah vaktinde gelir minnosum:) senin bebis nasıl iyi mi hareketlerini hissetmeye başladın mi eğer başlamadıysan da merak etme zamanı gelince bol bol hissedeceksin :)
İnşallah canım sen gönlünü ferah tut ;) Bebiş en son iyiydi haftaya tetanoz aşım var sonraki hafta da detaylı usg. Hareketleri hissediyorum inşallah daha da kuvvetlenerek artar ;)

İnşallah göreceksin tabi,hepinizde göreceksiniz. Benden daha fazla korkak olamazsın,beni ameliyata alırlarken eşim ağladı ben ağlamadım düşün:)bebeği görünce herşey geçiyor canım merak etme:KK66:
Ay insallah canim ya cok zorlu süreçlerden geçtik olmadı dusuk oldu en sonunda tüp bebek yaptık bu şekilde miniğime kavuştum allahım herkesin duasını kabul etsin yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin insallah :)

Amin canım. İyiyim iş yerindeyim. Evde olmayı özledim sanki hiçbir şey yetişmiyor vaktimin çoğu işte geçiyor :KK43: Hareketleri hissediyorum genelde evde dinlenirken hareketleniyor bıdık :KK66: Sen nasılsın canım? Kızınla nasıl gidiyor alışabildiniz mi ?

İnşallah canım sen gönlünü ferah tut :KK66: Bebiş en son iyiydi haftaya tetanoz aşım var sonraki hafta da detaylı usg. Hareketleri hissediyorum inşallah daha da kuvvetlenerek artar :KK66:
Artar artar merak etme :) hatta bazen öyle bir hareketleniyor ki kaburgamı oyun parkı sanıyor galiba :) arada beni de zıplatıyor düşün :)

Artar artar merak etme :) hatta bazen öyle bir hareketleniyor ki kaburgamı oyun parkı sanıyor galiba :) arada beni de zıplatıyor düşün :)
Ay canım ya o günleri de görelim hayırlısı ile ;) Ben hamileliği hiç böyle düşünmezdim en azından hareketleri filan meğerse anne karnında belli oluyor karakterleri, bağ kuruyorlar bu bebişler ;)

Amin canım. İyiyim iş yerindeyim. Evde olmayı özledim sanki hiçbir şey yetişmiyor vaktimin çoğu işte geçiyor :KK43: Hareketleri hissediyorum genelde evde dinlenirken hareketleniyor bıdık :KK66: Sen nasılsın canım? Kızınla nasıl gidiyor alışabildiniz mi ?

İnşallah canım sen gönlünü ferah tut :KK66: Bebiş en son iyiydi haftaya tetanoz aşım var sonraki hafta da detaylı usg. Hareketleri hissediyorum inşallah daha da kuvvetlenerek artar :KK66:
İnsan hamileyken gerçekten hep evde olmak istiyor,doğum yapıncada ah bir dışarı çıkabilsem rahatça diyosun:))
Bende hep uzandığımda hissederdim,iyiyim canım,kızım çok gazlı ve gece sabahlıyorız çok ağlıyor maalesef. İlk aylar böyleymiş

Back