• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

gunayd%C4%B1n-mesajlar%C4%B1-3.jpg

Selam kızlar..
Bu ay yumurta takibine gittim.
Salı günü çatlatma iğnesi verdi,
yumoşlar iyi durumda,
gösterdi
doktor
hatta bitanesi baya baya büyüktü =)

Salı akşam belime yakı da yapıştıracağım.
Hepinizden dua istiyorum,
Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde
nasip etsin...

Eğer bu yumurta takibi olumlu sonuçlanmazsa
Aşılama'ya doğru ilerleyeceğiz.

Kul ; Sıkıntılıyken hoş , Kederliyken mutlu olmasını bilen kişidir.
Zira umutlar; umutsuzlukda gizlidir..!

İmam-ı Gazali r.a

"Ben Allah'tan isterim. Verirse yüceliğidir, vermezse imtihanımdır."

-Şems-i Tebrizi-

Selam kızlar..
yumoşlar iyi durumda,
gösterdi
doktor

nasip etsin...

Allah yardım olsun canim benim çabaların boşa çıkmasın insallah :) hayırlı haberlerle gelirsin insallah

Günaydııııın herkese, iyi pazarlar...
Bnmde kayınvalidemler bendeydi yatılı dün akşam gittiler... bende çok giremedim siteye..
Biz alışverişimizi tamamladık cok şükür yıkadık dünde ütüsünü yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin... nasıl duygulandım nasıl ağladım o ütüyü yaparken anlatamam...
annem Nisanda şehir dışında olacak 2 hafta kadar onun için hızlandık biz... ne olur ne olmaz diye... bu hafta dolap içini düzelteceğiz odaya ceki düzen vereceğiz size fotolarımızı atarım ;)
Ayyy çok konuştum dimi özlemişim yahuuuu ❤

Günaydın kızlar mutlu pazarlar:KK200:

Benimde yatılı misafirim vardı onun için giremedim pek siteye..
_Verda_ _Verda_ canım Rabbim emeklerinin karşılığını versin güzel haberlerle senlendirirsin insaAllah topigimızı duamdasin:dua:

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım ne güzel bitirmişsin ohhh hiç çıkamazsın o odadan artık..
Ellerine sağlık bende 30.haftadan sonra başlayacağım insaAllah:KK68:

Al_pi Al_pi sen ne yaptın canım şekerin nasıl çıktı kızın nasıl dün cumartrsiydi:KK66:

Selam kızlar..
yumoşlar iyi durumda,
gösterdi
doktor

nasip etsin...

Günaydın Can'ım Benim. Rabbim emeklerinin karşılığını versin. Bebeğinizi size nasip etsin. Duamda olacaksın ;)
Bnmde kayınvalidemler bendeydi yatılı dün akşam gittiler... bende çok giremedim siteye..
Biz alışverişimizi tamamladık cok şükür yıkadık dünde ütüsünü yaptım Rabbim isteyen herkese nasip etsin... nasıl duygulandım nasıl ağladım o ütüyü yaparken anlatamam...
annem Nisanda şehir dışında olacak 2 hafta kadar onun için hızlandık biz... ne olur ne olmaz diye... bu hafta dolap içini düzelteceğiz odaya ceki düzen vereceğiz size fotolarımızı atarım :KK66:
Günaydın Can'ım. Ellerinize sağlık sağlıkla gelsin Prenses. Sıcaklara kalmadan halletmeniz iyi olmuş gerçekten. Bi ara aldıklarınızı paylaşırsan sevinirim bize de fikir olur ;)

_Verda_ _Verda_ canim dualarim seninle Rabbim sana hayirlisiyla nasip etsin yaki deyince eski gunler geldi aklima insalalh vesilen olur canim..
vesselam_ vesselam_ canim dun gittik bir hafta kucuk ciktik :-/ Doktor kabul edilebilir dedi ama ben tedirgin oldum ustelik 1 ayda ben 5 kilo almisim ama bebek almamis demekki :) Saglikli bir bebek hersey yolunda dedi cok sukur bakalim protein agirlikli beslen dedi .Sekerin sonucunu almadim daha yarin alacgim sagol sordugun icin .

_Verda_ _Verda_ canim dualarim seninle Rabbim sana hayirlisiyla nasip etsin yaki deyince eski gunler geldi aklima insalalh vesilen olur canim..
vesselam_ vesselam_ canim dun gittik bir hafta kucuk ciktik :-/ Doktor kabul edilebilir dedi ama ben tedirgin oldum ustelik 1 ayda ben 5 kilo almisim ama bebek almamis demekki :) Saglikli bir bebek hersey yolunda dedi cok sukur bakalim protein agirlikli beslen dedi .Sekerin sonucunu almadim daha yarin alacgim sagol sordugun icin .
Doktorun tedirgin olacak bir durum değil dediyse öyledir canım arada oluyor böyle sonra yetişiyor.
Takma bunları bu ay güzel beslen
mutlaka sutu gece yatarken ic muzuda o zaman ye bide sabaha karşı kalkıyorsanda sut iç..onların faydası olduğunu düşünüyorum;)

annem Nisanda şehir dışında olacak 2 hafta kadar onun için hızlandık biz... ne olur ne olmaz diye... bu hafta dolap içini düzelteceğiz odaya ceki düzen vereceğiz size fotolarımızı atarım :KK66:
Canım sağlıklaa giydirmek nasip olsun inşallah prensesine:) insan çok duygulanıyor gerçekten çok iyi anlıyorum

Al_pi Al_pi canım bebeğin küçüklüğüne falan takılma bak sağlığı yerindeymiş şükür inci tanemizin:) o ölçümler yanlış çıkıyor çoğu zaman,doktorun dediği gibi protein ağırlıklı beslen tamamdır. Rabbim sağ salim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah
_Verda_ _Verda_ seninde tedavin hayırlı olsun bitanem,o büyük yumoş varya kucağında bebek olsun inşallah dualarım seninle,hayırlı haberlerle gel. Benide etiketleyin güzel müjdeli haberlerde ;)

Doktorun tedirgin olacak bir durum değil dediyse öyledir canım arada oluyor böyle sonra yetişiyor.
Takma bunları bu ay güzel beslen
mutlaka sutu gece yatarken ic muzuda o zaman ye bide sabaha karşı kalkıyorsanda sut iç..onların faydası olduğunu düşünüyorum:KK66:
Muz yiyorum da süt bir kere iciyorum oglen oda ama buyuk bardak iciyorum. Gece magnezyum multivitamin iciyorum yatarken o yuzden sut icemem canim.Artik ekmegi az yiyip daha fazla ögün yiyecegim bakalim bir ay sonraya ne kadar olacak ..
Al_pi Al_pi canım bebeğin küçüklüğüne falan takılma bak sağlığı yerindeymiş şükür inci tanemizin:) o ölçümler yanlış çıkıyor çoğu zaman,doktorun dediği gibi protein ağırlıklı beslen tamamdır. Rabbim sağ salim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah
Doktor takilma dedi bu ölcumlere zaten 1 hafta kabul edilebilir dedi.Birde her bebek anneye babaya benzer kiyas yapma dedi yani senin gibi cılız bir anneden ancak boyle bebek olur demek istedi :))

Semra24 Semra24 canım doğum koçun geldi:KK53:
Sen napıyosun canım korkarsan haberim olsun korkunu geçireyim:p:))
Korkmuyorum ki :) şaka yaptım ben :))
Ben evin telaşındayım canim son anda badana yaptırmaya karar verdik badanadan sonra temizlik çamaşır yıkama ütüleme derken doğumu düşünecek fırsatım kalmayacak galiba :)))
Sen nasılsın peki iyi misin :)

Muz yiyorum da süt bir kere iciyorum oglen oda ama buyuk bardak iciyorum. Gece magnezyum multivitamin iciyorum yatarken o yuzden sut icemem canim.Artik ekmegi az yiyip daha fazla ögün yiyecegim bakalim bir ay sonraya ne kadar olacak ..
Doktor takilma dedi bu ölcumlere zaten 1 hafta kabul edilebilir dedi.Birde her bebek anneye babaya benzer kiyas yapma dedi yani senin gibi cılız bir anneden ancak boyle bebek olur demek istedi :))
Doğrudur bende minyonum kızımda minyon. Dün doktor diyor oo kilolarını vermişsin bende dedimki bişey yapmadımm zaten zayıftım ben:) kilo vermek için uğraşmicaksın canım doğumdan sonra sende biz şanslıyız yanii:))
Korkmuyorum ki :) şaka yaptım ben :))
Ben evin telaşındayım canim son anda badana yaptırmaya karar verdik badanadan sonra temizlik çamaşır yıkama ütüleme derken doğumu düşünecek fırsatım kalmayacak galiba :)))
Sen nasılsın peki iyi misin :)
Kolaygelsin canım iyi etmişsiniz bebek olunca zor vala evi bile toplayamıyor insan:)) ki ben düzenli biri olmama rağmen yetişmiyor artık.
İyiyim şükür bende bebekle uğraşıyorum gazlı kızımla:) evden adım atamıyorum tamda geçmedi ağrılarım Allahtan hava düzeliyor artık,ona araba alıp çıkacaz :)

Back