Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım designer'ın başına gelmişti öyle hatırlıyorum. Hiç elleme, dokunma geçer..

İnşallah canım, hayırlısıyla
Rabbim nasip etsin
mutluluklarımızı sırayla
paylaşacağız burada.

Amin canım. Rabbim hepimize bebişimizi kucağımıza aldığımız fotolarını paylaştığımız günleri göstersin İnşallah

four dahlia büyükler işte nekadar olsada ayağını uzatıp oturtamazsın yanlarında,yaşlarıda var ... neyse tek derdim bu olsun diyorum artık... stres yaşamamak için İnan eşimle bile bu konuyu konuşmuyorum yoksa elimde değil tartışmaya geçiyorum...şükür halimizeeeee çok şükür..
@Hira love kuzum nerelerdesin,defne kızımız nasıl? Merak ettim seni

Aynen öyle canim sagolasin Allah razi olsun..
Bi dogsun bak nasil geciyor zaman su gibi

Selam kızlar bu aralar aşırı huysuz bebisim uyku haram oldu ebrulimin dediği gibi belim ağrıyor hemde çok kötü dinlenememkten sanırım bugün doktora götürdük hic birşeyi çıkmadı şükür yarın sünnet içinde randevu aldık saat 10da inşallah sünnet olacak.
Kartanesi_26 Canim benden de hamileyken süt gelmişti dokto8ra8 gittim korkudan sakin uyarma elleme dedi birşey olmaz yani canım sıkıntı yapma

Canım ben merak ettin diye kizdigimi hic hatirlamiyorum
Iyiyim cok sukur bi suredir Bursada ailemin yanindaydim yeni geldim etiketleri gordükce cevap yazmaya calisiyorum..
Sizler nasilsiniz iyisinizdir insallah..
vesselam_ canim sen de hep soruyosun halimi hatirimi sagol kuzum sen nasilsinn

Canim benim bebis gelmis hadi gozun aydin Allahim anali babali buyumesini nasip etsin insallah hayirli evlat olsun.. saglikla huzurla insallah :) ♡

Mesajlar cok birikmis okuyamadim herkesler iyidir insallah..

herkese selamlar kızlar eşimin spermiyogramı normal ama hormonlar düşük çıktı dr hazır gıda özellikle tavuk yemeyeceksin dedi ilaç yazdı bir ay kullan dedi bence normal olur sizin rahat olun dedi ama bizim sorunumuz sadece eşimde değil ki. benim de pco var doğru düzgün yumurta gelişimi yok o yüzden tedaviye başlayacağız transfer sürecine kadar da eşim ilaçları kullanmayta devam edecek kararımızı bu yönde verdik hayırlısı olsun bakalım

Selam kızlar nasılsınız inşallah?

Al_pi cim merak etmişsin sağolasın, iyi olmaya çalışıyorum yoğunluğum başladı tekrardan 2. Dönemle okula da başladım.. bir yandan da diyet yapıyorum kilo vermeye çalışıyorum..
Diğer yandan instagramdan bir tane macun gördüm kadın hastalıklarında ve gebeliğe yardımcıymış özellikle pcos için etkili bir şeymiş ondan sipariş ettim kullanıyorum bir yandan meryem suresi okunmuş meryem ana otu taşıyorum bu ay da böyle bir şey deniyorum bakalım kısmet olacak mı?
Topiğn yoldaki bebişlerinin isimleri belli olmuş.. İnşallah isimleriyle güzel, hayırlı, ömürleri olur hepsinin..

derandiren canım doğum yapmışsın hayırlısı olsun, sağlıkla analı babalı büyütürsün inşallah bebişini

Canım oğlun sana çok bağlı maşallah. Günlük rutin oluşturmayı deneseniz geceleri daha rahat edebilirsin. Bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap okuyorum orada bebegin rutini oluşturma konusunda baya faydalı bilgiler var. Miracimiz yarın küçük adam oluyor desene. Sağlıkla atlatsin bunu da ins.

Canım değerlerin iyi çıkmasına sevindim. Geriye transfer kalıyor. Zaten sen hamile kalabiliyorsun. Aslında esinde ve sende bir problem yok tuplerle ilgili bir durumun var. Ben senden yakın zamanda güzel haberler alacağimiza inanıyorum

vesselam_ canım ne durumdasın her sey yolundadır ins.

Hadi hayırlı olsun Cnm bnm, sünnet ayrı bir mutluluk tabi... darısı asker uğurlamana,katşılamanıza olsun ❤

Iyi gidiyor canım 2 hafta sonra kontrolumuz var. Internetten de alabilirsin d&r nin sitesinden indirimli olarak

u-mutlu lale canım vardır bir hayır keşke kendiliğinden olsa bi dahaki sürece kadar
Canım öyle bi süre olmuyo ki şuan korunuyoruz dr ilişki yasak dedi hatta adet olduğumda da işleme başlıycaz yine kısmet olursa.. olursa böle olcak olmazsa zaten bi süre bırakmayı düşünüyorum
u-mutlu lale canım vardır bir hayır bunda da. Hepsi döllense Allah korusun ne olacaktı? Mecbur birkaç tanesi redüksiyon olmak zorunda olacaktı daha kötü olacaktı. Moral bozmak yok canım :)
Öyle canım bunda da bi hayır vardır dedik bizde korkudan şuanda korunuyoruz zaten dr un dediğine uyuyoruz yani.. ya dediğin gibi bişey olsaydı daha büyük üzüntü Allah korusun..
Oy canım benim maşallah ya şimdiden bebişe hazırlandı vücudun demek ki inşallah bol bol kaliteli sütün olur bebişini emzirirsin.. sen ve tüm hamileler tabi ki

@deeploneliness Semra24 Kartanesi_26
umutLatahzen
Çok çok sağolun ilginiz için kusura bakmayın geç oldu ama anda fırsatım oldu..
Biz iyiyiz çok şükür gayet sağlıyiz Hamd olsun.
Zorda olsa bir iki resim kaptik oglustan
Doktor o kadar iyiydiki herşeyi açık açık anlattı..
Pipisinide gösterdi utanmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…