• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

vesselam_ vesselam_ E-brulim E-brulim @svd_a @TaeYang @four dahlia Kartanesi_26 Kartanesi_26 -Lisaaa- -Lisaaa- M M_atruska @u-mutlu lale @gzm43 @Ebush_354 @umutLatahzen _Verda_ _Verda_ @deeploneliness Al_pi Al_pi Semra24 Semra24 canlar kusurabakmayın tek tek alıntılayamadım,hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim hamile olanlarınıza elinize almayı nasip etsin,olmayanlarada versin.
Elinden telefon düşürmeyen ben şimdi
Telefonu elime aldığım gibi bırakıyorum.:) Günlerim çok yoğun geçiyor gelen gidenler,bebek,gelip öğüt verenler saçmalayanlar falan filan:) ama bunların arasında sanırım en güzeli elayla göz göze bakışmamız. Ameliyat masasında o benim karnımdanmı çıktı diyip ağladım susturamadılar. Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok dua ettim size ve isteyen herkese. Hepinizi öpüyorum kocaman güzel haberlerle görüşürüz inşallah
Canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin duygulandım bende simdi allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah

vesselam_ vesselam_ E-brulim E-brulim @svd_a @TaeYang @four dahlia Kartanesi_26 Kartanesi_26 -Lisaaa- -Lisaaa- M M_atruska @u-mutlu lale @gzm43 @Ebush_354 @umutLatahzen _Verda_ _Verda_ @deeploneliness Al_pi Al_pi Semra24 Semra24 canlar kusurabakmayın tek tek alıntılayamadım,hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim hamile olanlarınıza elinize almayı nasip etsin,olmayanlarada versin.
Telefonu elime aldığım gibi bırakıyorum.:) Günlerim çok yoğun geçiyor gelen gidenler,bebek,gelip öğüt verenler saçmalayanlar falan filan:) ama bunların arasında sanırım en güzeli elayla göz göze bakışmamız. Ameliyat masasında o benim karnımdanmı çıktı diyip ağladım susturamadılar. Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok dua ettim size ve isteyen herkese. Hepinizi öpüyorum kocaman güzel haberlerle görüşürüz inşallah
Deranım sağlıkla sıhhatle büyüt meleğini. Ne kadar güzel anlatmışsın duygulandım :/ inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Rabbim hepimize bu gzl duyguyu yaşatsın... sen kızına bak bizim içinde kokla onu annesi, gerisi boş... sıkma o tatlı canını... maşallah ela bebeğe ❤

Merhabalar kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu görüşmeyeli neler oldu neler bitti beni durumlarınızdan haberdar edin nasılsınız:)
Nerelerdesiiiiin sen, kızcen nasıl neler yapıyor prenses? Çok şükür iyiyim ben Mayıs ayını bekliyorum ufak tefek hazırlıklar, minik sorunlar ile ;)

Al_pi Al_pi sagolasin canım erkek oldu bile şükür :)) sende hayırlısıyla prensesini kucağına alırsın inşallah canim

vesselam_ vesselam_ oldu bitti canım darısı senin küçük erkeğe olsun inşallah önce saglicakla kucağına aldigin haberi sonra sünnet haberini alalım inşallah canım

Selam kızlar bugün yine doktordan geldik,
histerekopi olabilir önlem amaçlı,
ama ameliyata gerek yok dedi,
zaten rahim ağzı yetmezliği var
rahim ağzı dokusu iyice zorlanır dedi

Yeni ilaçlar yazdı,
Rabbim hayırla sonuçlandırsın.
İyi akşamlar. .

sevgiliye-iyi-ak%C5%9Fam-s%C3%B6zleri.jpg

Yeni ilaçlar yazdı,
İyi akşamlar. .
Yaa çok sevindim ameliyatlık bir durumun olmadığına canım..neyse ki bu doktor güzel konuşmuş
İnsaAllah bu tedavin vesilesi olur miniginin gelmesine Rabbim emeklerinin karşılığını versin insaAllah

Yeni ilaçlar yazdı,
İyi akşamlar. .
Sanirim bu doktor daha cok icine sinmistir guzel konusmus gibi geldi banada .. Hadi bakalim ya insallah sen bunlara kosustururken kendiliginden gelir konar göbüsüne :)

Yeni ilaçlar yazdı,
İyi akşamlar. .
Canım her sey gönlünce olsun. Gecen bir topikte çift rahimli ray olan ve 20 küsür haftalik hamile bir bayan vardı. Aklima direkt sen geldin. Demek ki ameliyata gerek kalmayabiliyor. Sağlıkla gelsin bebisin ins. ;)

Yaa çok sevindim ameliyatlık bir durumun olmadığına canım..neyse ki bu doktor güzel konuşmuş
İnsaAllah bu tedavin vesilesi olur miniginin gelmesine Rabbim emeklerinin karşılığını versin insaAllah

Sağolasın canım amin inşallah..
Rabbim ol desin yeter..
Bir zamanı var demek ki.
Sizlerin gebelikleri sorunsuz geçsin,
sonrasında bizlerin miniklerde gelicek inş..

=) :KK37:

Sanirim bu doktor daha cok icine sinmistir guzel konusmus gibi geldi banada .. Hadi bakalim ya insallah sen bunlara kosustururken kendiliginden gelir konar göbüsüne :)

İnşallah alpim, folic combi içiyorum, ek gıda takviyeleri de alacağım balık yağı filan.
belki dediğin gibi kendiliğinden de gelebilir
nasip bu işler,

:KK36::KK36:
Canım her sey gönlünce olsun. Gecen bir topikte çift rahimli ray olan ve 20 küsür haftalik hamile bir bayan vardı. Aklima direkt sen geldin. Demek ki ameliyata gerek kalmayabiliyor. Sağlıkla gelsin bebisin ins. :KK66:

özlemcim, aynen güzelim,
doktor rahim ağzı yetmezliği de olduğu için ameliyatı önermiyor.
İkisinin de tedavi yöntemi
12. haftada rahim ağzına koyulacak olan dikişmiş zaten.
Rabbim hayırla nasip etsin..
O kadar olumsuz yorumdan sonra
bugünki görüşme iyi geldi bana..

:KK200::KK200:

Günaydın canım nasılsın

Günaydın şekerim musmutlu pazarlar olsun

:KK200::KK200::KK200:
İyiyim canım çok şükür ne yapalım pazar buralar sessiz,çevre sessiz,yollar sessiz hiç sevmiyorum hafta sonunu:(
havalar güzelleşse bahar gelsede çocukların dışarıdaki oynama seslerini duysak.ne oyunlar oynardık :KK49::spor:
Mahalle kültürünü hatirlitiyor azda olsa..
Vay bee diyorum biz ne güzel çocukluk yasamisiz mahallemizde:KK68:halada yaşıyor yeni nesil bizim oralarda eski tattan biraz uzaklaşmış olunsada;)

Back