- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin duygulandım bende simdi allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın insallahvesselam_ E-brulim @svd_a @TaeYang @four dahlia Kartanesi_26 -Lisaaa- M M_atruska @u-mutlu lale @gzm43 @Ebush_354 @umutLatahzen _Verda_ @deeploneliness Al_pi Semra24 canlar kusurabakmayın tek tek alıntılayamadım,hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim hamile olanlarınıza elinize almayı nasip etsin,olmayanlarada versin.
Elinden telefon düşürmeyen ben şimdi
Telefonu elime aldığım gibi bırakıyorum.:) Günlerim çok yoğun geçiyor gelen gidenler,bebek,gelip öğüt verenler saçmalayanlar falan filan:) ama bunların arasında sanırım en güzeli elayla göz göze bakışmamız. Ameliyat masasında o benim karnımdanmı çıktı diyip ağladım susturamadılar. Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok dua ettim size ve isteyen herkese. Hepinizi öpüyorum kocaman güzel haberlerle görüşürüz inşallah
Merhaba canim .. Hoşgeldin nasilsin kizin nasil ?Merhabalar kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu görüşmeyeli neler oldu neler bitti beni durumlarınızdan haberdar edin nasılsınız:)
Deranım sağlıkla sıhhatle büyüt meleğini. Ne kadar güzel anlatmışsın duygulandım :/ inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinvesselam_ E-brulim @svd_a @TaeYang @four dahlia Kartanesi_26 -Lisaaa- M M_atruska @u-mutlu lale @gzm43 @Ebush_354 @umutLatahzen _Verda_ @deeploneliness Al_pi Semra24 canlar kusurabakmayın tek tek alıntılayamadım,hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim hamile olanlarınıza elinize almayı nasip etsin,olmayanlarada versin.
Telefonu elime aldığım gibi bırakıyorum.:) Günlerim çok yoğun geçiyor gelen gidenler,bebek,gelip öğüt verenler saçmalayanlar falan filan:) ama bunların arasında sanırım en güzeli elayla göz göze bakışmamız. Ameliyat masasında o benim karnımdanmı çıktı diyip ağladım susturamadılar. Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok dua ettim size ve isteyen herkese. Hepinizi öpüyorum kocaman güzel haberlerle görüşürüz inşallah
Rabbim hepimize bu gzl duyguyu yaşatsın... sen kızına bak bizim içinde kokla onu annesi, gerisi boş... sıkma o tatlı canını... maşallah ela bebeğe ❤vesselam_ E-brulim @svd_a @TaeYang @four dahlia Kartanesi_26 -Lisaaa- M M_atruska @u-mutlu lale @gzm43 @Ebush_354 @umutLatahzen _Verda_ @deeploneliness Al_pi Semra24 canlar kusurabakmayın tek tek alıntılayamadım,hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim hamile olanlarınıza elinize almayı nasip etsin,olmayanlarada versin.
Nerelerdesiiiiin sen, kızcen nasıl neler yapıyor prenses? Çok şükür iyiyim ben Mayıs ayını bekliyorum ufak tefek hazırlıklar, minik sorunlar ileMerhabalar kızlar nasılsınız çok uzun zaman oldu görüşmeyeli neler oldu neler bitti beni durumlarınızdan haberdar edin nasılsınız:)
Yaa çok sevindim ameliyatlık bir durumun olmadığına canım..neyse ki bu doktor güzel konuşmuşSelam kızlar bugün yine doktordan geldik,
histerekopi olabilir önlem amaçlı,
ama ameliyata gerek yok dedi,
zaten rahim ağzı yetmezliği var
rahim ağzı dokusu iyice zorlanır dedi
Yeni ilaçlar yazdı,
Rabbim hayırla sonuçlandırsın.
İyi akşamlar. .
Sanirim bu doktor daha cok icine sinmistir guzel konusmus gibi geldi banada .. Hadi bakalim ya insallah sen bunlara kosustururken kendiliginden gelir konar göbüsüne :)Selam kızlar bugün yine doktordan geldik,
Yeni ilaçlar yazdı,
İyi akşamlar. .
Canım her sey gönlünce olsun. Gecen bir topikte çift rahimli ray olan ve 20 küsür haftalik hamile bir bayan vardı. Aklima direkt sen geldin. Demek ki ameliyata gerek kalmayabiliyor. Sağlıkla gelsin bebisin ins.Selam kızlar bugün yine doktordan geldik,
Yeni ilaçlar yazdı,
İyi akşamlar. .
Yaa çok sevindim ameliyatlık bir durumun olmadığına canım..neyse ki bu doktor güzel konuşmuş
İnsaAllah bu tedavin vesilesi olur miniginin gelmesine Rabbim emeklerinin karşılığını versin insaAllah
Sanirim bu doktor daha cok icine sinmistir guzel konusmus gibi geldi banada .. Hadi bakalim ya insallah sen bunlara kosustururken kendiliginden gelir konar göbüsüne :)
Canım her sey gönlünce olsun. Gecen bir topikte çift rahimli ray olan ve 20 küsür haftalik hamile bir bayan vardı. Aklima direkt sen geldin. Demek ki ameliyata gerek kalmayabiliyor. Sağlıkla gelsin bebisin ins.
Herkese günaydın mutlu pazarlar
Günaydııııın gzller❤
keyifli,huzurlu,mutlu pazarlaaaar
İyiyim canım çok şükür ne yapalım pazar buralar sessiz,çevre sessiz,yollar sessiz hiç sevmiyorum hafta sonunuGünaydın canım nasılsın
Günaydın şekerim musmutlu pazarlar olsun