Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi iyi maasallah :) evet doktor baya iyiydi bende memnun kalmıştım@deeploneliness Semra24 Kartanesi_26
umutLatahzen
Çok çok sağolun ilginiz için kusura bakmayın geç oldu ama anda fırsatım oldu..
Biz iyiyiz çok şükür gayet sağlıyiz Hamd olsun.
Zorda olsa bir iki resim kaptik oglustan
Doktor o kadar iyiydiki herşeyi açık açık anlattı..
Pipisinide gösterdi utanmaz
amin inşallah canım sağolasın isteyen herkesle birlikte bizlerede nasip olsunCanım değerlerin iyi çıkmasına sevindim. Geriye transfer kalıyor. Zaten sen hamile kalabiliyorsun. Aslında esinde ve sende bir problem yok tuplerle ilgili bir durumun var. Ben senden yakın zamanda güzel haberler alacağimiza inanıyorum
Oy Maşallah onaDarısı başımıza ve bekleyen tüm kardeslerimize Inşallah. Sağlıklı sihhatle dünyaya gelsin, büyüsün paşa@deeploneliness Semra24 Kartanesi_26
umutLatahzen
İnşallah canım@deeploneliness sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına da almak nasip olur
@deeploneliness Semra24 Kartanesi_26
umutLatahzen
Memnun kaldın yani canım bakalım bende gidebilsem keşke biraz daha zaman geçsin gideriz insaAllahİyi akşamlar kızlar:)
Bugün Eminönü'ne gittik annemlerle havuzlu hana baya iyi fiyatları her keseye uygun bence ben az çok bisiler aldım geri kalan eksiklerimi de avm den almayı düşünüyorum
Ben mennun kaldım canim ama hem haftaici hemde erken gitmek lazım yine kalabalıktı anlayacağın. Birde yanında iki kişi olursa iyi olur :) ben iyi ki annemle kayınvalidem gelmiş diyorum:) biraz yorulduk ama değdi sende cok ağırlaşmadan git istersen zorlanma ben biraz yoruldum. Birtek havluları oradan almadım pahalı geldi onları avm den alırım dedimMemnun kaldın yani canım bakalım bende gidebilsem keşke biraz daha zaman geçsin gideriz insaAllah