Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım İnş. Aynen öyle cinsiyeti belli olmadan önce genelde kız isimlerinden gidiyorduk. Benim beğendiğimi eşim beğenmiyordu eşimin beğendiğini ben. Öztürkçe isimleri ben de çok seviyorum ama kız isimleri kısıtlı. İdil ve Birce hoşuma gitmişti kız isimlerinden de İlk konuştuğumuz isimler arasında da Doğa ve İnci vardı İnci tanenin de ismi çok güzel. Hayatı boyunca hep parıldasın

TaeYang kanguru baktin mi arastirdin mi ? Instagramda mababyturkey diye bir sayfa var onun kangurusunu cok övuyorlar ergonomikmis bebegin durus pozisyonu icinde en iyisiymis :-/
Bi bak fikir alisverisinde bulunuruz.. Bende istiyorum Bebek arabasi rahat ama o kucaginda ya ayri rahat ❤

Ayy amin ne guzel cümle ❤ Babamiz deniz aşıgı oldugu icin inciyi cok begendi konsept bile yapti odayi inci ile süsleyecekmis denizden bulacakmis :))
Deniz memleketine gelince bulmakta kolay oldu .. Rabbim bu hayalleri gercege donustursun kimsenin muradini gozunde koymasin insallah .. Amin

Ben Bi de çalıştığım yere geri dönmek istemiyorum ders çalışıp tus kazanma planım var inşallah
Erkeklere isim bulmak çok zor yaa:)
Biz de doğduktan 3 gün sonra koyabildik:)

Allah razı olsun canım. Ayy teyzesi yesin onu Kocaman öp yerime annesi.
Ye tabi teyzesi öperim tabi ki de :)

Ben de Türkçe olsun istedim özellikle :)
Kız olsaydı Ece olacaktı. Oğluşuma da yiğit Kağan ediz çağan batu filan düşünmüştüm :)
Canım boba ya da neko alacağım sanırım ama 65 cm olması lazımmış bebişin :)
Öncesi için sling diyorlar da bağlaması bana zor geldi :)
Bebek arabasında durmuyo pek benim bebe:)

Yaza kadar olur 65 cm :)) Bakayim dediklerine bende ..

Selam güzeller, size bişey soracam biz 27 haftalık olduk gecen haftadan beri arada memelerden süt geliyor çamaşırımdan anlıyorum,öyle aşırı değilde damla gibi... başına böyle birşey gelen var mı? Dr haftaya gidecem sizlere bir danışayım dedim...

Canım çok sevindim beğendiğine Burdaki kızlarla zevklerimiz aynıymış gerçekten. Rabbim herkesin gönlüne göre versin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…