Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım İnş. Aynen öyle cinsiyeti belli olmadan önce genelde kız isimlerinden gidiyorduk. Benim beğendiğimi eşim beğenmiyordu eşimin beğendiğini ben. Öztürkçe isimleri ben de çok seviyorum ama kız isimleri kısıtlı. İdil ve Birce hoşuma gitmişti kız isimlerinden deMetehan bilge kagan bu isimler bana tarih kokuyor o yüzden seviyorum .. Bilge ismini kucuk bebege yakistiramadim agir geldi diye ben vazgecmistim ondanda ..
Ama iyiki erken belirlemissniz isim işi cok zor :) Esim begeniyor ben begenmiyorum ben begeniyorum esim sen olsan isminin olmasini istermisin deyip beni sogutuyordu :)))
Saglikla gelsin kuzucuk ❤
Ayy amin ne guzel cümle ❤ Babamiz deniz aşıgı oldugu icin inciyi cok begendi konsept bile yapti odayi inci ile süsleyecekmis denizden bulacakmis :))Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım İnş. Aynen öyle cinsiyeti belli olmadan önce genelde kız isimlerinden gidiyorduk. Benim beğendiğimi eşim beğenmiyordu eşimin beğendiğini ben. Öztürkçe isimleri ben de çok seviyorum ama kız isimleri kısıtlı. İdil ve Birce hoşuma gitmişti kız isimlerinden deİlk konuştuğumuz isimler arasında da Doğa ve İnci vardı İnci tanenin de ismi çok güzel. Hayatı boyunca hep parıldasın
Ayyy Cok kiskandim Ne güzel ❤❤❤
Günaydin canim Rabbim de bana nasip etsin senin bebegine yapmayi ❤❤Günaydın alpim
senin prenses doğduğunda da yapıcam, söz =)
YokcYok canım hastanedeyim bekliyorum bugün yoğun birgunde geldik sanırım
Ben Bi de çalıştığım yere geri dönmek istemiyorum ders çalışıp tus kazanma planım var inşallahTaeYang yaa çok sevindim seneye calisacagina ben çok üzülüyorum böyle çalışıp hasret kalan annelere.ama herşey onların geleceği için:)
Yok tatlım ya daha karar veremedik isim zormuş seni şuan daha iyi anlıyorum
Ye tabi teyzesiAllah razı olsun canım. Ayy teyzesi yesin onuKocaman öp yerime annesi.
Ben de Türkçe olsun istedim özellikle :)Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım İnş. Aynen öyle cinsiyeti belli olmadan önce genelde kız isimlerinden gidiyorduk. Benim beğendiğimi eşim beğenmiyordu eşimin beğendiğini ben. Öztürkçe isimleri ben de çok seviyorum ama kız isimleri kısıtlı. İdil ve Birce hoşuma gitmişti kız isimlerinden deİlk konuştuğumuz isimler arasında da Doğa ve İnci vardı İnci tanenin de ismi çok güzel. Hayatı boyunca hep parıldasın
Canım boba ya da neko alacağım sanırım ama 65 cm olması lazımmış bebişin :)TaeYang kanguru baktin mi arastirdin mi ? Instagramda mababyturkey diye bir sayfa var onun kangurusunu cok övuyorlar ergonomikmis bebegin durus pozisyonu icinde en iyisiymis :-/
Bi bak fikir alisverisinde bulunuruz.. Bende istiyorumBebek arabasi rahat ama o kucaginda ya ayri rahat ❤
Yaza kadar olur 65 cm :)) Bakayim dediklerine bende ..Ben Bi de çalıştığım yere geri dönmek istemiyorum ders çalışıp tus kazanma planım var inşallah
Erkeklere isim bulmak çok zor yaa:)
Biz de doğduktan 3 gün sonra koyabildik:)
Ye tabi teyzesiöperim tabi ki de :)
Ben de Türkçe olsun istedim özellikle :)
Kız olsaydı Ece olacaktı. Oğluşuma da yiğit Kağan ediz çağan batu filan düşünmüştüm :)
Canım boba ya da neko alacağım sanırım ama 65 cm olması lazımmış bebişin :)
Öncesi için sling diyorlar da bağlaması bana zor geldi :)
Bebek arabasında durmuyo pek benim bebe:)
Hadi ya daha heyecan olmustur :) insallah iyidir bebisin canim benim :)YokcYok canım hastanedeyim bekliyorum bugün yoğun birgunde geldik sanırım
Günaydin canim Rabbim de bana nasip etsin senin bebegine yapmayi ❤❤
Cani gönülden inaniyorum buna ❤İnşallah canım, hayırlısıyla
Rabbim nasip etsin
mutluluklarımızı sırayla
paylaşacağız burada.
Cani gönülden inaniyorum buna ❤
Canım çok sevindim beğendiğine@deeploneliness bnm eşim hep erkek bekliyordu ya istediği isimde Metehan dı ❤ abisinin oğlunun ismi Mete dedim olmaz bir ailede 2 Meteama bnmde çok hoşuma gider o isim... adıyla çok yaşasın paşan bende çağan, Çınar bide yiğit isimlerini çok beğeniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?