• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Neyin var abliş kızçen nasıl
Valla canım histeropkopi den sonra yeni yeni kendimi topluyorum. Kızım eşim rahatsızdı. Yeni iyileştiler.. Salı günü doktor randevum var. Ameliyattan sonra kontrole gittiğimde herşey yolunda dedi. Adetin 3.günü gel demişti. Dün adet oldum Salı gidecem. Hayırlısı bakalım.. Sen nasılsın canım inşallah iyisindir?

Bu aralar pek keyfim yok. Okuyup çıkıyorum. Yazan olursa senin gibi cevap yapıyorum. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi?
Ahh ablam çok geçmiş olsun kızın bir iyilesemedi sanki:(
Kıyamam Rabbim şifa versin insaAllah..
Bizde iyiyiz Hamd olsun işte büyüyüp gidiyoruz bakalım..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin emeklerinin karşılığını versin insaAllah..
Sende güzel haBerker verirsin bizlere insaAllah;)

Gözün aydın özlemcim. Sağlıkla doğsun inşallah.. Darısı başımıza olsun canım..
Amin, sağolasın Leyla abla. Kızına ve eşine de geçmiş olsun. Atlatırlar bir an önce. İnşallah güzel haberlerini en yakın zamanda alırız ;)

Ahh ablam çok geçmiş olsun kızın bir iyilesemedi sanki:KK43:
Kıyamam Rabbim şifa versin insaAllah..
Bizde iyiyiz Hamd olsun işte büyüyüp gidiyoruz bakalım..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin emeklerinin karşılığını versin insaAllah..
Sende güzel haBerker verirsin bizlere insaAllah:KK66:
Bağışıklığı zayıf düzgün yemek yemiyor yalvara yalvara yediriyorum valla...amin canım sağolasın...sağlıkla devam etsin inşallah canım...
Amin, sağolasın Leyla abla. Kızına ve eşine de geçmiş olsun. Atlatırlar bir an önce. İnşallah güzel haberlerini en yakın zamanda alırız :KK66:
sağol canım ya..bir türlü atlatamadık şu gribi..en ufak şeyde burnu kapanıyor kuzucuğumun...hayırlısı canım inşallah bende güzel haber vermeyi yeniden çok istiyorum..pıhtılaşma testini verdim geçen hafta..3,000 tl tuttu sadece pıhtı testi..inşallah temiz gelir sonuç canım ya...dua edin...

Bağışıklığı zayıf düzgün yemek yemiyor yalvara yalvara yediriyorum valla...amin canım sağolasın...sağlıkla devam etsin inşallah canım...

sağol canım ya..bir türlü atlatamadık şu gribi..en ufak şeyde burnu kapanıyor kuzucuğumun...hayırlısı canım inşallah bende güzel haber vermeyi yeniden çok istiyorum..pıhtılaşma testini verdim geçen hafta..3,000 tl tuttu sadece pıhtı testi..inşallah temiz gelir sonuç canım ya...dua edin...
Alerjik olabilir mi acaba. Canım Kastamonu'dasın kestane balı ama hakiki olanından kullanmanızı tavsiye ederim. Kullandığımdan beri hiç hasta olmadım. Kızına da şifa olur belki. Bu arada pıhtılaşma testinde bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum öyle olsa sağlıklı bir gebeliğin olmazdı. Belki hafif bir taşıyıcılık olabilir ama o da gebeliğini engelleyecek bir şey olduğunu sanmıyorum. İçin rahat olsun ;)

Alerjik olabilir mi acaba. Canım Kastamonu'dasın kestane balı ama hakiki olanından kullanmanızı tavsiye ederim. Kullandığımdan beri hiç hasta olmadım. Kızına da şifa olur belki. Bu arada pıhtılaşma testinde bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum öyle olsa sağlıklı bir gebeliğin olmazdı. Belki hafif bir taşıyıcılık olabilir ama o da gebeliğini engelleyecek bir şey olduğunu sanmıyorum. İçin rahat olsun :KK66:
evet canım ya..eşimde öyle diyor bişey çıkmayacak inşallah diyor ama..kafamızda soru işareti kalmasın dedik...hakkımızda hayırlısı...o kestane balın tam yeri Çatalzeytin ilçesi..bir ara getirtmeyi düşündüm ama zehirleme ihtimali oluyor bazı kişileri..cesaret edemedim..ballı turp yaptım kızada eşimede iyi geldi..7 gün devam edecem ona..hırıltı falan kesildi öksürüğe birebir valla..harika bir kür...

Ablacim cok geçmiş olsun allah şifalar versin kızına :)
Testi devlette yapsaydın keşke cok tutmus abla

Ablacim cok geçmiş olsun allah şifalar versin kızına :)
Testi devlette yapsaydın keşke cok tutmus abla
Sağol canım ..bu sene çok hasta oldu ya..hiç böyle olmamıştı...valla burdaki devlette sadece 3 tanesi yapılıyormuş sordum hepsi yapılmıyor..Ankarada gitsen önüne 3 düşük şartını koyarlar dedi doktorum..mecbur yaptırdık özelde..sonuç güzel olsunda giden para olsun canım ya ..ne edelim..bu seferki çok nazlı çıktı..kızım bu kadar bekletmedi beni valla..sen nasılsın bebiş nasıl?maşallah 28 haftalık olmuşsunuz..sağlıkla kucakla inşallah semracım...

Sağol canım ..bu sene çok hasta oldu ya..hiç böyle olmamıştı...valla burdaki devlette sadece 3 tanesi yapılıyormuş sordum hepsi yapılmıyor..Ankarada gitsen önüne 3 düşük şartını koyarlar dedi doktorum..mecbur yaptırdık özelde..sonuç güzel olsunda giden para olsun canım ya ..ne edelim..bu seferki çok nazlı çıktı..kızım bu kadar bekletmedi beni valla..sen nasılsın bebiş nasıl?maşallah 28 haftalık olmuşsunuz..sağlıkla kucakla inşallah semracım...
Allah'a şükür biz iyiyiz ablacim evet büyüyor sıpam:)
Aynen ablacim sonuçlar temiz çıksinda dediğin gibi güden para olsun. Bana da öyle demişlerdi ben devlete gittim ve yalan söyledim :) inanıyorlar zaten yaptılar testi Allah'a şükür pek bisi çıkmamıştı o yüzden sadece coraspin kullanıyorum insallah senin de temiz çıkar ve herşey yoluna girer. Sonrada beklenmedik bir anda gelir miniğin insallah :)

Allah'a şükür biz iyiyiz ablacim evet büyüyor sıpam:)
Aynen ablacim sonuçlar temiz çıksinda dediğin gibi güden para olsun. Bana da öyle demişlerdi ben devlete gittim ve yalan söyledim :) inanıyorlar zaten yaptılar testi Allah'a şükür pek bisi çıkmamıştı o yüzden sadece coraspin kullanıyorum insallah senin de temiz çıkar ve herşey yoluna girer. Sonrada beklenmedik bir anda gelir miniğin insallah :)
Amin canım inşallah sağolasın kuzum..

Hayirli Cumalar Herkese ..
Rabbim herkesin gönlünden geceni kabul ettigi bir cuma olsun ❤

gzm43 gzm43 nerelerdesin canim kayiplardasin. M M_atruska ondan hic haber yok zaten E-brulim E-brulim sende numarasi yoktu dimi saadetin ..
Burdayım canım Ben sanırım bi süre uzaklaşsam aklımdan atsam bu düşünceleri iyi olur diye düşündüm kendime vakit ayırdım bebek düşüncesinden uzaklaştım biraz böyle daha doğru olcağına inanıyorum kendimi odaklamam psikolojik olarakta etkiledi beni aşılama sonrası inanılmaz üzüldüm şimdi akışına bırakıyorum nasip artık. Ama geldim baktım arada takip ettim merak ettim sizi :KK200:

Hayirli Cumalar Herkese ..
Rabbim herkesin gönlünden geceni kabul ettigi bir cuma olsun ❤

gzm43 gzm43 nerelerdesin canim kayiplardasin. M M_atruska ondan hic haber yok zaten E-brulim E-brulim sende numarasi yoktu dimi saadetin ..

Burdayım canım Ben sanırım bi süre uzaklaşsam aklımdan atsam bu düşünceleri iyi olur diye düşündüm kendime vakit ayırdım bebek düşüncesinden uzaklaştım biraz böyle daha doğru olcağına inanıyorum kendimi odaklamam psikolojik olarakta etkiledi beni aşılama sonrası inanılmaz üzüldüm şimdi akışına bırakıyorum nasip artık. Ama geldim baktım arada takip ettim merak ettim sizi :KK200:

Günaydın herkese, gzl bir gün bizim olsun❤ Ufak tefek aile sorunlarımız var onlarla uğraştım, biraz uzak kaldım buraya,herkes iyi değil mi? Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Günaydın canım iyiyiz hamdolsun. Sen nasılsın? İnşallah çözülmüştür sorunlar ;)

Günaydın canım iyiyiz hamdolsun. Sen nasılsın? İnşallah çözülmüştür sorunlar :KK66:
Özlemcim çok şükür iyiyiz kızcemle, işte bazen olur ya senide etkiler, eşimin işiyle ilgiliydi şimdi belki değişikliğe gidecek bir anda olunca çok etkilendim... ztn duygusalım bu aralar feci... bugünde annem Ankara'ya kontrole gidecek anlatacağım üst üste geldi yine bir korku panik oldum... inşallah herkes için hayırlısı ne ise o olsun...
Sen nasılsın gzlim? Paşamız Nasıl? Başladın mı hzrlıklarla?

Özlemcim çok şükür iyiyiz kızcemle, işte bazen olur ya senide etkiler, eşimin işiyle ilgiliydi şimdi belki değişikliğe gidecek bir anda olunca çok etkilendim... ztn duygusalım bu aralar feci... bugünde annem Ankara'ya kontrole gidecek anlatacağım üst üste geldi yine bir korku panik oldum... inşallah herkes için hayırlısı ne ise o olsun...
Sen nasılsın gzlim? Paşamız Nasıl? Başladın mı hzrlıklarla?
Canım kendini çok üzme. Kızın için iyi hissetmen gerekiyor. Zor süreçler tabi ama inan zamanla her şey rayına oturur. Biz iyiyiz. Hala bulanıyorum. :KK43: Arada bakıyorum bir şeylere kitap aldım mesela onu okuyorum ;) Annen de güzel haberlerle gelir inşallah. Sen gönlünü ferah tut canım ;)

Bugün kontrolum vardı. Herşey yolunda çok şükür. Bu ay kendiniz deneyin öbür ay pıhtılaşma testi sonucu çıkınca eğer hamile olmazsan tedavi uygulatacam dedi. Bu doktor çok iyi.. İlgili genç dinamik.. Inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olur... Rabbim herkese nasip etsin inşallah...

Bugün kontrolum vardı. Herşey yolunda çok şükür. Bu ay kendiniz deneyin öbür ay pıhtılaşma testi sonucu çıkınca eğer hamile olmazsan tedavi uygulatacam dedi. Bu doktor çok iyi.. İlgili genç dinamik.. Inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olur... Rabbim herkese nasip etsin inşallah...
Gözün aydın canim. Gönlüne göre bir dr bulmana da sevindim. Inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebisiniz ;)

Back