- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
insallah canim isteyen herkesle birlikteHayırlısı olsun haticem inşallah tüp bebek meleğini getirir sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim isteyen herkesle birlikteHayırlısı olsun haticem inşallah tüp bebek meleğini getirir sana
Iyiyiz biz sen nasilsinnn.. Ne rapormus arkadss neyseki cikiyormus insallah bebis gelecek :)) Özletme kendini ❤hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz. uzun zamandir giremedim tüp bebek raporu icin üc hafataya yakindir ugrasiyorum pazartesi alacagim insalalh hersey tamam dediler imzalara kaldi rapor isi. sizler nasilsiniz cinsiyetler belli olmus herkesler iyidir insallah
Bencede ic duzenli bir sekilde bu arada korunurken adetlerin nasildi .. Korunmayi birakinca mi salak pko devreye girdi.Sağol kuzum.sanırım en iyisi Progestan içmek bitkiler bana hiç iyi gelmiyor çünkü:/ benim medikalde oldu. Dediğin gibi gülüm sanırım her hastahane farklı.prensesin nasıl gülüm
bende iyiyim cok sükür kosturMACA DEVAM EDIYOR. cok sükür cikti rapor daha dogrusu insallah pazartesi elime alirim bir sorun cikmazda. o kadar cok gidip geldim ki bu rapor bu icin degdi ama bu kadar prosedüre ne gerek var anlamiyorum.Iyiyiz biz sen nasilsinnn.. Ne rapormus arkadss neyseki cikiyormus insallah bebis gelecek :)) Özletme kendini ❤
Sürecin hayırlı uğurlu canım. Inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırızhayirli aksamlar kizlar nasilsiniz. uzun zamandir giremedim tüp bebek raporu icin üc hafataya yakindir ugrasiyorum pazartesi alacagim insalalh hersey tamam dediler imzalara kaldi rapor isi. sizler nasilsiniz cinsiyetler belli olmus herkesler iyidir insallah
Bende anlamiyorum keyfi tüp bebek yaptirmak istiyoruz sanki .. Bi kere devlet cocuk isteyenlerin butun masraflarini karsilamali biz ustune para veriyoruz yinede yokuş yapiyorlar ..bende iyiyim cok sükür kosturMACA DEVAM EDIYOR. cok sükür cikti rapor daha dogrusu insallah pazartesi elime alirim bir sorun cikmazda. o kadar cok gidip geldim ki bu rapor bu icin degdi ama bu kadar prosedüre ne gerek var anlamiyorum.
Slm canım geçmiş olsun. Inşallah en yakın sürede sağlığına kavuşur kayınbaban. Korunma surecinin bitmesine çok sevindim. Inşallah senden de yakın zamanda güzel haberler alırız canımSlm canlar nasılsınız
Al_pi vesselam_ @Enyalios canlarım merak edip sormuşsunuz teşekkür ediyorum.kayınbbam düştü ve kaburgalarını kırdı eve gelen gidenler misafirler bitmedi ve fırsat bulup giremedim alpim korunmayı yılbaşından itibaren bıraktım ama 2 Aydır adet olmadım yani anlayacağın pko devam ediyor sanırım yeniden zorlu bir süreç beni bekliyor.
Bebişleriniz nasıl hamişler inşallah tüm yeğenlerim iyidir
amin canim insallah subat sonu mart basi baslayacagim kismetse hayirli haberler vermek nasip olur insallahSürecin hayırlı uğurlu canım. Inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini alırız
aynen alpi gecerli sebeplerini tek tek siralaman ve belgelemen gerekiyor bir ürolojiye bir kadin doguma gidip geliyorsun . insallah hayirlisi olur Allah bu yoldakilere yardim etsin. bana daha zor olacak falan dediler ama bekledigim gibi olmadi genede evraklari toparlamak bir haftayi buluyor zaten. kadin dogum uzmani hic bir sorun cikarmadi cok sükürBende anlamiyorum keyfi tüp bebek yaptirmak istiyoruz sanki .. Bi kere devlet cocuk isteyenlerin butun masraflarini karsilamali biz ustune para veriyoruz yinede yokuş yapiyorlar ..
Evet kuzum normalde düzenliydi korunmayı bıraktım gelmedi 2 ay geçti nerdeyse rabbim evinde kızçenle huzur nasip etsin inşallah gülümIyiyiz biz sen nasilsinnn.. Ne rapormus arkadss neyseki cikiyormus insallah bebis gelecek :)) Özletme kendini ❤
Bencede ic duzenli bir sekilde bu arada korunurken adetlerin nasildi .. Korunmayi birakinca mi salak pko devreye girdi.
Iyiyiz biz cok sukur simdilik hersey yolunda haftaya evime tasiniyorum coook sukur ..
HERKEŞLERE GÜNAYDIN ..
Mutlu guzel hafta sonlari olsun ..
Allah razı olsun özlemim.hayırlısı ile olsun inşallah. Senin bebişin nasıl cinsiyeti belli oldu muSlm canım geçmiş olsun. Inşallah en yakın sürede sağlığına kavuşur kayınbaban. Korunma surecinin bitmesine çok sevindim. Inşallah senden de yakın zamanda güzel haberler alırız canım
Sagol canim benim .. Insallah adetin duzene girer tekrar canim :-/ Belkide girmeden supriz yapar belli mi olur :)Evet kuzum normalde düzenliydi korunmayı bıraktım gelmedi 2 ay geçti nerdeyse rabbim evinde kızçenle huzur nasip etsin inşallah gülüm
Sağolasın canım benim ♥ Biraz erken öğrendik erkek gibi şimdilik bakalım. Ilerleyen haftalarda daha da netlesirAllah razı olsun özlemim.hayırlısı ile olsun inşallah. Senin bebişin nasıl cinsiyeti belli oldu mu
İnşallah alpim rabbim hamiş hamiş dualarını duysun isteyen herkese bana da nasip etsinSagol canim benim .. Insallah adetin duzene girer tekrar canim :-/ Belkide girmeden supriz yapar belli mi olur :)
Paşa geliyor demek sağlıkla gelsin inşallah kuzum değişse de cinsiyet önemli değil yeter ki sağlıklı olsunSağolasın canım benim ♥ Biraz erken öğrendik erkek gibi şimdilik bakalım. Ilerleyen haftalarda daha da netlesir
Amin insallah canım. Aynen dediğin gibi saglikli olsunlar yeter ki. Sevincim cinsiyetten çok sağlıklı olmasina olmuştuPaşa geliyor demek sağlıkla gelsin inşallah kuzum değişse de cinsiyet önemli değil yeter ki sağlıklı olsun
Çok iyi olur canım yaa ayarlayalım yapalım duamiziSlm canlar nasılsınız acaba bir duaya başlasak mı bayadır dua etmiyoruz
Bu aralar pek keyfim yok. Okuyup çıkıyorum. Yazan olursa senin gibi cevap yapıyorum. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi?LeYLa_21 nerelerdesin hiç uğramaz oldun bu topige
Kaldığımız duadan devam edelim kuzum tabi uyarsa herkeseÇok iyi olur canım yaa ayarlayalım yapalım duamizi