• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen canim esnaf iliskisi bunlarin ki :) Illaki yapan vardir da ben perinatolog birinin bakmasini daha iyi buluyorum dedi baska göz benim göremedigimi görür dedi ..
350mi yok canim 430 :) Aldim randevuyu ..
Sevdim ya zekeriya beyi özguveni fazla ama ilgili en azindan her soruya cevap aldim benim unuttuklarimi o söyledi ..

Anam 430 mu olmuş yuh. 350 dır de sen ayrıntılı yaptiracam dediysen. Ben gitmiştim demeden kendisi yapmıştı ayrintili yı sağolsun.
Her doktoru da beğenmez öyle.
Bu arada ufak hatırlatma ameliyata Zekeriya bey asistanı ile giriyor. Bebek doğduktan sonra dikiş vs asistan atıyor ben çok şaşırmıştım.

Hayirli Cumalar Herkese ..
Rabbim herkesin gönlünden geceni kabul ettigi bir cuma olsun ❤

@gzm43 nerelerdesin canim kayiplardasin. M M_atruska ondan hic haber yok zaten E-brulim E-brulim sende numarasi yoktu dimi saadetin ..
Var numarası mesaj attım şimdi gülüm. Geçen yazacaktım zaten de unutmuşum.

image.jpeg

Anam 430 mu olmuş yuh. 350 dır de sen ayrıntılı yaptiracam dediysen. Ben gitmiştim demeden kendisi yapmıştı ayrintili yı sağolsun.
Her doktoru da beğenmez öyle.
Bu arada ufak hatırlatma ameliyata Zekeriya bey asistanı ile giriyor. Bebek doğduktan sonra dikiş vs asistan atıyor ben çok şaşırmıştım.
Aa cidden mi sen sezaryan mi olmustun :) Gerci asistani hemsire zaten siradan biri degil kac doguma girmistir ..
Detayli demedim ne kadar muayene ucreti dedim 430 dedi .. Artmis demekki canim..

Kızlar tutumluanne diye bi site var az kullanılmış eşyalar var ama güvenemiyorum açıkcası oradan birşey aldınız mi hiç sepet beşik almayı düşünüyorum fiyat araştırması yaptım en fazla 6 ay kullanıyor ve cok pahali geldi bana o sitede baya uygun geldi ama guvenemedim nedense bana bir fikir verebilir misiniz :)) yada uygun fiyata nerden bulabilirim :)

Aa cidden mi sen sezaryan mi olmustun :) Gerci asistani hemsire zaten siradan biri degil kac doguma girmistir ..
Detayli demedim ne kadar muayene ucreti dedim 430 dedi .. Artmis demekki canim..

Evet cnm sezeryan. Suyum azalınca direk sezeryana aldı. Zaten ben normal doguramazdim korkudan . İnşallah memnun kalırsın cnm.

Kızlar tutumluanne diye bi site var az kullanılmış eşyalar var ama güvenemiyorum açıkcası oradan birşey aldınız mi hiç sepet beşik almayı düşünüyorum fiyat araştırması yaptım en fazla 6 ay kullanıyor ve cok pahali geldi bana o sitede baya uygun geldi ama guvenemedim nedense bana bir fikir verebilir misiniz :)) yada uygun fiyata nerden bulabilirim :)
Güvenilir bir site. E bebekte sepet beşikte indirim vardi galiba

Evet cnm sezeryan. Suyum azalınca direk sezeryana aldı. Zaten ben normal doguramazdim korkudan . İnşallah memnun kalırsın cnm.
Sezeryana dikis mi atiyorlar burdaki doktorlar geriden mi geliyo ne :) Artik yapistirma yapiyorlar dikis atmiyorlardi :-/ Neyse artik zamani gelince sorarim artik doktora .. Sen belden uyusmali oldun galiba dikisleri gordugune gore nasildi sezeryan sonrasi sorun olmusmuydu ?
Artik seni buldum ya soru sorarim :)

Canım ben gitti gidiyordan takip ediyorum. İndirimler var baya..

Slm canlar nasılsınız
Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ @Enyalios canlarım merak edip sormuşsunuz teşekkür ediyorum.kayınbbam düştü ve kaburgalarını kırdı eve gelen gidenler misafirler bitmedi ve fırsat bulup giremedim:( alpim korunmayı yılbaşından itibaren bıraktım ama 2 Aydır adet olmadım yani anlayacağın pko devam ediyor:( sanırım yeniden zorlu bir süreç beni bekliyor.
Bebişleriniz nasıl hamişler inşallah tüm yeğenlerim iyidir❤️

Sezeryana dikis mi atiyorlar burdaki doktorlar geriden mi geliyo ne :) Artik yapistirma yapiyorlar dikis atmiyorlardi :-/ Neyse artik zamani gelince sorarim artik doktora .. Sen belden uyusmali oldun galiba dikisleri gordugune gore nasildi sezeryan sonrasi sorun olmusmuydu ?
Artik seni buldum ya soru sorarim :)
Kuzum benim sezeryan yapıştırma sanırım hiç iz vs yok Maşallah ;) bide benim sadece 3 4 gün ağrım oldu sonra şükür normal hayata devam .

Slm canlar nasılsınız
Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ @Enyalios canlarım merak edip sormuşsunuz teşekkür ediyorum.kayınbbam düştü ve kaburgalarını kırdı eve gelen gidenler misafirler bitmedi ve fırsat bulup giremedim:KK43: alpim korunmayı yılbaşından itibaren bıraktım ama 2 Aydır adet olmadım yani anlayacağın pko devam ediyor:KK43: sanırım yeniden zorlu bir süreç beni bekliyor.
Ayy cok gecmis olsun nasil merak ettim seni walla uzun sure girmeyince ..
Zorlu yoldan gectin zaten canim simdi iki ay daha dur bakalim insallah supriz yapar sana hayit tohumu ic yada dogal olsun progestan ic bitince geliyor adet gelmezsede bebis geliyor :)
Bende hep sezeryani yapistirma biliyordum dikis yoktu artik arkadaslarim yeni oldu ama demekki her hastane farkli ..

Ben ve kızım iyiyiz Allah'a şükür sen nasılsın nasıl gidiyor :)

Bizde iyiyiz çok şükür:KK66:
Sen nasılsın bakalım oğlus nasil:)
sağolun canlarım.
iyiyim çok şükür ben de.
oğluşum gaz sıkıntısı çekiyor birkaç gündür, gündüz pek uyumuyor.
15 dk filan dalarsa anca wc yapıyorum o arada :D

Slm canlar nasılsınız
Al_pi Al_pi vesselam_ vesselam_ @Enyalios canlarım merak edip sormuşsunuz teşekkür ediyorum.kayınbbam düştü ve kaburgalarını kırdı eve gelen gidenler misafirler bitmedi ve fırsat bulup giremedim:KK43: alpim korunmayı yılbaşından itibaren bıraktım ama 2 Aydır adet olmadım yani anlayacağın pko devam ediyor:KK43: sanırım yeniden zorlu bir süreç beni bekliyor.
canım nasılsın?
hadi inşallah hayırlısıyla bebişin bekletmeden gelsin, dualarımdasın.

hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz. uzun zamandir giremedim tüp bebek raporu icin üc hafataya yakindir ugrasiyorum pazartesi alacagim insalalh hersey tamam dediler imzalara kaldi rapor isi. sizler nasilsiniz cinsiyetler belli olmus herkesler iyidir insallah

Ayy cok gecmis olsun nasil merak ettim seni walla uzun sure girmeyince ..
Zorlu yoldan gectin zaten canim simdi iki ay daha dur bakalim insallah supriz yapar sana hayit tohumu ic yada dogal olsun progestan ic bitince geliyor adet gelmezsede bebis geliyor :)
Bende hep sezeryani yapistirma biliyordum dikis yoktu artik arkadaslarim yeni oldu ama demekki her hastane farkli ..
Sağol kuzum.sanırım en iyisi Progestan içmek bitkiler bana hiç iyi gelmiyor çünkü:/ benim medikalde oldu. Dediğin gibi gülüm sanırım her hastahane farklı.prensesin nasıl gülüm

sağolun canlarım.
iyiyim çok şükür ben de.
oğluşum gaz sıkıntısı çekiyor birkaç gündür, gündüz pek uyumuyor.
15 dk filan dalarsa anca wc yapıyorum o arada :KK70:

canım nasılsın?
hadi inşallah hayırlısıyla bebişin bekletmeden gelsin, dualarımdasın.
Sağol kuzum çok şükür her halimize.sen nasılsın paşan nasıl

hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz. uzun zamandir giremedim tüp bebek raporu icin üc hafataya yakindir ugrasiyorum pazartesi alacagim insalalh hersey tamam dediler imzalara kaldi rapor isi. sizler nasilsiniz cinsiyetler belli olmus herkesler iyidir insallah
Hayırlısı olsun haticem inşallah tüp bebek meleğini getirir sana

Back