Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ba-yil-dim ellerine emeğine sağlık masAllah çok tatlı olmus yaa..
İlk yapışın mı acaba dogru düzgün anlatan bulamıyorum
Cok Tesekkurler canim benim :) bebeği ve ayiyi ilk yapışim ama daha önceden küçük tavşanlar yapmıştım yeğenlerime :) yapa yapa mantıgini anlıyorsun daha kolay oluyor sonrası kendin bile örnek çıkarabiliyorsun insntgram da pembe_yumak var orda bebeğin anlatılisi var ordan yaptım bende :)

Mor Seven canım sen ne yaptın detaylıya girdin mi?memlekete gittin mi?

@umutLatahzen canım nasılsın..sen ne yaptın tedavi görüyordun herşey yolunda insAllah

Merhaba canım şu an İzmirdeyim yarın dönüyorum.
Bebek iyi çok şükür maşallah. Kalbine pozisyonundan dolayı bakamadı çok uğraştı. Tekrar gidince bakacak. Diğer uzuvları düzgün.
Cuma günü de tetanos aşısı vurunacağım. Umarım sen de iyisindir. Öpüyorum canım

Günaydın herkese, biz artık bu saatte ayaktayız... Uyku düzenim tamamen değişti
Semra24 ayyyy ellerine sağlık cok tatlı olmuş 2side,yapasım geldi...bnmde battaniye bitti, 2tanede yelek ördüm çok mutlu oluyorum onlarla uğraşırken
M Maya61 tebrik ederim Cnm inşallah değerin katlanarak çoğalır ❤ ayağını sürtmeyi unutmaaaaa, hmn devretmen gerekiyor bu tacı

Tesekkurler canim benim :) maasallah sana da baya bisiler yapmışsın :) ben o islere hiç girmiyorum yaz çocuğu bizimki :) bide kayınvalidem baya beceriklidir o yapar :) bu aralar bende yenidoğan cekimi icin kendi çapımda birşeyler örüyorum kendimiz çekeriz :)
Yap canim vallahi cok eğlenceli hemde cok basit
Benimde senin olduğun haftalarda uyku düzenim cok kötüydü Allah'a şükür düzeldi tek derdim gece kaburga agrisindan yatamıyorum sabaha karşı uyuyorum ama geç kalkıyorum o bile yetiyor:) bir kaç gün geç yatmaya çalış belki duzene girer suan iyi zamanlarımız kıymetini bilmek lazım :)

Benim kız kucaktan inmiyor, şikayet etmek istemiyorum, böyle yazınca da kendimi kötü hissediyorum.
Amin gizemim, Allah yardımcımız olsun.
Eki Görüntüle 1946997 Bakın kızlar bunlar da benim minnagima yaptıgım oyuncaklar :)
Bunlar çooook güzel ellerine sağlık canım, keşke bende böyle becerikli olsam :) maşallah sana

Evet ya zamaninda gelsin :) Yok canim ayrintili ultrason icin yönlendirdi Zekeriya bey yapmiyormus o yuzden ..
Ne alaka çok saçma. Bunlar birbirlerine musteri honderir gibi hasta yolluyor. Koskoca medicalde ayrıntılı yapan doktor yok muymuş yani.
Allahtan Fuat hoca çok iyi bir doktor. Yoksa boşuna 350 lira verme dicektim.
Nasıl. Sevdin mi Zekeriya beyi. Bana biraz soğuk gelmisti

Aynen canim esnaf iliskisi bunlarin ki :) Illaki yapan vardir da ben perinatolog birinin bakmasini daha iyi buluyorum dedi baska göz benim göremedigimi görür dedi ..
350mi yok canim 430 :) Aldim randevuyu ..
Sevdim ya zekeriya beyi özguveni fazla ama ilgili en azindan her soruya cevap aldim benim unuttuklarimi o söyledi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…