- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Semracım valla helal olsun,ne beceriklisin sen öyle maşallah,güle güle oynasın inşallah kızçen,valla kızın olasım geldiEki Görüntüle 1946997 Bakın kızlar bunlar da benim minnagima yaptıgım oyuncaklar :)
Ne güzel yapmışsın. Güle güle oynasın bebisin. Ben bile heveslendim su an yapabilir miyim acabaEki Görüntüle 1946997 Bakın kızlar bunlar da benim minnagima yaptıgım oyuncaklar :)
Cok tesekkur ederim canım benimSemracım valla helal olsun,ne beceriklisin sen öyle maşallah,güle güle oynasın inşallah kızçen,valla kızın olasım geldi
Tesekkur ederim canım benimNe güzel yapmışsın. Güle güle oynasın bebisin. Ben bile heveslendim su an yapabilir miyim acaba
Ba-yil-dim ellerine emeğine sağlık masAllah çok tatlı olmus yaa..Eki Görüntüle 1946997 Bakın kızlar bunlar da benim minnagima yaptıgım oyuncaklar :)
Cok Tesekkurler canim benim :) bebeği ve ayiyi ilk yapışim ama daha önceden küçük tavşanlar yapmıştım yeğenlerime :) yapa yapa mantıgini anlıyorsun daha kolay oluyor sonrası kendin bile örnek çıkarabiliyorsun insntgram da pembe_yumak var orda bebeğin anlatılisi var ordan yaptım bende :)Ba-yil-dim ellerine emeğine sağlık masAllah çok tatlı olmus yaa..
İlk yapışın mı acaba dogru düzgün anlatan bulamıyorum
Mor Seven canım sen ne yaptın detaylıya girdin mi?memlekete gittin mi?
@umutLatahzen canım nasılsın..sen ne yaptın tedavi görüyordun herşey yolunda insAllah
Tesekkurler canim benim :) maasallah sana da baya bisiler yapmışsın :) ben o islere hiç girmiyorum yaz çocuğu bizimki :) bide kayınvalidem baya beceriklidir o yapar :) bu aralar bende yenidoğan cekimi icin kendi çapımda birşeyler örüyorum kendimiz çekeriz :)Günaydın herkese, biz artık bu saatte ayaktayız... Uyku düzenim tamamen değişti
Semra24 ayyyy ellerine sağlık cok tatlı olmuş 2side,yapasım geldi...bnmde battaniye bitti, 2tanede yelek ördüm çok mutlu oluyorum onlarla uğraşırken
M Maya61 tebrik ederim Cnm inşallah değerin katlanarak çoğalır ❤ ayağını sürtmeyi unutmaaaaa, hmn devretmen gerekiyor bu tacı
Ben ve kızım iyiyiz Allah'a şükür sen nasılsın nasıl gidiyor :)Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Bizde iyiyiz çok şükürSelam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Benim kız kucaktan inmiyor, şikayet etmek istemiyorum, böyle yazınca da kendimi kötü hissediyorum.E-brulim aynen canım ya bazen deliriyorum geçen gün saçımı başımı yoldum sinirden sonrada oturup ağlıyorum o bilse yapar mi böyle seyleri diye annemde uzun zamandır gelmedi geçen hafta geldiler bi onlara da kızdım tek zorlanıyorum gelin diye artık gelecekler odadan çıktım mi gözden kayboldum mu bağırıyor hep canım artık ana kucağına koyup mutfağa falan götürüyorum ama hiç kolay birşey değilmiş anne olmak doğum yaparkende anlamıştım o zaman da annemi hiç uzmucem diye ağladım şimdi daha çok anneme üzülüyorum onlarda bizi nasıl büyütmüş o zamanlar daha zormus bide Allah akilli uslu sağlıklı dinli imanlı yapsın cumlemizin yavrusunu inşallah canim
Bunlar çooook güzel ellerine sağlık canım, keşke bende böyle becerikli olsam :) maşallah sanaEki Görüntüle 1946997 Bakın kızlar bunlar da benim minnagima yaptıgım oyuncaklar :)
Evet ya zamaninda gelsin :) Yok canim ayrintili ultrason icin yönlendirdi Zekeriya bey yapmiyormus o yuzden ..Aman benim izimden gelme vakitlice doğur inşallah. Evet cnm Fuat bey. Hayırdır bir sorun yoktur inşallah.
Ne alaka çok saçma. Bunlar birbirlerine musteri honderir gibi hasta yolluyor. Koskoca medicalde ayrıntılı yapan doktor yok muymuş yani.Evet ya zamaninda gelsin :) Yok canim ayrintili ultrason icin yönlendirdi Zekeriya bey yapmiyormus o yuzden ..
Aynen canim esnaf iliskisi bunlarin ki :) Illaki yapan vardir da ben perinatolog birinin bakmasini daha iyi buluyorum dedi baska göz benim göremedigimi görür dedi ..Ne alaka çok saçma. Bunlar birbirlerine musteri honderir gibi hasta yolluyor. Koskoca medicalde ayrıntılı yapan doktor yok muymuş yani.
Allahtan Fuat hoca çok iyi bir doktor. Yoksa boşuna 350 lira verme dicektim.
Nasıl. Sevdin mi Zekeriya beyi. Bana biraz soğuk gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?