Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Maşallah sizeDarısı başımıza inş.

Gözün aydin canim tebrik ederim degerin kat kat artsin insallah ..
Yarin degil öbür gün tekrar etmen lazim kan testini yoksa yukselisi anlayamazsin ..
Amin amin inşallah artar şuan 2 günlük gecikmem var 32 gündeyim nasıl değer sence

Amin amin inşallah artar şuan 2 günlük gecikmem var 32 gündeyim nasıl değer sence
Degerin güzel masallah.. 30la 40la hamileler vardi merak etme .. Sen persembe gunu kan ver tekrar o zaman net yukselisle birlikte belli olacak hersey ..

Günaydın kızlar Hoş size öğlen oldu :)

Maşallah benim yeğenime, darısı diğer yeğenlerime hayırlısıyla
Detaylı da da bir şey çıkmaz güzel haberlerini alırız inşallah
M

Kızlar 128 çıktı değerim varmış 2 3 gun sonra tekrar vericem ins artar
Gözün aydın hayırlı olsun canım, değerin kat kat artsın hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın günleri de duyalım inşallah.

Al_pi masaAllah prensese benimkiyle aynı sayilir.kac haftalık olmuşsun yani..
Ay çok şekerdir şimdi..
Benim doktor bir ay sonra dedi.oda 23. Haftaya denk geliyor geç kalır mıyım yaa?

M Maya61 canım gözün aydın gayet iyi değerin arkadasinda dediği gibi perşembe yaptırmanız lazım bidaha ki testi.
Hadi insaAllah katkat artar
MasaAllah.

Ay çok şekerdir şimdi..
Benim doktor bir ay sonra dedi.oda 23. Haftaya denk geliyor geç kalır mıyım yaa?
18+0 normalde ama 19 olcuyorum tontis bir kiz geliyor sanirim dedi :)
Evet 4boyutlu gosterdi bize elini agzina goturup getiriyordu canli gibiydi .. Rabbim herkese nasip etsin insallah ..
Benim diger doktor 22.haftaya vermisti gunu bu doktor 20.de dedi asi icinde 20de dedi .. Her doktor ayri canim dogru yalnis gec erken diyemiyoruz ki ..
Ayrintili icin aradim 430tl dedi

Tünaydin canim :)
Amin insallah ebrum ayrintiliyi da atlattik mi artik ohhh diyecegiz

E-brulim aynen canım ya bazen deliriyorum geçen gün saçımı başımı yoldum sinirden sonrada oturup ağlıyorum o bilse yapar mi böyle seyleri diye annemde uzun zamandır gelmedi geçen hafta geldiler bi onlara da kızdım tek zorlanıyorum gelin diye artık gelecekler odadan çıktım mi gözden kayboldum mu bağırıyor hep canım artık ana kucağına koyup mutfağa falan götürüyorum ama hiç kolay birşey değilmiş anne olmak doğum yaparkende anlamıştım o zaman da annemi hiç uzmucem diye ağladım şimdi daha çok anneme üzülüyorum onlarda bizi nasıl büyütmüş o zamanlar daha zormus bide Allah akilli uslu sağlıklı dinli imanlı yapsın cumlemizin yavrusunu inşallah canim

Ay çok şekerdir şimdi..
Geç kalmazsın canim bende 22 de yaptırmıştım hatta orada bir bayan daha vardı 24 haftalıktı

MasaAllah masaAllah prensese.
Ya işte büyük şehir böyle sinir bozucu
Bende istiyorum öyle bakmalarını ama bakmıyorlar ki

Geç kalmazsın canim bende 22 de yaptırmıştım hatta orada bir bayan daha vardı 24 haftalıktı
Tamam canım çok sağol.
Senin gittiğin yere gidecem insaAllah.
Yarım saat falan durdun muuzun sürüyormuş sanırım di mi

Tamam canım çok sağol.
Senin gittiğin yere gidecem insaAllah.
Yarım saat falan durdun muuzun sürüyormuş sanırım di mi
Evet canım uzun sürüyor :) 15 20 dakika ama aralıklı oluyor eğer bebeğin poz vermiyorsa çikolata yedirip 1 saat bekletiyor :) sonrasında resimlerini cekiyor hayırlısı olur insallah :) doya doya bak bebisine :) ellerine ayaklarına yüzüne :)

MasaAllah masaAllah prensese.
Ya işte büyük şehir böyle sinir bozucu
Bende istiyorum öyle bakmalarını ama bakmıyorlar ki
Az kaldi canim yakinda sanada 4boyutlu bakacaklar Benim doktor bu haftalarda 4boyutlu bakmiyoruz ben sizin icin baktim dedi zaten :)
Evet ya 77tl idi benimki hatayda simdi 430tl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…