Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

E-brulim aynen canım önce memeyi emmesi benim ilk gelmeyince siringayla verdiler çok komikti
iyiyim şükür canım bugün biraz bogaz agrisiyla uyandim sagolasica oglusta durmuyor hiç huyu suyu değişti iyice uykuyu unuttum sen nasilsin canim prenses nasil

Al_pi Doğru canım ilerde su içer bende ne yalan söyleyeyim hevesleniyorum 3tane biberon var bazen bosken veriyorum beceremiyor 6aylik olsada su versem onlarla diye bekliyorum ☺

@deeploneliness canım daha o hakkımı kullanamıyorum kimseyle papaz olmamak için ugrasamam oyleleriyle.
Karnım çıksın iyici o hakkımı Söke Söke kullanacam

C cornella izinden geliyorum canim sende fuat akercana gitmissin sanirim :)) Bende 2hafta sonra gidicem Bugunde zekeriya beye gittim

Benim gördüklerim hazırdı sanırım aventin tam hatırlamıyorum :/
Kendin yap daha güzel daha anlamlı olur gülüm :)
Geçmiş olsun canım. Kıyamam ya işte annelik öyle dışardan göründüğü kadar kolay değilmiş, benimde bazen sinirlerim çok zorlanıyor iyiyim hamd olsun da beden yorgun, şu aralar kızla yapışık ikiz gibiyiz hiç bir şey yaptırmıyor. Kızıyorum bu sefer pişman oluyorum zaten zor kavuştun diyorum kendi kendime Allah beni sabırlı kullarından eylesin inşallah

Günaydın şekerim.yeni doktorun nasıldi insaAllah memnun kalmissindir

Günaydın Hanimlar
Cok iyiydi maşallah diyeyim de :) Sanki karsimda arkadasim vardi Hic ilk defa gidiyormusum gibi degildi hastanede fazla şaşalıydı
Bu bir kiz bebegi dedi evet dedim 230gr olmusuz bir hafta önden gidiyormusuz .. Prof bir perinotologa yönledirdi detayli icin bugun arayip randevu alacagim iste ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…