- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Ayy canim bulantialr 3 ay diyorlar ama yalannnİyiyim canım sen nasılsın? Defne nasılBulantılar var hala haftaya kontrol var belki cinsiyeti de belli olur
Ah ah cmlik bebiş neler yaşatıyor annesineAyy canim bulantialr 3 ay diyorlar ama yalannnepey suruyor maleseff . Olsun bulantida cok guzel . Insallah belli olur ama 6 7 cm boyu ile cinsiyeti hihihi me tatli demi minyaturr gibi Allah gönlüne gore versin canim. Defnede iyi teyzesi yaranazlik peşinde yuruteciyle geziyo evi kesfediyor karistiriyor minikpinkk
Çok şükür canım iyiyiz insaAllah minikte öyledir bakalım pazartesi gidecem doktora :)Inaallah canim benim Allah razi olsun cok sagol sen de iyisindir insallah bebis nasil hersey yolunda demi
Rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin İnşaAllah prensesi hayırlısıyla sağlıkla kucağına alirsin tatlimGünaydın canlar herkesler iyidir umarım,hastaneye gidiyorum bende. Son zamanlar gram uyuyamıyorum.Geçen hafta nst bağladılar yine bakacaklar sanırım çok sıkıcıkeşke pat diye çıkarabilseydim kızımı
Gecmis olsun da bari hic acimadi deseydinNasılsıniz kızlar..
Bugün aşımı oldum kolum çok ağrıyor cok
testleri tekrarladık vee kalp atışını dinledik çok güzeldi..
Yarında test sonucunu alırım sanirim
İnşaAllah herşey yolundadır:)
Yerim ben o ela hanimi ❤ Annesini üzmeden gelecek merak etme senKızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,bekleyenlerede tez zamanda nasip etsin.gittim iyiydi ela hanımın keyfi. Bir bardak su içip elli kere wc gidiyorum:))) eşimi deli ettim
Pinkpinkblue canım korkudan aslında sıkılıyorum tabiki onların kalbi dünyanın en güzel sesi
İnşallah canım,Bizde sizi yeriz teyzeleriYerim ben o ela hanimi ❤ Annesini üzmeden gelecek merak etme sen
Alpim yaa şuan ağrımiyor yavaş yavaş geçiyor sanırım.başlarda ağrıdıGecmis olsun da bari hic acimadi deseydinDogum yapanlar bile kolay korkmayin diyor Benimde haftaya
Tamam o zamanAlpim yaa şuan ağrımiyor yavaş yavaş geçiyor sanırım.başlarda ağrıdı
Ama popoma yediğim iğne kadar değil acısı yatamıyordum üstüne:):
21 şubatta bitane daha varmış aşı..
O degilde Kalp atışını dinlettiler nasıl mutlu oldum yaa
Kahverengi akintim 4 gün sürdü o zaman gitmemiştim doktora bu ilaç gibi geldi bana..
Sene korkma dogumda kolay bir ih mih diyorsun sonra bi aglama sesi bi bakiyorsun ela kollarindaİnşallah canım,Bizde sizi yeriz teyzeleri:)
Korkma canım benden ödlek değilsindir aşı acımıyor 2-3 gün sızlama şeklinde ağrım oldu geçti
İnşallah canım Allah razı olsunSene korkma dogumda kolay bir ih mih diyorsun sonra bi aglama sesi bi bakiyorsun ela kollarinda
Biz dua ediyoruz senin icinde canim ❤
Amin canim amin insallah.. Saglikla kavusmani nasip etsin Rabbim yavruna..Çok şükür canım iyiyiz insaAllah minikte öyledir bakalım pazartesi gidecem doktora :)
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları insaAllah
İnşallah soyleAh ah cmlik bebiş neler yaşatıyor annesineOlsundu sağlıklı olsun yeterki Dr söyler mi bilemiyorum ama olmadı biz bir tahminde bulunuruz nub, skull teorileri filan var Tatliş defne yürüteciyle bile karıştıyor, ayaklansın hele bir Maşallah ona
Maslalah cnm buyumus bebisss nasilsin lekeler bittimiHayırlı cumalar Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul etsin İnşaAllah
Rabbim bir avazda kurtarsin canimİnşallah canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?