Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyiyim canım sen nasılsın? Defne nasıl Bulantılar var hala haftaya kontrol var belki cinsiyeti de belli olur
Ayy canim bulantialr 3 ay diyorlar ama yalannn epey suruyor maleseff. Olsun bulantida cok guzel . Insallah belli olur ama 6 7 cm boyu ile cinsiyeti hihihi me tatli demi minyaturr gibi Allah gönlüne gore versin canim. Defnede iyi teyzesi yaranazlik peşinde yuruteciyle geziyo evi kesfediyor karistiriyor minikpinkk

Ah ah cmlik bebiş neler yaşatıyor annesineOlsundu sağlıklı olsun yeterkiDr söyler mi bilemiyorum ama olmadı biz bir tahminde bulunuruz nub, skull teorileri filan var Tatliş defne yürüteciyle bile karıştıyor, ayaklansın hele bir Maşallah ona

Inaallah canim benim Allah razi olsun cok sagol sen de iyisindir insallah bebis nasil hersey yolunda demi
Çok şükür canım iyiyiz insaAllah minikte öyledir bakalım pazartesi gidecem doktora :)
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları insaAllah

Rabbim bir avazda kurtarmayı nasip etsin İnşaAllah prensesi hayırlısıyla sağlıkla kucağına alirsin tatlim

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,bekleyenlerede tez zamanda nasip etsin.gittim iyiydi ela hanımın keyfi. Bir bardak su içip elli kere wc gidiyorum:))) eşimi deli ettim
Pinkpinkblue canım korkudan aslında sıkılıyorum tabiki onların kalbi dünyanın en güzel sesi

Gecmis olsun da bari hic acimadi deseydin Dogum yapanlar bile kolay korkmayin diyor Benimde haftaya

Yerim ben o ela hanimi ❤ Annesini üzmeden gelecek merak etme sen

Gecmis olsun da bari hic acimadi deseydin Dogum yapanlar bile kolay korkmayin diyor Benimde haftaya
Alpim yaa şuan ağrımiyor yavaş yavaş geçiyor sanırım.başlarda ağrıdı
Ama popoma yediğim iğne kadar değil acısı yatamıyordum üstüne:):
21 şubatta bitane daha varmış aşı..
O degilde Kalp atışını dinlettiler nasıl mutlu oldum yaa
Kahverengi akintim 4 gün sürdü o zaman gitmemiştim doktora bu ilaç gibi geldi bana..

Tamam o zaman aman hergun gobegime yapiyorum zaten ne kadar aciyabilir .. Esim igneyi gorunce bayilir saglik raporu icin tetanoz yapmislar dun hic acimadi dedi
Ne guzel kalp atislarini duymussun ya ❤Evet 2.doz da var biri atlatalimda bi

İnşallah canım,Bizde sizi yeriz teyzeleri :)
Korkma canım benden ödlek değilsindir aşı acımıyor 2-3 gün sızlama şeklinde ağrım oldu geçti
Sene korkma dogumda kolay bir ih mih diyorsun sonra bi aglama sesi bi bakiyorsun ela kollarinda
Biz dua ediyoruz senin icinde canim ❤

İnşallah soyle werbest beta hcg degerine gorede tajmin ederiz . Sagol teyzesii

İnşallah canım Allah razı olsun
Rabbim bir avazda kurtarsin canim guzel ikin kendini yormadan ayyy cok guzel bir duygu inanki bir anda hersey bitiyor bebeğinin agkama sesiyle kendine geliyorsun ve o karşında. .... rabbim isteyen herkese yasatsin canim. Suan korkuyor olsanda dogum vakti gelince cesret geliyor; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…