Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

u-mutlu lale bak bende hamile kaldığım ay glifor kullanıyordum hatta çok rahat yutarken biranda yutamamaya başlamıştım meğer hamileymişim hiç hbrm yok... bendede pcos vardı ilk defa son gittiğim dr vermişti... çok şaşırmıştım ne alaka bende şeker mi varmış diye... ben zayıftım öle çok faydasını görmedim ama herkes çok zayıflattığını söylediler... inşallah sanada şifa olur Cnm
Evet şimdilik simay düşünüyoruz nasıl olduysa eşimde beğendi

Nasılsın canım?
Çoktandır doğru düzgün uğrayamadım
Topige.
Bebis ne alemde?
Kanuni ye gidiyosun dimi
Memnun musun
Bilmem iyidir herhalde paşa bende merak ediyorum
En son ikili testi orda yaptırdim canım Kanunide.
Gebe polikiliniginde surekli doktor değişiyormuş oradaki giden bayanlara bilgi amaçlı hangi doktordan memnunsunuz diye sormuştum bir doktora bağlı kalinmiyor demişlerdi sanirim asistanlar bakiyor bunun icin gitmek istemedim aslında eğer test falan isterlerse oraya giderim.
Şimdilik muayanelere özele gidiyorum

Aynen canim iyi yapmışsın özele geçmekle.
Memnun musun pekı?
Tahlilleri kanuni de yaptirirsin
Paşaya isim düşündunuz.mu

♡♡♡♡

İyi Allah'a şükür :) cadılık yapmakla meşgul sekerim çıktı onunla uğraşıyorum bende :))

Beslenme programi vermişlerdir kesin
Dikkat et canım
Cadi ya da iyi bak emi

♡♡♡

@Saadetim33

İYİ GECELER CANIM

iyisindir inşallah.
Ses verirsen sevinirizzzz...

vesselam_
Canim beni etiketlemissin..
Iyiyim cok sukur sen nasilsin bebisin nasil sagligin sihhatin iyidir insallah opuyorum seni cok..

Aynen canim iyi yapmışsın özele geçmekle.
Memnun musun pekı?
Tahlilleri kanuni de yaptirirsin
Paşaya isim düşündunuz.mu

♡♡♡♡
Evet canım doktorumdan memnunum şimdilik.guleryuzu yeter
10aydir tedavi görünce kanunide ilk aradığım Güleryüz ve anlayış :)
Hastanede temiz ve güzel
Karar veremiyoruz ben kerim,kerem,Ensar,eşim yiğit diyor basinada peygamber efendimizin isimlerinden birini niyetlenmistik Rabbim nasip EDER insaAllah koymayı.

Günaydın Canlar:)

İyidir inşallah kuzu,güzel Haberlerle gel :)
Yakında cinsiyet de belli olur :)
Ben de iyiyim çok şükür, baya adapte oldum :)
Kızlara çok güzel isimler var, bulursunuz daha vakit var nasılsa :)
Uyku eğitimi 6 aydan sonra öneriyorlar sanırsam ama oda ayrımı için biraz daha beklemek daha uygun, anne sevgisi be şefkati alsın, ben biraz daha bekleyeceğim.

TaeYang canım hangi park yataktan aldın acaba resim falan gönderebilir misin
Canım ben joie aldım bu modeli
https://www.e-bebek.com/excursion-c...p1402bacsso/?gclid=CO_Hu7SCy9ECFW0o0woduVgPUg

Heheh :) kızlara güzel isimler var ya bulursunuz :)

Yalnız canım test açken yapılmıştır herhalde, o yüzden sabah ya da öğlen olması çok anlamlı değil. Senin 200 baya yüksek çıkmış, dikkat et diyetine, insülin başlanmasın sonra

Evet canim aç karnına yaptırdım sadece sabah halley yemiştim tok tutsun diye test yapılacağını bilmiyordum elimden geleni yapıyorum tek derdim aç kalmam onu da pazartesi konuşacağız tekrardan diyetisyenle :)

Evet canım kar da dönmüştünüz hatırlıyorum. Annenin evi de olsa kendi evi gibisi yok insanın :) Bende aşılama yaptırmaya uğraşıyorum ama onu bile beceremedim henüz :)
Aynen canım ara sokaklar bile kapalıydı döndüğümde.
neyse ki herşey eski haline döndü..
Olur canım hepsi,
sen relax ol
Profların ücreti ne kadar bezmialemde?
ben ameliyat için doktor arayışındayım canım
perde'nin alınması gerekiyormuş...

Inşallah canım. Iyiyim ben de Biraz yoruldum dinleniyorum şimdi. Sen nasılsın? Oh evin şimdi mis gibi olmuştur

İyiyim canım ev temiz oldu,
ama nankör ev işi hiç bitmiyo ki
şimdi de yapmam gereken ütüler var.

=)

Amin inşallah..
İsimler güzel canım.
Yiğit güzel,
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Güler yüz önemli pek tabii.

Verdiler canim ediyorum şimdilik ama :) bakalım yapabilirsem iyi olur ama doymuyorum sabahları :)

Elma filan ye canım onda da şeker var ama sanırım =)

Canım taşınıyosunuz sanırım yeni ev hayırlı uğurlu olsun..
İsim konusunda TaeYang doğduktan sonra koydu biliyosunuz,
no problem karar verilir nihayetinde.. =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…