- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
İyiyim Allah'a şükür sen nasılsınNasılsın canım
Hayırlı geceler tatlımHayirli geceler canlar. .
Hayırlı geceler tatlım
İyiyim Allah'a şükür sen nasılsın
Bilmem iyidir herhalde paşa bende merak ediyorumNasılsın canım?
Çoktandır doğru düzgün uğrayamadım
Topige.
Bebis ne alemde?
Kanuni ye gidiyosun dimi
Memnun musun
İyi Allah'a şükür :) cadılık yapmakla meşgul sekerim çıktı onunla uğraşıyorum bende :))İyiyim. Canım.
Dizi izliyoruz esimle
Sen napiyosun?
Minnak nsl?
Bilmem iyidir herhalde paşa bende merak ediyorum
En son ikili testi orda yaptırdim canım Kanunide.
Gebe polikiliniginde surekli doktor değişiyormuş oradaki giden bayanlara bilgi amaçlı hangi doktordan memnunsunuz diye sormuştum bir doktora bağlı kalinmiyor demişlerdi sanirim asistanlar bakiyor bunun icin gitmek istemedim aslında eğer test falan isterlerse oraya giderim.
Şimdilik muayanelere özele gidiyorum
İyi Allah'a şükür :) cadılık yapmakla meşgul sekerim çıktı onunla uğraşıyorum bende :))
Evet canım doktorumdan memnunum şimdilik.guleryuzu yeterAynen canim iyi yapmışsın özele geçmekle.
Memnun musun pekı?
Tahlilleri kanuni de yaptirirsin
Paşaya isim düşündunuz.mu
♡♡♡♡
İyiyiz insaAllah canim.vesselam_
Canim beni etiketlemissin..
Iyiyim cok sukur sen nasilsin bebisin nasil sagligin sihhatin iyidir insallah opuyorum seni cok..
İyidir inşallah kuzu,güzel Haberlerle gel :)Günaydın hanımlar
TaeYang canım iyiyim canım sen nasılsın? Haftaya kontrolüm var. Bakalım drumuz ne diyecek Oğluşunda büyüyor maşallah Zaman ne çabuk geçiyor. Daha doğum yaptığın gün, dün gibi aklımda. Seni biraz daha toparlamış görüyorum
Kızlara çok güzel isimler var, bulursunuz daha vakit var nasılsa :)TaeYang canim duruyu esim sildi listeden defneyide ben istemiyorum bu sene kimi duysam defne diyor :) Ben ela öykü inci ışıl ipek isimlerini daha cok begeniyorum ama babamiz begenmiyor :-/ Doğa'yi begendik oda ilerde zor olur yurt disinda maillerde ğ harfi onuda sildik :))
Neyse kimse isimsiz kalmamis bizde bulacagiz insallah
Ilk baştan beri montesorri yatagi dusunuyorum uyku egitimine ne kadar erken baslarsan o kadar iyi sana senin odaya ne kadar alisirsa ayrilmasi o kadar zor olur .. Yalan olmasin ama 6-7aylikken odasini ayirdiginda cocuk daha cabuk uyku egitimini aliyormus ..
Canım ben joie aldım bu modeliTaeYang canım hangi park yataktan aldın acaba resim falan gönderebilir misin
Heheh :) kızlara güzel isimler var ya bulursunuz :)Selam kızlardün bidaha giremedim siteye... Doğum günümü kutlayan herkese coooook teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlık,huzur,mutluluk birde bebişlerimizi nasip etsin ❤
Al_pi ayyyy isim konusu coook zormuş bende begenemiyorum bir türlü gecen aklıma bir anda bir isim geldi hala onun üstüne bir isim düşünemedim... Simay nasıl sizce anlamı gümüşten parlak ay... nedense tüm isimlerden tanıdığım var gibi istiyorum ki o isim bana kimseyi çağrıştırmasın... şimdi TaeYang seni daha iyi anlıyorum bizde bu gidişle doğunca koyacaz isim
Yalnız canım test açken yapılmıştır herhalde, o yüzden sabah ya da öğlen olması çok anlamlı değil. Senin 200 baya yüksek çıkmış, dikkat et diyetine, insülin başlanmasın sonraEvet canim zayıflattı hatta cok sasırdım sadece tatlı yemedim fazla herşeyden yemiştim ama cok tuhaf kilo verdim :)
Ama şimdi fazla kilomun kurbanıyım normalde birşey Yok. ama araştırdım sabah yapılması gerekiyormuş ama bana öğlenden sonra yaptılar öğlenden sonra yapılınca daha çok çıkıyormuş aklında olsun :) ama dedikleri kadar tadı kötü değildi :)
Günaydin canim simay ismi guzel anlamida guzelmis .. Guney Kuzey dizisi vardi orda ünlendi simay ismi simdilerde yok hic duymuyorum ..Günaydııııın güzeller ❤
Verdiler canim ediyorum şimdilik ama :) bakalım yapabilirsem iyi olur ama doymuyorum sabahları :)Beslenme programi vermişlerdir kesin
Dikkat et canım
Cadi ya da iyi bak emi
♡♡♡
Evet canim aç karnına yaptırdım sadece sabah halley yemiştim tok tutsun diye test yapılacağını bilmiyordumGünaydın Canlar:)
İyidir inşallah kuzu,güzel Haberlerle gel :)
Yakında cinsiyet de belli olur :)
Ben de iyiyim çok şükür, baya adapte oldum :)
Kızlara çok güzel isimler var, bulursunuz daha vakit var nasılsa :)
Uyku eğitimi 6 aydan sonra öneriyorlar sanırsam ama oda ayrımı için biraz daha beklemek daha uygun, anne sevgisi be şefkati alsın, ben biraz daha bekleyeceğim.
Canım ben joie aldım bu modeli
https://www.e-bebek.com/excursion-c...p1402bacsso/?gclid=CO_Hu7SCy9ECFW0o0woduVgPUg
Heheh :) kızlara güzel isimler var ya bulursunuz :)
Yalnız canım test açken yapılmıştır herhalde, o yüzden sabah ya da öğlen olması çok anlamlı değil. Senin 200 baya yüksek çıkmış, dikkat et diyetine, insülin başlanmasın sonra
Aynen canım ara sokaklar bile kapalıydı döndüğümde.Evet canım kar da dönmüştünüz hatırlıyorum. Annenin evi de olsa kendi evi gibisi yok insanın :) Bende aşılama yaptırmaya uğraşıyorum ama onu bile beceremedim henüz :)
Inşallah canım. Iyiyim ben deBiraz yoruldum dinleniyorum şimdi. Sen nasılsın? Oh evin şimdi mis gibi olmuştur
Evet canım doktorumdan memnunum şimdilik.guleryuzu yeter
10aydir tedavi görünce kanunide ilk aradığım Güleryüz ve anlayış :)
Hastanede temiz ve güzel
Karar veremiyoruz ben kerim,kerem,Ensar,eşim yiğit diyor basinada peygamber efendimizin isimlerinden birini niyetlenmistik Rabbim nasip EDER insaAllah koymayı.
Verdiler canim ediyorum şimdilik ama :) bakalım yapabilirsem iyi olur ama doymuyorum sabahları :)
Günaydin canim simay ismi guzel anlamida guzelmis .. Guney Kuzey dizisi vardi orda ünlendi simay ismi simdilerde yok hic duymuyorum ..
Bende biraz duyulmamis ama sade olsun istiyorum ama ev isi duzen derken son aya kadar isimsiz kalacak yavrucak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?