• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar bende beşiğini aldım, genç odası dolabı almıştım evlendiğimde onun şifonyerini aldım çok cici oldu... bende park yataklara ısınamadım.

Kuzum cok güzel, şimdi gördüm.
güle güle kullanın inşallah..

:KK200::anne:

Amin canım , listemize ekleneceksin,
ben inanıyorum, sende umutlu ol..
Kötüyü çağırma sakın..

:KK200::nazar::KK200:
İnanıyorum Rabbim büyük kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah olucak Allahın izniyle
İyiyiz canım sağolasın :KK66: Senin de yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz :KK66: Transfer nasıl geçti?
Çok güzel geçti özlemcim doktorum çok güzel şeyler söyledi şuan ilaçlara devam inşallah bebeğim anneciğine sımsıkı tutunur

İnanıyorum Rabbim büyük kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah olucak Allahın izniyle

Çok güzel geçti özlemcim doktorum çok güzel şeyler söyledi şuan ilaçlara devam inşallah bebeğim anneciğine sımsıkı tutunur
EYLEMCE_51.gif

images

Çok sevindim canım ♥ Cumlenden tek embriyo konulduğunu anlıyorum. Sımsıkı tutunsun şimdi o annecigine. Cok yorma kendini ;)

Çok sevindim canım ♥ Cumlenden tek embriyo konulduğunu anlıyorum. Sımsıkı tutunsun şimdi o annecigine. Cok yorma kendini :KK66:

Evet özlemcim tek konulmuş,
minnak inşallah sağlıkla gelir..
sen nasılsın?

Selam kızlar nasılsınız?

Aşılamaya başlamak için Dr. a gittim bugün adetimin 2. günü dr bide ne görsün yumurtam 11 mm olmuş kadın şaşırdı ve bu ay tedaviye başlayamam dedi. d.k. hapı verdi yumurtaları bu ay baskılayalım gelecek ay aşılamada daha faydalı olur dedi. Bende üzülerek kabul etmek zorunda kaldım. Normalde korunmak istemiyodum:KK43: Ama her şerde bi hayır vardır diyoruz ne yapalım:KK51:

İyiyim canım şehir dışındaydım,
eve döndüm,
temizlik filan uğraştım baya..

Sen nasılsın . .
Evet canım kar da dönmüştünüz hatırlıyorum. Annenin evi de olsa kendi evi gibisi yok insanın :) Bende aşılama yaptırmaya uğraşıyorum ama onu bile beceremedim henüz :)

Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim. İçim rahat gerçekten.. Inşallah bebeğime vesile olur.. Sen nasılsın canım?

İyiyim bende abla sağol bildiğin gibi uğraşıyorum işte..

Test yapmamislardi canim benim doktorum var demisti ilaç verince de kilo verip adetim düzelmişti :)
Açlık kan şekerimde bir sıkıntı Yok ama şeker yüklemesi yapınca sınır 140 benim ki 200 çıktı o yüzden diyetisyene yönlendirdi bakalım yapabilecek miyim :))

Bana da glifor verdi cnm bu mu zayıflatıyo eğer öyleyse inşallah beni de zayıflatır:)

İnsülin direnci yüksek olan kişilerde şekere yatkınlık oluyomuş ben hamile kalsam muhtemelen bende de şeker çıkar bu gidişle.. Neyse hamile kalayım da diyet yaparız napcaz:)

Evet özlemcim tek konulmuş,
minnak inşallah sağlıkla gelir..
sen nasılsın?
Inşallah canım. Iyiyim ben de ;) Biraz yoruldum dinleniyorum şimdi. Sen nasılsın? Oh evin şimdi mis gibi olmuştur:KK36:

Selam kızlar nasılsınız?

Aşılamaya başlamak için Dr. a gittim bugün adetimin 2. günü dr bide ne görsün yumurtam 11 mm olmuş kadın şaşırdı ve bu ay tedaviye başlayamam dedi. d.k. hapı verdi yumurtaları bu ay baskılayalım gelecek ay aşılamada daha faydalı olur dedi. Bende üzülerek kabul etmek zorunda kaldım. Normalde korunmak istemiyodum:KK43: Ama her şerde bi hayır vardır diyoruz ne yapalım:KK51:
Canım dr daha iyi bilir tabi de 11 mm olan yumurtaysa yani kist degilse belki catlayacak. Baskilamak dogru mu acaba? Normalde kac günde bir adet goruyorsun?

Selam kızlar nasılsınız?

Cok anlamam canim ama neden baskılıyor ki belki kendi kendine buyur çatlar :( gerçi doktor daha iyi biliyordur herhalde hayırlısı neyse o olsun canim benim

Evet canım kar da dönmüştünüz hatırlıyorum. Annenin evi de olsa kendi evi gibisi yok insanın :) Bende aşılama yaptırmaya uğraşıyorum ama onu bile beceremedim henüz :)

İyiyim bende abla sağol bildiğin gibi uğraşıyorum işte..

Bana da glifor verdi cnm bu mu zayıflatıyo eğer öyleyse inşallah beni de zayıflatır:)

İnsülin direnci yüksek olan kişilerde şekere yatkınlık oluyomuş ben hamile kalsam muhtemelen bende de şeker çıkar bu gidişle.. Neyse hamile kalayım da diyet yaparız napcaz:)
Bu zamana kadar hiç diyet yapmamıştım canim ya zorlandım bugün hatta acıktım sürekli yazdım diyetisyene pazartesi tekrar bakarız dedi :) bakalım neler olacak bebek iyi olsun da aç kalırım artık ne yapım :kahve:

Selam kızlar ;) dün bidaha giremedim siteye... Doğum günümü kutlayan herkese coooook teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlık,huzur,mutluluk birde bebişlerimizi nasip etsin ❤
Al_pi Al_pi ayyyy isim konusu coook zormuş bende begenemiyorum bir türlü :( gecen aklıma bir anda bir isim geldi hala onun üstüne bir isim düşünemedim... Simay ;) nasıl sizce anlamı gümüşten parlak ay... nedense tüm isimlerden tanıdığım var gibi istiyorum ki o isim bana kimseyi çağrıştırmasın... şimdi TaeYang TaeYang seni daha iyi anlıyorum bizde bu gidişle doğunca koyacaz isim :işsiz:

parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski gzlim hayırlı olsun transferin inşallah gebelik hbrini alırız seviniriz... bol bol dinlen Cnm ;)
Semra24 Semra24 cnm gözün aydın kontrolün iyi geçmiş bende soracak bu gidişimde şeker yüklemesini büyük ihtimal bende çıkar yahu ztn ilaç içmek zor Yen'i bir ilaca hiç hzr degiliiiiiiim... neyse tek derdimiz bu olsun

parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski gzlim hayırlı olsun transferin inşallah gebelik hbrini alırız seviniriz... bol bol dinlen Cnm :KK66:
Semra24 Semra24 cnm gözün aydın kontrolün iyi geçmiş bende soracak bu gidişimde şeker yüklemesini büyük ihtimal bende çıkar yahu ztn ilaç içmek zor Yen'i bir ilaca hiç hzr degiliiiiiiim... neyse tek derdimiz bu olsun
Tesekkurler canim benim :) darısı senin de basına :)
Aynen iyi olsunlarda diyette yapariz ne yapalım allahtan ilaç vermedi henüz doktor pazartesi tekrar çağırdı bakalım ne olacak

Inşallah canım. Iyiyim ben de :KK66: Biraz yoruldum dinleniyorum şimdi. Sen nasılsın? Oh evin şimdi mis gibi olmuştur:KK36:

Canım dr daha iyi bilir tabi de 11 mm olan yumurtaysa yani kist degilse belki catlayacak. Baskilamak dogru mu acaba? Normalde kac günde bir adet goruyorsun?

Cok anlamam canim ama neden baskılıyor ki belki kendi kendine buyur çatlar :KK43: gerçi doktor daha iyi biliyordur herhalde hayırlısı neyse o olsun canim benim

Canlar dr yumurta olarak değerlendirdi ama bilemiyorum kistte olabilirmiydi. İşaç vermeden sadece glifor kullanarak bu ay deneyeseniz mi acaba dedi sonra da ben gelecek ay adet olursam ve yine böle yumurta görünürse 1 ay daha atar aşılama diye ilaç verdi. Birde aşılama için daha faydalı olcak bu ay hap kullanman dedi. Sanki küçük kistciklerim var anladığım kadarıyla birde ben muayeneye hazırlanırken asistana poliskistikoverin çeşitlerinden bahsediyodu sanırım bende var sorcaktm dr a unuttum. Belki temizlenmesini istiyodur. Nebilim vardır bir hayır dedim nasılsa deneme tahtası olduk bunu da deneyelim bakalım. O kadar isterken d.k. hapını kullanmaya içim hiç el vermesedeee...

Bu zamana kadar hiç diyet yapmamıştım canim ya zorlandım bugün hatta acıktım sürekli yazdım diyetisyene pazartesi tekrar bakarız dedi :) bakalım neler olacak bebek iyi olsun da aç kalırım artık ne yapım :kahve:
Bende dikkat etmeye başladım bu akşamdan itibaren:) psikolojik olarak etkilendim sanırım insülşn direncinden:) seni de zayıflatmışmıydı bu hap canım merak ettim.. hamileyken istediğini yiyememekde ne kötğdür yav benmde olcağım o daaa eğer hamile kalırsam
Selam kızlar :KK66: dün bidaha giremedim siteye... Doğum günümü kutlayan herkese coooook teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlık,huzur,mutluluk birde bebişlerimizi nasip etsin ❤
Al_pi Al_pi ayyyy isim konusu coook zormuş bende begenemiyorum bir türlü :KK43: gecen aklıma bir anda bir isim geldi hala onun üstüne bir isim düşünemedim... Simay :KK66: nasıl sizce anlamı gümüşten parlak ay... nedense tüm isimlerden tanıdığım var gibi istiyorum ki o isim bana kimseyi çağrıştırmasın... şimdi TaeYang TaeYang seni daha iyi anlıyorum bizde bu gidişle doğunca koyacaz isim :işsiz:
Canım güzel isim simay hem türkçe karakterde yok @Al_pi nin kafadayım bende çok zor oluyo mailde filan düşünmek lazım evlatları

Canlar dr yumurta olarak değerlendirdi ama bilemiyorum kistte olabilirmiydi. İşaç vermeden sadece glifor kullanarak bu ay deneyeseniz mi acaba dedi sonra da ben gelecek ay adet olursam ve yine böle yumurta görünürse 1 ay daha atar aşılama diye ilaç verdi. Birde aşılama için daha faydalı olcak bu ay hap kullanman dedi. Sanki küçük kistciklerim var anladığım kadarıyla birde ben muayeneye hazırlanırken asistana poliskistikoverin çeşitlerinden bahsediyodu sanırım bende var sorcaktm dr a unuttum. Belki temizlenmesini istiyodur. Nebilim vardır bir hayır dedim nasılsa deneme tahtası olduk bunu da deneyelim bakalım. O kadar isterken d.k. hapını kullanmaya içim hiç el vermesedeee...

Bende dikkat etmeye başladım bu akşamdan itibaren:) psikolojik olarak etkilendim sanırım insülşn direncinden:) seni de zayıflatmışmıydı bu hap canım merak ettim.. hamileyken istediğini yiyememekde ne kötğdür yav benmde olcağım o daaa eğer hamile kalırsam

Canım güzel isim simay hem türkçe karakterde yok @Al_pi nin kafadayım bende çok zor oluyo mailde filan düşünmek lazım evlatları
Evet canim zayıflattı hatta cok sasırdım sadece tatlı yemedim fazla herşeyden yemiştim ama cok tuhaf kilo verdim :)
Ama şimdi fazla kilomun kurbanıyım normalde birşey Yok. ama araştırdım sabah yapılması gerekiyormuş ama bana öğlenden sonra yaptılar öğlenden sonra yapılınca daha çok çıkıyormuş aklında olsun :) ama dedikleri kadar tadı kötü değildi :)

Back