• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canımsın,hisler karşılıklı..:KK36::KK36:
Tamam kahvaltıdan sonra türk kahvesi içelim canııımmmm:KK19:

Tamamdır. . Bekliyorum güzellik.
Yanında çikolata da olsun!=)
Öperim. .

♡♡♡

Günaydın kızlar :)

İnşallah gönlünüzce bir ev de bulursunuz canım :KK66: Hem de istediğin gibi döşersin :KK66: ben bile heveslenip bakıyorum arada beşik modellerine :KK66: erken ama hoşuma gidiyor..
Özlemcim nasılsın görüşmeyeli :)

Ben şu montesorri yatagina heveslendim yatak odamada sepet besik dusunuyorum ama bakalim kismet..
Erken ama oncedende bakiyordum ister istemez dikkatini cekiyor iste .. Rabbim saglikla gelmelerini nasip etsin insallah ilk olunca insan herseye hevesleniyor ..

Şimdi baktım dediğin modele o da farklıymış :KK66: 5-6 yaşına kadar kullanabilir. Ben de park yatakları araştırdım ısınamadım bir türlü. Odama ahşap beşik alacağım sanırım. Büyüyünce de kendi odasına geçer baza alırım büyük ihtimal :KK66: Ah o günler bir gelsin de:KK36:

Kızlar bende beşiğini aldım, genç odası dolabı almıştım evlendiğimde onun şifonyerini aldım çok cici oldu... bende park yataklara ısınamadım.
Kızlar ben oda yapmadım bebişime, aynı odada yatıyoruz, park yatak aldım ben.
Çok memnunum çok kullanışlı, istediğim odaya rahatlıkla taşıyorum.
Mesela bir gün yattığımız odanın kaloriferi yanmadı diğer odaya geçtik hemen.
Odasını ayırdığım Zaman montessori yatağı tarzı bir şey düşünüyorum, zaten biraz daha büyüsün uyku eğitimi verme düşüncem var, odasını ayırınca da kendi gidip yatar kalkar ne güzel :)

Kız anneleri kiz bekleyenler aklinda kiz ismi olanlar paylassin .. Kafam karman çorman ne zormus isim bulmak hic birseyi yakistiramiyorum yok bu uymadi bu olmaz :))
Kızım olsaydı Ece olacaktı adı, 2.ye kısmet artık :)
Ayça, İpek, Işıl, Aylin, ırmak, nehir, İdil , Elçin şimdilik aklıma gelen.
Nolur duru Defne Mira buğlem koyma, bu sene çok var bir sürü adaşı olacak :)
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Bak 2 aylık olacak bile Tuna...(iki ismini mi kullanıyorsun bebişe?)
Elif 5 aylık olacak bir kaç güne inşallah, dişi çıkmadı ama kaşıyor bol bol. Tahminimce yakında çıkar
Daha dün ne Zaman doğacak diye bekliyordum :) haftaya 2 ay bitecek.
Büyüdü sıpam:) ben Tuna diyorum da ilk ismini de söylüyorlar bazen :)
Dişler ateşsiz Mutlu Mutlu çıkar inşallah Ebru'm, kehribar kolye duydun mu hiç?

Evet canım Ayşe Zümra düşünüyordum kız olsaydı pazartesi gidecem insALLAh.
Bakalım ne diyecek doktor.İki hafta öncede erkek demişti :KK66:

Evet canım 13.haftada ve 15.haftada söyledi gidince 18. Hafta oluyor
Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin insaAllah
Canım muhtemelen değişmez, bana da kesin demişti 15. haftada, şimdi yanımda yatıyor sıpa :)

Günaydın hanımlar ;)
TaeYang TaeYang canım iyiyim canım sen nasılsın? Haftaya kontrolüm var. Bakalım drumuz ne diyecek ;) Oğluşunda büyüyor maşallah:nazar: Zaman ne çabuk geçiyor. Daha doğum yaptığın gün, dün gibi aklımda. Seni biraz daha toparlamış görüyorum ;)

TaeYang TaeYang canim duruyu esim sildi listeden defneyide ben istemiyorum bu sene kimi duysam defne diyor :) Ben ela öykü inci ışıl ipek isimlerini daha cok begeniyorum ama babamiz begenmiyor :-/ Doğa'yi begendik oda ilerde zor olur yurt disinda maillerde ğ harfi onuda sildik :))
Neyse kimse isimsiz kalmamis bizde bulacagiz insallah ;)

Ilk baştan beri montesorri yatagi dusunuyorum uyku egitimine ne kadar erken baslarsan o kadar iyi sana senin odaya ne kadar alisirsa ayrilmasi o kadar zor olur .. Yalan olmasin ama 6-7aylikken odasini ayirdiginda cocuk daha cabuk uyku egitimini aliyormus ..

hay%C4%B1rl%C4%B1-sabahlar-mesajlar%C4%B1-dini-.jpg

Kahveler geldiiii :KK36::KK36::KK36:Afiyet olsun bebişim :KK60:

22236316_l.gif

Oooo çok güzel sunum, 10 numara 5 yıldız...
Sana da bu yakışır zaten, eline sağlık şekercim.. :KK37:
Harika görünüyor..
İstanbul boğazına uğradığın bir gün,
gerçeğini içmek nasip olsun, inşallah..

simli-cicekler3.gif
7c867b14.gif

Back