- 6 Mart 2012
- 17.739
- 28.174
- 798
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın
Lis seni görünce ayrı bir mutlu oluyorum. =)
Günaydın. .
Mutlu guzel bir gün olsun. .
Sabah kahveni icmediysen
Beraber içebiliriz. .
Efendim kuzummm
Canımsın,hisler karşılıklı..
Tamam kahvaltıdan sonra türk kahvesi içelim canııımmmm
Efendim kuzummm
Özlemcim nasılsın görüşmeyeli :)İnşallah gönlünüzce bir ev de bulursunuz canım Hem de istediğin gibi döşersin ben bile heveslenip bakıyorum arada beşik modellerine erken ama hoşuma gidiyor..
Ben şu montesorri yatagina heveslendim yatak odamada sepet besik dusunuyorum ama bakalim kismet..
Erken ama oncedende bakiyordum ister istemez dikkatini cekiyor iste .. Rabbim saglikla gelmelerini nasip etsin insallah ilk olunca insan herseye hevesleniyor ..
Şimdi baktım dediğin modele o da farklıymış 5-6 yaşına kadar kullanabilir. Ben de park yatakları araştırdım ısınamadım bir türlü. Odama ahşap beşik alacağım sanırım. Büyüyünce de kendi odasına geçer baza alırım büyük ihtimal Ah o günler bir gelsin de
Kızlar ben oda yapmadım bebişime, aynı odada yatıyoruz, park yatak aldım ben.Kızlar bende beşiğini aldım, genç odası dolabı almıştım evlendiğimde onun şifonyerini aldım çok cici oldu... bende park yataklara ısınamadım.
Kızım olsaydı Ece olacaktı adı, 2.ye kısmet artık :)Kız anneleri kiz bekleyenler aklinda kiz ismi olanlar paylassin .. Kafam karman çorman ne zormus isim bulmak hic birseyi yakistiramiyorum yok bu uymadi bu olmaz :))
Daha dün ne Zaman doğacak diye bekliyordum :) haftaya 2 ay bitecek.Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Bak 2 aylık olacak bile Tuna...(iki ismini mi kullanıyorsun bebişe?)
Elif 5 aylık olacak bir kaç güne inşallah, dişi çıkmadı ama kaşıyor bol bol. Tahminimce yakında çıkar
Evet canım Ayşe Zümra düşünüyordum kız olsaydı pazartesi gidecem insALLAh.
Bakalım ne diyecek doktor.İki hafta öncede erkek demişti
Canım muhtemelen değişmez, bana da kesin demişti 15. haftada, şimdi yanımda yatıyor sıpa :)Evet canım 13.haftada ve 15.haftada söyledi gidince 18. Hafta oluyor
Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin insaAllah
İnşallah balımmm yaaa az kaldı son 8 günGuzel haber alacağız inş yakında. .
Senden umutluyum..
♡♡♡
Tamamdır. . Bekliyorum güzellik.
Yanında çikolata da olsun!=)
Öperim. .
♡♡♡
İnşallah balımmm yaaa az kaldı son 8 gün
Ama amaa bu bana yapılmaz kiii
İnşallah zeynepcim Rabbim herkese nasip etsinİnşallah pozitifi göreceğiz canımm.
Dualarım seninle..
İnşallah zeynepcim Rabbim herkese nasip etsin
İyiyiz canım sağolasın Senin de yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz Transfer nasıl geçti?Nasılsın kuzum @deeploneliness bebişin nasıl