• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar bende beşiğini aldım, genç odası dolabı almıştım evlendiğimde onun şifonyerini aldım çok cici oldu... bende park yataklara ısınamadım.
Canım çok güzel bir model beğenmişsiniz. Kademeli olarak derinliği de değişiyor bu modellerin. Güzelce uyusun büyüsün beşiğinin içinde ;)

Kız anneleri kiz bekleyenler aklinda kiz ismi olanlar paylassin .. Kafam karman çorman ne zormus isim bulmak hic birseyi yakistiramiyorum yok bu uymadi bu olmaz :))
Doğa, Asya, Nevra, Gülcihan ;) Eşimse Eylül, Nisan, Irmak, Damla gibi isimler beğeniyor..

Semra24 Semra24 canım bugün doktora gidecektin sanirim prenses nasıl iyi mi ?
Evet canim ya daha yeni geldim eve :) Allah'a şükür herşey yolunda bebis iyi :) akça pakça degil senin gibi esmer olacak dedi sevindim bende :)
Doktoru cok beğendim bu Arada agrilarimdan bahsettim kaburgam agriyo yatamıyorum dedim bebegim kafası oradaymış ondan agrim oluyormus:) birde şeker yüklemesi yaptırdım şeker 200 çıktı diyetisyene yönlendirdi dikkat etmem gerekliymiş bu seferlik gittim diyetisyene ama bir daha gitmem hem parasal yönden hemde dediklerini yapamam :)))

Evet ebrum hep kucagimda uyutacagim :p
Ayy o gunler bi gelsede hayirlisiyla bazen fazla cumle kurunca bile korkuyorum hala .. Rabbim herkese herkeseee nasip etsin insallah..
Rabbim evladını hayırlısıyla sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Büşram. Kızını sana bağışlasın ❤️
Tünaydııııııın kızlar❤ Bugün bnm Doğum Günüm :KK24: dün ailem geldi çok gzl geçirdik kutladık, sıra bugün eşimde :KK66: oda gece bizim fotomuzu koymuş Face e herkes öğrendi hamile olduğumu ben hiç foto koymamıştım sabah görünce çok şaşırdım...uzaktaki arkadaşlar böylece öğrendi...
İyi ki doğmuşsun gülüm, iyiki tanımış seni ve iyiki bu yolda birlikte yürüyoruz. Nice mutlu yıllara sevdiklerin, eşin, kızın ile ❤️

LeYLa_21 LeYLa_21 geçmiş olsun ablaa vesilen olsun insaAllah tez vakitte hayirlisyla gönlünden geçeni versin insaAllah

Al_pi Al_pi canım ne güzel İzmir diyince güzel kızlar geliyor aklıma kızın bereketiyle oralara gidiyor insaAllah..
Görsünler kim güzel :KK66:
Bu arada aşıyı unutma haa:)

@E-brulim ev sahibimiz iki senedir çıkın diyor aslında söz verdik bu sene cikacaz diye zaten tayin isi var bakalım bizim oğlan kismetiyle nerelere gidecek :KK66: bu arada amin diyorum dediklerine sanırım 2-3 hafta sonra biseyler hissedebilirim;

@Kartanesi_26 canım doğum günün kutlu olsun en güzel yaşın olsun kizinla eşinle mutluluğunuz daim olsun evladınızı kucağınıza aldığıniz gunleride görürsün insaAllah
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlünüzce olur, oğlunuzun nasibine en kısa zamanda bulursunuz yeni bir yuva.

İyiyim ben de çok şükür canım geçiyor günler oğluşumla.
Bir sıkıntımız yok çok şükür, arada gaz sancıları oluyor ama olacak tabi o kadar artık.
Maşallah Elif kuzuya. Diş mi çıkartacak acaba? Büyüdü Kocaman oldu kuzu :)
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Bak 2 aylık olacak bile Tuna...(iki ismini mi kullanıyorsun bebişe?)
Elif 5 aylık olacak bir kaç güne inşallah, dişi çıkmadı ama kaşıyor bol bol. Tahminimce yakında çıkar.
Kızlar bende beşiğini aldım, genç odası dolabı almıştım evlendiğimde onun şifonyerini aldım çok cici oldu... bende park yataklara ısınamadım.
Hayırlı olsun canım iyi günlerde güle güle kullanın ❤️ Beşiğinde en güzel rüyaları görsün meleğin
Kız anneleri kiz bekleyenler aklinda kiz ismi olanlar paylassin .. Kafam karman çorman ne zormus isim bulmak hic birseyi yakistiramiyorum yok bu uymadi bu olmaz :))
Seçenek var mı alpim?
Ben Elif'in ikinci ismini liya istemiştim sabırların en güzeli demek, zor kavuştuğumuz için anlamı tam anlamıyla kuzumu anlatıyor diye düşündüm ama babamız istemedi :)
Sen ne tür bir isim arıyorsun ona göre öneride bulunayım?

LeYLa_21 LeYLa_21 guzel isim aklimda kalsin canim tesekkur ederim ..
@deeploneliness
E-brulim E-brulim
Liste başı babamizin istekleri ile dolu doğa defne damla duru :) Nasibinde hep d var sanki a'lı e'li isimler olsun bana da uysun istiyorum .. Bu isimlerden sececek gibiyiz ama yinede fikirlere acigim belki hosuma giden birsey cikar diye ..

LeYLa_21 LeYLa_21 guzel isim aklimda kalsin canim tesekkur ederim ..
@deeploneliness
E-brulim E-brulim
Liste başı babamizin istekleri ile dolu doğa defne damla duru :) Nasibinde hep d var sanki a'lı e'li isimler olsun bana da uysun istiyorum .. Bu isimlerden sececek gibiyiz ama yinede fikirlere acigim belki hosuma giden birsey cikar diye ..
Alpim benim kızım olursa Rabbim nasip ederse zümra düşünüyorum insaAllah
Anlamıda çok güzel
Güzel, iyi ahlaklı,Cesur, yiğit, yürekli, Zeki, bilgili kadın Demek ;)

Alpim benim kızım olursa Rabbim nasip ederse zümra düşünüyorum insaAllah
Anlamıda çok güzel
Güzel, iyi ahlaklı,Cesur, yiğit, yürekli, Zeki, bilgili kadın Demek :KK66:
Aysem zumra :) ilk ismin hatirliyorum .. Esime isim begendirmek zor canim biraz eski isimlerden istiyor boyle isimler anlamida guzel olsa istemiyor .. Ne desem yok diyor :) senin kontrol ne zaman cinsiyet netlesir artik ..

Kızlar hsnı grip baktım kimseler yoktu maşallah 1 günde sayfalar ilerlemiş muhabbetiniz bol olsunn:KK200:
Hayırlı geceler kızlar ❤️ Nasılsınız?
Biz iyiyiz Allah'a şükür...

Hayırlı olsun canım, inşallah okulunu da hayırlısıyla bitirirsin.
Dedenle babana gecmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim. İnşallah baban kurtulur o illetten, çok kolay değil bir alışkanlıktan vazgeçmek ama tabi sağlık için mecbur. Allah yardımcınız olsun.
Senin hakkında da hayırlısı olsun inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun gülüm, geç olsun güç olmasın demişler. Hem bir bakmışsın bebiş sürpriz yapmış şubat'ta tık tık kapıyı çalmış :)

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine.

@Al_pi misafirlerin gitti mi gülüm? @Saadetim33 kuzum nerelerdesin? @Hira love hep soracağım unutuyorum sema nasıl canım? Unuttu bizi

Eki Görüntüle 1940066

Rabbim minik yavruya acil şifalar versin. Allahım kimseyi sevdikleriyle sınamasın :KK43:
Canım benim Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah.. bugün adet oldum yarn dr a gidiyorum inşallah sorun yoksa tedaviye başlıycaz olumlu olursa dediğin gibi şubatta gelir belki annesine:anneadayı:

Ev toplandi canim :KK66: Annem babam bendeydi uzun suredir sagolsunlar topladilar kapattik evi ciktik ..
Kizim ugurlu geldi bize uzun suredir bekledigimiz tayin isimiz oldu .. Izmir kizi olacak insallah :)
vesselam_ vesselam_ canim mecburi bizimki yoksa kis gunu hic tasinirmiyim hemde bir uctan bir uca ..
Canım gözünüz aydın beklediğiniz habermiş gelmiş çok sevimdim sizin adınıza hem büyük şehir kızın için imkanlarda çok daha iyi olur inşallah mutlulukla sağlıkla büyütürsünüz kızınızı:dua:

sorduğun için sağol canım...cumartesi ameliyat oldum ben..tüplerin girişinde polip varmış.doktor onları aldı...inşallah artık bebeğime bir adım daha yaklaştım...zor bir ameliyattı atlattım çok şükür canım...
Leyla abla çok geçmiş olsun.. en azından sorun bulunmuş inşalllah bebişin önündeki engelde kalkmış olur bu vesileyle..

Tünaydııııııın kızlar❤ Bugün bnm Doğum Günüm :KK24: dün ailem geldi çok gzl geçirdik kutladık, sıra bugün eşimde :KK66: oda gece bizim fotomuzu koymuş Face e herkes öğrendi hamile olduğumu ben hiç foto koymamıştım sabah görünce çok şaşırdım...uzaktaki arkadaşlar böylece öğrendi...
Canım benim iyi ki doğmuşsun:KK200: gelecek yıl doğum gününü şuan göbişinde olan bebişin kucağında olarak kutlarsın inşallah:dua:
Yatağa bayıldımm sağlıkla mutlulukla yaysın büyüsün bu yatakta inşallah bebeğin güzel anne:dua:
Evet canim ya daha yeni geldim eve :) Allah'a şükür herşey yolunda bebis iyi :) akça pakça degil senin gibi esmer olacak dedi sevindim bende :)
Doktoru cok beğendim bu Arada agrilarimdan bahsettim kaburgam agriyo yatamıyorum dedim bebegim kafası oradaymış ondan agrim oluyormus:) birde şeker yüklemesi yaptırdım şeker 200 çıktı diyetisyene yönlendirdi dikkat etmem gerekliymiş bu seferlik gittim diyetisyene ama bir daha gitmem hem parasal yönden hemde dediklerini yapamam :)))
Canım şeker mi çıktı yani sende şimdi ben değerleri çok bilmiyom kaç olması gerekir diye.. sende insülin direnci varmıydı daha önce

Aysem zumra :) ilk ismin hatirliyorum .. Esime isim begendirmek zor canim biraz eski isimlerden istiyor boyle isimler anlamida guzel olsa istemiyor .. Ne desem yok diyor :) senin kontrol ne zaman cinsiyet netlesir artik ..
Evet canım Ayşe Zümra düşünüyordum kız olsaydı pazartesi gidecem insALLAh.
Bakalım ne diyecek doktor.İki hafta öncede erkek demişti ;)

Kızlar hsnı grip baktım kimseler yoktu maşallah 1 günde sayfalar ilerlemiş muhabbetiniz bol olsunn:KK200:

Canım benim Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah.. bugün adet oldum yarn dr a gidiyorum inşallah sorun yoksa tedaviye başlıycaz olumlu olursa dediğin gibi şubatta gelir belki annesine:anneadayı:

Canım gözünüz aydın beklediğiniz habermiş gelmiş çok sevimdim sizin adınıza hem büyük şehir kızın için imkanlarda çok daha iyi olur inşallah mutlulukla sağlıkla büyütürsünüz kızınızı:dua:

Leyla abla çok geçmiş olsun.. en azından sorun bulunmuş inşalllah bebişin önündeki engelde kalkmış olur bu vesileyle..

Canım benim iyi ki doğmuşsun:KK200: gelecek yıl doğum gününü şuan göbişinde olan bebişin kucağında olarak kutlarsın inşallah:dua:

Yatağa bayıldımm sağlıkla mutlulukla yaysın büyüsün bu yatakta inşallah bebeğin güzel anne:dua:

Canım şeker mi çıktı yani sende şimdi ben değerleri çok bilmiyom kaç olması gerekir diye.. sende insülin direnci varmıydı daha önce
Sağol gülüm Allah razı olsun canım benim. İçim rahat gerçekten.. Inşallah bebeğime vesile olur.. Sen nasılsın canım?

Test yapmamislardi canim benim doktorum var demisti ilaç verince de kilo verip adetim düzelmişti :)
Açlık kan şekerimde bir sıkıntı Yok ama şeker yüklemesi yapınca sınır 140 benim ki 200 çıktı o yüzden diyetisyene yönlendirdi bakalım yapabilecek miyim :))

Back