Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aminn inşallah.

Canım zamanla tekrar güç bulacaksınız. Tekrar yola ümitle devam edeceksiniz. Biraz dinlenin. Elbet çabaların karşılığı olacaktır..

Oh maşallah:) suyun gelince hastaneye gidiyorsun benim bildiğim:)) başka yapılacak birşey varmıydı ebrum
Suyun gelince doğru hastaneye :))) doktorum bana suyun gelirde sancın ve kanaman olmazsa rahat rahat hazırlan 2 saat içinde hastanede ol demişti. Gece yarısı wc ye diye kalkmıştım baktım su kesilmiyor rengi şeffaf ve kokusuz o zaman anladım suyumun geldiğini. Panik yapmadım, girdim duşumu aldım rahatça hazırlandım sonra eşimi kaldırdım gittik. Hiç doğuma gider gibi bir halim yoktu, zaten suni sancı verdiler ertesi gün...

Ebuşum hoşgeldin, Rabbim yüreğine ferahlık versin. Her şeyde bir hayır vardır gülüm, biliyorum söylemesi çok kolay ama sen çok güçlüsün Allah'ın izniyle bunu atlatacaksın. Beterin beteri var Allah daha zor imtihanlar vermesin.

Bugün sabah hastalandım kızlar yine olmadı bu sefer umutluydum yine hüsran yine gözyaşı kaldı
Canım kızlar çok güzel örnekler vermişler, vardır bunda da bir hayır. Allah en güzel ve beklemediğin vakitte nasip edecek inşallah sana anneliği, inan ve dualara tutun.

Alpim tüylerim diken diken oldu, Rabbim bizlere taşıyamacağımız dert vermiyor, imanımızı öyle güçlü kılıyor ki altından kalkıyoruz çok şükür.

Hoşbulduk cnm çok şükür sen nasılsın histereskopi oldun mu?

Yok canım olmadim daha..
Annem ağır bir operasyon geçirdi
Şehir dışında onun yanında kaldım.
Bir kaç gün oluyo döneli..
Sen nasılsın durumun nsl?
Faydasını gördün mü histerekopi'nin?

♡♡♡

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin.iki ay korunduk histten sonra bu ay başladık Çalışmalara bat bekliyorum.dr birkaç ay deneyin olmazsa tüp bebek düşünebilirsiniz dedi.inşallah hist vesile olur

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin.iki ay korunduk histten sonra bu ay başladık Çalışmalara bat bekliyorum.dr birkaç ay deneyin olmazsa tüp bebek düşünebilirsiniz dedi.inşallah hist vesile olur

İnşallah canım durumunuz uygunsa tüp en doğru seçenek bence... nasip bakalım. .
Rabbim vesile kılsın insallah .
Kızın nasıl?

İnşallah canım durumunuz uygunsa tüp en doğru seçenek bence... nasip bakalım. .
Rabbim vesile kılsın insallah .
Kızın nasıl?
Rabbim tüp bebeğe gerek bırakmasın bizleri inşallah.nedense tüp deyince geri geri gidiyorum.kayıplardan dolayı genetik araştırma ile tüp yapılır.cgh pgt falan onlar da çok Pahalı ç

Kızın alerjisi çıktı test yaptık sonucunu bekliyoruz geçmeyen bir öksürüğü vardı.geceleri de horluyordu.netten alerjiye karşı evde neler yapabilirim diye biraz araştırdım bazı Şeyler uyguladım çok şükğr şimdi daha iyi

Gecmis olsun canim buhar makinasida alabilirsin odasina takarsin bogazi kurumaz öksürükte gider insallah ..
Ben aldim cok rahatladim ev kaloriferli olunca kupkuru oluyor bogaz sabaha kadar nem yok ..

canım benim üzülmemek elde değil hele de çok umutlanınca biraz kendinizi dinleyin biraz düsünmemeye çalış Rabbim inşallah tez zamanda güzel haberler aldırır.

Evet canım en iyisi düşünmemek biraz dinlenelim yıprandık çünkü

Canım zamanla tekrar güç bulacaksınız. Tekrar yola ümitle devam edeceksiniz. Biraz dinlenin. Elbet çabaların karşılığı olacaktır..

İnşallah görürüz o günleri canım sağolasın tek duamız bu

Rabbim isteyen herkese akil beden ve ruh sagligi yerinde olan bebisler nasip etsin herseyde hayir vardir lutfen kendinizi yipratmayin hep sukur edin belki demesi kolay diye bana kizarsiniz ama siz strese girdikce sadece kendinize zarar veriyosunuz size bi yakinimin anlattigi bisey anlatiyim birisininde cocugu olmuyormus ve surekli "Allahim bi cocucugum olsun hic yanindan ayrilmicam "diye dua etmis cocugu olmus ve maalesef cocugun sık sık nefesi duruyomus yaninda olup mudahale etmek gerekiyomus yani hastaliktan dolayi bebegin yanindan hiiic ayrilamiyolarmis bol bol dua edin ama duaya da dikkat edin Rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin

Maalesef bazen bazı şeyleri o kadar çok istiyoruz ama hayırlısını dilemeyi unutuyoruz bizim durumumuzda sabretmek gerçekten güçleşebiliyo bazı zamanlar ama dualarla inançla devam ediyoruz Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim kendi kardeşim engelli bu duygu nedir çok iyi bilirim hayırlısı oysa o da başım gözüm üstüne kardeşim gibi canım bu arada hoşgeldin

Rabbim'in elbet vardir bildigi hayirlisi olsun.yazdiklarnizi gorunce nacizane fikrimi soylemek teselli etmek istedim.Tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…