Ohh çok şükür gelmis gecmis olsun canim.. Yolun hep açik olsun insallah dualarim sizinle ❤insallah canim gercekten hissediyorum cok gerginim son zamanlarda olmayacak seyler icin üzülüyorum sinirleniyorum.
1.52 cikti e son canim gecti gitti sükür artik bundan sonra yolumuza bakacagiz
insallah canim mart ayinda tüp bebege baslamayi plnliyorum ama icimden bi hisde subattaki adetten sonra korunmayi birak diyor kafam karmakarisik. ocagin 26sinda rapor icin tip fakültesinden randevu aldim olacak mi bakalim.Ohh çok şükür gelmis gecmis olsun canim.. Yolun hep açik olsun insallah dualarim sizinle ❤
Doktor sana yasaklamadimi kendi kendine denemeyi .. Imkanin varsa doktorda izin veriyorsa şubatta başla hic erteleme mart ayina .. Hayir sacma olan raporu hastane direk niye vermiyor.. Insallah hemen cikar raporun tip fakultesinde sorun olacagini sanmiyorum zaten ..insallah canim mart ayinda tüp bebege baslamayi plnliyorum ama icimden bi hisde subattaki adetten sonra korunmayi birak diyor kafam karmakarisik. ocagin 26sinda rapor icin tip fakültesinden randevu aldim olacak mi bakalim.
Cnm bahsedip sizi korkutmak istemedim... vurulurken hissetmiyorsun bile... eve geldim hiç birşey Yok takiii yatana kadar resmen dön dön nasıl bir acı saplandı 2 gün kolumu kaldıramadım aman az kullandığınız kolunuza yaptırın.. üstümü bile yardımla giyinip çıkardım 2 gün sonra geçti ama....1 ay sonra 2. Dozmuş vay halimeeeee... buarada hiç canı yanmayanlarda varmış inşallah siz öle olursunuz ❤Al_pi arkadaşımla konuşmuştum o aşı çok fena bir hafta kolumu bile kaldiramadim dedi
Kızlar öyle mı gerçekten
Tatlım ben 7-8 sene önce vurulmuştum o yüzden tam asiliyim bu nedenle vurmuyorlar bana asi :) ama yanlış hatırlamıyorsam cok acımıyordu bünye meselesi sanırımAl_pi arkadaşımla konuşmuştum o aşı çok fena bir hafta kolumu bile kaldiramadim dedi
Kızlar öyle mı gerçekten
Kiz soyleme öyle sorma kimseyeAl_pi arkadaşımla konuşmuştum o aşı çok fena bir hafta kolumu bile kaldiramadim dedi
Kızlar öyle mı gerçekten
Ayy yok yok herkeste ayni ben vurulurken hissetmeyeyim de gerisini buzla kompres yaparim hallederim soguk alir acisini ..Cnm bahsedip sizi korkutmak istemedim... vurulurken hissetmiyorsun bile... eve geldim hiç birşey Yok takiii yatana kadar resmen dön dön nasıl bir acı saplandı 2 gün kolumu kaldıramadım aman az kullandığınız kolunuza yaptırın.. üstümü bile yardımla giyinip çıkardım 2 gün sonra geçti ama....1 ay sonra 2. Dozmuş vay halimeeeee... buarada hiç canı yanmayanlarda varmış inşallah siz öle olursunuz ❤
yasakladiDoktor sana yasaklamadimi kendi kendine denemeyi .. Imkanin varsa doktorda izin veriyorsa şubatta başla hic erteleme mart ayina .. Hayir sacma olan raporu hastane direk niye vermiyor.. Insallah hemen cikar raporun tip fakultesinde sorun olacagini sanmiyorum zaten ..
insallah yapacagim canim bir günlükte olsa termale falan gidelim diyorum becerebilirseku-mutlu lale ohhh bee ne guzel olmus canim iyi yapmissin
Saye- tatlim seni cok merak ediyordum Rabbim yardımcın olsun insaAllah.herkesin dediği gibi eşinle kendine vakit ayırmak size çok iyi gelecek..
gzm43 canım kaç gün kaldı teste
Ohh anne yemekleri kilo yaoar herzaman veririz ims evrulim cnm durmadann tatli istiyor :)Ben 4 ay annemde kaldım, anneannem de burdaydı yani yemekler o biçimdi :) zayıflamaya fırsatım olmadı henüz. 17 kilo aldım, doğumdan sonra 8i hemen gitti gerisi ellerinden öper :))) artık yavaştan gittikçe çalışmalarına başlayacağım.
Çok yakışmış gülümİnşallah güzel şeylerin başlangıcı olsun
Cnm benim kan 8e dusmustu hic toparlanmadi doguma kadar ama biseyde olmado korkma :) ayyy o icerdekiler yokmu icerdekiler :)))) benim bi degerimi 3katina çıkarmıştı suan hatirlamiyorum canim damar tikanikligindan şüphelenmislerdi meger gebeliktenmis :)Hgb:10.5 çıktı sınırı 11.2 miş... dr düşmesi beklenen birşey ama erken düşüşe geçmişiz tedbir almalıyız dedi...
kolesterolde 264neler yapıyor içerdeki yahu
Canimmmm galiba duzene girdi gittimi kisler bilmirum her ay duzenli oluyorum masallahhh diyimde amann :)) . Normal doğum yaptım canim cok kolay hic korkma :))))) istedigin zaman istedigin kadar soru sorabilirsin seni seviyorumPinkpinkblue ya bnm merak ettiğim bir türlü sormaya fırsat bulamadığım bir şey var, senin polikistik over ne durumda? Düzene girdi mi regli dönemlerin? Bide normal doğumdu dimi Cnm senin? Ayyy çok mu soru sordum
Canimmmm yorgun arkadasimmm hersey duzene girecek tamam miyasakladiözel hastane veremiyor raporu maalesef prosedürler iste sacma sapan.
insallah yapacagim canim bir günlükte olsa termale falan gidelim diyorum becerebilirsek
Acimiyo alpiAyy yok yok herkeste ayni ben vurulurken hissetmeyeyim de gerisini buzla kompres yaparim hallederim soguk alir acisini ..
Ikinci dozda var evet
As canim ben iyiyim sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız
Heheh yesinler onun ayaklarını :)As canim ben iyiyim sen nasilsinçorap çıkarıcıyla uğraşıyorum :)
Ayy gobege alistim da kola korkuyorum kocamandir o igneAcimiyo alpikucuk aşı bit kadar igne acisa ne olur hem sen güçlü annesin hergun karnina kim vuruyo igneleri alla allah
Senin bebeginin ellerini de ben yerimHeheh yesinler onun ayaklarını :)
Oturmaya başlamıştır zaten artık minnoş.
Ben de iyiyim eşimi bekliyorum annemleri eve bıraktı da.
Oğlusum da uyuyor uyanır tam yemek yerken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?