• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aksam alıyorum yatmadan önce sabah deneyeyim olmadı ben de değiştiririm. Ben zaten şu ara hiç sağlıklı beslenemiyorum. Sizin kaçıncı haftada geçti bulantılar kızlar?
Benim bulantım olmadı canim sadece yanma vardı o da ara ara hala var ama alıştım ben :) ama kuzenim 3. Ayına kadar kustu şimdi iyi Allah'a şükür ama ara ara sabah mide bulantısı oluyormus

Benim bulantım olmadı canim sadece yanma vardı o da ara ara hala var ama alıştım ben :) ama kuzenim 3. Ayına kadar kustu şimdi iyi Allah'a şükür ama ara ara sabah mide bulantısı oluyormus
Herkeste durum farklı oluyor demek ki :) Alışıyoruz bir şekilde.. Siz nasılsınız canım her şey yolunda mı?

Aksam alıyorum yatmadan önce sabah deneyeyim olmadı ben de değiştiririm. Ben zaten şu ara hiç sağlıklı beslenemiyorum. Sizin kaçıncı haftada geçti bulantılar kızlar?
Canım bende öyle bir mide bulantısı kusma yaşamadım
Sadece kuru bir mide bulantısı 9.haftadan sonra başladı bir on gün kuru mide bulantısı yasadim..
Rabbim yardımcısı olsun hamilelik boyunca kusanlarin çok zor..
Alpi gibi bende badem fındık özellikle kaju midemi çok bulandirmisti..
Ceviz yiyorum bende..

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım sen ne zaman gidecen detaylı ultrasona.
Bu arada geçen aile hekimliğinde kalp atışını dinledim dedin orda ultrason cihazıda mı var artık

Bu arada geçen aile hekimliğinde kalp atışını dinledim dedin orda ultrason cihazıda mı var artık
Sadece kalp atisini dinledikleri usg var adina baska birsey deniyor mu bilmiyorum da .. Doktora gitmeyen oluyor yada son aylarda bebek bugun cok oynamadi vs telas yapanlar oluyor gidiyorsun bakiyorlar ..

Herkeste durum farklı oluyor demek ki :) Alışıyoruz bir şekilde.. Siz nasılsınız canım her şey yolunda mı?
İyiyiz Allah'a şükür canim benim :) şimdilik herşey yolunda bakalım kontrolden sonra neler olacak :) ama yüksek ihtimal bir daha ki kontrolde şeker yüklemesi yapılacak insallah iyi çıkar

Kızlar ya konunuzla alakasız olcak ama bu kk telefon uygulaması var mııı :KK22:

Tatlım detaylıyı devlette yaptıracaksan eğer 18. Haftalarda gidip gün Alman Lazim ben Bezmialeme gitmiştim 21. Haftamda geç kaldın dediler bakmadılar ayrıca Bezmialem 200 lira ek ücret istiyor bende özel gungoren hastanesine gittim 185 liraya yaptırdım ve gayet memnun kaldim

Geçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir inşallah :KK43: Allah şifasını versin

Yakında başlar emeklemeye :)
Sen kurtuldun mu peki aldığın kilolardan? Gerçi fazla almamıştın galiba... Elif şu aralar çok huysuz, hep kucak istiyor, hep gezmek istiyor. Belkide ben yaşlıyım :))) yoruluyorum

Plastik parçası ben olsam bende sevmem :))) havuç ver eline kemirsin
Hahahahajajja yasli degilsin elif cok genc ;) . Canim kilom kalmadi ama hafif bi gobek var herzamanki olan göbeğim :( istahim cok acik . 5gunde zayifladim ben cnm birden gitti hic bisey yapmadım. Sende durum nedir ;) havucu sevmiyo cnm veriyorum atiyo :(

Vardi canim ben yüklemistimde telefonda ekranda göründügü icin sildim :p Kk gizli kalsin :KK66:
Telefondan daha rahat olurmuş gibi geliyo da aradım bulamadım ben yok sandım bi daha bakayım o zaman
Benim telefonumu eşim kurcalamaz sorun olmaz o yüzden :)

Oooo kolay gelsin iyi çalışmalar Cnm, aman iyi giyin havalar buzzzzz...
Evet Cnm başladı minik minik vurmaya, nasıl hoşuna gidiyor insanın hmn elimi koyuyorum karnına, darısı tüm isteyenlere olur inşallah bu duygular... bnmde kan değerim düşük çıkmış kan ilacını sabah-akşama çıkardı dr... hayırlısı tüketiyorlar valla tüm depoları bu yaramazlar...
Kc cikti cnm kanin ?

Sadece kalp atisini dinledikleri usg var adina baska birsey deniyor mu bilmiyorum da .. Doktora gitmeyen oluyor yada son aylarda bebek bugun cok oynamadi vs telas yapanlar oluyor gidiyorsun bakiyorlar ..
AA ilk kez duydum dur bakalım ayın 19unda ilk asim var bakacaklar mı :-)

Tatlım detaylıyı devlette yaptıracaksan eğer 18. Haftalarda gidip gün Alman Lazim ben Bezmialeme gitmiştim 21. Haftamda geç kaldın dediler bakmadılar ayrıca Bezmialem 200 lira ek ücret istiyor bende özel gungoren hastanesine gittim 185 liraya yaptırdım ve gayet memnun kaldim
Evet canım demiştin ben devlete gidecektim ama eşim çok görmek istiyor sanırım bende senin gittiğin yere gitmeyi düşünüyorum..
Rabbim nasip eder o günleri görmeyi insaAllah ;)

AA ilk kez duydum dur bakalım ayın 19unda ilk asim var bakacaklar mı :-)
Bende ilk defa duymuştum ama benim hemşirem 20. Haftada bakılıyor demişti o zaman küçüktü bakmamıştı :) küçük bir alet varmış onunla bakıyorlarmış :) bende çok şaşırmıştım :)

Telefondan daha rahat olurmuş gibi geliyo da aradım bulamadım ben yok sandım bi daha bakayım o zaman
Benim telefonumu eşim kurcalamaz sorun olmaz o yüzden :)
Eş degil dost görmesin :) Iphone ise telefonun onda yok uygulama .. Belki de kaldirmislardir ben ilk ciktiginda yüklemistim daha da bakmadim ..

Evet canım demiştin ben devlete gidecektim ama eşim çok görmek istiyor sanırım bende senin gittiğin yere gitmeyi düşünüyorum..
Rabbim nasip eder o günleri görmeyi insaAllah :KK66:
Allah'ın izniyle görürsünüz canim benim İnan hala bana şaka gibi geliyor eşimle inanamıyoruz hala bebesin varlığına :) sanırım doğana kadar da böyle olacak :) allahım hepimizin yardımcısı olsun

Back