Yaa masaAllah sanada erkek dedi insaAllah canım Rabbim gönlünden geçen duayı kabul etsin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın insAllahMerhaba hanımlar herkesin cinsiyeti belli olmuş.
Ben de bugün gittim doktora erkek dedi. Herkesin evladı vatana millete hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Yaa masaAllah sanada erkek dedi insaAllah canım Rabbim gönlünden geçen duayı kabul etsin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın insAllah
Aynen canim bende kendimi kiza sartlamistim bir sok gecirdim en bastan beri kiz hissetmistim..Amin canım benim. Rabbim hayırlı yararlı evlat versin inş. Seninki de erkek sanırım. Biraz tuhaf geliyor kendimi kıza şartlamışım. Bugün okulda erkek öğrencilerime garip garip baktım.Alışıcam inşallah.
MasaAllah yaa daha dün gibi ne çabuk geçmiş zaman yaa kırkı çıkacak yakında Rabbim sağlık sıhhat versin paşaya..36 günlük oldu canım bugün :)
Ben de iyiyim çok şükür, alıştım artık.
Annem de geliyor gidiyor Sağolsun, çok iyi geliyor.
Dikişler iyileşti baya tabi arada sızlıyor bazen, olacak o kadar.
Gaz da ara ara oluyor tabi masaj filan yapıyorum rahatlatıyor baya.
Minnoş ek gıdaya geçti he maşallah yaa. Sizinle birlikte oturur sofraya artık ne güzel :)
Eşim tüm ailem erkek olacak diyordu. Ben böyle isteyince biraz tuhaf oldu. Bugün ilk gün şoku atlatınca alışırım.Aynen canim bende kendimi kiza sartlamistim bir sok gecirdim en bastan beri kiz hissetmistim..
Esin eminim sevinmistir erkek olunca eminim..
Bende oğlum diye seviyorum artık güzel hayaller kuruyorum..Erkek annesinde olmak ayrıcalıktır
İlk çocuğumuz Rabbim kız cocuguda tattırır insaAllah ..
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin en yakın zamanda insaAllah Allah'ım..
amin canim insallah. o zamanki kanama adetten hemen 3 gün sonra oldu yerlesmeymis demekki .Canım öncelikle Allah kolaylık versin bu günleri hayırlısıyla atlatın inşallah.. sen o zaman adete yakın mı oldun 2. Kanamayı yerleşmemiymiş o yani.. bnm tam tahmini çatlama günü başladı.. normal adet gibi nerdeyse sadece pıhtı yok bide aşırı yoğun değil ama geliyo
Sağol canım inşallah. Ben iyiyim şükür, kız da iyi hamd olsun. 4,5 aylık oldu elhamdülillah. Hira nasıl pinkim o ne kadarlık oldu?Yeni evinde gule gule otur canımanneciğne ve kuzenine cok gecmis olsun . Sen nasilsin kizin nasil kac aylik oldu canim artik daha sık gelirsin inş
Allah razı olsun gülüm, Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah. Sizlerin güzel haberlerini almak muhteşem birşey :)Hosgeldin Ebrumannene, kuzenine, dedene Rabbim şifalar versin. Amin canım ins.bu sefer tamamına erdirir Rabbim. Darısı tüm isteyenlere ins. Artık seni daha sık görmek isteriz
Allah razı olsun kartanem :* sağlıkla al inşallah prensesini kucağına. İnşallah bundan sonra daha sık geleceğim.Cnm evinde mutlu huzurlu sağlıklı günlerin olsunanneciğine,dedene çok geçmişler olsun Rabbim şifalarını versin...
Ohhhh prensesin mevlüdü de yapıldı demek Allah hayırlı ömürler versin Cnm bnm ❤ evet bnmde kızım olacakmış hayırlısıyla tabi... özlettin kendini ama inşallah artık daha sık gelirsin güzel anne
Maşallah Allah uzun ömürler versin canım oğluna. Zaman su gibi akıp gidiyor, çok çabuk büyüyorlar.36 günlük oldu canım bugün :)
Ben de iyiyim çok şükür, alıştım artık.
Annem de geliyor gidiyor Sağolsun, çok iyi geliyor.
Dikişler iyileşti baya tabi arada sızlıyor bazen, olacak o kadar.
Gaz da ara ara oluyor tabi masaj filan yapıyorum rahatlatıyor baya.
Minnoş ek gıdaya geçti he maşallah yaa. Sizinle birlikte oturur sofraya artık ne güzel :)
Hoşbuldum kuzum sağol. Benimde tek dileğim artık her şeyin yoluna girmesi, düzenim oturmadı bir türlü, çocukla da doğru düzgün ilgilenemedim, bir şey anlamadan zaman geçiyor. Allah her şeyin hayırlısını versin.canım benim ilgin için çok sağolAmin inşallah elimden geleni yapıyorum inşallah dualarda karşılığını bulacak bi gün bakalım o gün hangi gün
Biraz geç oldu abla ama kusura bakma bende iyi diyeyim iyi olayım hala gözümüz yolda bekliyoruz işte napalım kaderde bu da varmış Allah başka dert vermesin sevdiklerimizle sınamasın beterinden korusun
Canım hoşgeldin özledik seniGözün aydın yoğunluğu atlatmışsın artık rutine bağlarsınız yavaş yavaş kızınla Ben aynı ben değişiklik yok benim cephede ama topikte güzel şeyler oldu evet çok şükür
Bende çok özledim gülüm, inşallah bundan sonra daha sık uğrayacağım. Elif iyi şükür gazı bitti dişi başladı, dişler çıkmadan 3 ay önce ağrısı başlarmış onun huysuzluğu var üstünde. Birde bebeklerde ilk senelerinde 8 defa kemik büyümesi oluyormuş o dönemlerde de çocukların huyu suyu değişiyor velhasıl hiç bir şey öyle dışardan göründüğü kadar kolay değil :) cadı doğduğunda bana benziyordu şimdi babasına benzemeye başladı...E-brulim canım özlendin yaa çok şükür arada yazarsın e mı..
Banada erkek dedi doktor ama bir ay sonra daha net olur dedi..
Elif prenses nasıl kime benziyor masaAllah ona.
Geçmiş olsun Rabbim bütün hastalara şifa versin insALLAH
Ebrum hoşgeldin nasılsın. Dedene annene çok geçmiş olsun. Özledim valla ♥ elifi öpüyorum kocaman. Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzenin otururHayırlı geceler kızlar
Sağol canım inşallah. Ben iyiyim şükür, kız da iyi hamd olsun. 4,5 aylık oldu elhamdülillah. Hira nasıl pinkim o ne kadarlık oldu?
Allah razı olsun gülüm, Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah. Sizlerin güzel haberlerini almak muhteşem birşey :)
Allah razı olsun kartanem :* sağlıkla al inşallah prensesini kucağına. İnşallah bundan sonra daha sık geleceğim.
Maşallah Allah uzun ömürler versin canım oğluna. Zaman su gibi akıp gidiyor, çok çabuk büyüyorlar.
Hoşbuldum kuzum sağol. Benimde tek dileğim artık her şeyin yoluna girmesi, düzenim oturmadı bir türlü, çocukla da doğru düzgün ilgilenemedim, bir şey anlamadan zaman geçiyor. Allah her şeyin hayırlısını versin.
Topikte bir bir güzel şeyler oluyor sırada sen varsın inşallah
Bende çok özledim gülüm, inşallah bundan sonra daha sık uğrayacağım. Elif iyi şükür gazı bitti dişi başladı, dişler çıkmadan 3 ay önce ağrısı başlarmış onun huysuzluğu var üstünde. Birde bebeklerde ilk senelerinde 8 defa kemik büyümesi oluyormuş o dönemlerde de çocukların huyu suyu değişiyor velhasıl hiç bir şey öyle dışardan göründüğü kadar kolay değil :) cadı doğduğunda bana benziyordu şimdi babasına benzemeye başladı...
Ayyy maşallah paşa geliyor demek hayırlısıyla :) Allah gönlüne göre versin
Günaydın canımGünaydın kızlar ♥
Aynen canim yaa yeterli zaten dibinde durmasi lazim uzakta yatamiyorsun :) benimki buyuk modeli canim 1 yas diyorlar ama defne suan sigmiyo :)Pinkpinkblue aynen canım onun yerine geleceğe yatırım en mantıklısi..
O dediğin besige baktım çok kullanışlı hakikaten.arkadasim başka türlüsünü almıştı..
7-8aylik olana kadar kullandı
Bende öyle bişey alırım muhtemelen.bende ayrı oda yapmayı düşünmüyorum hakikaten çoğu anne hep yanında yatırıyor:)
Büyüyünce aluruk bizde
Masallahh kocaman olmusHayırlı geceler kızlar
Sağol canım inşallah. Ben iyiyim şükür, kız da iyi hamd olsun. 4,5 aylık oldu elhamdülillah. Hira nasıl pinkim o ne kadarlık oldu?
Allah razı olsun gülüm, Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah. Sizlerin güzel haberlerini almak muhteşem birşey :)
Allah razı olsun kartanem :* sağlıkla al inşallah prensesini kucağına. İnşallah bundan sonra daha sık geleceğim.
Maşallah Allah uzun ömürler versin canım oğluna. Zaman su gibi akıp gidiyor, çok çabuk büyüyorlar.
Hoşbuldum kuzum sağol. Benimde tek dileğim artık her şeyin yoluna girmesi, düzenim oturmadı bir türlü, çocukla da doğru düzgün ilgilenemedim, bir şey anlamadan zaman geçiyor. Allah her şeyin hayırlısını versin.
Topikte bir bir güzel şeyler oluyor sırada sen varsın inşallah
Bende çok özledim gülüm, inşallah bundan sonra daha sık uğrayacağım. Elif iyi şükür gazı bitti dişi başladı, dişler çıkmadan 3 ay önce ağrısı başlarmış onun huysuzluğu var üstünde. Birde bebeklerde ilk senelerinde 8 defa kemik büyümesi oluyormuş o dönemlerde de çocukların huyu suyu değişiyor velhasıl hiç bir şey öyle dışardan göründüğü kadar kolay değil :) cadı doğduğunda bana benziyordu şimdi babasına benzemeye başladı...
Ayyy maşallah paşa geliyor demek hayırlısıyla :) Allah gönlüne göre versin
Hayirli olsun canimEşim tüm ailem erkek olacak diyordu. Ben böyle isteyince biraz tuhaf oldu. Bugün ilk gün şoku atlatınca alışırım.
Eşim sevindi erkek istiyordu söylemese de sanırım. Hayırlısı olsun.
İnşallah diğerleri kız olur.
nasilsin canimmGünaydın kızlar ♥
Nasilsin canim. Toparlandinmiamin canim insallah. o zamanki kanama adetten hemen 3 gün sonra oldu yerlesmeymis demekki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?