Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Merhaba hanımlar herkesin cinsiyeti belli olmuş.
Ben de bugün gittim doktora erkek dedi. Herkesin evladı vatana millete hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Yaa masaAllah sanada erkek dedi insaAllah canım Rabbim gönlünden geçen duayı kabul etsin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın insAllah

E-brulim canım özlendin yaa çok şükür arada yazarsın e mı..
Banada erkek dedi doktor ama bir ay sonra daha net olur dedi..
Elif prenses nasıl kime benziyor masaAllah ona.
Geçmiş olsun Rabbim bütün hastalara şifa versin insALLAH

Yaa masaAllah sanada erkek dedi insaAllah canım Rabbim gönlünden geçen duayı kabul etsin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın insAllah

Amin canım benim. Rabbim hayırlı yararlı evlat versin inş. Seninki de erkek sanırım. Biraz tuhaf geliyor kendimi kıza şartlamışım. Bugün okulda erkek öğrencilerime garip garip baktım. Alışıcam inşallah.

Aynen canim bende kendimi kiza sartlamistim bir sok gecirdim en bastan beri kiz hissetmistim..
Esin eminim sevinmistir erkek olunca eminim..
Bende oğlum diye seviyorum artık güzel hayaller kuruyorum..Erkek annesinde olmak ayrıcalıktır
İlk çocuğumuz Rabbim kız cocuguda tattırır insaAllah ..

Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin en yakın zamanda insaAllah Allah'ım..

Pinkpinkblue aynen canım onun yerine geleceğe yatırım en mantıklısi..
O dediğin besige baktım çok kullanışlı hakikaten.arkadasim başka türlüsünü almıştı..
7-8aylik olana kadar kullandı
Bende öyle bişey alırım muhtemelen.bende ayrı oda yapmayı düşünmüyorum hakikaten çoğu anne hep yanında yatırıyor:)
Büyüyünce aluruk bizde

MasaAllah yaa daha dün gibi ne çabuk geçmiş zaman yaa kırkı çıkacak yakında Rabbim sağlık sıhhat versin paşaya..
Mis kokulu,pamuk yüzlü..
Op bizim için kocaman

Eşim tüm ailem erkek olacak diyordu. Ben böyle isteyince biraz tuhaf oldu. Bugün ilk gün şoku atlatınca alışırım.
Eşim sevindi erkek istiyordu söylemese de sanırım. Hayırlısı olsun.
İnşallah diğerleri kız olur.

amin canim insallah. o zamanki kanama adetten hemen 3 gün sonra oldu yerlesmeymis demekki .

Hayırlı geceler kızlar

Yeni evinde gule gule otur canım anneciğne ve kuzenine cok gecmis olsun . Sen nasilsin kizin nasil kac aylik oldu canim artik daha sık gelirsin inş
Sağol canım inşallah. Ben iyiyim şükür, kız da iyi hamd olsun. 4,5 aylık oldu elhamdülillah. Hira nasıl pinkim o ne kadarlık oldu?
Hosgeldin Ebrum annene, kuzenine, dedene Rabbim şifalar versin. Amin canım ins.bu sefer tamamına erdirir Rabbim. Darısı tüm isteyenlere ins. Artık seni daha sık görmek isteriz
Allah razı olsun gülüm, Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah. Sizlerin güzel haberlerini almak muhteşem birşey :)
Allah razı olsun kartanem :* sağlıkla al inşallah prensesini kucağına. İnşallah bundan sonra daha sık geleceğim.

Maşallah Allah uzun ömürler versin canım oğluna. Zaman su gibi akıp gidiyor, çok çabuk büyüyorlar.
Hoşbuldum kuzum sağol. Benimde tek dileğim artık her şeyin yoluna girmesi, düzenim oturmadı bir türlü, çocukla da doğru düzgün ilgilenemedim, bir şey anlamadan zaman geçiyor. Allah her şeyin hayırlısını versin.
Topikte bir bir güzel şeyler oluyor sırada sen varsın inşallah
Bende çok özledim gülüm, inşallah bundan sonra daha sık uğrayacağım. Elif iyi şükür gazı bitti dişi başladı, dişler çıkmadan 3 ay önce ağrısı başlarmış onun huysuzluğu var üstünde. Birde bebeklerde ilk senelerinde 8 defa kemik büyümesi oluyormuş o dönemlerde de çocukların huyu suyu değişiyor velhasıl hiç bir şey öyle dışardan göründüğü kadar kolay değil :) cadı doğduğunda bana benziyordu şimdi babasına benzemeye başladı...
Ayyy maşallah paşa geliyor demek hayırlısıyla :) Allah gönlüne göre versin

Ebrum hoşgeldin nasılsın. Dedene annene çok geçmiş olsun. Özledim valla ♥ elifi öpüyorum kocaman. Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzenin oturur

Günaydın güzeller, hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin canlar
Mor Seven cnm demek paşa geliyor,hayırlı uğurlu olsun evet ilk duyduğunda bir şaşkınlık oluyor ama sonradan alışıyorsun hep içinden hayaller kuruyorsun

Kızlar bu arada aklınıza güzel kız isimleri gelirse bnmde paylaşırmısınız? Nedense o konuda çok kararsız şaşkınım

Aynen canim yaa yeterli zaten dibinde durmasi lazim uzakta yatamiyorsun :) benimki buyuk modeli canim 1 yas diyorlar ama defne suan sigmiyo :)

Masallahh kocaman olmus 6 ay 1 haftalik canim bizde iyiyiz cok sukur

Hayirli olsun canim Allah kucaginiza almayi nasip etsin. Oglun sana asik olsunda babasi oglani bi görsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…