Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet kartanesi yazınca sen yazdın diye düşündüm dedim içimden alpiye prenses geliyor yanılmadık diye :KK66: insan merak ediyor tabi sağlıklı olsun elbette diyor ama bir yandan da merak işte :KK66:
Evet kuzum bu adetle birlikte korunmayı bırakacağım ve tabi süt buhari uygularım inşallah yeni yıl iyi gelir hepimize
Ohh ohh hayirlisiyla Rabbim sana da nasip etsin insallah en kisa zamanda bir melek biz dua edecegiz sana bol bol ❤

Yemez miiii isyanda artık sürekli kuruyemiş pekmez bal :KK54: Sabah çatlamanın olmadığını öğrendim rahatladımm bu gece ovitrelle yapıyorum cuma öğlende aşılama yapıyoruz nasipse umut bağlamak istemedim ama sanırım heyecanlandım inşallah bu sefer olurr:KK51:

Hayırlısı olsun inşallahh ne güzel haberler sağlıkla gelsin benim eşimde kız bebek çok sever hep bi kızım olsun daha vefalı oluyolar diye avutur kendini :)
Allah gönlünüze göre versin Cnm ;) inşallah aşılaman tutar bebiş gelir,yeni yıla 3 kişi girersiniz inşallah❤

umutLatahzen umutLatahzen canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insAllah çok dikkat et kendine ;)

gzm43 gzm43 canım hep güzel düşün tatlı heyecanlar bunlar insaAllah güzel bir sonuç almayı nasip eder Mevlam...
Emeğinin karşılığını versin insAllah.
Sadece dikkat et her fırsatta dinlen keyfine bak;)

Hayırlı geceler canlarım nasılsınız?

Çok özledim sizi, evime sonunda geçtim, mevlüdümüzü de yaptık Allah kabul ederse. Annemin ameliyatı, kuzenimin hastalığı :( dedemin rahatsızlığı derken günler geçti gitti...

Havadisler sizde :) yamukprenses yamukprenses ablam dönmüş, hoşgelmiş sefalar getirmiş. Özledik seni ablacım ❤️ Kartanesi_26 Kartanesi_26 allahın izniyle kız annesi olacakmış :)
@deeploneliness özlemim hamileymiş, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gülüm darısı isteyen herkese inşallah.

Kim bilir daha neler neler :)

Biliyorum leylacığım o yoğunluğu,senelerce ben ne çektim yıl sonu beyannamelerinden,kolay gelsin canım.Şimdilik pek düşünmüyorum kuzum,biraz daha bekleyeyim henüz hazır değilim.

Sen ne yedin ne içtin ne yaptın hiracığım psikolojin için ?De bakiyim ben de yapayım iyi gelecekse:KK48:
:KK45: sıkıntılı stresli bi gebelik gecirdim abla erken dogum yaptım dogumdan sonra lohusa sendromunuda atlattim :KK45: alpi hamile diye geldim :rapci::KK51:. Allah kimseyi darda koymasin aminn:KK200:

@Semra24 TaeYang TaeYang yamukprenses yamukprenses saolun canlar evet hayırlısı inşallah sağlıkla kucağıma almakta kısmet olur :KK66:
Al_pi Al_pi İnan çoğu kişi erkek diyordu bugün okadar Zor gördük ki resmen secde pozisyonunda durdu döndü bağdaş kurdu dr dedi hayret bukadar uğraşmaya nasıl göstermez...sen bir dinlen ben hastaya bakayım bir çikolata ye dedi... tekrar aldı zar zor bnmki gösterdi işte kız dedi... 1 kere gördü kalktım... eşim diyor ki 1 ay sonra tam netleşir o zmn alışverişe başlarız... yok artık dedim yaaaa :kızgın:
Heheheheheh bi kiz bebis daha geliyor insallahh. Canimcok sevindim kizlar cok tatli bide balli rabbim kucagina almayi nasip etsin aminnn;)

Pinkpinkblue Pinkpinkblue canim ammada pahaliymis haaa cüssss yani zengim deguluk o kadar :KK66:
İcimden oyle gecmisti hep ne bileyim ablalarim hep kiz dogurdu hiç erkek yok..
Bende öyle alistirmisim kendimi..
Ama şimdi arkamda dağ gibi duracak bir erkek evlat olacak inşaAllah...
İnşallah canim insallahh. Ya canim kolye fiyati o civarlarda ;) . Bi ceyrek alirim onun yerine;) k.bkma cnm gec geldim yine

selam kızlar nasılsınız?
yamukcum gelmiş çok sevindim geri döndüğüne yamukprenses yamukprenses
vesselam_ vesselam_ oğluş geliyormuş hayırlı olsun :) ben de kız bekliyordum hep, erkek duyunca baya bi şok olmuştum, anladım ki hiç önemli değilmiş, kardeşleri de erkek olsun kız olsun hiç farketmez valla.

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım minik kızçe geliyor he, hadi hayırlı olsun gelsin pembişler artık :)
Seni sormali taze anne nasil bebis gazina care bulabildinmi canim sen nasilsin kac gunluk oldunuz ? Dikislerin nasil ;) . BIde durum ayni ek Gıda basladim dis bekliyoruz ;) .ek gidaya geçince yeniden bir gazlandi :/

@Semra24 TaeYang TaeYang yamukprenses yamukprenses saolun canlar evet hayırlısı inşallah sağlıkla kucağıma almakta kısmet olur :KK66:
Al_pi Al_pi İnan çoğu kişi erkek diyordu bugün okadar Zor gördük ki resmen secde pozisyonunda durdu döndü bağdaş kurdu dr dedi hayret bukadar uğraşmaya nasıl göstermez...sen bir dinlen ben hastaya bakayım bir çikolata ye dedi... tekrar aldı zar zor bnmki gösterdi işte kız dedi... 1 kere gördü kalktım... eşim diyor ki 1 ay sonra tam netleşir o zmn alışverişe başlarız... yok artık dedim yaaaa :kızgın:
Alışveriş icin hicc acele etmeye gerek yok canim ;) 29da gittik 1 günde herseyini aldim biranda almak sadece yuklu para gidiyor o biraz sarsiyo ;) sonra yikayip utuleyip hazirladik minik misafiri bekledik :) . Cogu seyi giyemedi canim cok kaldi kiyafet zibin vs fazla almışım cokta hediye geldi :) sennalisveris yapacağın zaman konuşalım ;)

Çok özledim sizi, evime sonunda geçtim, mevlüdümüzü de yaptık Allah kabul ederse. Annemin ameliyatı, kuzenimin hastalığı :KK43: dedemin rahatsızlığı derken günler geçti gitti...

Havadisler sizde :) yamukprenses yamukprenses ablam dönmüş, hoşgelmiş sefalar getirmiş. Özledik seni ablacım ❤️ Kartanesi_26 Kartanesi_26 allahın izniyle kız annesi olacakmış :)
@deeploneliness özlemim hamileymiş, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gülüm darısı isteyen herkese inşallah.

Yeni evinde gule gule otur canım;) anneciğne ve kuzenine cok gecmis olsun . Sen nasilsin kizin nasil kac aylik oldu canim ;) artik daha sık gelirsin inş;)

Çok özledim sizi, evime sonunda geçtim, mevlüdümüzü de yaptık Allah kabul ederse. Annemin ameliyatı, kuzenimin hastalığı :KK43: dedemin rahatsızlığı derken günler geçti gitti...

Hosgeldin Ebrum ;) annene, kuzenine, dedene Rabbim şifalar versin. Amin canım ins.bu sefer tamamına erdirir Rabbim. Darısı tüm isteyenlere ins. Artık seni daha sık görmek isteriz ;)

Cnm evinde mutlu huzurlu sağlıklı günlerin olsun ;) anneciğine,dedene çok geçmişler olsun Rabbim şifalarını versin...
Ohhhh prensesin mevlüdü de yapıldı demek Allah hayırlı ömürler versin Cnm bnm ❤ evet bnmde kızım olacakmış hayırlısıyla tabi... özlettin kendini ama inşallah artık daha sık gelirsin güzel anne :KK19:

Alışveriş icin hicc acele etmeye gerek yok canim :KK66: 29da gittik 1 günde herseyini aldim biranda almak sadece yuklu para gidiyor o biraz sarsiyo :KK66: sonra yikayip utuleyip hazirladik minik misafiri bekledik :) . Cogu seyi giyemedi canim cok kaldi kiyafet zibin vs fazla almışım cokta hediye geldi :) sennalisveris yapacağın zaman konuşalım :KK66:
Ayyyy evet Cnm benimde prensesim yoldaymış :KK200::nazar: bende öle düşünüyorum ztn çok soğuk bol yağmur var... bide bnm şöyle bir şansım var yigenim 1 yaşında saolsun ablam onun herşeyini yıkayıp ütüleyip hurca koyuyor ;) tabi alacağım şeyler var ama ben acele etmek istemiyorum 1 ay sonra bir kontrol daha geçirelim de sağlıkla inşallah ölece başlayacağız odasına... ayyy Allah razı olsun sormaz mıyım? Sende mi park yatak aldın bu arada? Bnm yatak yanı o küçük beşik ablamdan gelecek ama diğer yatak için çok kararsızım şimdilik...

Kızlar cok mesaj birikmis hepsini okuyamadim vesselam_ vesselam_ Kartanesi_26 Kartanesi_26 cinsiyetlerini ogrenmissiniz sanirim Rabbim hayirlisini nasip etsin..
yamukprenses yamukprenses ablacım hos geldin ozlettin kendini..@Nur_hasret canım senle kendimin duası kaldı bitek en kısa okumaya calisicam senin duani..
Baska haberler gelismeler varmi bilmiyorum gormedigim..

Ben cok hastalandim kizlar pihtilasma sonucumu aldigim gunun ertesi uykudan uyanip acile gittim baya kotuydum bas agrisi kalp carpintisi enteresan bi atak gecirdim.. sonrasinda da grip oldum 1 haftadir hastaliklarla ugrasiyorum dun bugün iyice yatirdi beni hastalik.. grip mi nedir ben de tam anlamadim tam olarak degisik oldum..
Rabbim herkese saglik sifa huzur nasip etsin insallah Rabbime emanetsiniz opuyorum sizleri.. ♡
Tamam canım ben bitirdim duaları. Sana da cok geçmiş olsun dikkat et kendine

Ayyyy evet Cnm benimde prensesim yoldaymış :KK200::nazar: bende öle düşünüyorum ztn çok soğuk bol yağmur var... bide bnm şöyle bir şansım var yigenim 1 yaşında saolsun ablam onun herşeyini yıkayıp ütüleyip hurca koyuyor :KK66: tabi alacağım şeyler var ama ben acele etmek istemiyorum 1 ay sonra bir kontrol daha geçirelim de sağlıkla inşallah ölece başlayacağız odasına... ayyy Allah razı olsun sormaz mıyım? Sende mi park yatak aldın bu arada? Bnm yatak yanı o küçük beşik ablamdan gelecek ama diğer yatak için çok kararsızım şimdilik...
Ohh canim ne guzel . Tabiki sende heves edip alirsin birsürü cicisi olur prensesin ;). Yok canim ben park yatak almadim ben beğeniyorum onlari cok sikayet eden duydum bebegi yatirirken uyaniyormus naylon oldugu icin hisirdiyormus falan . Benim yanimda kucuk besik var sallanıyor convers besik diye geciyo canim cok uygun fiyatli 120 tl miydi neydi simdi onu kullanıyorum portatif ve hafif bazen oturma odasina goturuyorum ankaraya cok gidiyruz giderken onuda götürüyorum sallaniyorda iyiki almisim. Birde buyuk beşiği var oda odamda duruyor yatagin ayak ucunda ahsap altinda 2 buyuk cekmecesi var. Ben oda yapmadım canim odaya gecene kadar uzun zaman gececek açıkçası esyanin bos bi odada bekleyip eskimesini tozlanmasini istemedim ;)birde tayin durumu sözkonusu. .. kucuk besigine artik sigmiyo resmen zorla hala ona yatiriyorum cunku gece cok kalkiyor :( yılbaşından sonra buyuk besik denemesine başlıcam bakalim .

Seni sormali taze anne nasil bebis gazina care bulabildinmi canim sen nasilsin kac gunluk oldunuz ? Dikislerin nasil :KK66: . BIde durum ayni ek Gıda basladim dis bekliyoruz :KK66: .ek gidaya geçince yeniden bir gazlandi :/
36 günlük oldu canım bugün :)
Ben de iyiyim çok şükür, alıştım artık.
Annem de geliyor gidiyor Sağolsun, çok iyi geliyor.
Dikişler iyileşti baya tabi arada sızlıyor bazen, olacak o kadar.
Gaz da ara ara oluyor tabi masaj filan yapıyorum rahatlatıyor baya.
Minnoş ek gıdaya geçti he maşallah yaa. Sizinle birlikte oturur sofraya artık ne güzel :)

36 günlük oldu canım bugün :)
Ben de iyiyim çok şükür, alıştım artık.
Annem de geliyor gidiyor Sağolsun, çok iyi geliyor.
Dikişler iyileşti baya tabi arada sızlıyor bazen, olacak o kadar.
Gaz da ara ara oluyor tabi masaj filan yapıyorum rahatlatıyor baya.
Minnoş ek gıdaya geçti he maşallah yaa. Sizinle birlikte oturur sofraya artık ne güzel :)
Oo maşallah zaman cabuk geçiyor 36 gunluk kocaman bir pasaa yebi yildada 40 ucacak ne guzel :). Yanimda destek olacak yardim edecek birilerinin olmasi cok güzel deni canim. Ben yalnizim ;) ama kizimla ogrenip onunla büyüyorum bunun tadıda baska ;) ay evet onceden pusetinde dururdu simdi agliyor oyuncaklarini firltiyor kucagimiza alana kadar :)) kucuk hanim sofrada ;)

Merak ettim seni yaa herseyin hayırlısi Allah'tan canım az kaldı çok az dualarımız karşılık bulacak insaAllah Rabbim hasretini tez vakitte dindirecek insaAllah.sabir ve dua en büyük ilacimiz canım..
canım benim ilgin için çok sağol:KK200: Amin inşallah elimden geleni yapıyorum inşallah dualarda karşılığını bulacak bi gün bakalım o gün hangi gün:KK51:
Hoş buldum ters lale canım,sen nasılsın :KK60:

Hoş buldum lisaa ,sen de iyisindir inşaallah kuzum:KK60:

Leyla nın başına geleni biliyorum canım,sanırım ben buradayken olmuştu bu talihsiz olay :KK61:İnşaallah en kısa zamanda ondan da mutlu haberler duyarız.
@hsevda nın da sanırım durumunu biliyorum,çok üzüldüm ama işte topiğin de ismi gibi hergün yeni bir umut.En azından tüp bebek şansı var.Dedesinin durumunu bilmiyordum çok geçmiş olsun,dilerim rabbim şifasını verir.:dua:

Oyyy bir prenses daha geliyor demek topiğe çok sevindim canım benim,yukarıdaki mesajlardan anladığım kadarıyla sen de istiyormuşsun sanırım,Allah gönlüne göre verdi desene,şükürler olsun,önce sağlıklı sıhhatli olsun inşaallah.Tebrik ederim canım benim:KK15:Ayy tombiş tombiş pembe tütü etek giymiş bir kız çocuğu canlandı şu an gözümde:KK37:

@LeYLa_21 huuuu neredesin,@LeYLa_21 danışmadan bekleniyorsunuz:KK56:

Enyaliosa da çok geçmiş olsun,Allah onun da annesine en kısa zamanda şifa versin inşaallah.

Beni boşverin artık,benden umut yok gibi artık,ancak kafama birisinin dank diye vurması lazım bir daha denemem için.Biraz daha bekliyeyim canım,eğer birgün yine kendimi hazır hissedersem Bülent Tıraşa gitmeye düşünüyorum ama önce o enerjiyi toparlamam lazım.Sihirli bir değnek değmeli bana,doktora baştan hiçbirşeyi anlatacak gücüm yok,biri benim yerime anlatmalı,herşeyi ayarlamalı,ben sadece muayene olmalıyım falan:110:

Dedim ya beni boşverin,halayım ben,4 yeğenim var,hiç teyze olamayacağım derdim ama yanılmışım,bakın sizlerin pamuk bebeklerinizin teyzesi olurum artık.Hepinizin bebelerinizin özelden fotosunu istiyorum ona göre.:anne:
:KK200:
Biraz geç oldu abla ama kusura bakma bende iyi diyeyim iyi olayım hala gözümüz yolda bekliyoruz işte napalım kaderde bu da varmış Allah başka dert vermesin sevdiklerimizle sınamasın beterinden korusun:KK51:

Canım hoşgeldin özledik seni:KK200: Gözün aydın yoğunluğu atlatmışsın artık rutine bağlarsınız yavaş yavaş kızınla:KK46:Ben aynı ben değişiklik yok benim cephede ama topikte güzel şeyler oldu evet çok şükür:dua:

Back