Hayırlı geceler kızlar
Sağol canım inşallah. Ben iyiyim şükür, kız da iyi hamd olsun. 4,5 aylık oldu elhamdülillah. Hira nasıl pinkim o ne kadarlık oldu?
Allah razı olsun gülüm, Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah. Sizlerin güzel haberlerini almak muhteşem birşey :)
Allah razı olsun kartanem :* sağlıkla al inşallah prensesini kucağına. İnşallah bundan sonra daha sık geleceğim.
Maşallah Allah uzun ömürler versin canım oğluna. Zaman su gibi akıp gidiyor, çok çabuk büyüyorlar.
Hoşbuldum kuzum sağol. Benimde tek dileğim artık her şeyin yoluna girmesi, düzenim oturmadı bir türlü, çocukla da doğru düzgün ilgilenemedim, bir şey anlamadan zaman geçiyor. Allah her şeyin hayırlısını versin.
Topikte bir bir güzel şeyler oluyor sırada sen varsın inşallah
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Bende çok özledim gülüm, inşallah bundan sonra daha sık uğrayacağım. Elif iyi şükür gazı bitti dişi başladı, dişler çıkmadan 3 ay önce ağrısı başlarmış onun huysuzluğu var üstünde. Birde bebeklerde ilk senelerinde 8 defa kemik büyümesi oluyormuş o dönemlerde de çocukların huyu suyu değişiyor velhasıl hiç bir şey öyle dışardan göründüğü kadar kolay değil :) cadı doğduğunda bana benziyordu şimdi babasına benzemeye başladı...
Ayyy maşallah paşa geliyor demek hayırlısıyla :) Allah gönlüne göre versin