Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Semra24 Semra24 TaeYang TaeYang yamukprenses yamukprenses saolun canlar evet hayırlısı inşallah sağlıkla kucağıma almakta kısmet olur ;)
Al_pi Al_pi İnan çoğu kişi erkek diyordu bugün okadar Zor gördük ki resmen secde pozisyonunda durdu döndü bağdaş kurdu dr dedi hayret bukadar uğraşmaya nasıl göstermez...sen bir dinlen ben hastaya bakayım bir çikolata ye dedi... tekrar aldı zar zor bnmki gösterdi işte kız dedi... 1 kere gördü kalktım... eşim diyor ki 1 ay sonra tam netleşir o zmn alışverişe başlarız... yok artık dedim yaaaa :kızgın:

Hoş buldum canım benim,doğum yapmışsın hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşaallah.:KK46::nazar:

-ler derken?2 tane daha düşünüyorsun sanırım,Allah kalbine göre versin inşaallah kuzucuğum:KK37:
sağol yamukcum Allah razı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin.
seni gördüğüme pek sevindim, nasıl gidiyor görüşmeyeli?
Allah verirse en az 1 kardeşi olsun isterim tabi, kısmetse inşallah :)

Semra24 Semra24 TaeYang TaeYang yamukprenses yamukprenses saolun canlar evet hayırlısı inşallah sağlıkla kucağıma almakta kısmet olur :KK66:
Al_pi Al_pi İnan çoğu kişi erkek diyordu bugün okadar Zor gördük ki resmen secde pozisyonunda durdu döndü bağdaş kurdu dr dedi hayret bukadar uğraşmaya nasıl göstermez...sen bir dinlen ben hastaya bakayım bir çikolata ye dedi... tekrar aldı zar zor bnmki gösterdi işte kız dedi... 1 kere gördü kalktım... eşim diyor ki 1 ay sonra tam netleşir o zmn alışverişe başlarız... yok artık dedim yaaaa :kızgın:
Eşim hakli bir ay daha bekle doktor yine kiz der onaylarsa alisverise basla :)) Yada pembe mavi olarak degilde beyaz al :) Kizin bayagi utangac olacak sanirm kimseye gostermiyor kendini ayip :)

Semra24 Semra24 TaeYang TaeYang yamukprenses yamukprenses saolun canlar evet hayırlısı inşallah sağlıkla kucağıma almakta kısmet olur :KK66:
Niye ki,sanırım eşin kendisini garantiye almak istiyor ya sonra doktor erkek derse diye yada gönlünden öyle geçiyor,bak bilemedim şimdi:-)

sağol yamukcum Allah razı olsun, Allah isteyen herkese nasip etsin.
seni gördüğüme pek sevindim, nasıl gidiyor görüşmeyeli?
Allah verirse en az 1 kardeşi olsun isterim tabi, kısmetse inşallah :)
Amin canım inşaallah.
Ben de bildiğiniz gibiyim TaeYang canım ben de değişen birşey yok.

Hoş buldum ters lale canım,sen nasılsın :KK60:

Hoş buldum lisaa ,sen de iyisindir inşaallah kuzum:KK60:

Leyla nın başına geleni biliyorum canım,sanırım ben buradayken olmuştu bu talihsiz olay :KK61:İnşaallah en kısa zamanda ondan da mutlu haberler duyarız.
@hsevda nın da sanırım durumunu biliyorum,çok üzüldüm ama işte topiğin de ismi gibi hergün yeni bir umut.En azından tüp bebek şansı var.Dedesinin durumunu bilmiyordum çok geçmiş olsun,dilerim rabbim şifasını verir.:dua:

Oyyy bir prenses daha geliyor demek topiğe çok sevindim canım benim,yukarıdaki mesajlardan anladığım kadarıyla sen de istiyormuşsun sanırım,Allah gönlüne göre verdi desene,şükürler olsun,önce sağlıklı sıhhatli olsun inşaallah.Tebrik ederim canım benim:KK15:Ayy tombiş tombiş pembe tütü etek giymiş bir kız çocuğu canlandı şu an gözümde:KK37:

@LeYLa_21 huuuu neredesin,@LeYLa_21 danışmadan bekleniyorsunuz:KK56:

Enyaliosa da çok geçmiş olsun,Allah onun da annesine en kısa zamanda şifa versin inşaallah.

Beni boşverin artık,benden umut yok gibi artık,ancak kafama birisinin dank diye vurması lazım bir daha denemem için.Biraz daha bekliyeyim canım,eğer birgün yine kendimi hazır hissedersem Bülent Tıraşa gitmeye düşünüyorum ama önce o enerjiyi toparlamam lazım.Sihirli bir değnek değmeli bana,doktora baştan hiçbirşeyi anlatacak gücüm yok,biri benim yerime anlatmalı,herşeyi ayarlamalı,ben sadece muayene olmalıyım falan:110:

Dedim ya beni boşverin,halayım ben,4 yeğenim var,hiç teyze olamayacağım derdim ama yanılmışım,bakın sizlerin pamuk bebeklerinizin teyzesi olurum artık.Hepinizin bebelerinizin özelden fotosunu istiyorum ona göre.:anne:
:KK200:
Kafani toplamadan zaten olmaz sormak bile istemedim zaten bu konuyu acmak bile seni simdi uzuyordur..
Bende senin gibiydim biri konuyu acacak diye kac kisiyle gorusmeyi kesmistim .. Simdide hala tedirginim ama insallah beni birakmayacak sag salim gelecek teyzeleri cok dua ediyor zaten ona cok sansli .. Dogsun yollariz sana fotosunu insallah ;)

selam kızlar nasılsınız?
yamukcum gelmiş çok sevindim geri döndüğüne yamukprenses yamukprenses
vesselam_ vesselam_ oğluş geliyormuş hayırlı olsun :) ben de kız bekliyordum hep, erkek duyunca baya bi şok olmuştum, anladım ki hiç önemli değilmiş, kardeşleri de erkek olsun kız olsun hiç farketmez valla.

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım minik kızçe geliyor he, hadi hayırlı olsun gelsin pembişler artık :)
Evet canım doktorumuz yüzde 90 erkek dedi bir ay sonra netlesir dedi.
Hayırlısı dediğin gibi hiç önemli değil canım sağlıcakla gelsinler yeter ki;)

Eşim hakli bir ay daha bekle doktor yine kiz der onaylarsa alisverise basla :)) Yada pembe mavi olarak degilde beyaz al :) Kizin bayagi utangac olacak sanirm kimseye gostermiyor kendini ayip :)
Ayyy dr da çok terbiyeli bir kızın olacak dedi ;) sağlıklı olsunlarda... buarada bende iğneye başlıyorum 2 haftada 1 erken doğumu engelleyici olarak...

yamukprenses yamukprenses ayyy kuzu diye seviyordum ne kuzusu o Koç Koç diyen bir kocam vardı :sinirli: Al sana Koç :KK70:
Yooo iyi oldu ona ;) valla tek derdimiz bu olsun İnan o kötü günleri birkaç ay önce yaşamış biri olarak dr sağlıklı dediği anda benden mutlusu yok... işte klasik erkek miş bnm kocam bunu öğrenmiş oldum :işsiz:

Ayyy dr da çok terbiyeli bir kızın olacak dedi :KK66: sağlıklı olsunlarda... buarada bende iğneye başlıyorum 2 haftada 1 erken doğumu engelleyici olarak...
Iki haftada bir tane mi iyiymis :)) Aynen canim saglikla gelsinlerde cinsiyet ayrimi yapan yok zaten .. Benim artik gobekte yer kalmadi kucucuk alan aktar donder vur :)

Vallahi güzelim bugün doktor baktı bana ilk başta kız dedi çikolata yedim geldim dedi cinsiyetini söyledim mi ben sana evet dedim kız dediniz birdaha bakmam lazım dedi erkek olabilir aman ben sok geçirdim bu zamana kadar hep kız dediler dedim belli olmaz dedi 1 saat sonra gel cinsiyetine bakalım iyice dedi ama allahtan sonrasında yine kız dedi yanı anlayacağın iyice belli olsun ona göre birşeyler bakın :)) vallahi yüreğime iniyordu oracıkta :)

Kızlar cok mesaj birikmis hepsini okuyamadim vesselam_ vesselam_ Kartanesi_26 Kartanesi_26 cinsiyetlerini ogrenmissiniz sanirim Rabbim hayirlisini nasip etsin..
yamukprenses yamukprenses ablacım hos geldin ozlettin kendini..@Nur_hasret canım senle kendimin duası kaldı bitek en kısa okumaya calisicam senin duani..
Baska haberler gelismeler varmi bilmiyorum gormedigim..

Ben cok hastalandim kizlar pihtilasma sonucumu aldigim gunun ertesi uykudan uyanip acile gittim baya kotuydum bas agrisi kalp carpintisi enteresan bi atak gecirdim.. sonrasinda da grip oldum 1 haftadir hastaliklarla ugrasiyorum dun bugün iyice yatirdi beni hastalik.. grip mi nedir ben de tam anlamadim tam olarak degisik oldum..
Rabbim herkese saglik sifa huzur nasip etsin insallah Rabbime emanetsiniz opuyorum sizleri.. ♡

Kızlar cok mesaj birikmis hepsini okuyamadim vesselam_ vesselam_ Kartanesi_26 Kartanesi_26 cinsiyetlerini ogrenmissiniz sanirim Rabbim hayirlisini nasip etsin..
yamukprenses yamukprenses ablacım hos geldin ozlettin kendini..@Nur_hasret canım senle kendimin duası kaldı bitek en kısa okumaya calisicam senin duani..

Ben cok hastalandim kizlar pihtilasma sonucumu aldigim gunun ertesi uykudan uyanip acile gittim baya kotuydum bas agrisi kalp carpintisi enteresan bi atak gecirdim.. sonrasinda da grip oldum 1 haftadir hastaliklarla ugrasiyorum dun bugün iyice yatirdi beni hastalik.. grip mi nedir ben de tam anlamadim tam olarak degisik oldum..
Rabbim herkese saglik sifa huzur nasip etsin insallah Rabbime emanetsiniz opuyorum sizleri.. ♡
Gecmis olsun canim kendine cok iyi bakta hemen atlat .. Salgin var zaten herkes hasta bu aralar ..

Kartanesi_26 Kartanesi_26 kuzum gözün aydın prensesin geliyor demek sağlıkla al kucağına gülüm ♥
yamukprenses yamukprenses ablacim hoşgeldin inşallah uzak kalmak iyi gelmiştir ama yinede bir daha gitme ;)
@ umutLatahzen kuzum geçmiş olsun salgın var zaten baya. Şimdi nasılsın
Al_pi Al_pi nasılsın kuzum senin meleğin kaldı cinsiyeti öğrenme sırası onda ♥

Kartanesi_26 Kartanesi_26 kuzum gözün aydın prensesin geliyor demek sağlıkla al kucağına gülüm ♥
yamukprenses yamukprenses ablacim hoşgeldin inşallah uzak kalmak iyi gelmiştir ama yinede bir daha gitme :KK66:
Iyiyim saadetimmm haftaya gidicem doktora ama soyleyecegini sanmiyorum :) Bosver diyorum icimden heyecanlanmak daha guzel ama merakta etmiyor degilim .. Sanirim prenses gelecek bize icime öyle doguyor kendimi kiza alistirdim zaten :)
Sen nasilsin canim iyimisin bak yilbasi geliyor ;)

Allah razı olsun Cnm ❤ aman dikkat et kendine bol bol c vitamini tüket bünyen zayıf düştü demekki... Rabbim şifanı versin ;)

yamukprenses yamukprenses ablacim hoşgeldin inşallah uzak kalmak iyi gelmiştir ama yinede bir daha gitme :KK66:
Saol Cnm bnm, darısı isteyen herkese en yakın zmnda sana olur inşallah Cnm...❤ 2017 inşallah hepimize Uğur getirir,sağlık getirir,bol bebiş getirir ;)

Her doktorun başka tedavi yöntemleri var g

ülüm sıkma canını bak alpi bile dedi 10mm bile kalinabiliyor hamis Rabbim yeter ki ol desin..
Esin biseyler yesin attirici :KK66:
Ay çok heyecanlandım kendi günlerim aklima geldi..

Yemez miiii isyanda artık sürekli kuruyemiş pekmez bal :KK54: Sabah çatlamanın olmadığını öğrendim rahatladımm bu gece ovitrelle yapıyorum cuma öğlende aşılama yapıyoruz nasipse umut bağlamak istemedim ama sanırım heyecanlandım inşallah bu sefer olurr:KK51:

Kızııııım geliyormuş :KK200: bugün dr gittik okadar zor gösterdiki terbiyeli kızım :KK66: ben çok sevindim tabi eşim hep erkek diye hayal ettiği için hala şoku atlatabilmiş değil :sopa: ayyyy kızımamı sevineyim eşimemi kızayım bilemedim :KK11: insan ilk çocuğunda sabit fikirli olur mu yahuuuu :işsiz: çöl şükür sağlığımızda yerinde :nazar: darısı tüm isteyenlere olsun :KK5:

Hayırlısı olsun inşallahh ne güzel haberler sağlıkla gelsin benim eşimde kız bebek çok sever hep bi kızım olsun daha vefalı oluyolar diye avutur kendini :)

Iyiyim saadetimmm haftaya gidicem doktora ama soyleyecegini sanmiyorum :) Bosver diyorum icimden heyecanlanmak daha guzel ama merakta etmiyor degilim .. Sanirim prenses gelecek bize icime öyle doguyor kendimi kiza alistirdim zaten :)
Sen nasilsin canim iyimisin bak yilbasi geliyor :KK66:
Evet kartanesi yazınca sen yazdın diye düşündüm dedim içimden alpiye prenses geliyor yanılmadık diye ;) insan merak ediyor tabi sağlıklı olsun elbette diyor ama bir yandan da merak işte ;)
Evet kuzum bu adetle birlikte korunmayı bırakacağım ve tabi süt buhari uygularım inşallah yeni yıl iyi gelir hepimize

Back