Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ohh ohh hayirlisiyla Rabbim sana da nasip etsin insallah en kisa zamanda bir melek biz dua edecegiz sana bol bol ❤

Allah gönlünüze göre versin Cnm inşallah aşılaman tutar bebiş gelir,yeni yıla 3 kişi girersiniz inşallah❤

umutLatahzen canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin insAllah çok dikkat et kendine

gzm43 canım hep güzel düşün tatlı heyecanlar bunlar insaAllah güzel bir sonuç almayı nasip eder Mevlam...
Emeğinin karşılığını versin insAllah.
Sadece dikkat et her fırsatta dinlen keyfine bak

Hayırlı geceler canlarım nasılsınız?

Çok özledim sizi, evime sonunda geçtim, mevlüdümüzü de yaptık Allah kabul ederse. Annemin ameliyatı, kuzenimin hastalığı dedemin rahatsızlığı derken günler geçti gitti...

Havadisler sizde :) yamukprenses ablam dönmüş, hoşgelmiş sefalar getirmiş. Özledik seni ablacım Kartanesi_26 allahın izniyle kız annesi olacakmış :)
@deeploneliness özlemim hamileymiş, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gülüm darısı isteyen herkese inşallah.

Kim bilir daha neler neler :)

sıkıntılı stresli bi gebelik gecirdim abla erken dogum yaptım dogumdan sonra lohusa sendromunuda atlattim alpi hamile diye geldim . Allah kimseyi darda koymasin aminn

Heheheheheh bi kiz bebis daha geliyor insallahh. Canimcok sevindim kizlar cok tatli bide balli rabbim kucagina almayi nasip etsin aminnn

İnşallah canim insallahh. Ya canim kolye fiyati o civarlarda . Bi ceyrek alirim onun yerine k.bkma cnm gec geldim yine

Seni sormali taze anne nasil bebis gazina care bulabildinmi canim sen nasilsin kac gunluk oldunuz ? Dikislerin nasil . BIde durum ayni ek Gıda basladim dis bekliyoruz .ek gidaya geçince yeniden bir gazlandi :/

Alışveriş icin hicc acele etmeye gerek yok canim 29da gittik 1 günde herseyini aldim biranda almak sadece yuklu para gidiyor o biraz sarsiyo sonra yikayip utuleyip hazirladik minik misafiri bekledik :) . Cogu seyi giyemedi canim cok kaldi kiyafet zibin vs fazla almışım cokta hediye geldi :) sennalisveris yapacağın zaman konuşalım

Yeni evinde gule gule otur canım anneciğne ve kuzenine cok gecmis olsun . Sen nasilsin kizin nasil kac aylik oldu canim artik daha sık gelirsin inş

Hosgeldin Ebrum annene, kuzenine, dedene Rabbim şifalar versin. Amin canım ins.bu sefer tamamına erdirir Rabbim. Darısı tüm isteyenlere ins. Artık seni daha sık görmek isteriz

Cnm evinde mutlu huzurlu sağlıklı günlerin olsun anneciğine,dedene çok geçmişler olsun Rabbim şifalarını versin...
Ohhhh prensesin mevlüdü de yapıldı demek Allah hayırlı ömürler versin Cnm bnm ❤ evet bnmde kızım olacakmış hayırlısıyla tabi... özlettin kendini ama inşallah artık daha sık gelirsin güzel anne

Ayyyy evet Cnm benimde prensesim yoldaymış bende öle düşünüyorum ztn çok soğuk bol yağmur var... bide bnm şöyle bir şansım var yigenim 1 yaşında saolsun ablam onun herşeyini yıkayıp ütüleyip hurca koyuyor tabi alacağım şeyler var ama ben acele etmek istemiyorum 1 ay sonra bir kontrol daha geçirelim de sağlıkla inşallah ölece başlayacağız odasına... ayyy Allah razı olsun sormaz mıyım? Sende mi park yatak aldın bu arada? Bnm yatak yanı o küçük beşik ablamdan gelecek ama diğer yatak için çok kararsızım şimdilik...

Tamam canım ben bitirdim duaları. Sana da cok geçmiş olsun dikkat et kendine

Ohh canim ne guzel . Tabiki sende heves edip alirsin birsürü cicisi olur prensesin . Yok canim ben park yatak almadim ben beğeniyorum onlari cok sikayet eden duydum bebegi yatirirken uyaniyormus naylon oldugu icin hisirdiyormus falan . Benim yanimda kucuk besik var sallanıyor convers besik diye geciyo canim cok uygun fiyatli 120 tl miydi neydi simdi onu kullanıyorum portatif ve hafif bazen oturma odasina goturuyorum ankaraya cok gidiyruz giderken onuda götürüyorum sallaniyorda iyiki almisim. Birde buyuk beşiği var oda odamda duruyor yatagin ayak ucunda ahsap altinda 2 buyuk cekmecesi var. Ben oda yapmadım canim odaya gecene kadar uzun zaman gececek açıkçası esyanin bos bi odada bekleyip eskimesini tozlanmasini istemedim birde tayin durumu sözkonusu. .. kucuk besigine artik sigmiyo resmen zorla hala ona yatiriyorum cunku gece cok kalkiyor yılbaşından sonra buyuk besik denemesine başlıcam bakalim .

Seni sormali taze anne nasil bebis gazina care bulabildinmi canim sen nasilsin kac gunluk oldunuz ? Dikislerin nasil . BIde durum ayni ek Gıda basladim dis bekliyoruz .ek gidaya geçince yeniden bir gazlandi :/
36 günlük oldu canım bugün :)
Ben de iyiyim çok şükür, alıştım artık.
Annem de geliyor gidiyor Sağolsun, çok iyi geliyor.
Dikişler iyileşti baya tabi arada sızlıyor bazen, olacak o kadar.
Gaz da ara ara oluyor tabi masaj filan yapıyorum rahatlatıyor baya.
Minnoş ek gıdaya geçti he maşallah yaa. Sizinle birlikte oturur sofraya artık ne güzel :)

Oo maşallah zaman cabuk geçiyor 36 gunluk kocaman bir pasaa yebi yildada 40 ucacak ne guzel :). Yanimda destek olacak yardim edecek birilerinin olmasi cok güzel deni canim. Ben yalnizim ama kizimla ogrenip onunla büyüyorum bunun tadıda baska ay evet onceden pusetinde dururdu simdi agliyor oyuncaklarini firltiyor kucagimiza alana kadar :)) kucuk hanim sofrada

Merak ettim seni yaa herseyin hayırlısi Allah'tan canım az kaldı çok az dualarımız karşılık bulacak insaAllah Rabbim hasretini tez vakitte dindirecek insaAllah.sabir ve dua en büyük ilacimiz canım..
canım benim ilgin için çok sağol Amin inşallah elimden geleni yapıyorum inşallah dualarda karşılığını bulacak bi gün bakalım o gün hangi gün
Biraz geç oldu abla ama kusura bakma bende iyi diyeyim iyi olayım hala gözümüz yolda bekliyoruz işte napalım kaderde bu da varmış Allah başka dert vermesin sevdiklerimizle sınamasın beterinden korusun

Canım hoşgeldin özledik seni Gözün aydın yoğunluğu atlatmışsın artık rutine bağlarsınız yavaş yavaş kızınlaBen aynı ben değişiklik yok benim cephede ama topikte güzel şeyler oldu evet çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…