Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah canimm :anne::KK46:. Bi kere cok heveslendim birlikte yni anda yiyelim diye bir ona verdim pureden bi kendim yedim kemdime hazirladigimdan benim yememi beklemiyor kızıyor :dua: . Artik öncelik onun ne yapalım :KK45:
Maşallah yiyecek tabi bir an önce büyüyecek ;) zaten belli bir yasa gelince dikkat edecekler fiziklerine şimdi doyasıya yesinler :KK39:

Doğru doktor üç gün önceden ilişkiyi yasakliyordu normal bir akıntıdır belki.
Bi daha ne zaman gidecen yarın gideceksen catlayip catlamadigini görür zaten onu düşünüp sıkıntı yapma canim
Ne 3 günü bizim aşılama gününe kadar 6 gün olcak :KK16: yarın sabah 9da randevu o zamana beklicem bişey kalmadı zaten

Ne 3 günü bizim aşılama gününe kadar 6 gün olcak :KK16: yarın sabah 9da randevu o zamana beklicem bişey kalmadı zaten
Aaa 6 gun mu ama spermcikler o_O
Doktorunun bildiği vardır diyelim ama benim bildiğim çok bekletmek kalitesini düşürür spermlerin diye biliyorum belkide yanlış biliyorum canım bilemedim :KK12:
Ama benim doktorum üç gün önce yasaklamıştı canim

Evet cnm bence 3 aylik tam ideal annesi olarak en dogrusunu sen bilirsin :KK66:. Canım evet kehribar kolye çok gördüm faydasi var falan yazmislarda alma gereksinimi duymadim acikcasi cok pahali geldi
Fiyatina bakmadım açıkçası canım ama pahalıdır eminim zaten onlara beleşten geliyordur :halay:
bencede o zamanlr en ideal sanırım insaAllah Rabbim nasip eder.
Ay erkek erkek diyoruz bide kıza dönmüş :KK70:
Bu seferde kızların hayalini kurariz:KK73:

Aaa 6 gun mu ama spermcikler o_O
Doktorunun bildiği vardır diyelim ama benim bildiğim çok bekletmek kalitesini düşürür spermlerin diye biliyorum belkide yanlış biliyorum canım bilemedim :KK12:
Ama benim doktorum üç gün önce yasaklamıştı canim
Bende aynı soruyu sordum bugün ama bişey olmaz dedi aynı şeyi düşündüm yani ama doktorda öyle deyince napayım mecbur dinliyoruz eli mahkum :KK43:

Bende aynı soruyu sordum bugün ama bişey olmaz dedi aynı şeyi düşündüm yani ama doktorda öyle deyince napayım mecbur dinliyoruz eli mahkum :KK43:
Her doktorun başka tedavi yöntemleri var gülüm sıkma canını bak alpi bile dedi 10mm bile kalinabiliyor hamis Rabbim yeter ki ol desin..
Esin biseyler yesin attirici ;)
Ay çok heyecanlandım kendi günlerim aklima geldi..

Kızııııım geliyormuş :KK200: bugün dr gittik okadar zor gösterdiki terbiyeli kızım ;) ben çok sevindim tabi eşim hep erkek diye hayal ettiği için hala şoku atlatabilmiş değil :sopa: ayyyy kızımamı sevineyim eşimemi kızayım bilemedim :KK11: insan ilk çocuğunda sabit fikirli olur mu yahuuuu :işsiz: çöl şükür sağlığımızda yerinde :nazar: darısı tüm isteyenlere olsun :KK5:

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım çok sevindim demek prenses geliyor bende rüyamda hep kız görmüştüm kiza alistirmistik kendimizi erkek bebeğe ait hiç birşeye bakmiyordum bile 21.haftada öğrendim erkek olduğunu eşimi arayıp söylediğimde bi havalara ucmadigi kalmıştı çok bozulmuştum o an meğer içten içe erkek hayali varmış erkekler böyle yani canım Allah vermiş şükürler olsun ki erkek kız farketmez hayırlı evlat olsun da Rabbim herkeslere bu duyguyu tattirsin inşallah bu duayi gerçekten etmedigim gün yok saglicakla al kızını kucağına inşallah canım darısı diğer isteyenlere inşallah

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canım çok sevindim demek prenses geliyor bende rüyamda hep kız görmüştüm kiza alistirmistik kendimizi erkek bebeğe ait hiç birşeye bakmiyordum bile 21.haftada öğrendim erkek olduğunu eşimi arayıp söylediğimde bi havalara ucmadigi kalmıştı çok bozulmuştum o an meğer içten içe erkek hayali varmış erkekler böyle yani canım Allah vermiş şükürler olsun ki erkek kız farketmez hayırlı evlat olsun da Rabbim herkeslere bu duyguyu tattirsin inşallah bu duayi gerçekten etmedigim gün yok saglicakla al kızını kucağına inşallah canım darısı diğer isteyenlere inşallah
Amin Cnm bnm İnan bende sürekli o duayı yapıyorum... Rabbim isteyen herkese versin diyorum ;) evet ya bu erkekler hep aynı... biz bide öle hooop gebe kalmış çiftler değiliz ki neyin seçimi derler... susuyorum bugünlük çünkü içim içime sığmıyor ❤

Mrb yamukprenses abla ben pink love hayirladinmi benii :KK66: bende gitmistim geri geldim :p:p nasilsin :KK74:
Sana da merhaba hira love kardeş sen de kimsin :KK70:.Kız sadece 4 ay ara verdim diye beyin fonksiyonlarımı kaybetimmi sandın.Sen bizim pink lovemizsin.:KK200:Nasılsın tatlışım,hayrola ben deliyim arada eser bana da,sen niye gittin,herşey yolunda mı :KK60:

Ay benimkinin de benim doğum günümde gelme ihtimali var ne güzel denk gelmis böyle; )
yamukprenses yamukprenses hosgeldin canım ♥ Bu zamana kadar ne yapıyordun. Bir daha gitme sakın. Her zorluğu beraber asariz Evellah :KK66:
Hoş buldum canım,gerçekten hoş buldum ama.Bir geldim herkes hamile,sen de hamileymişsin ne güzel ya valla sevinçten gözlerim doldu:halay:

Tabiki canim istedigini sor yazarim seve seve :KK66: Evet güzel haberler de oldu kotu haberlerde @deeploneliness de hamile Kartanesi_26 Kartanesi_26 de hamile baska aklima gelmiyor TaeYang TaeYang dogum yapti kavustu oglusuna ..
Ebrulim birakti bizi kizi bizden uzaklastirdi onu :) Annelikle mesgul bu arada pink love geri dondu kiziyla :)) @Hira love olarak ..
Baska kimleri taniyorsun bilmiyorum ama gitme sen ya haberler guzellessin ama sen kal :KK66:
Canım geldiğimden beri hep güzel haberler okudum,kötü haberler ne?Gerçi duymak bilmek istemiyorum,dilerim çok kötü şeyler değildir. LeYLa_21 LeYLa_21 i gözlerim arıyor,o nasıl haberiniz var mı? Kartanesi_26 Kartanesi_26 tebrik ederim canım senin de gözün aydın.:KK37:
Cidden ya böyle olacağını bilseydim daha önce giderdim,ben gittikten sonra herkes hamile kalmış:-)

E-brulim E-brulim ve TaeYang TaeYang nihayet meleklerini kucaklarına almışlar,çok çok sevindim,darısı sizin başınıza canlar.Ama sizler doğumdan sonra burayı unutmayın diyeceğim de kendim 4 ay kaçtıktan sonra demeye yüzüm yok:oops:Ama siz terketmeyin bizi olurmu.Hem onlar gelir bir süre sonra,biraz bebekleri büyüsün gelirler.

@Enyalios nerede onu da çok özledim:KK74:

Son düzenleme:
Kızııııım geliyormuş :KK200: bugün dr gittik okadar zor gösterdiki terbiyeli kızım :KK66: ben çok sevindim tabi eşim hep erkek diye hayal ettiği için hala şoku atlatabilmiş değil :sopa: ayyyy kızımamı sevineyim eşimemi kızayım bilemedim :KK11: insan ilk çocuğunda sabit fikirli olur mu yahuuuu :işsiz: çöl şükür sağlığımızda yerinde :nazar: darısı tüm isteyenlere olsun :KK5:
Maşallah canım:nazar: Gerçekten çok şanslı bir ailesiniz ;) Vefalı olur kız çocukları:anne: Sağlıkla sihhatle gelsin. Tebrik ederim sizi:KK36:

Kartanesi_26 Kartanesi_26 ay ben bile heyecanlandim kız dedin yaa..
Bende hep kiz hissetmistim doktor erkek dedi bizimki genelde oğlum diye seviyordu sevindi tabi doktor erkek diyince..Bende tabi bir şok geçirdim.herseyin hayırlısı
Ama çok şükür sağlıklı ya kız erkek fatketmez bizim içinde.. Rabbimin emaneti bizlere Rabbim isteyen herkese nasip etsin hergun bu duayı bende ediyorum..

@deeploneliness vesselam_ vesselam_ u-mutlu lale u-mutlu lale saolun canlar ❤ Allah biliyor ya hep anne&kız ilişkisini yaşamak istiyordum Rabbim uygun görmüş... bide dr bir bilgi verdi kız bebekleri anneye extra östrojen hormonu verirlermiş buda bnm gibi polikistik over lile yada düşük riski fazla olanlara büyük avantaj sağlarmış... Rabbim neylerse güzel eyler...çok şükür bugünümüze...

Back