Yok sen gitme hep yanımızda kal olur mu? İnan bir anda Peş peşe patlattık gebelik hbrlerini... ayağımızı sürüyoruz kim en son hamile kaldıysa tacını devretmek üzere kutluyoruz onuHoş buldum canım benim,nasıl minik kuşun cinsiyeti belli oldu mu,özledim sizleri
Rabbim isteyen herkese nasip etsin böyle güzel duyguları, cok şükür, öncelikle de buradaki arkadaslarimiza ins.@deeplonelinessvesselam_ @Ters Lale saolun canlar ❤ Allah biliyor ya hep anne&kız ilişkisini yaşamak istiyordum Rabbim uygun görmüş... bide dr bir bilgi verdi kız bebekleri anneye extra östrojen hormonu verirlermiş buda bnm gibi polikistik over lile yada düşük riski fazla olanlara büyük avantaj sağlarmış... Rabbim neylerse güzel eyler...çok şükür bugünümüze...
Merak ettim seni yaa herseyin hayırlısi Allah'tan canım az kaldı çok az dualarımız karşılık bulacak insaAllah Rabbim hasretini tez vakitte dindirecek insaAllah.sabir ve dua en büyük ilacimiz canım..Canım ben iyiyim sen nasılsın?
İş ve misafir yoğunluğum vardı birde tam yumurtlama zamanı 2. Ye adet oldum 6 günde bitti moralim bozuk biraz yazasım gelmedi yani..
Canim benim haydi hayırlısı olsun :) şimdi kızım diye sevmeye başlarsın :)Kızııııım geliyormuşbugün dr gittik okadar zor gösterdiki terbiyeli kızım ben çok sevindim tabi eşim hep erkek diye hayal ettiği için hala şoku atlatabilmiş değil ayyyy kızımamı sevineyim eşimemi kızayım bilemedim insan ilk çocuğunda sabit fikirli olur mu yahuuuu çöl şükür sağlığımızda yerinde darısı tüm isteyenlere olsun
Abuuu kizmi ben şok oldum hep erkek diye dusunuyordum seninkini walla ben bile bu kadar şok olduysam esini dusunemiyorum adam hakli :)) Degismez dimi kesin mi yaniKızııııım geliyormuşbugün dr gittik okadar zor gösterdiki terbiyeli kızım ben çok sevindim tabi eşim hep erkek diye hayal ettiği için hala şoku atlatabilmiş değil ayyyy kızımamı sevineyim eşimemi kızayım bilemedim insan ilk çocuğunda sabit fikirli olur mu yahuuuu çöl şükür sağlığımızda yerinde darısı tüm isteyenlere olsun
Güzel haberleri duy ki hep guzel haberler al canim .. Leyla buralardadir leylaaa leylaa :)) Gelir simdi oda kizina kardes gelsin diye hic ara vermeden calisiyor insallah gelecek kizina kardes ..Canım geldiğimden beri hep güzel haberler okudum,kötü haberler ne?Gerçi duymak bilmek istemiyorum,dilerim çok kötü şeyler değildir.LeYLa_21 i gözlerim arıyor,o nasıl haberiniz var mı? Kartanesi_26 tebrik ederim canım senin de gözün aydın.
Cidden ya böyle olacağını bilseydim daha önce giderdim,ben gittikten sonra herkes hamile kalmış
E-brulim ve TaeYang nihayet meleklerini kucaklarına almışlar,çok çok sevindim,darısı sizin başınıza canlar.Ama sizler doğumdan sonra burayı unutmayın diyeceğim de kendim 4 ay kaçtıktan sonra demeye yüzüm yok Ama siz terketmeyin bizi olurmu.Hem onlar gelir bir süre sonra,biraz bebekleri büyüsün gelirler.
@Enyalios nerede onu da çok özledim
Zaten kiz bebekler annelerine daha sikı tutunurmus erkek bebeklerde dusuk riski daha fazla olurmus@deeplonelinessvesselam_ @Ters Lale saolun canlar ❤ Allah biliyor ya hep anne&kız ilişkisini yaşamak istiyordum Rabbim uygun görmüş... bide dr bir bilgi verdi kız bebekleri anneye extra östrojen hormonu verirlermiş buda bnm gibi polikistik over lile yada düşük riski fazla olanlara büyük avantaj sağlarmış... Rabbim neylerse güzel eyler...çok şükür bugünümüze...
Aynen canimmMaşallah yiyecek tabi bir an önce büyüyecekzaten belli bir yasa gelince dikkat edecekler fiziklerine şimdi doyasıya yesinler
Sağol gülüm ya iş yoğun pek giremiyorum malum sene sonu.. Sen nasılsın tekrar tedavi falan düşünüyormusun canım?Canım geldiğimden beri hep güzel haberler okudum,kötü haberler ne?Gerçi duymak bilmek istemiyorum,dilerim çok kötü şeyler değildir.LeYLa_21 i gözlerim arıyor,o nasıl haberiniz var mı? Kartanesi_26 tebrik ederim canım senin de gözün aydın.
Cidden ya böyle olacağını bilseydim daha önce giderdim,ben gittikten sonra herkes hamile kalmış
E-brulim ve TaeYang nihayet meleklerini kucaklarına almışlar,çok çok sevindim,darısı sizin başınıza canlar.Ama sizler doğumdan sonra burayı unutmayın diyeceğim de kendim 4 ay kaçtıktan sonra demeye yüzüm yok Ama siz terketmeyin bizi olurmu.Hem onlar gelir bir süre sonra,biraz bebekleri büyüsün gelirler.
@Enyalios nerede onu da çok özledim
Beles gelse bwmde kullanrim ama bi kolyeue 200 tl butcem yokFiyatina bakmadım açıkçası canım ama pahalıdır eminim zaten onlara beleşten geliyordur
bencede o zamanlr en ideal sanırım insaAllah Rabbim nasip eder.
Ay erkek erkek diyoruz bide kıza dönmüş
Bu seferde kızların hayalini kurariz
Yettimmmmm kuzum geldim... Bu ara Haklısın gündüz iştede yoğunum pek giremiyorum. Gecede kardeş çalışmaları var. Güzel dileklerin için teşekkür ederim alpicim... Sizlerde sağlıkla kucaklayın yavrularınızı inşallah gülüm...Güzel haberleri duy ki hep guzel haberler al canim .. Leyla buralardadir leylaaa leylaa :)) Gelir simdi oda kizina kardes gelsin diye hic ara vermeden calisiyor insallah gelecek kizina kardes ..
Ebrulim bir gitti pir gitti tae Yang gitmedi o buralarda ugruyor hep :) Enyanin annecigi ameliyat oldu o annecigiyle kafasi mesgul bu aralar .. Baska birsey yok ben sizi birakmam yahu nereye gideyim sizsizBelki giremem arada ama tumden kacmam sizi birakmam ❤
Evet sen gittin arda arda biz gebe kaldik keske tum topik kalsaydi sende dahilAma biz dua ediyoruz bol bol insallah oda olacak ..
Bu arada kiz olursa bayaa sevincek gibisinFiyatina bakmadım açıkçası canım ama pahalıdır eminim zaten onlara beleşten geliyordur
bencede o zamanlr en ideal sanırım insaAllah Rabbim nasip eder.
Ay erkek erkek diyoruz bide kıza dönmüş
Bu seferde kızların hayalini kurariz
Oooo ben cok olmuştu gideli psikolojim bozuktu burdaki arkadaslarida etkilmek istemedim. Rahata erimce geri geldimSana da merhaba hira love kardeş sen de kimsin.Kız sadece 4 ay ara verdim diye beyin fonksiyonlarımı kaybetimmi sandın.Sen bizim pink lovemizsin. Nasılsın tatlışım,hayrola ben deliyim arada eser bana da,sen niye gittin,herşey yolunda mı
Hoş buldum ters lale canım,sen nasılsın
Hoş buldum lisaa ,sen de iyisindir inşaallah kuzum
Leyla nın başına geleni biliyorum canım,sanırım ben buradayken olmuştu bu talihsiz olayyamukprenses abla hayırlı akşamlar..
Leyla abla şuan tedavi aşamasında..
12haftalik bebeğinin kalbi durmuştu çok sıkıntı çekti ama şimdi iyi klomen tedavisnde insaAllah bu kez hayırla sonuçlanır..Çok dua ediyoruz
@hsevda oda iki kere gebelik yaşadı ama biri kimyasal biri dış gebelik oldu..Çok üzüldük hepimiz.ama Rabbim in hayırlısı buymuş.
Doktor tüp bebek olman lazım demişti..
Dedesi yanındaydı hasta kemeteropi görüyordu Rabbim şifa versin inşaAllah.
Oyyy bir prenses daha geliyor demek topiğe çok sevindim canım benim,yukarıdaki mesajlardan anladığım kadarıyla sen de istiyormuşsun sanırım,Allah gönlüne göre verdi desene,şükürler olsun,önce sağlıklı sıhhatli olsun inşaallah.Tebrik ederim canım benimYok sen gitme hep yanımızda kal olur mu? İnan bir anda Peş peşe patlattık gebelik hbrlerini... ayağımızı sürüyoruz kim en son hamile kaldıysa tacını devretmek üzere kutluyoruz onubugün gösterdi teyzesi çok zor gösterdi ama kızmış miniğim... darısı isteyen herkese ama herkese olsun ❤
@LeYLa_21 huuuu neredesin,@LeYLa_21 danışmadan bekleniyorsunuzGüzel haberleri duy ki hep guzel haberler al canim .. Leyla buralardadir leylaaa leylaa :)) Gelir simdi oda kizina kardes gelsin diye hic ara vermeden calisiyor insallah gelecek kizina kardes ..
Ebrulim bir gitti pir gitti tae Yang gitmedi o buralarda ugruyor hep :) Enyanin annecigi ameliyat oldu o annecigiyle kafasi mesgul bu aralar .. Baska birsey yok ben sizi birakmam yahu nereye gideyim sizsizBelki giremem arada ama tumden kacmam sizi birakmam ❤
Evet sen gittin arda arda biz gebe kaldik keske tum topik kalsaydi sende dahilAma biz dua ediyoruz bol bol insallah oda olacak ..
Biliyorum leylacığım o yoğunluğu,senelerce ben ne çektim yıl sonu beyannamelerinden,kolay gelsin canım.Şimdilik pek düşünmüyorum kuzum,biraz daha bekleyeyim henüz hazır değilim.Sağol gülüm ya iş yoğun pek giremiyorum malum sene sonu.. Sen nasılsın tekrar tedavi falan düşünüyormusun canım?
Sen ne yedin ne içtin ne yaptın hiracığım psikolojin için ?De bakiyim ben de yapayım iyi gelecekseOooo ben cok olmuştu gideli psikolojim bozuktu burdaki arkadaslarida etkilmek istemedim. Rahata erimce geri geldimhatirlataim dedim abla ya çok degismis buralar bıraktığım gibi degil
Hoş buldum canım benim,doğum yapmışsın hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşaallah.selam kızlar nasılsınız?
yamukcum gelmiş çok sevindim geri döndüğüneyamukprenses
vesselam_ oğluş geliyormuş hayırlı olsun :) ben de kız bekliyordum hep, erkek duyunca baya bi şok olmuştum, anladım ki hiç önemli değilmiş, kardeşleri de erkek olsun kız olsun hiç farketmez valla.
Kartanesi_26 canım minik kızçe geliyor he, hadi hayırlı olsun gelsin pembişler artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?