Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Femara kullanırken kist olmasın diye korkuyodum acaba korktuğum başımamı geldi diye panik oldum açıkcası canım. Yarın da bi geçsin bakalım bitmezse cuma günü giderim artık dr a.. her yumrta ilacı aynınsonucu veriyo bana artık kullanmayı düşünmüyorum tüp bebek rapor için gittiğimde zorunlu tutmadıkları sürece.. önümüzdeki aylarda devlete dr a başlayıp rapor çıkıncada tüp bebek deniycem artık 1 yılı bulur.. yoruldum artık her ay aynı dert..

Bencede canim eger tup bebek yaptirma sansin varsa hic ugrasma dene tüp bebegi bu kadar hormonu da bos yere her ay almamis olursun ..
Hep strestten oluyor bunlar birde kist olsa adetten sonra bir daha kanama olmaz canim adet göremezsin ..

Bencede canim eger tup bebek yaptirma sansin varsa hic ugrasma dene tüp bebegi bu kadar hormonu da bos yere her ay almamis olursun ..
Hep strestten oluyor bunlar birde kist olsa adetten sonra bir daha kanama olmaz canim adet göremezsin ..
Aslında şuanda tüp bebek düşünmüyoruz ama ileride durum onu gösteriyor gibi canım. Öncelikle devletten rapor alırsam tüp bebek ne kadar indirimli oluyo onu öğrenip sonra çok fark varsa devlete gidip tüm tahlil ve rapora yönelik yapılması gerekenleri yapıcam sonra da özelde tüp bebek yaptırırız diye düşünüyoruz bu süreçte 1 yılı bulur.. bi sorun yok sözde ama olmuyo mecburen deniycez gibi görünüyo

Ben bekarkende kist oldu böle oldu cnm adet bitiyo bi süre sonra tekrar başlıyo. Geçen klomenle de böle oldu.. bu ay adetimde tam anlamıyla sökülmedi zaten

Anladim canim bende artik asilamaya gecmistim tup bebege dogru gidiyorduk ikinci asilamayi yapacagim ay geldi ..
Sanirim iki asilama sart rapor cikmasi icin tüp bebek icin bana öyle demisti doktorum .. Bazen birseyler vesile oluyor ben rahim filminden sonra hic yumurtlama gunlerini degerlendiremedim 6 ay sonunda hamile kaldim .. Belki onunda etkisi oldu bana yoksa benimkide sebepsizdi . Bir sebebi olsa belki daha kolay ama sebepsiz olmasi insanin elini kolunu bagliyor ..
Bence asilama ile basla igneyle yaptir asilamayi belki asilama ile olur canim..

Sana ne güzel vesile olmuş bende hsg çektireli 5. Ay bu ay ama henüz bi faydası olmadı. Evet aynen dediğin gibi bi sorun olsa neyi çözeceğinde belli oluyo böyle ne yapacağını şaşırıyosun.. bnmde kendiliğinden olcağına inancım azaldı uğraşcaz belli ki.. süreç başlasında aşılama tüp bebek ne gerekiyosa yapıcaz..
Icin rahat edecekse git doktora canim ama kanama durursa adet olursan bu ay mutlaka git baksinlar ..
Gitsem iyi olur cnm evet tedavi yaptırmıycam da bi prolaktine baktırırım bide genel kontrol yaptırırım temizmi diye sonra da havalar biraz ısınsın doğru devlete..

Nur_hasret umutLatahzen canlarim dualarını okudum Rabbim kabul etsin insAllah
Tez vakitte hasretinizi dindirsin hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik yaşayıp 9 sonunda sağlıklı bir şekilde evladınızı dünyaya getirmeyi nasip etsin insaAllah..
Güzel günler yakındır insaAllah

u-mutlu lale canım eğer yanlış hatırlamıyorsam bendede olmuştu ara kanama bu kürü yapmıştım çok önceden bende...
Ablam bu vesileyle hamile kalmisti.

Bencede devlete git.. hatta klomen türü ilaç kullandığına dair rapor alirsan direk aşılamayla baslatiriz demisti bana doktor..
Yoksa üç kere klomen demisti..İki kere aşılama sonra tüp bebek
Ben almadım rapor şansımızı tekrar hapla değerlendirelim dedik ikinci ayimda kaldım çok şükür..
Bu arada bende rahim filmi çekildikten sonra 5.ayimda hamile kaldım..
Belki hastaneden hastaneye fark eder bu tedavi aşamaları ama sadece diyeceğim SABİR..
İnsaAllah gerek kalmaz bakarsın bu ay güzel haberler verirsin bizlere..
Allahım lütfen duy sesimizi

Günaydın kızlar :)

Günaydın annecik :)
Bizler iyiyiz alpi ve benim ikili testlerim temiz cikti çok şükür..
Doktorlar bişey demedi cinsiyet konusunda..
Oglus ne yapıyor op bizim icin
Ohh çok sevindim canlar ikinize de
Şimdi detaylı usg var o da güzel çıkar inşallah.
Oğlusum iyi çok şükür yiyip içip bol bol kaka yapmakla meşgul sıpa :)
Iyiyim gülüm sen nasilsin paşan nasıl hala gaz problemi var mı
İyi ben de çok şükür canımcım yuvarlanıp gidiyoruz işte günlük hayat telaşeleri :)
Paşacık da iyi şükür arada kıvranıyor tabi ama olacak o kadar
Kartanesi_26 canım başınız Sağolsun, Allah bol bol sabırlar versin

Öncelikle duana aminnn diyorum canım.. Allah tüm isteyenlere de bana da nasip etsin sizlerede hayırlı doğum ve bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Benim yumurtlamada bi problem görmedi dr lar ama yine de klomen ve femara verdiler klomen kist yaptı bununda aynı şekilde olacağından korkuyorum açıkcası. Kürün alakası olsa üstünden kaç gün geçti tam çatlama gününde başladı kanama ve şuan resmen adet gibi.. rapor nasıl alınır bilmiyorum ki almalımıyım onu da bilmiyorum kafam çok karışık
Sen kanuniye gidiyodun yanlış hatırlamıyosam. O hastane bana uzak çapaya gideyim diyorum bi yerden başlamak lazım özelde geçici tedavilerle olacak gibi değil.. ayrıca tam yumurtlama zamanı oldu bnm bu ay ki hayallerde suya düştü

Tünaydın herkeseeee,evime döndüm... nekadar soğudu hava Allah evsizlere,dışarda çalışanlara yardım etsin... dün yorgana zor uzattım ayağımı buzzzz gibiydi yahu

u-mutlu lale aynen bizimde kafamiz karisti alsak mi almasak mi diye ama almadik rapor falan.
Ben biraz testlerle ilgili sorun yasadim rubella bagisikligim yoktu uc ay onu beklemistim.
Sonra zaman asimina ugrayan testler oldu rahim filmi tekrar istediler diğer ay smeardan derken hormon testleri tekrar istediler Derken ben az gitti kafayı yicektim kasımda başvurdum temmuzda başladım tedaviye anca.
Vardır herseyde bir hayır dedim hep..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah..

Aaa sasirdim canim yaa kadinlik ne zor durmadan akintilar bilmemneler :) .inş hayirlara vesile olur atlet ve bu akinti. Fazla yorma kendini

Gunde 3 kere tartiliyorum Iyi olmaya calisiyoruz bazen cok yaniyor bazen kaniyor bazen batirip cikariyorum ama geciyor 60.igneye geldik
. Maşallah alpicim. Ins hep rahat yaparsin igneni. Ben insulin vururken defne bana tekme atiyordu . Bu arada denk gelmemiz guzel oldu

Öncelikle duana aminnn diyorum canım.. Allah tüm isteyenlere de bana da nasip etsin sizlerede hayırlı doğum ve bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Benim yumurtlamada bi problem görmedi dr lar ama yine de klomen ve femara verdiler klomen kist yaptı bununda aynı şekilde olacağından korkuyorum açıkcası. Kürün alakası olsa üstünden kaç gün geçti tam çatlama gününde başladı kanama ve şuan resmen adet gibi.. rapor nasıl alınır bilmiyorum ki almalımıyım onu da bilmiyorum kafam çok karışık
Sen kanuniye gidiyodun yanlış hatırlamıyosam. O hastane bana uzak çapaya gideyim diyorum bi yerden başlamak lazım özelde geçici tedavilerle olacak gibi değil.. ayrıca tam yumurtlama zamanı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…