Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

hayırlı olsun canım bizde haftasonu duyduk bi ay sonra gel artık dedi senin 2 hafta sonra ne var ben nasıl durcam bir ay çok uzun :KK43:
Canım tebrik ederim. Sağolasın. Bana da ilk bir ay sonra dedi sonra düşündü kanama alanın var bi 5 dk kısaca ona bakalim diye iki hafta sonra gel dedi. Normali herhalde artık bir ay ;)

Cok şasırdım homozigot olmasi lazim igne kullanmak icin .. Bende de 2 gen heterezigot bir gen homozigot ..
Doktor heterezigot icin tasiyici homozigot icin direk hastasin demisti sirf homozigot icin ben igne aspirin kullaniyorum ..
Doktor sanki cok olumsuz konusmus bir sürü insan zaten bilmiyor ama cogu geninde heterezigotmus ve hamile kalip hic birsey kullanamadanda saglikli dogumlar yapiyorlar ..
Kadin doguma git bakalim o ne diyecek cok merak ettim.. @deeploneliness sende varmiydi pihtilasma igne kullaniyormusun ..
Canım henüz kadın dogum doktorumla gorusmedim bunlar genetikcinin soyledikleri heterozigot oldugunda tasiyici oluyo evet.. bakalim suan sadece sonuclarimi aldim asil sonuca kendi doktoruma gidince varıcam.. hayirlisi herseyin

Canım tebrik ederim. Sağolasın. Bana da ilk bir ay sonra dedi sonra düşündü kanama alanın var bi 5 dk kısaca ona bakalim diye iki hafta sonra gel dedi. Normali herhalde artık bir ay :KK66:
anladım canım çok sağol sağlık ocağına gitmeyi unutma kayıt ediyorlarmış oraya gideceğim oradada takip oluyormuş

Canım bu gittigim dr biraktirdi. Ben de bir gen heterezigot. Bilimsel olarak mhftr geni tek başına düşüge sebep degil dedi. Zaten keseye çok yakın kanama alanim var. Bıraktım ben de. Su an sadece folik asit ve progestan kullanıyorum. Ama sen de homozigot varsa kullanman bence de doğru canım :KK66:
O yuzden merak ettim zaten sendeki gen hangisi diye .. Cunku bos yere kullanmakta kanamayi arttiriyor .. Benim plesanta asagiya yerlesmisti ikiye cikardi progestani gecen hafta bu hafta teke dusurdu ama bisi demedi bana .. Folic asitide biraktirdi yerine multivitaminle kan ilaci yazdi ..
Kanama alanini progestan hemen kurutuyor insallah seninkide hemen kurur canim...

Canım henüz kadın dogum doktorumla gorusmedim bunlar genetikcinin soyledikleri heterozigot oldugunda tasiyici oluyo evet.. bakalim suan sadece sonuclarimi aldim asil sonuca kendi doktoruma gidince varıcam.. hayirlisi herseyin
Anladim canim . Ne zaman gidiceksin kadin doguma peki karar verdin mi .. Belki oncesinden aspirin baslatir..

canım sana da bir şey soracağım mide bulantın oldu mu benim yok denecek kadar az da :KK16:
Yasadim canim ama cok degil 10.haftada basladi 11.hafta bitti ama sanirim cok soyledim cabuk bitti diye dunden beri kotuyum bu sefer cikariyorum :(
Hic endise etme midesi bulanmayan cok hamile var ;)

O yuzden merak ettim zaten sendeki gen hangisi diye .. Cunku bos yere kullanmakta kanamayi arttiriyor .. Benim plesanta asagiya yerlesmisti ikiye cikardi progestani gecen hafta bu hafta teke dusurdu ama bisi demedi bana .. Folic asitide biraktirdi yerine multivitaminle kan ilaci yazdi ..
Kanama alanini progestan hemen kurutuyor insallah seninkide hemen kurur canim...
Benimkinin de dozunu arttırdı. 200 mg gunde iki kez. Bakalim ins. kanama durur. 12 haftadan sonra multivitaminlere baslatiyorlar. Simdi depodan gidiyor sanırım.

hayırlı olsun canım bizde haftasonu duyduk bi ay sonra gel artık dedi senin 2 hafta sonra ne var ben nasıl durcam bir ay çok uzun :KK43:
Bir ay cok uzun ya ilk aylar iki haftada bir cagirsa keske .. Sende olmadi baska bi doktora git iki hafta sonra icin rahat eder.. Sagolsun benim doktor o konuda anlayisli cikti hep 2 haftada bir cagiriyor ama gecmis kotu ya onunda etkisi var riskli haftalar diye atlatana kadar 2 hafta sonra bende 1 ayda bir giderim sanirim..

Yasadim canim ama cok degil 10.haftada basladi 11.hafta bitti ama sanirim cok soyledim cabuk bitti diye dunden beri kotuyum bu sefer cikariyorum :KK43:
Hic endise etme midesi bulanmayan cok hamile var :KK66:
geçmiş olsun canım genelde erken başlayıp bitiyor diye okudum da hatta bulanması daha iyi falan diye kafam karıştı zaten hep bi stres halim var :P

Benimkinin de dozunu arttırdı. 200 mg gunde iki kez. Bakalim ins. kanama durur. 12 haftadan sonra multivitaminlere baslatiyorlar. Simdi depodan gidiyor sanırım.
Benim 200mg sadece yatarken aliyorum sabah beni carpti ya 1 haftada mahvoldum elim ayagim titriyordu ..
Evet depolari doldur sen simdi bol bol vitaminli seyler ye özellikle kirmizi et ;)
Merak etme ya durur temmuz annelerinde hala kanamasi devam edenler var ama doktor bebege bakiyor kanama normal diyor dusun .. Senin disariya kanamada yok cok sukur

geçmiş olsun canım genelde erken başlayıp bitiyor diye okudum da hatta bulanması daha iyi falan diye kafam karıştı zaten hep bi stres halim var :p
Hic heveslenme bulanmasin diye dua et hayatin duruyor eve baglaniyorsun ..
Iki gundur icim disima cikti insallah kisa surer deyip duruyorum simdide :)
Bulanmayanlarin bebekleri sagliksiz degil yani merak etme ;)

Benim 200mg sadece yatarken aliyorum sabah beni carpti ya 1 haftada mahvoldum elim ayagim titriyordu ..
Evet depolari doldur sen simdi bol bol vitaminli seyler ye özellikle kirmizi et :KK66:
Merak etme ya durur temmuz annelerinde hala kanamasi devam edenler var ama doktor bebege bakiyor kanama normal diyor dusun .. Senin disariya kanamada yok cok sukur
Alpim ben de fena bas donmesi yapıyor. Katlaniyorum. Dr vajinal kullanabilirsin dedi ama enfeksiyon riskinden dolayi agizdan aliyorum. Gebeliklerin yuzde 80 ninde olur dedi. Yerlesirken parazit gibi delip kanatirlar dedi. Düşecekse de her türlü düşe dedi. Rabbime emanetler ;) sağolasın canım yiyebildigim kadar yiyorum. Sen de ye zaten zayifsin ;)

Alpim ben de fena bas donmesi yapıyor. Katlaniyorum. Dr vajinal kullanabilirsin dedi ama enfeksiyon riskinden dolayi agizdan aliyorum. Gebeliklerin yuzde 80 ninde olur dedi. Yerlesirken parazit gibi delip kanatirlar dedi. Düşecekse de her türlü düşe dedi. Rabbime emanetler :KK66: sağolasın canım yiyebildigim kadar yiyorum. Sen de ye zaten zayifsin :KK66:
Kanama alani düsüge sebep olmaz ki sadece kanama yapar disari yada iceriye ..
Bende vajinal kullanmam ya birde enfeksiyonlami ugrasalim..
Ben inaniyorum gececek en kisa zamanda ama tabiki rahat davranamayacagiz hic bir zaman zor bulduk cunku ;)
Aynen Rabbime emanetler Rabbim korusun .. Bende istah kalmadi ya :( Zorla yemeye calisiyorum artik oldugu kadar .

Kanama alani düsüge sebep olmaz ki sadece kanama yapar disari yada iceriye ..
Bende vajinal kullanmam ya birde enfeksiyonlami ugrasalim..
Ben inaniyorum gececek en kisa zamanda ama tabiki rahat davranamayacagiz hic bir zaman zor bulduk cunku :KK66:
Aynen Rabbime emanetler Rabbim korusun .. Bende istah kalmadi ya :KK43: Zorla yemeye calisiyorum artik oldugu kadar .
Öyle canım. Rabbim tamamına erdirsin ins. Benim 1 haftadir bulantılar var. Patates kurtaracim diyebilirim :)

Back