Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar bugün doktora gittik ve ℅90 erkek dedi
Ben kız bekliyordum ama şaşırdım biraz :KK66:
Rabbim sağlıklı sıhhatli versin kız erkek farketmez tabikide :KK66:
Darısı cinsiyet bekleyenlere :KK200:
Kuzum gözün aydın demek paşa geliyormuş ♥sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Amin kuzum amin :),ağzına sağlık. Ben sizinkileri henüz okuyamadım adet oldum çünkü. Biter bitmez okuyacağım inşallah hakkınızı helal edin
Helal olsun kuzum. Acelemiz yok yeterki dilden dualarımız bitmesin

İyi canim Allah'a şükür bu günleri de gördün darısı bizim başımıza insallah ben daha bir çorap bile almadım :KK43: sadece bebek yapıyorum kızıma :)
Rabbim sizlere de göstersin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelsin.
Bende 1 ay içinde tamamladım kızımın herşeyini:) ne güzel el emeği daha kıymetlidir ;)

Kuzum gözün aydın demek paşa geliyormuş ♥sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Amin canım Doktor ℅90 erkek dedi Rabbim saglikli sihhatli hayirlisiyla kucagimizada almayı nasip etsin insALLAH

Rabbim en yakın zamanda isteyen herkese versin isnaAllah

Maşallah canım:nazar:Sağlıkla gelsin paşa:KK46:

Aaa sasirdim canim yaa kadinlik ne zor durmadan akintilar bilmemneler :) .inş hayirlara vesile olur atlet ve bu akinti. Fazla yorma kendini:KK66:
Ah canım sorma ne geliyosa kadınların başına geliyo.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım vardır bunda da bi hayır bekleyip görcez..
Hadi bakalım sağlıkla gelsin oğluşun canım Allah hayırlı evlat eylesin inşallah..

canim kürden 3 gün sonra oldu ilk kanama sonrada bi hafta sonra tekrar oldu bende o gece test yaptim ylece ögrenmistim, maalesef hüsran oldu insallah seninki hayra alamettir
Canım öncelikle Allah kolaylık versin bu günleri hayırlısıyla atlatın inşallah.. sen o zaman adete yakın mı oldun 2. Kanamayı yerleşmemiymiş o yani.. bnm tam tahmini çatlama günü başladı.. normal adet gibi nerdeyse sadece pıhtı yok bide aşırı yoğun değil ama geliyo

Al_pi Al_pi senin ne zaman belli oluyo cinsiyett :)

Beni bu gonal f mahvetti kızlar bi ağlıyorum bi duruyorum bi mutsuzlaşıyorum ne olduğum belli değil :rolleyes: bugün kontrol var bakalım ne dicek doktorum merakla bekliyorum

Al_pi Al_pi senin ne zaman belli oluyo cinsiyett :)

Beni bu gonal f mahvetti kızlar bi ağlıyorum bi duruyorum bi mutsuzlaşıyorum ne olduğum belli değil :rolleyes: bugün kontrol var bakalım ne dicek doktorum merakla bekliyorum
Hahah depresyona mi girdin acaba :p
Hadi guzel guzel haberlerle gelirsin insallah canim..
Benim cinsiyet yok doktor amcamiz garantiyi hemen soylemiyor o yuzden daha cok beklerim gibi :işsiz:
vesselam_ vesselam_ senin oglusun kafasi kesede sagdami soldami usg kagidinda ..

derandiren derandiren canim senin kizin adi belli oldumu :) prensesin kiyafetleri yikanip utulenip dolabina asiliyor demekki ohh ev miss gibi bebek kokuyordur ..

Benim cinsiyet yok doktor amcamiz garantiyi hemen soylemiyor o yuzden daha cok beklerim gibi :işsiz:
vesselam_ vesselam_ senin oglusun kafasi kesede sagdami soldami usg kagidinda ..

derandiren derandiren canim senin kizin adi belli oldumu :) prensesin kiyafetleri yikanip utulenip dolabina asiliyor demekki ohh ev miss gibi bebek kokuyordur ..
Evet depresyona meyilliyim benim Adam dengesizliğimden beni kapının önüne koymasa bari iyi sabrediyo :D

Evet depresyona meyilliyim benim Adam dengesizliğimden beni kapının önüne koymasa bari iyi sabrediyo :KK70:

Back