- 13 Nisan 2015
- 3.735
- 6.542
- 158
Sağol canım benim Allah razı olsun amin amin inşaAllah hayırlısyla kucagimizada aliriz
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim Allah razı olsun amin amin inşaAllah hayırlısyla kucagimizada aliriz
Kuzum gözün aydın demek paşa geliyormuş ♥sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar bugün doktora gittik ve ℅90 erkek dedi
Ben kız bekliyordum ama şaşırdım biraz
Rabbim sağlıklı sıhhatli versin kız erkek farketmez tabikide
Darısı cinsiyet bekleyenlere![]()
Helal olsun kuzum. Acelemiz yok yeterki dilden dualarımız bitmesinAmin kuzum amin :),ağzına sağlık. Ben sizinkileri henüz okuyamadım adet oldum çünkü. Biter bitmez okuyacağım inşallah hakkınızı helal edin
Çok geçmiş olsun zeynepcim çok sevindim. Hayırlısı ile çıkar inşallahKızlar nasılsıniz
Saolun annem salı günü ameliyat oldu.
İşlem başarılı gecti..
Hastanedeyiz hala..
Rabbim sizlere de göstersin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günler gelsin.İyi canim Allah'a şükür bu günleri de gördün darısı bizim başımıza insallah ben daha bir çorap bile almadımsadece bebek yapıyorum kızıma :)
Amin canım Doktor ℅90 erkek dedi Rabbim saglikli sihhatli hayirlisiyla kucagimizada almayı nasip etsin insALLAHKuzum gözün aydın demek paşa geliyormuş ♥sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Maşallah canımKızlar bugün doktora gittik ve ℅90 erkek dedi
Amin canım amin insaAllahMaşallah canımSağlıkla gelsin paşa
![]()
Ah canım sorma ne geliyosa kadınların başına geliyo.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım vardır bunda da bi hayır bekleyip görcez..Aaa sasirdim canim yaa kadinlik ne zor durmadan akintilar bilmemneler :) .inş hayirlara vesile olur atlet ve bu akinti. Fazla yorma kendini![]()
Hadi bakalım sağlıkla gelsin oğluşun canım Allah hayırlı evlat eylesin inşallah..Kızlar bugün doktora gittik ve ℅90 erkek dedi
Canım öncelikle Allah kolaylık versin bu günleri hayırlısıyla atlatın inşallah.. sen o zaman adete yakın mı oldun 2. Kanamayı yerleşmemiymiş o yani.. bnm tam tahmini çatlama günü başladı.. normal adet gibi nerdeyse sadece pıhtı yok bide aşırı yoğun değil ama geliyocanim kürden 3 gün sonra oldu ilk kanama sonrada bi hafta sonra tekrar oldu bende o gece test yaptim ylece ögrenmistim, maalesef hüsran oldu insallah seninki hayra alamettir
Günaydın tatlımGünaydın güzeller![]()
Hahah depresyona mi girdin acabaAl_pi senin ne zaman belli oluyo cinsiyett :)
Beni bu gonal f mahvetti kızlar bi ağlıyorum bi duruyorum bi mutsuzlaşıyorum ne olduğum belli değilbugün kontrol var bakalım ne dicek doktorum merakla bekliyorum
Evet depresyona meyilliyim benim Adam dengesizliğimden beni kapının önüne koymasa bari iyi sabrediyoHahah depresyona mi girdin acaba![]()
Hadi guzel guzel haberlerle gelirsin insallah canim..
Benim cinsiyet yok doktor amcamiz garantiyi hemen soylemiyor o yuzden daha cok beklerim gibi
vesselam_ senin oglusun kafasi kesede sagdami soldami usg kagidinda ..
derandiren canim senin kizin adi belli oldumu :) prensesin kiyafetleri yikanip utulenip dolabina asiliyor demekki ohh ev miss gibi bebek kokuyordur ..
Evet depresyona meyilliyim benim Adam dengesizliğimden beni kapının önüne koymasa bari iyi sabrediyoHahah depresyona mi girdin acaba![]()
Hadi guzel guzel haberlerle gelirsin insallah canim..
Benim cinsiyet yok doktor amcamiz garantiyi hemen soylemiyor o yuzden daha cok beklerim gibi
vesselam_ senin oglusun kafasi kesede sagdami soldami usg kagidinda ..
derandiren canim senin kizin adi belli oldumu :) prensesin kiyafetleri yikanip utulenip dolabina asiliyor demekki ohh ev miss gibi bebek kokuyordur ..
Hastalikta saglikta dedi ya evlenirken ondan sabrediyordurEvet depresyona meyilliyim benim Adam dengesizliğimden beni kapının önüne koymasa bari iyi sabrediyo![]()