Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Öyle canım. Rabbim tamamına erdirsin ins. Benim 1 haftadir bulantılar var. Patates kurtaracim diyebilirim :)
Patatesten korkuyorum sirf şeker cıkmasin diye haftada bir gun yiyorum :) Pirincide oyle .. Yoksa gercekten bulantiya birebir . Ben elma ve ayvayla yasiyorum gunduzleri eski midemi bastiriyor ..
Bulantilar fena biran önce bitsin ..

Anladim canim . Ne zaman gidiceksin kadin doguma peki karar verdin mi .. Belki oncesinden aspirin baslatir..

Suan zaten ictigim ilaclarin icinde ecopirin de var canım gittigimde hemen vermisti onlari ama yarin kan verecegim duruma gore gidicem doktora ne testi istedi genetikci ekstra onu bilmiyorum suan yarin ogrencm..

Suan zaten ictigim ilaclarin icinde ecopirin de var canım gittigimde hemen vermisti onlari ama yarin kan verecegim duruma gore gidicem doktora ne testi istedi genetikci ekstra onu bilmiyorum suan yarin ogrencm..
O testi benden de istedi canim .. Genetik sonucum ciktiktan sonra hani bir ara profa baslamistim ya o istedi sanirim o ayri bir gen ona gore igneye karar vermisti ..
Sadece onun icin 100 lirami ne vermistim özelde yaptirdigim icin..

O testi benden de istedi canim .. Genetik sonucum ciktiktan sonra hani bir ara profa baslamistim ya o istedi sanirim o ayri bir gen ona gore igneye karar vermisti ..
Sadece onun icin 100 lirami ne vermistim özelde yaptirdigim icin..
Adini bilmiyorum ama heralde oyle bi test..
Sadece gebeliğe ve bu sonuclara destek amacli dedi beni arayan kisi.. bakalim yatin gorcm artk

Patatesten korkuyorum sirf şeker cıkmasin diye haftada bir gun yiyorum :) Pirincide oyle .. Yoksa gercekten bulantiya birebir . Ben elma ve ayvayla yasiyorum gunduzleri eski midemi bastiriyor ..
Bulantilar fena biran önce bitsin ..
Amin canım. Yediğim şeyler sayılı. Yesil elma ve ayva da iyi geliyor. Neyse sağlıklı olsunlar da katlaniriz ;)

hamaratcann hamaratcann canım mide bulantısı yok diye hiç stres yapma inan ben geçici bir süre az bişey midem bulandı bende senin gibi sağlıksız mı diye düşünüp durdum.
Her insanın bünyesi farklı sadece şükret alpininde dediği gibi çünkü okuyorum Rabbim yardım etsin mide bulantısı kusma yaşayanlara çok zor...
Bak masaAllah biz iyiyiz 13+1 olduk hamd olsun..
Onu düşünme stresin çocuğa gitmesin e mı;)

@Enyalios anneciğine çok geçmiş olsun canım inşallah Allah en kısa zamanda şifa verir..

Kartanesi_26 Kartanesi_26 başınız sağolsun canım Allah sevdiklerine bol sabır versin..

Al_pi Al_pi şu maydanoz kürünü nerden söledim diyceksin sonunda ama :) bu günler bnm yumurta çatlama günlerim hatta takvim bugün gösteriyo. Dün akşam ilişki oldu ilişkiden sonra kahve gibi akıntı oldu tam da anlayamadım. Bugünden beri wc de sildiğimde sanki adet bitişinde olduğu gibi kahve rengi akıntı geliyo.. şimdi sana sorum sende de oldu mu buharı yaptığın ay birde eğer ondansa 1 hafta geçti ben buharı yapalı olcaksa şimdiye kadar akıntı olması gerekmez mi?

@Hira love iyiyim canım napim annem ce ev arasında mekik dokuyorum bi yandanda çalışma bide alpiye sölediğim durum oldu.. dün akşamda anneminnkabeye sürdüğü atletle ilişki oldu öle denedik bakalım hayılısı:KK51: sen napıyosun bakim

@Enyalios anneciğine çok geçmiş olsun canım inşallah Allah en kısa zamanda şifa verir..

Kartanesi_26 Kartanesi_26 başınız sağolsun canım Allah sevdiklerine bol sabır versin..

Al_pi Al_pi şu maydanoz kürünü nerden söledim diyceksin sonunda ama :) bu günler bnm yumurta çatlama günlerim hatta takvim bugün gösteriyo. Dün akşam ilişki oldu ilişkiden sonra kahve gibi akıntı oldu tam da anlayamadım. Bugünden beri wc de sildiğimde sanki adet bitişinde olduğu gibi kahve rengi akıntı geliyo.. şimdi sana sorum sende de oldu mu buharı yaptığın ay birde eğer ondansa 1 hafta geçti ben buharı yapalı olcaksa şimdiye kadar akıntı olması gerekmez mi?
Bende olmadi ama olan cok sanirim iceriyi iyi temizliyor :) Hsevdada da olmustu sormustu hatta burda dedim yok ben yasamadim diye ..
Hadi yumurtlama kanamasi olsun insallah hayirlara ciksin ;)

Kızlar iyi akşamlar
Bugün detaylı ultrason icin devlet hastanesine gittim ama ne yazik ki geç kalmışım devlet hastanesine gitmek isteyenler 18. Haftada randevu veriliyormuş bilginiz olsun kızlar şimdi özele gitmek zorundayım araştırıyorum Güngören hastanesi varmış 185 lira

Kızlar iyi akşamlar
Bugün detaylı ultrason icin devlet hastanesine gittim ama ne yazik ki geç kalmışım devlet hastanesine gitmek isteyenler 18. Haftada randevu veriliyormuş bilginiz olsun kızlar şimdi özele gitmek zorundayım araştırıyorum Güngören hastanesi varmış 185 lira
Verdiğin bilgi için sağol canım bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu ;)

Kızlar iyi akşamlar
Tuh kötü olmuş yaa .. Ne kadar pahali heryer 300-600 arasi diyorlar istanbuldaki fiyatlara.. Insallah bulursun uygun bir yer..

Bende olmadi ama olan cok sanirim iceriyi iyi temizliyor :) Hsevdada da olmustu sormustu hatta burda dedim yok ben yasamadim diye ..
Hadi yumurtlama kanamasi olsun insallah hayirlara ciksin :KK66:
Benmki baya baya kanamaya döndü alpi yaa. Hatice'nin hemen buhardan sonra mı olmuştu acaba. Dün ilişki sırasında baya ağrım oldu kasıklarımda sonra da bu başladı. Femaranın kist yapmasından korkuyodum ya o mu oldu acaba diyorum dr a gitsem mi bikaç gün beklesem mi acaba?

@hsevda maydanoz ve süt buharından ne kadar sonra olmuştu senin kanama benm tam yumurtlama zamanı başladı da önce kahve rengi sonra kırmızıya dönen bişey

Benmki baya baya kanamaya döndü alpi yaa. Hatice'nin hemen buhardan sonra mı olmuştu acaba. Dün ilişki sırasında baya ağrım oldu kasıklarımda sonra da bu başladı. Femaranın kist yapmasından korkuyodum ya o mu oldu acaba diyorum dr a gitsem mi bikaç gün beklesem mi acaba?
Onunda sonra olmustu diye hatirliyorum .. Birde yapanlardanda cok okumustum kanamasi olanlari .. Bekle canim panik yapma benimde bir ara kanamam olmustu korkmustum ama bir gun surdu kahverengiye döndü ertesi gun bitmisti ..

Onunda sonra olmustu diye hatirliyorum .. Birde yapanlardanda cok okumustum kanamasi olanlari .. Bekle canim panik yapma benimde bir ara kanamam olmustu korkmustum ama bir gun surdu kahverengiye döndü ertesi gun bitmisti ..
Hamile kaldığın ay mı olmuştu canım çok soru sordum hakkını helal et

Hamile kaldığın ay mı olmuştu canım çok soru sordum hakkını helal et
HELAL OLSUN canim .. sor istedigi yok cok oldu canim bende cok korkmustum internetten arsstirma yapmistim sacma sapan yorumlari okuyup iyice depresyona girmistim ama ertesi gun gecmisti ..
Sende su anda panik yaptin ama sakin ol canim insallah yarina bisey kalmaz ...

Back