Allah razi olsun kuzum inşallahMaşallah sağlıkla gelsin bebişin. Darısı başımıza inş.
Çok sağolasın Saadetimİnşallah korunmayı bırakır bırakmaz gelir meleğin
Amin canım çok sağolasınRabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen herkese inş...
Bilmiyorum ki canim cinsiyet deyince hemen belli olmaz dedi :) Saglikli olsunda nasilsa ögrenecegiz canim..Inşallah kuzum Rabbim bu defa nasip etsin sağlıkla sıhhatle evlatlar hepimize tabi kibence tahmin de bulunmadığına göre kız olabilir gülüm benim içime de öyle doğuyor ♥♥♥
umutLatahzen Nur_hasret canlar dualarınızı okudum Rabbim gönlünüzdeki hayırlı dualara ol desin inşallah. En kısa zamanda göbüşlerimiz bebişle dolsun ♥♥♥
Günaydın annecik :)Selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Iyiyim gülüm sen nasilsin paşan nasıl hala gaz problemi var mıSelam kızlar nasılsınız görüşmeyeli
Kuzum başınız sağolsun. Rabbim geride kalanlara sabırlar versinGünaydın kızlar...
Ben birkaç gündür yoktum,eşimin halasının oğlu çok genç yaşta trafik kazasında neyazıkki vefat ettieşim Ankara'ya cenazeye gitti beni anneme bıraktı...ben gidemedim ama içim parçalandı resmen...
dualarıma başlayamadım ama okuyacam bugün yarınumutLatahzen , onlar borcum benim...
Geçmişe göz attım maşallah gebelerden hep gzl hbrler gelmiş darısı diğer kontrollere olsun inşallah... ben bu hafta gidemem eşim izin kullandı haftaya artık...
@Enyalios gzlim Rabbim annene şifalar versin inşallah gülerek ayrılmak nasip olur hastaneden...Rabbim yardımcınız olsun Cnm bnmmm❤
Amin cnm bnm...Kuzum başınız sağolsun. Rabbim geride kalanlara sabırlar versin
Aynen öyle alpiHahah sorunu yok diye hava atiyor yarin baslar sorunlar o xaman gorur gununu :)) 7 kilo mu almis ben 3 aldimDoktorun hastasi coktu ameliyati da coktu bi gitti 2 saat sonra geldi hastalarda birikince hizli hizli bakti sanirim ..
Basiniz sagolsun canimAmin cnm bnm...
Günaydın kızlar...
Ben birkaç gündür yoktum,eşimin halasının oğlu çok genç yaşta trafik kazasında neyazıkki vefat ettieşim Ankara'ya cenazeye gitti beni anneme bıraktı...ben gidemedim ama içim parçalandı resmen...
dualarıma başlayamadım ama okuyacam bugün yarınumutLatahzen , onlar borcum benim...
Geçmişe göz attım maşallah gebelerden hep gzl hbrler gelmiş darısı diğer kontrollere olsun inşallah... ben bu hafta gidemem eşim izin kullandı haftaya artık...
@Enyalios gzlim Rabbim annene şifalar versin inşallah gülerek ayrılmak nasip olur hastaneden...Rabbim yardımcınız olsun Cnm bnmmm❤
Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin..Günaydın kızlar...
Cok şasırdım homozigot olmasi lazim igne kullanmak icin .. Bende de 2 gen heterezigot bir gen homozigot ..Kızlar herkese selam hayirli gunler..
20 gun bekledigim genetik sonuclarimi aldim size de haber edeyim dedim .
3 gende pihtilasma cikti
FAKTOR II (20210 G>A ) MUTASYONU
MTHFR (677 C>T ) MUTASYONU
MTHFR ( 1298 A>C) MUTASYONU
bu ücünde heterozigot mutant yaziyo..
Genetik doktoru hayatim boyunca cok dikkat etmemi soyledi stres bu pihtilasmayi 3 katina cikariyomus..
Gebe kendiligimden de kalsam dusecekmis bunu ogrenmis oldum..
9 ay igne kullanacakmisim hamile kalirsam..
Mutlu olacagin insanlarla keyfine bak stresten kosturmadan uzak dur dedi..
Falan filan iste.....
Artı olarak bu sonuclara istinaden bi test daha istedi benden yarin gidip kan vericem tekrar..
Artik gerisine kadin dogum doktorumla devam edicez bakalim hayat ne gostericek..
Basiniz sagolsun canim Rabbim geride kalanlara saglik versinGünaydın kızlar...
Düzenli yemek yemege gecince haliyle aliyorsun ama ilk haftada aldim 3 kiloyu baska da almadim ondan sonraki haftalardaAynen öyle alpisende baslamisisn kilo almaya
Canım bu gittigim dr biraktirdi. Ben de bir gen heterezigot. Bilimsel olarak mhftr geni tek başına düşüge sebep degil dedi. Zaten keseye çok yakın kanama alanim var. Bıraktım ben de. Su an sadece folik asit ve progestan kullanıyorum. Ama sen de homozigot varsa kullanman bence de doğru canımCok şasırdım homozigot olmasi lazim igne kullanmak icin .. Bende de 2 gen heterezigot bir gen homozigot ..
Doktor heterezigot icin tasiyici homozigot icin direk hastasin demisti sirf homozigot icin ben igne aspirin kullaniyorum ..
Doktor sanki cok olumsuz konusmus bir sürü insan zaten bilmiyor ama cogu geninde heterezigotmus ve hamile kalip hic birsey kullanamadanda saglikli dogumlar yapiyorlar ..
Kadin doguma git bakalim o ne diyecek cok merak ettim.. @deeploneliness sende varmiydi pihtilasma igne kullaniyormusun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?