Alpimm gözün aydın canım darısı diğer tüm testlerin iyi çıkmasına inşallah ♥ ♥
Sagolun canlarim .. Amin insallah bencede birak korunmayi :)) Yok bakmadi cinsiyete erken dedi :-/ Bugun cok yogundu ..@deeploneliness canim ne guzel haber yaaa masaAllah cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insAllah.
Al_pi tatlım çok sevindim temiz çıkmasını cinsiyet tahmin etti mı?
Maşallah sağlıkla gelsin bebişin. Darısı başımıza inş.Bugundu canim Cok şükür ikili testimiz temiz çıktı .
Çok sağolasın SaadetimGözün aydın özlemim çok sevindim
Amin canım çok sağolasın@deeploneliness canim ne guzel haber yaaa masaAllah cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insAllah.
Al_pi tatlım çok sevindim temiz çıkmasını cinsiyet tahmin etti mı?
Bayagi yüksek çıktı canim 202 :) Ben ilk defa böyle yüksek deger duydum gördüm hep 30larda 60larda cikiyordu herkesinki .. Sanirim benimki fazla kız
Kuzum ben @Kartanesi_26 @vesselam ve
@Ebush_354 ile kendi duamı okudum Rabbim kabul etsin insaAllah en hayırlı dualarımızı ♥ bildirime gerek yok diye yapmadım
Allaj iyilik versin canim. Bemde iyi cnm siradann seyler kis sogukbebekte iyi cok şükür asisi var cars günü :/
M M_atruska canım yüreğine dillerine sağlık
Bende senin duani okudum Rabbim ne olur kabul et..Tez vakitte(korunmayı bıraktığın an)
İnşallah rabbim mucizemi yollar saglikli bir gebelik yaşar,sağlıkla evladını kucağına almayı nasip eder Mevlam insAllah güzel haberler yakındır insaAllah.
Eh artık bırak korunmayı
umutLatahzen duami okudum :)
Evet yüksek çıkmış ama dün araştırdım biraz var senin gibi yüksek fakat bu teori pek tutmuyormusBayagi yüksek çıktı canim 202 :) Ben ilk defa böyle yüksek deger duydum gördüm hep 30larda 60larda cikiyordu herkesinki .. Sanirim benimki fazla kız
Evet canim her teori kisiye özel :)) Mesela bebegin kafasi kesede sagdaysa kiz soldaysa erkek ama tutanda cok tutmayanda :)Evet yüksek çıkmış ama dün araştırdım biraz var senin gibi yüksek fakat bu teori pek tutmuyormus
Genel canim 6 aylik asisi ve takibi . Hastaneyede gidicez aylik kontrole. Oyle iste bizdeKuzum bildirimle ugrasmayin diye gerek yok demistim evet ben yapiyorum yine de :)
Agziniza yureginize saglik Rabbim kabul etsin..
Iyi kuzum sevindim iyi olmaniza ne asisi var ki yarin genel bi asi sanirm ?
Allah kabul etsin canim benim agzina saglik..
Acaba benimm mesajimi gormedin miCanim msjini tesadufen simdi gordum cok sagol .. Aminn aminnn ..
Hangi mesajini gormedim ki :-/ lahana testiyse onu yapmam ya gunah :))) Ama baska bisi yazdinsa cidden gormedim begendiysem gormusumdur ama o an bakip ciktigim icin bisi yazamamis sonrada unitmusundur ..Acaba benimm mesajimi gormedin mi
Begenmede yokndemekki gormedin naptinndr a gittinmi diye sormustum sabahh . Yapma zaten kiz 202 ile oyyssshhh yerim. Iyi gecmis hersey sevindim canim. Plesanta ne durumdaHangi mesajini gormedim ki :-/ lahana testiyse onu yapmam ya gunah :))) Ama baska bisi yazdinsa cidden gormedim begendiysem gormusumdur ama o an bakip ciktigim icin bisi yazamamis sonrada unitmusundur ..
Gormemisim demekki canim kusura bakma bisi demedi ama ilaci teke dusurdu bugun cok yogundu o yuzden cok ilgilenmedi bakti ilaclarimi degisti ikilinin sonucunu soyledi geldik :)Begenmede yokndemekki gormedin naptinndr a gittinmi diye sormustum sabahh . Yapma zaten kiz 202 ile oyyssshhh yerim. Iyi gecmis hersey sevindim canim. Plesanta ne durumda
Olsun onemli degil görmediğini tahmin ettim cunku once begenip sonra cvp yazarsin cicisinn senGormemisim demekki canim kusura bakma bisi demedi ama ilaci teke dusurdu bugun cok yogundu o yuzden cok ilgilenmedi bakti ilaclarimi degisti ikilinin sonucunu soyledi geldik :)
Hahah sorunu yok diye hava atiyor yarin baslar sorunlar o xaman gorur gununu :)) 7 kilo mu almis ben 3 aldimOlsun onemli degil görmediğini tahmin ettim cunku once begenip sonra cvp yazarsin cicisinn senay bazen oyle yapiyo dr lar ama ben cok sinir oluyordum az ilgilenince olsun bebek iyi ilaci tek mi icicen . Bugun bi ark sinir oldum 17 haftalik 7 kilo almis psikolojisi bozulmuş kilo aldim diye. Hic sorunum yok diye hava atar gibi konustu bide araba bile sürüyorum diyor :)
Inşallah kuzum Rabbim bu defa nasip etsin sağlıkla sıhhatle evlatlar hepimize tabi kiSagolun canlarim .. Amin insallah bencede birak korunmayi :)) Yok bakmadi cinsiyete erken dedi :-/ Bugun cok yogundu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?