- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Valla be sanki sip diye hamis kaldim :))) yakis kiz yakasına bagrinaYaka mecazi anlamdaydıSonunda söletcek bana zaten zor tutuyom kendimi inşallah olur bu ay hayırlısıyla ama batım 2 ya da 3 ondan yıl başından sonra belli olcak annene bak yaa kolay mı yaptınız sanıyo o çocuğu emek emek oldu pinkin girmediği hal kalmadı
Bide mor ya da kırmızı olurmuş
Şimdilik yeşil olsun bakalım kızın biraz daha büyüsün istediğin zaman şıp diye hamile kalValla be sanki sip diye hamis kaldim :))) yakis kiz yakasına bagrinaayyy yohkl yohh mor kirmizo degil yesildir yesil :)
İyi yolculuklar canim benim. Allahım acıl şifalar versin anneciğine insallah iyi geçer ameliyatı herşey yolunda giderİyi geceler kizlar
Bu gece Ankara yolcusuyum..
Sabah annem ameliyata alınıyor
Bize dua edin olur mu??
İyi yolculuklar canim benim. Allahım acıl şifalar versin anneciğine insallah iyi geçer ameliyatı herşey yolunda gider
Hayirli yolculuklar canim .. Annenede acil sifalar diliyorum Rabbim yardimciniz olsun duamda olacaksiniz Yarin sabah ..İyi geceler kizlar
Bize dua edin olur mu??
Hayırlı yolculuklar canımİyi geceler kizlar
Bize dua edin olur mu??
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et anneye geçmesin bol bol c vitamini al ıhlamur iç bol limonluİnşallah güzelim
Çok sağolasın
Hala iyileşmedim
Maske takıcam
Annemin yanında. .
Merhaba canim benim. En sonki kontrolumde kalp atışını gördük teyzesi♥ Bir sonraki iki hafta sonra ins.@deeploneliness canım doktor kontrolun ne zaman bizi habersiz bırakma canım
@hsevda sen nasılsın tatlim deden nasıl oldu ?
Gözün aydin canim hep böyle güzel haberlerle gel ..Merhaba canim benim. En sonki kontrolumde kalp atışını gördük teyzesi♥ Bir sonraki iki hafta sonra ins.sen nasılsın. Ikili test oldu mu?
İnşallah canım. Rabbim önce olmayan arkadaslarima versin aminnn. NasilsinŞimdilik yeşil olsun bakalım kızın biraz daha büyüsün istediğin zaman şıp diye hamile kal
Gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin . Hangi hastane ?İyi geceler kizlar
Bize dua edin olur mu??
Alpicim sen ne yaptin gittinmi kontroleGözün aydin canim hep böyle güzel haberlerle gel ..
Inşallah canımGözün aydin canim hep böyle güzel haberlerle gel ..
Bugundu canim Cok şükür ikili testimiz temiz çıktı .Inşallah canımsenin kontrol ne zamana? Güzel haberlerini bekliyorum
Allah razi olsun kuzum ne kadar içten dua etmişsin ♥ ocakta bırakmayı düşünüyorum valla canım yeterli benceM M_atruska canım yüreğine dillerine sağlık
Bende senin duani okudum Rabbim ne olur kabul et..Tez vakitte(korunmayı bıraktığın an)
İnşallah rabbim mucizemi yollar saglikli bir gebelik yaşar,sağlıkla evladını kucağına almayı nasip eder Mevlam insAllah güzel haberler yakındır insaAllah.
Eh artık bırak korunmayı
umutLatahzen duami okudum :)
Gözün aydın özlemim çok sevindimMerhaba canim benim. En sonki kontrolumde kalp atışını gördük teyzesi♥ Bir sonraki iki hafta sonra ins.sen nasılsın. Ikili test oldu mu?
Alpimm gözün aydın canım darısı diğer tüm testlerin iyi çıkmasına inşallah ♥ ♥Bugundu canim Cok şükür ikili testimiz temiz çıktı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?