Bosverrrrr ... Rabbime şukurler olsun ilk defa bu dogum gunume ayri bir mutlulukla girdim simdide yilbasi .. Hamile oldugu ögrendigim andan itibaren daha fazla dua etmeye basladim bu duyguyu herkes yasasin diye özellikle dua kardeslerim icin ..Gideyimde kendime kırmızı kirmizi donlar alayımuf be hakkaten zaten ben yaşlandım bence . boşverme konsundada fena halde bosverdim . yeni yila hamis gireceksin ne guzel. Allah burdaki butun arkadaslarima bunu nasip etsin aminnn . bende hayatimda ilk defa anneyim 2016ya hamile girmistim 2016 bana meleğimi getirdi şükürler olsun . sende 2017de bunlari düşünüp duygulan alpi . ezan okunuyor kizima baktikca yalvariyorum rabbime ne olur isteyen herkese nasip et diye . cok konuşmaya basladim corbayi kim yapcak hoscakal
500 kere de olsa sorabilirsin canim ❤ Adetin bittigi gun basladim ben. öyle yaziyordu banyo yapin sonra hemen buhari yapin ..Al_pi bu soruyu tekrar sorduğum için kusura bakmazsın umarım ama maydanoz ve süt buharını ne zaman yapmam gerekiyodu. Adetim tam anlamıyla bugün bitti yarın mı başlıyim? Cevaplarsan sevinirim çünkü unutmuşum
Sağol canım benim ❤ bu akşam eşim geç geliyo yarın başlim ben ona en iyisi. Sonrasında hemen ilişki oluyodu dimi bide ne kadar süre suda kalıyoz500 kere de olsa sorabilirsin canim ❤ Adetin bittigi gun basladim ben. öyle yaziyordu banyo yapin sonra hemen buhari yapin ..
Gercekten oyle oluyor alpi daha cok dua ediyorsun kendin sahip olup onun tadina varınca . rabbim herkese nasip etsin. hahaha kirmizilar askinaa alpi bebis uyumuyo kirmizi balik sarksi eşliğinde kocisle buluşuyoruz gulme krizi geliyo koca kisiside kiziyoBosverrrrr ... Rabbime şukurler olsun ilk defa bu dogum gunume ayri bir mutlulukla girdim simdide yilbasi .. Hamile oldugu ögrendigim andan itibaren daha fazla dua etmeye basladim bu duyguyu herkes yasasin diye özellikle dua kardeslerim icin ..
Korku kaygi endiseyle birlikte geciyor vakit gecmiyor gibi görünsede zaman su gibi geciyor tadini cikar kizinin her saniyesinin bi bakmissin kocaman olmus ..
Sen ikinci icin basla calismalara hazir kirmizilari almiskenKardessiz olmaz
Su soguyana kadarSağol canım benim ❤ bu akşam eşim geç geliyo yarın başlim ben ona en iyisi. Sonrasında hemen ilişki oluyodu dimi bide ne kadar süre suda kalıyoz
Ay ne bileyim canimcim ben öyle yapmistim.hemen uzerime.aldindim :))) senin bebisini yerim öpüyorum4 bebeli kadinben tasi sana atmadimki bizzatt alpiye attim cvp vermedi diye oda kahvalti yapiyomus
Canım benim inşallah kist falan yoktur da bi de eritmek.icin ugrasmassin.. hakkında hayırlısı olsun canım benim.belki maydanoz iyi gelir daha önce gebelik gecirdin mi cnm hani.tüpler de sorun yok değil mi..Canım aslında yazdım ama gerilerde kaldı demek ki.. Ben yine adet oldum bu ay dr ile görüşemediğimiz için 2. femara ayına devam edemedim normalde 2 ay deniycekti. Ben kist olmasından şüpheliyim inşallah bi sorun yoktur. Adetim bi azalıyo bi çoğalıyo filan biraz saçmalıyo anlayacağın. Bu ay kendimi diyete verdim zayıflamaya çalışcam. Onun haricinde bugün Çapa infertiliteden randevu aldım 12 aralık a verdi. Bi görüşeyim ne diyecekler diyorum.. Bende durum bu.. Senin işin bizden zor olsa da çok güzel Allah yardımcın olsun tabi 4 çocuk inanılmaz yaa Allah'ın mucizeleri onlar çok şükür vereneAyrıca bebeklerinle uğraşırken bize de bu kadar uzun yazıp nerdeyse çoğumuzun halini hatırını sorduğun için teşekkür ederim
Sagolasn cnm ..evet hem tatli zamanlari hem en hareketli surekli ayaga kalkip.koltuktan tutunuyor ikisi pesinde olmazsam.pat dusup kafalarini yere carpiyorlar cok üzülüyorum..bu ara bi de grip olmuslar ishal vs sabahtan aksama paso kaka temizliyorum arkalarina cikiyor üst de degistir ha bire ohooo:))) beni şöyle çekirdeklerinizi alip seyretmeniz lazim komik ve perişan haldeyim..Geçmiş olsun kuzum başka yardım edecek kimse yok mu.yerim o minnakları tam tatlılık yaşları ♥♥♥♥
Keske yapsaydin bugun ben ilk gun ne olur ne olmaz kanama olur diye ilk gun sadece buhari yaptim ertesi gun bi daha yapip iliski oldu .. Su soguyana kadar kal iste buhar cikmayinca kalkSağol canım benim ❤ bu akşam eşim geç geliyo yarın başlim ben ona en iyisi. Sonrasında hemen ilişki oluyodu dimi bide ne kadar süre suda kalıyoz
Hahah korun kiz ama yirtilsin patlasin catlasinGercekten oyle oluyor alpi daha cok dua ediyorsun kendin sahip olup onun tadina varınca . rabbim herkese nasip etsin. hahaha kirmizilar askinaa alpi bebis uyumuyo kirmizi balik sarksi eşliğinde kocisle buluşuyoruz gulme krizi geliyo koca kisiside kiziyokardes icin erken ama benim yine ugras sonucu olucak gibime geliyo hayırlısı artik nasiptw varsa 2. her turlu gelir. ama korunarak hamile kalcam diyodumya koruncam ben
İlk sıcaklığı çıktıktan sonra suya oturuluyo sanki kız öle değilmiydiSu soguyana kadar. su yok kiz buhar var
2 kimyasal gebelik geçirdim canım hsg çektirdim tüplerde sorun yokmuş yumurtlamada da bi problem görünmüyo eşimde de sıkıntı yok ama araştırma hasranesinden randevu aldım infetilite kliniğinden birde orda baksınlar bakalım ne var ne yok.. seninde tatlı telaşen ama çok zor canım ya Allah yardımcın olsun 1 çocuğa bakarken bike ne kadar yoruluyo insan ama Allah sana güç kuvvet veriyo eminim sevgileri yeterAy ne bileyim canimcim ben öyle yapmistim.hemen uzerime.aldindim :))) senin bebisini yerim öpüyorum
Canım benim inşallah kist falan yoktur da bi de eritmek.icin ugrasmassin.. hakkında hayırlısı olsun canım benim.belki maydanoz iyi gelir daha önce gebelik gecirdin mi cnm hani.tüpler de sorun yok değil mi..
Walla cnm.sürekli gelip okumak yazmak istiyorum ama hep yarida kalıyor bu aralar da biraz zorlaniyorum aksamlari bakiyorum öyle.
Sagolasn cnm ..evet hem tatli zamanlari hem en hareketli surekli ayaga kalkip.koltuktan tutunuyor ikisi pesinde olmazsam.pat dusup kafalarini yere carpiyorlar cok üzülüyorum..bu ara bi de grip olmuslar ishal vs sabahtan aksama paso kaka temizliyorum arkalarina cikiyor üst de degistir ha bire ohooo:))) beni şöyle çekirdeklerinizi alip seyretmeniz lazim komik ve perişan haldeyim..
Babam oglen gelio molada 4.30 da geliyor isten cikinca aksam.annem.geliyor 6 gibi e tabi aralar ve gece bende anlatması bile yoruyor beni ay rabbim hepimizin yardimcis olsun
Tamam alpi oldu bu işKeske yapsaydin bugun ben ilk gun ne olur ne olmaz kanama olur diye ilk gun sadece buhari yaptim ertesi gun bi daha yapip iliski oldu .. Su soguyana kadar kal iste buhar cikmayinca kalk
Kiz yok buharina oturacan süte niye oturuyorsunİlk sıcaklığı çıktıktan sonra suya oturuluyo sanki kız öle değilmiydi
2 kimyasal gebelik geçirdim canım hsg çektirdim tüplerde sorun yokmuş yumurtlamada da bi problem görünmüyo eşimde de sıkıntı yok ama araştırma hasranesinden randevu aldım infetilite kliniğinden birde orda baksınlar bakalım ne var ne yok.. seninde tatlı telaşen ama çok zor canım ya Allah yardımcın olsun 1 çocuğa bakarken bike ne kadar yoruluyo insan ama Allah sana güç kuvvet veriyo eminim sevgileri yeter
Yok canim yaa bizim bu siteye girebilmemiz bile mucize ozelliklede 4 bebisle seninki ennn mucizeAy ne bileyim canimcim ben öyle yapmistim.hemen uzerime.aldindim :))) senin bebisini yerim öpüyorum
Canım benim inşallah kist falan yoktur da bi de eritmek.icin ugrasmassin.. hakkında hayırlısı olsun canım benim.belki maydanoz iyi gelir daha önce gebelik gecirdin mi cnm hani.tüpler de sorun yok değil mi..
Walla cnm.sürekli gelip okumak yazmak istiyorum ama hep yarida kalıyor bu aralar da biraz zorlaniyorum aksamlari bakiyorum öyle.
Sagolasn cnm ..evet hem tatli zamanlari hem en hareketli surekli ayaga kalkip.koltuktan tutunuyor ikisi pesinde olmazsam.pat dusup kafalarini yere carpiyorlar cok üzülüyorum..bu ara bi de grip olmuslar ishal vs sabahtan aksama paso kaka temizliyorum arkalarina cikiyor üst de degistir ha bire ohooo:))) beni şöyle çekirdeklerinizi alip seyretmeniz lazim komik ve perişan haldeyim..
Babam oglen gelio molada 4.30 da geliyor isten cikinca aksam.annem.geliyor 6 gibi e tabi aralar ve gece bende anlatması bile yoruyor beni ay rabbim hepimizin yardimcis olsun
Insallah canim insallah vesilen olsun..Tamam alpi oldu bu işAllahın izniylr yapıyorum yarın ama çok teşekkürler inşallah vesile olur
O yağlı su beİlk sıcaklığı çıktıktan sonra suya oturuluyo sanki kız öle değilmiydi
2 kimyasal gebelik geçirdim canım hsg çektirdim tüplerde sorun yokmuş yumurtlamada da bi problem görünmüyo eşimde de sıkıntı yok ama araştırma hasranesinden randevu aldım infetilite kliniğinden birde orda baksınlar bakalım ne var ne yok.. seninde tatlı telaşen ama çok zor canım ya Allah yardımcın olsun 1 çocuğa bakarken bike ne kadar yoruluyo insan ama Allah sana güç kuvvet veriyo eminim sevgileri yeter
İnş vakti geldiğindeHahah korun kiz ama yirtilsin patlasin catlasinBelli olmaz o isler korunurken sak diye kaliverirsin ..
İnş vakti geldiğinde. sapik gibiyim alpi hamile kalsam uzulmem sanki
Kiz yok buharina oturacan süte niye oturuyorsun
O yağlı su besüte oturup napcan .ayyyy kokaar o kifffff
Abuu söylemezsek yakacakti kendini haslayacakti yumurtalariniAyyy kendime inanamıyom oturulmuyomu ben öle sandım çömelcem yani halk deyimiyle ok kaptım
Neden pink millet süt banyosu yapmıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?