Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bosverrrrr ... Rabbime şukurler olsun ilk defa bu dogum gunume ayri bir mutlulukla girdim simdide yilbasi .. Hamile oldugu ögrendigim andan itibaren daha fazla dua etmeye basladim bu duyguyu herkes yasasin diye özellikle dua kardeslerim icin ..
Korku kaygi endiseyle birlikte geciyor vakit gecmiyor gibi görünsede zaman su gibi geciyor tadini cikar kizinin her saniyesinin bi bakmissin kocaman olmus ..
Sen ikinci icin basla calismalara hazir kirmizilari almisken Kardessiz olmaz

Al_pi bu soruyu tekrar sorduğum için kusura bakmazsın umarım ama maydanoz ve süt buharını ne zaman yapmam gerekiyodu. Adetim tam anlamıyla bugün bitti yarın mı başlıyim? Cevaplarsan sevinirim çünkü unutmuşum

500 kere de olsa sorabilirsin canim ❤ Adetin bittigi gun basladim ben. öyle yaziyordu banyo yapin sonra hemen buhari yapin ..

Gercekten oyle oluyor alpi daha cok dua ediyorsun kendin sahip olup onun tadina varınca . rabbim herkese nasip etsin. hahaha kirmizilar askinaa alpi bebis uyumuyo kirmizi balik sarksi eşliğinde kocisle buluşuyoruz gulme krizi geliyo koca kisiside kiziyo kardes icin erken ama benim yine ugras sonucu olucak gibime geliyo hayırlısı artik nasiptw varsa 2. her turlu gelir. ama korunarak hamile kalcam diyodumya koruncam ben

4 bebeli kadin ben tasi sana atmadimki bizzatt alpiye attim cvp vermedi diye oda kahvalti yapiyomus
Ay ne bileyim canimcim ben öyle yapmistim.hemen uzerime.aldindim :))) senin bebisini yerim öpüyorum

Canım benim inşallah kist falan yoktur da bi de eritmek.icin ugrasmassin.. hakkında hayırlısı olsun canım benim.belki maydanoz iyi gelir daha önce gebelik gecirdin mi cnm hani.tüpler de sorun yok değil mi..
Walla cnm.sürekli gelip okumak yazmak istiyorum ama hep yarida kalıyor bu aralar da biraz zorlaniyorum aksamlari bakiyorum öyle.

Geçmiş olsun kuzum başka yardım edecek kimse yok mu.yerim o minnakları tam tatlılık yaşları ♥♥♥♥
Sagolasn cnm ..evet hem tatli zamanlari hem en hareketli surekli ayaga kalkip.koltuktan tutunuyor ikisi pesinde olmazsam.pat dusup kafalarini yere carpiyorlar cok üzülüyorum..bu ara bi de grip olmuslar ishal vs sabahtan aksama paso kaka temizliyorum arkalarina cikiyor üst de degistir ha bire ohooo:))) beni şöyle çekirdeklerinizi alip seyretmeniz lazim komik ve perişan haldeyim..
Babam oglen gelio molada 4.30 da geliyor isten cikinca aksam.annem.geliyor 6 gibi e tabi aralar ve gece bende anlatması bile yoruyor beni ay rabbim hepimizin yardimcis olsun

Sağol canım benim ❤ bu akşam eşim geç geliyo yarın başlim ben ona en iyisi. Sonrasında hemen ilişki oluyodu dimi bide ne kadar süre suda kalıyoz
Keske yapsaydin bugun ben ilk gun ne olur ne olmaz kanama olur diye ilk gun sadece buhari yaptim ertesi gun bi daha yapip iliski oldu .. Su soguyana kadar kal iste buhar cikmayinca kalk

Hahah korun kiz ama yirtilsin patlasin catlasin Belli olmaz o isler korunurken sak diye kaliverirsin ..

Su soguyana kadar . su yok kiz buhar var
İlk sıcaklığı çıktıktan sonra suya oturuluyo sanki kız öle değilmiydi
2 kimyasal gebelik geçirdim canım hsg çektirdim tüplerde sorun yokmuş yumurtlamada da bi problem görünmüyo eşimde de sıkıntı yok ama araştırma hasranesinden randevu aldım infetilite kliniğinden birde orda baksınlar bakalım ne var ne yok.. seninde tatlı telaşen ama çok zor canım ya Allah yardımcın olsun 1 çocuğa bakarken bike ne kadar yoruluyo insan ama Allah sana güç kuvvet veriyo eminim sevgileri yeter

Keske yapsaydin bugun ben ilk gun ne olur ne olmaz kanama olur diye ilk gun sadece buhari yaptim ertesi gun bi daha yapip iliski oldu .. Su soguyana kadar kal iste buhar cikmayinca kalk
Tamam alpi oldu bu iş Allahın izniylr yapıyorum yarın ama çok teşekkürler inşallah vesile olur

Kiz yok buharina oturacan süte niye oturuyorsun

Yok canim yaa bizim bu siteye girebilmemiz bile mucize ozelliklede 4 bebisle seninki ennn mucize

O yağlı su be süte oturup napcan .ayyyy kokaar o kifffff

Ayyy kendime inanamıyom oturulmuyomu ben öle sandım çömelcem yani halk deyimiyle ok kaptım
Neden pink millet süt banyosu yapmıyomu
Abuu söylemezsek yakacakti kendini haslayacakti yumurtalarini
Aynen öyle kovaya koyup ustune carsafi gerip oturacaksin .. Carsafta hava almasin buhar disari cikmasin diye su soguyana kadar kal sonra kalk kendini usutmemeye calis sicak tut ..

Al_pi inşallah sizinkiler de güzel çıkar. Burun kemiği olduğu için risk olmadığını söyledi yine de kan testi verdim canım. Risk grubunda değilmişim çok şükür. Rabbim kimseyi evladının sağlıyıyla sınamasın inş hepsi sağlıklı olur.

Kartanesi_26 sağol canım Allah razı olsun. Senin bebişin nasıl. Arada ses veririz teyzesi annesi müzik öğretmeni hergün melodika,flüt sesi duyuyor artık ses vermeyi öğrenmiştir. İstiklal marşıyla başlıyoruz haftaya ses veriyorum diyorum ordan bi şeyler kapmış olması lazım. Geliriz arada inş.

@Hira love büyüdü teyzesi 3 ayı bitti. Kırmızı muhabbetleri başlamış. Kırmızı balık şarkısını çok severim bana artık ancak onu söylemek düşer

vesselam_ aman senin de az kalmış. Maşallah. İnş güzel sonuçları çıkacak. Cinsiyet belli değil sordum canım eşim merak ediyordu. Belli değil küçük daha dedi. 3 hafta sonra öğrenirim inşallah. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
Kalçasını beli ağrıyan senmiydin gamzemiydi.
Benim de kalçam gece yatarken çok ağrıyor. Gündüz belim. Sabah kusması hala var.

@Ters Lale canım benim. Seviyorum seni

@deeploneliness çok sevindim biliyorsun. Keseyi görünce çok mutlu oldum. Geç döllenme olabilir canım. Ay kanki geliyor.

Bazılarınız tam etiketlenmiyor neden anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…